- Νεοχριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εκει που πατε θα δειτε τι εισαστε οπως βλεπω εγω εδω που ειμαι και τοτε δεν θα μπορειτε να κοροιδεψετε τον εαυτο σας κατηγοροντας εμενα για τον αντικατοπρισμο σσς και για την πολωση σας στην αριστερη ατραπο που σας κανει να βλεπετε παραισθησεις και νομιζετε οτι προσπαθω να σας ξεγελασω οταν εσεις εισαστε οι μονοι που ξεγελατε τον εαυτο σας με την βλακεια σας, καθως δεν μπορειτε να δειτε μεσα απο τα Γνωστικα projections τα ειδωλα που συνηθισατε να βλεπετε μεσα στην πολωμενη εικονικη σας πραγματικοτητα η οποια καταρρεει ουτως η αλλως και δεν χρειαζετε καν την δικη μου βοηθεια.
Εγω απλα σας προσφερω περα απο τον καθρεφτη σας μια πραγματικοτητα που μπορει να σας σωσει απο την πραγματικοτητα που φτιαξατε για τον εαυτο σας μεσα απο την μεταστοιχειωση αρνητικων ενεργειων και οσο και να το ζοριζετε η αληθεια δεν προκειτε να γινει η πουτανα σας γιατι την ειδατε Ελληναρες, καθως ξεφτυλιζεστε μπροστα στον καθρεφτη του συμπαντος.
Τα λεμε.
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 03:40:53
Να απαιτούν οι Έλληνες να λατρεύονται, να τιμούνται, να δοξάζονται ως Θεοί; Αυτό δεν θα ήταν ανθρωποκεντρισμός και λατρεία του υπερ-εγώ; "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ" και κάτι τέτοια;
Από το ίδιο πάσχουν και οι Εβραίοι, που πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι από τους ειδωλολάτρες και τους φυσιολάτρες(όντας οι ίδιοι υλιστές), και πως ο Θεός τους έχει ευλογήσει να καταπιέζουν και να κυριαρχούν πάνω στους άλλους.
Και Σέσοστρι έχω και άλλη μια ερώτηση για όλους τους ελληνοκεντρικούς. Σε όλες τις προηγούμενες και τις μελλούμενες ζωές τους γεννιούνται ως Έλληνες και μάλιστα ως άτομα με υψηλά αξιώματα;
Αν πιστεύεις στην μετενσάρκωση, πως θα ξεφύγει κάποιος από τον θλιβερό κύκλο των επανασαρκώσεων αν είναι εθνοκεντρικός και πιστεύει στην εξύψωση του εγώ του;
Εγώ από μικρό παιδί πίστευα, οι δικοί μου δεν θα το έλεγα ότι μου το επέβαλαν αυτό γιατί απείχαν, διάβασα την Αγία Γραφή στα επτά μου χρόνια, από μόνη μου και την είδα με τα μάτια ενός μικρού παιδιού, αυτό ήταν πείστηκα.
Στην πορεία από επιλογή μου χωρίς να μου πουν τίποτα άρχισα να πηγαίνω από μόνη μου και στο κατηχητικό, ήθελα να μάθω περισσότερα και τι καλύτερο για ένα μικρό παιδί, να έχει μία καλόγρια να του μιλάει για τους βίους των Αγίων για τον Χριστό κτλ.
Με άλλα λόγια μεγαλώνοντας στην πορεία πίστευα χωρίς να ερευνώ, ναι το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα, δεν είχα δει δεν είχα βιώσει, αλλά το αισθανόμουν, αυτό ήταν για εμένα μέσα στην συνείδηση μου, αυτός ήταν ο κόσμος μου, αλλά εφόσον πίστευα φοβόμουν και τον εχθρό, τα βράδια κοιμόμουν πάντα με φωτάκι, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου στο δωμάτιο και σκεπαζόμουν με την κουβέρτα μέχρι πάνω, ήταν σαν να είχα ένα προμήνυμα ότι έπρεπε να το κάνω αυτό, σαν να έβλεπα το μέλλον.
