ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2012, 18:50:49
quote:
Πανος Σ
Πιο απλά ΝΙΚΟΜΑΧΕ διότι αυτά περί του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ όπως συνελήφθη από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

Απο που είναι σίγουρο ...λιβανισμένε?

quote:
Πανος Σ
Αν δήλωνες ΑΘΕΟΣ στην Αρχαία Ελλάδα (π.χ από το 500π.Χ έως το 0π.Χ) ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ???

Ηλίθια ερώτηση.Που να ξέρω?Εσυ ξέρεις με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας?

quote:
Πανος Σ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

Αυτο θα έλεγα κι εγώ!

quote:
Πανος Σ
Και άμα μου απαντήσεις ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ...

Φρρρρ....!!!!

quote:
Ντοτόρο
Για βάλε πέντε πόρνους να ζήσουν σε μια κοινωνία που βρίσκονται μόνο πόρνοι άνθρωποι και ρώτα τους μετά απο ένα χρόνο, πώς τα περνάτε;

Θα σου έλεγαν: <<Αχ μωρή...κι εσυ δικιά μας είσαι!!>>

quote:
Ντοτορο
Για βάλε πέντε ανθρώπους που τους αρέσει η βία να περάσουν ένα χρόνο στο ίδιο σπίτι.. και ρώτα τους μετά πώς πέρασαν, καλά;

Οχι ρώτα τους!!
Ρώτα τον!!
Γιατι ένας θα είχε μείνει!

quote:
Ντοτορο
Βάλε πέντε σαδομαζοχιστές σε ένα σπίτι να ζήσουνε για ένα χρόνο μαζί και ρώτα τους μετά... πώς περάσατε;

Θα σου δείχνουν περήφανοι τις πληγές τους!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/02/2012, 18:53:00
PanosT

quote:
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ???

Μη φωνάζεις δεν είμαστε κουφοί...
Ό,τι και να τους έκαναν καλά τους έκαναν, διότι είχαν πολλούς θεούς να διαλέξουν, δεν μπορεί να μην τους έκανε κανείς...

Εδώ όμως που πάνε να μας επιβάλλουν έναν κι αυτόν αγύρτη, πλιατσικολόγο, τοκογλύφο, ζηλιάρη, αιμμοβόρο και εκδικητικό, μπορούμε να πούμε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ κύριε Πάνο.

Κατάλαβες;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

06/02/2012, 23:39:51
quote:
γιαπετ
Ένα μικρό δείγμα της ζημιάς που προκαλεί το λιβάνι στον εγκέφαλο...

Βρε Γιάννη , αφού το ξέρεις . Οι άνθρωποι που είναι παθιασμένοι να κατακτήσουν τον παράδεισο της δικιάς τους θρησκείας , λόγω της θρησκοληψίας που τους δέρνει , δεν έχουν τη λογική να σκεφτούν πόσες κολάσεις άλλων θρησκειών τους περιμένουν .

*

07/02/2012, 00:23:23
Τώρα που το λες Σωτήρη σκέφτομαι την εικόνα με την κοσμοσυρροή στις ουρές για την κρίση.
Ο γιαχβέ, σαν μοναδικός και αληθινός θεός, στο τέλος θα κάνει κλήρωση για το ποιός θα πάει πού.

Πάντως μάθαμε και κάτι καινούργιο περί κολάσεως, δεν έχεις παράπονο...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

07/02/2012, 01:00:15
quote:
Θα σου δείχνουν περήφανοι τις πληγές τους!!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
μετράει
07/02/2012, 16:04:53
quote:

quote:
Πανος Σ
Πιο απλά ΝΙΚΟΜΑΧΕ διότι αυτά περί του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ όπως συνελήφθη από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

Απο που είναι σίγουρο ...λιβανισμένε?

Δυστυχώς από τα posts σου ΝΙΚΟΜΑΧΕ

quote:

quote:
Πανος Σ
Αν δήλωνες ΑΘΕΟΣ στην Αρχαία Ελλάδα (π.χ από το 500π.Χ έως το 0π.Χ) ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ???

Ηλίθια ερώτηση.Που να ξέρω?Εσυ ξέρεις με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας?

Ε, μα φταίω εγώ τώρα???

ΤΣΑΠΠΡΡΡΡΡ!!!!! (ΝΟΥΜΕΡΟ 3)

Ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ γιδοδοβοσκέ της ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ (ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!) ΑΠΟ ΕΣΕ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Για πες μας
α) ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΑΝ
β) ΜΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ
γ) ΜΕ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ

ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ, ΠΡΟΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ, ΣΤΙΛΠΩΝ Ο ΜΕΓΑΡΕΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και ΑΣΠΑΣΙΑ (του Περικλέους, βεβαίως βεβαίως).

ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ (ΤΣΑΑΑΠΠΠΡΡΡΡΡ!!!!) ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.

quote:

quote:
Πανος Σ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

Αυτο θα έλεγα κι εγώ!

Για να το πεις αυτό

α)ΔΕΝ θα πρέπει να ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

β)να ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ αυτά που σου ΓΡΑΦΟΥΝ

γ)να ΑΠΑΝΤΑΣ σε ότι σε ΡΩΤΑΝΕ.

δ)ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ...

quote:

quote:
Πανος Σ
Και άμα μου απαντήσεις ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ...

Φρρρρ....!!!!

ΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΧΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ 'Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/02/2012 16:10:28

07/02/2012, 18:24:19
Τι έχεις πάθει με τους φαλλούς ρε Πάνο;;

Συνέχεια στο στόμα σου τους έχεις...

Πες και κάτι άλλο βρε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

07/02/2012, 19:12:39
quote:

Τι έχεις πάθει με τους φαλλούς ρε Πάνο;;

Συνέχεια στο στόμα σου τους έχεις...

Πες και κάτι άλλο βρε...

Πλάκα-πλάκα δε θέλετε και πολύ να μου βγάλετε το όνομα...

Έτσι είναι!
Άλλο περιοδικό τα γράφει (Διιπετές), άλλος τους προσκυνάει, άλλος τους φιλάει και σε άλλον θα βγει η λέζα...

Πάντως προβλέπω Ψινάκη, Γαβαλά και σία να γίνονται fan της αναβίωσης της Πατρώας θρησκείας...

Ερευνάτε τας Γραφάς

07/02/2012, 19:49:56
Δεν θα προλάβουν αυτοί. Θα συμπληρωθεί η λίστα από ιεράρχες της θρησκείας σου...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

07/02/2012, 20:44:34
quote:

Δεν θα προλάβουν αυτοί. Θα συμπληρωθεί η λίστα από ιεράρχες της θρησκείας σου...

Αν τους αφήσουν οι δικοί σας Μύστες και Ιερόδουλες μπορεί...

Πάντως αν μας κάνετε τέτοιο καλό και μας απαλλάξετε από αυτούς θα σας χρωστάμε χάρη...

Ερευνάτε τας Γραφάς