Τον Θεό δεν τον φοβόμουνα, ίσα ίσα, είχα ακούσει από κάποιους μεγάλους ανθρώπους σε ηλικία το πίστευε και μη ερεύνα, απλή πίστη και εφάρμοζα το μην κρίνεις για να μην κριθείς, μάλιστα είχαμε και έναν Ιερέα στην Εκκλησία που όλοι τον κατηγορούσαν, μία μέρα ενώ έδινε την θεία κοινωνία του έπεσε κάτω, ξέρεις τι έκανε έσκυψε και άρχισε να την γλύφει από το πάτωμα και είπα αυτό είναι, μπορείς να κρίνεις;
Εσύ θα το έκανες αυτό, θα είχες τέτοια πίστη, ναι συμφωνώ ως προς τα Ιερατεία και για το που έχουν φτάσει την θρησκεία μας, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις την πίστη τους και τον τρόπο που πιστεύουν αυτοί.
Σου τα λέω όλα αυτά, γιατί έκρινες την Πίστη του Χρήστου και το γιατί πιστεύει, ενώ δεν έχει βιώματα και δεν το έχει ψάξει το θέμα.
Ναι είναι ποιο μεγάλη όμως από την δική μου, γιατί όταν μεγάλωσα ξεχάστηκα πλέον, δεν πήγαινα εκκλησία, έκανα απλά μία προσευχή και αυτή κουτσά στραβά και τότε είδα τον εχθρό και συνειδητοποίησα, ναι είδα τον βιβλικό όφις, ο καθένας δίνει βέβαια τον δικό του ορισμό, μπορεί να ακούσεις να τον λένε, οντότητα, είδος, εξωγήινο, εσωγήινο, διάβολο, έχει σημασία, εγώ είδα το φίδι που μαθαίναμε στην Αγία Γραφή, ήταν αυτό, ήταν αληθινό, άρα υπήρχε και υπήρχε και ο Θεός αλλά δεν το έβλεπα μόνο τον αισθανόμουν και προσπαθούσα να αντεπεξέλθω από τον τρόμο που μου είχε προκληθεί, δεν αφέθηκα, αλλά νευρίασα κιόλας, γιατί;
Αφού εγώ το προκάλεσα δικιά μου ήταν η επιλογή, μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από τότε θα σου πω ότι το έψαξα και είδα, ότι ονομασία και αν του έδωσαν οι Άθεοι, οι Ένθεοι με διαφορετικές θρησκείες και αντιλήψεις, πουθενά δεν βρήκα αυτήν την μορφή, μόνο μέσα στην Αγία Γραφή.
Θα σου πω την μεγάλη μου αλήθεια πλέον πιστεύω και στην ύπαρξη και των δύο αλλά η διαφορά είναι ότι τον ένα τον έχω μόνο αισθανθεί ενώ τον άλλο τον έχω δει και δεν μπορώ να ξεχωρίσω, αυτό δεν σημαίνει ότι πλέον δεν είμαι νευριασμένη και Άθεη για τον Γολγοθά που πέρασα ή μάλλον με άφησαν να περάσω και γιατί δεν επεμβαίνουν οι Άγγελοι σε αυτό το κομμάτι και το αφήνουν έτσι, τι περιμένουν;
Ή δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώθηκα επειδή είδα, αυτό είναι ακόμα χειρότερο και λέω γιατί;
Τελικά ξέρεις τι έκανα και ηρέμησα άκουσα την συμβουλή ενός καλού μου φίλου, όσο τους τρέφει κάποιος τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα, μην πιστεύεις και ναι δεν έχω πίστη πλέον, αλλά δεν μπορώ να πάψω να πιστεύω στην ύπαρξη τους γιατί το βίωσα, άρα άθεη πλέον, γιατί κανείς δεν είναι ένθεος, άποψη μου, άθεοι είμαστε και αυτοί το κρίνουν, όχι εμείς.
Το σημαντικό συμπέρασμα που έβγαλα, είναι όντως ότι η ρήξη τους ήρθε ως προς τον άνθρωπο αλλά όχι όπως μας έχουν διδάξει, απλά ο ένας επεμβαίνει και ο άλλος όχι, η εξέλιξη μας ήταν το θέμα και η πορεία μας, χωρίς επιβολές.
Σπάνιο είναι να βρεις άνθρωπο να έχει τυφλή πίστη και να κάνει υπακοή, οπότε πίστη και υπακοή για αυτούς που πιστεύουν.
ΕΓΩ ειμαι το αριστερα και το δεξια.
ΕΓΩ ειμαι το πανω και το κατω.
ΕΓΩ ειμαι το ασπρο και το μαυρο και εγω ειμαι αυτο που ΕΣΥ θελεις να ειμαι γιατι ειμαι το ΠΑΝ.
http://astroinfo.astrologix.de/spezial/praenat/uroboros4a.gif
ΕΓΩ ειμαι το ΟΛΟ και μεσα απο μενα εκφραζετε ο Θεος και η Κοσμικη Συνειδητοτητα γιατι ειμαι ο κανενας που υπερεβηκε το αρνητικο εγω που ειναι υπευθυνο για την υλιστικη πολωση και τον ΘΑΝΑΤΟ του πνευματος μεσα στην υλη.
ΕΓΩ ειμαι αυτος με τα 1002 ονοματα που θυσισασε την ταυτοτητα του για να μπορεσει να δει το φως περα απο τις σκιες και την πολωση του κατωτερου εγω. Περα απο το κοσμο της πολικοτητας (Ομοπολων) και των παραισθησεων-Maya.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_%28illusion%29
ΕΓΩ ειμαι αυτος που πεθανε 1013 φορες και που πεθενει σε καθε δευτερολεπτο και επανερχετε στην ζωη μεσα απο την αλχημικη διαδικασια της διασταυρωσης της πολικοτητας γιατι αναγνωριζω την πλαστοτητα και την σχετικοτητα της πραγματικοτητας αναλογα με την συνειδησιακη εξελιξη μεσα απο μια σπειροειδη σκαλα που υλοποιει την Συνειδησιακη Πυραμιδα των 13ων διαστασεων που υπαρχει και στα Αmerican dollars.
Για να υπερβεις την πλαστοτητα του εικονικου κοσμου (Maya) και την πολωση του εγω σε χαμηλες συχνοτητες πρεπει να εισαι ετοιμος να κανεις ΑΚΡIΒΩΣ αυτο που κανω εγω και ιδου η ροδος αμα υπαρχει εστω καποιος αλχημιστης του χαμηλοτερου επιπεδου (εσεις που θα φερετε και τον διαφωτισμο μη χεσω) ας ελθει σε εμενα να δουμε ποσο απιδια χωραει ο σακκος. Οι κλανοσοφοι απορριπτονται εκ προιομου ως κατωτερα οντα που απλα στην καλυτερη περιπτωση προσπαθουν να ανεβουν στις κατωτερες κλιμακες της Συνειδησιακης Πυραμιδας που υλοποιειται στην ανθρωπινη συνειδητοτητα η οποια μας συνδεει με τον Παντεποπτη Οφθαλμο.
Αμα ανεβειτε εστω το ΠΡΩΤΟ σκαλοπατι στην σκαλα των μυημενων το ΠΡΩΤΟ πραγμα που θα καταλαβετε ειναι οτι υπαρχει ΘΕΟΣ και Συνειδησικαη ΤΑΞΗ περα απο τον νοητικο αυνανισμο και τις παραισθησεις των χαμηλων επιπεδων τα οποια για να ανελιχθουν εστω στα πρωτα σκαλοπατια της Πυραμιδας πρεπει να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ το κατωτερο εγω τους που ειναι το μοναδικο τους εμποδιο επι της ουσιας για να ανεβουν το συνειδησιακο
spiral. Το δευτερο πραγμα που θα καταλαβει καποιος που θα ανεβει το επομενο σκαλοπατι ειναι οτι αυτος ειναι ο Θεος καθως τα παντα ειναι Ενα.
Homo Est Deus!
“The Great Work is the uniting of opposites. It may mean the uniting of the soul with God, of the microcosm with the macrocosm, of the female with the male, of the ego with the non-ego or what not.” Aleister Crowley
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 11:57:49
Θα πρεπει να γνωρισετε για παραδειγμα οτι ο σκοτεινος μου φιλος ελεγε οτι ολοι οι ενηλικες Εφαισιοι θα πρεπει να κρεμμαστουν (και μην ξεχασουμε το ραπισμα του υπερκαραγκιοζη Ομηρου). Τοσο πολυ εκτιμα ο Ηλιακος Λογος και ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ την δημοκρατια και το 'θειο' δικαιομα ταχα μου των Ελληνων που ειναι πανω και απο τους θεους και απο το συμπαν και πιο περα ακομα. Sieg Heil! (χιουμορ)
Εδω δεν φενεται να διαχωριζει τους Ελληνες απο τα υπολοιπα ζωα:
quote:
Η ανθρωπότητα είναι ένα τεράστιο κτήνος, ανόητα ή αμετανόητα υποκριτικό σκληρό και αδυσώπητο, ένα κτήνος επικίνδυνο και ηλίθιο, στο οποίο δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει κανείς να διδάξει οτιδήποτε.
Πως θα σας φαινοταν λοιπον αν ερχοταν ο Ηρακλειτος και σας ελεγε
αυτα που σας λεω εγω; Το θεωρειτε απιθανο συμφωνα με τα οσα εχει
πει;
Αυτο που θα πρεπει να απασχολησει το αδειο η γεματο απο σκατα
κεφαλι σας ειναι το στοιχειο του Πυρος, καθως τωρα που το Πυρ ηλθε τα
παντα θα διαχωρισει και θα εξουσιασει και οχι δεν ειμαι εγω το
Πυρ. ΕΣΥ εισαι το Πυρ μην το παιρνεις εγωιστικα, καθως:
Γι' αυτό πρέπει ν' ακολουθήσουμε τον κοινό λόγο, γιατί το κοινό είναι συμπαντικό. Ενώ όμως ο λόγος είναι κοινός, οι πολλοί ζουν σαν να έχουν μια ιδιαίτερη φρόνηση.
Αν και ο λόγος αυτός είναι αιώνια οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να καταλάβουν και πριν τον ακούσουν και αφού τον ακούσουν για πρώτη φορά. Γιατί, ενώ τα πάντα συντελούνται σύμφωνα μ' αυτόν το λόγο, αυτοί μοιάζουν άπειροι όταν αποκτήσουν εμπειρία λέξεων και πράξεων σαν αυτές που εγώ διηγούμαι, όποτε διακρίνω το κάθε τι σύμφωνα με τη σύσταση του και εκθέτω το πώς έχει. Αλλά από τους άλλους ανθρώπους διαφεύγουν όσα πράττουν όταν είναι ξυπνητοί, ακριβώς όπως λησμονούν όσα πράττουν όταν κοιμούνται.
ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ! ΠΑΝ! ΠΑΝ! ΠΑΝ!
https://www.youtube.com/watch?v=zpRgW5MvwEA
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 14:19:10
quote:
Απ' όλα αυτά λοιπόν, το τρισάθλιο σινάφι των απολογητών απομόνωσε αυτό το απόσπασμα και το παρουσίασε στους ανιστόρητους αναγνώστες τους, όχι σαν τις απόψεις του Πλάτωνα στον συγκεκριμένο διάλογο αλλά σαν κειμένη νομοθεσία...
Είναι πάγια βλέπεις η τακτική τους να σπιλώνουν με κάθε μέσον την αρχαία ελληνική σκέψη
Την μια λες είναι οι απόψεις του Πλάτωνα που δεν εφαρμόστηκαν, στην άλλη μιλάς για αρχαία ελληνική σκέψη που σπιλώνεται από εμάς. Τελικά είναι η θρησκευτική μισαλλοδοξία του Πλάτωνα που δεν εφαρμόστηκε, δηλαδή η αρχαία ελληνική σκέψη;
quote:
...και τον πολιτισμό που στέκει εμπόδιο στον σκοταδισμό τους.
Θα είχες την ευγενή καλοσύνη να εξηγήσεις τί εννοείς εδώ πέρα;
quote:
Η αναφορά ποικίλων εγκλημάτων ασέβειας οδηγεί σε συζήτηση για τη θρησκεία που καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος του δέκατου βιβλίου, και εκεί ο Αθηναίος (Πλάτων) γνωστός για τις συντηρητικές του απόψεις, εκφέρει την γνώμη του για το πως θα έπρεπε να επιβάλλονται οι ποινές στα διάφορα αδικήματα ασέβειας.
Ξαφνικά εδώ οι τόνοι ρίχνονται και μιλάμε για "αδικήματα ασέβειας". Όταν το εφαρμόζει όμως ο εχθρός είναι αποτρόπαιο έγκλημα, θρησκευτική βία και καταπίεση.
Θα σε απογοητεύσω αλλά και στον Μεσαιώνα και στην Αρχαία Ελλάδα κεμπάπ θα ήμασταν. Τα έλεγε δεν τα έλεγε ο Πλάτωνας, οι θρησκευτικές ποινές ήταν αυστηρότατες.
Το να βλέπουμε ωραίες εικόνες φιλοσόφων σε αγορές, με πρόσωπα που δείχνουν το πνεύμα της ελεύθερης αναζήτησης και έρευνας, δεν μας μεταφέρει στην αρχαία Ελλάδα. Ούτε το να βλέπουμε ωραία έργα τέχνης.
Αν αυτά ήταν προνόμιο ολίγων, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για παράδεισο. Με την ίδια λογική και τώρα υπάρχει παράδεισος στην Ελλάδα για τους πολιτικούς και τους ευνομούμενούς τους. Τί να το κάνεις αν οι αριστοκράτες συζητούσαν ελεύθερα τρώγοντας, ενώ πιο δίπλα ο λαουτζίκος μαστιγωνόταν στα ιερά και στις χαμαλοδουλιές;
Υπάρχουν πάντα τα κορόϊδα που χτίζουν τους πολιτισμούς και δουλεύουν για τους πλούσιους. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει καμμιά πολιτεία ιδανική... για τους λίγους.
quote:Είναι πράγματι γελοίο το να κατηγορείς κάποιους για "εγκλήματα" ενώ τα ίδια πράγματα από άλλους είναι "αδικήματα ασέβειας". - δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν και αυτό είναι το πρόβλημα - και η αντίφαση του να αντιμετωπίζεις το "άδικο" με άδικία.
...quote:
Η αναφορά ποικίλων εγκλημάτων ασέβειας οδηγεί σε συζήτηση για τη θρησκεία που καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος του δέκατου βιβλίου, και εκεί ο Αθηναίος (Πλάτων) γνωστός για τις συντηρητικές του απόψεις, εκφέρει την γνώμη του για το πως θα έπρεπε να επιβάλλονται οι ποινές στα διάφορα αδικήματα ασέβειας.Ξαφνικά εδώ οι τόνοι ρίχνονται και μιλάμε για "αδικήματα ασέβειας". Όταν το εφαρμόζει όμως ο εχθρός είναι αποτρόπαιο έγκλημα, θρησκευτική βία και καταπίεση.
Θα σε απογοητεύσω αλλά και στον Μεσαιώνα και στην Αρχαία Ελλάδα κεμπάπ θα ήμασταν. Τα έλεγε δεν τα έλεγε ο Πλάτωνας, οι θρησκευτικές ποινές ήταν αυστηρότατες.
Να θυμίσω πως και το επίδοξος συνεχιστής του Πλάτωνα (και φημισμένος για κάποια επαναφορά του 12θεου) ο Πλήθωνας "συνιστούσε" ...Σκιπ; όχι! Καταδίκη με θάνατο στην πυρά (!) για τα σεμνώς αποκαλούμενα "αδικήματα ασέβειας" (κατά του 12θεού του βέβαια).
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
Όταν πρόκειται όμως για ιερά εξέταση και θρησκευτική τιμωρία στην αρχαία Ελλάδα, πρόκειται για υπέρτατη ασέβεια των εχθρών του Ελληνισμού και του Δωδεκαθέου, η οποία θα επισύρει την οργή των Θεών.
Από την μια φίλοι της θρησκευτικής ανεκτικότητας κατά της ασυδοσίας και τρομολαγνείας των χριστιανικών ιερατείων. Από την άλλη φασίστες και βρυκόλακες δήμιοι στην υπηρεσία των άγιων Θεών τους.
Κατά του φόβου, υπέρ του φόβου. Κατά της ανηθικότητας, υπέρ της ανηθικότητας. Κατά του ανθρωποκεντρισμού, υπέρ του ανθρωποκεντρισμού. Κατά του θρησκευτικού κομπλεξισμού, υπέρ του θρησκευτικού κομπλεξισμού.
Πράγματα που μας φαίνονται νέα, έχουν ήδη περάσει. Οι άνθρωποι ανακατώνουν ιδέες, προσπαθούν να φανούν νεωτεριστές αναθεωρώντας, μιλούν για νέες εποχές, αλλά η ζωή της ματαιότητας είναι ένας κύκλος όπου τα ίδια επιστρέφουν.
Πάθος για εξουσία και αδικία. Καινούργιο ή παλαιό; Πάντα οι άνθρωποι υπό τον Ήλιον τρώγονταν για την εξουσία και την δύναμη, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που θα οδηγήσουν στην εξόντωση και υποταγή των άλλων διεκδικητών.
Πολύ πριν τον Μεσαιώνα...
Τότε εγώ εστράφην και είδον πάσας τας αδικίας τας γινομένας υπό τον ήλιον· και ιδού, δάκρυα των αδικουμένων, και δεν υπήρχεν εις αυτούς ο παρηγορών· η δε δύναμις ήτο εν τη χειρί των αδικούντων αυτούς· και δεν υπήρχεν εις αυτούς ο παρηγορών.
Και η μεγάλη πλάκα, που με έχει ρίξει από την καρέκλα, ξέρετε ποιά είναι?
Οτι έχετε δικαίωμα ψήφου...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Υπαρχει λοιπον ο Ελληνισμος "σου" και καλα κανεις και διαχωριζεις την θεση σου απο το συμπαν καθως και αυτο σε βαρεθηκε και εσενα και την αναιδια σου και την απειρη και απατη υπερβλακεια σου και τους υποκριτες παπαρμαλακες "φιλους σου" και τις παραισθησεις σου οσο δεν φανταζεσαι και θα πρεπει καποτε και το συμπαν να τραβηξει τον δρομο του μακρια απο τους τεραστιους υπερλληνες και τους υπολοιπους τραγελαφους.
Εγω λοιπον δεν ειμαι Ελληνας και εισαι εσυ. Ο καθε μαλακας ας κανει την επιλογη του καθως πλεον το θεμα ειναι ξεκαθαρο και η επιλογη ειναι αναμεσα στο εγω και στο συμπαν. Δεν χωραμε στο ιδιο συμπαν γιατι εσυ εισαι πολυ Ελληνας και δεν μπορουν να σε φτασουν οι κοινοι θνητοι στην ξεφτυλα. Εισαι υπερξεφτυλας. Εχεις ξεφυγει και οδευεις σε ενα παραλληλο συμπαν καπου εκει στα Ταρταρα μαζι με τους υπολοιπους τραγελαφους του συμπαντος.
Καλη τυχη και να μου γραφεις. Θα με απασχολει παντα το θεμα σου γιατι εισαι απιστευτα διασκεδαστικος και εσυ και τα καθαρματα που σε ταιζουν.
Εχεις δικαίωμα ψήφου!
χαχαχαχα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - Amplifier on 03/04/2014 20:29:51
quote:
killuminati
Και σταμάτα να επιμένεις στα nickname, επίδοξε σφαγέα των Χριστιανών.
Το nickname killuminati δεν σου το έδωσα εγώ, ήταν δική σου επιλογή. Και μη μου πεις ότι δεν είναι συνδυασμός του killer και των illuminati, οπότε γιατί σε ενοχλεί η απόδοσή στα ελληνικά; Θα μπορούσες να διαλέξης ένα άλλο nickname λιγότερο αιμοσταγές, ανάλογο με την αγάπη που υποτίθεται ότι ευαγγελίζεστε εσείς οι χριστιανοί όπως επί παραδείγματι Christ Defender, όμως εσύ διάλεξες το του φονέα των illuminati, και ύστερα αποκαλείς εμένα σφαγέα των Χριστιανών.
quote:
killuminati
Άντε όταν με το καλό, η αρχαία ελληνική θρησκεία αναστηθεί, θα τους κανονίσουμε τους Χριστιανούς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Κατά πρώτον πως σου κόλλησε η ιδέα ότι επειδή υπερασπίζομαι το αναφαίρετο δικαίωμα των αρχαιοθρήσκων συμπολιτών μας να τελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα που τα πολεμάνε με λύσσα οι ρασοφόροι, ότι πιστεύω και στο δωδεκάθεο. Τόσο στενόμυαλος είσαι που δεν μπορείς να αντιληφθής ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε απολύτως καμιά θρησκεία, και θεωρείς ότι όλοι πρέπει να είναι μαντρωμένοι σε κάποιο δόγμα;
Και δεύτερον το προνόμιο να κατέχουν τα πρωτεία στην δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης είναι οι χριστιανοί που το 341 μαχχ ίδρυσαν στην Σκυθόπολη, το σημερινό Beit She'an του Ισραήλ, το πρώτο στην ιστορία στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης των εθνικών, εμπνευστής του οποίου ήταν ο γνωστός για τα εγκλήματά του επίσκοπος Αλεξανδρείας Γεώργιος, ο οποίος έπεισε τον αυτοκράτορα Κωνστάντιο Β' να το ιδρύση.
*
quote:
Amplifier
Βασικα ο Πλατωνας ειχε πει στους νομους της Πολιτιειας του οτι οι αθεοι πρεπει να εκτελουνται ...panpam
Το ίδιο έλεγε και ο Πλήθωνας. Τώρα ξέρουμε γιατί δεν διδάσκονται αυτά στο σχολείο.
Εσύ που το έμαθες αυτό panpam; Μήπως έχεις το σχετικό βιβλίο του Πλήθωνα; Αν ναι μπορείς να πληροφορήσης κι εμάς τους αδαείς σε ποιο βιβλίο τα αναφέρει; Τίτλο, εκδότη, σελίδα, και ένα μικρό απόσπασμα.
Αν δεν μπορείς τα παραπάνω, πες μας τουλάχιστον σε ποια χριστιανοσελίδα τα διάβασες.
*
quote:Αν είναι δυνατόν, ως εκεί έχει φτάσει η προπαγάνδα;
Αυτος ο Θεοδωρακακης με το Ποταμι μονο φαινεται να ειναι λιγο τιμιος και συνετος. Κατα τα αλλα εγω πιστευω οτι στην κατασταση που βρισκεσται περεπει να σας κυβερνουν ξενοι γιατι μονοι σας θα σκοτωθειτε λογω βλακειας.
ΠΑΣΟΚ... ΠΑΣΟΚ παντου. ΔΗΜΑΡ -ΠΑΣΟΚ! ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ! ΠΟΤΑΜΙ -ΠΑΣΟΚ!
Θεοδωράκης: Δούλευε πρώτα στην.. κρατική τηλεόραση (τη γνωστή σφηκοφωλιά..) και μετά στο MEGA.
Τίμιος ΠΑΣΟΚος που να έχει και επιρροή στον κόσμο, δεν υπήρξε και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει ποτέ.
Ας μη ξεχνάμε τους πολιτικούς ΠΑΣΟΚους που πούλησαν την Κύπρο για να έρθουν στα πράγματα.
quote:
Illuminati
Ας πούμε πως η "αρχαία ελληνική σκέψη" είναι ο νους της ελευθερίας
Όχι ας πούμε! Η ελληνική σκέψη είναι η βάση του ορθολογισμού και πάνω σ' αυτήν στηρίχθηκε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Παύλος λέγοντας "οιΈλληνες σοφίαν ζητούσιν", και το αναγνωρίζουν και οι ξένοι. Βέβαια όταν μιλάμε για ελληνική σκέψη εννοούμε των αρχαίων Ελλήνων και όχι αυτή των σημερινών εβραιοχριστιανών Ρωμιών, που πιστεύουν σε θαύματα και την εβραϊκή μυθολογία.
quote:
Illuminati
Τί θες τώρα; Να δοξάζουν και να τιμάνε όλοι τους Έλληνες;
Μα ήδη το κάνουν, και πολύ περισσότερο από εμάς. Στα δημοτικά σχολεία της Αγγλίας από φέτος διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, όταν τα ελληνόπουλα γράφουν με greeklish. Και όταν έρχονται στην Ελλάδα έρχονται για να θαυμάσουν τον Παρθενώνα, την Ολυμπία και τους Δελφούς, ή καλύτερα ότι απόμεινε από την καταστροφική μανία των χριστιανών σ΄αυτά, και όχι τον άγιο Παντελεήμονα.
*
quote:quote:
Illuminati
Ας πούμε πως η "αρχαία ελληνική σκέψη" είναι ο νους της ελευθερίας
Όχι ας πούμε! Η ελληνική σκέψη είναι η βάση του ορθολογισμού και πάνω σ' αυτήν στηρίχθηκε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός. Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Παύλος λέγοντας "οιΈλληνες σοφίαν ζητούσιν", και το αναγνωρίζουν και οι ξένοι. Βέβαια όταν μιλάμε για ελληνική σκέψη εννοούμε των αρχαίων Ελλήνων και όχι αυτή των σημερινών εβραιοχριστιανών Ρωμιών, που πιστεύουν σε θαύματα και την εβραϊκή μυθολογία.quote:
Illuminati
Τί θες τώρα; Να δοξάζουν και να τιμάνε όλοι τους Έλληνες;
Μα ήδη το κάνουν, και πολύ περισσότερο από εμάς. Στα δημοτικά σχολεία της Αγγλίας από φέτος διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, όταν τα ελληνόπουλα γράφουν με greeklish. Και όταν έρχονται στην Ελλάδα έρχονται για να θαυμάσουν τον Παρθενώνα, την Ολυμπία και τους Δελφούς, ή καλύτερα ότι απόμεινε από την καταστροφική μανία των χριστιανών σ΄αυτά, και όχι τον άγιο Παντελεήμονα.*
Άσε τις υπεκφυγές.
Θα απαντήσεις στις πραγματικές ερωτήσεις;
Δεν με νοιάζει τί κάνουν οι ξένοι, αλλά εσείς πως το βλέπετε. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;