- Ο Ιπτάμενος Δίσκος του Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
finallfantasy
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ......
ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA ----ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
Ehetlaios EPEMENE OSO 8ELEIS, SOY EXW EIDH APANTHSH. O FILOS Squall_LeoNheart E8ESE MIA POLY KALH ERWTHSH, TOSO KAIROS KANEIS DEN EXEI BGEI NA MAS PEI OTI PAEI STO ERGASTHRH KAI NA XEKA8ARISEI KAPOIA PRAGMATA.NA KANW MIA PROTASH: WS PROS SEBASMO PROS TO K. GIOLVA AS STAMATHSOYME EDW. DEN PROKEITAI NA GRAPSW TIPOTA ALLO.
SAS EYXARISTW 8ANOS
θανο αυτο δειχνει οτι μαλλον δεν ξερεις τπτ για το θεμα ή οτι δεν ξερεις τπτ για το θεμα!
ανοιξες μια συζητηση... ή βοηθα (αν ξερεις) ή πες πολυ απλα "εγω δεν ξερω"
![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Εν ολίγοις, μόλις τα κονομήσουμε, ε... τότε θα έρθουν και οι Ε, ΣΤ, Ζ, Η, Θ κλπ
Δεν θεωρώ μεμπτό το να προσπαθεί κάποιος να βγάλει χρήματα. Ισα ίσα... Τουλάχιστον όμως μην μας δουλεύουνε ή καλύτερα μην νομίζουν ότι δουλεύονται όλοι.
Και εν πάση περιπτώση άντε και ισχύουν όλα αυτά. Και λοιπόν... ; Με τον έσω εαυτό μας τί κάνουμε ; Ασχολούμαστε μαζί του ή περιμένουμε να μας τον φτιάξει κάποια νεφελώδης ομάδα ; Στην καθημερινότητά μας, στην οικογένειά μας, στη δουλειά μας, στους φίλους μας, αντανακλά μια συγκροτημένη προσωπικότητα ή θα κατέβει ο Φ ο Χ και ο Ψ με το διαστημόπλοιό του για να μας φτιάξει ;
Υ.Γ. 1 Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου καθώς και για το ότι, ενδεχομένως, γκρεμίζω το όνειρο σε κάποιους, αλλά νισάφι πια με τους κάθε γραφικούς κατά φαντασίαν ερευνητές και εψιλονολάγνους.
Υ.Γ. 2 Μην μπείτε στον κόπο να μου απαντήσετε γιατί σε αυτό το topic και στα παρεμφερή δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ. Απλά σκεφτείτε τί και ποιούς εξυπηρετούν όλα αυτά

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
kai elege oti exei kanei 16 ekdoseis to vivlio..4000 ekasti i ekdosi...koinws 64000 komatia
Σιγά μην πούλησε τόσα, Ρεαλιστή...!
Το κολπάκι είναι, νομίζω, απλούστερο:
τυπώνει 100 "κομμάτια", τα πουλάει (= η παρούσα έκδοσις εξηντλήθη!!!), τυπώνει άλλα 100 (= νέα έκδοση), και πάει λέγοντας, αυτοδιαφημιζόμενος και δικαιολογούμενος στην εφορία!
Άρα, τα 4000 βιβλία ανά έκδοση (που θά΄πρεπε) ισοδυναμούν με 40 δικές του!!!
quote:
Στού ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ......................
.........το σαπουνι σου χαλας ! ! !
Θα ηθελα να μου εξηγησετε με τι κριτηρια τις επιλεξατε?
Τα ιδια χρωματα, σας ακολουθουν και στη ζωη σας?
ΓΛΥΚΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΥΡΙΛΑ.......
Είναι πάθος!
Γι'αυτό και το έχω βάλει στη ζωή μου...
μέσα στο σπίτι μου...
Το γραφείο μου είναι σε απαλό μωβ της λεβάντας, το χωλ στην είσοδο του σπιτιού στο κίτρινο του καλαμποκιού, το παιδικό δωμάτιο στο ίδιο ζεστό κίτρινο χρώμα, η κρεβατοκάμαρά μου σε απαλό μπεζ-βερυκοκί.
Απεχθάνομαι τους κατάλευκους τοίχους γιατί μου θυμίζουν νοσοκομείο και αντί γι'αυτούς κάνω μια απαλή απόχρωση του ζαχαρί off white...
Μπορεί να σας ακούγεται ακραίο αλλά πιστέψτε με είναι υπέροχο και ξεκουράζει...
Το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μου το καταλαβαίνει κανείς και αν κοιτάξει την γκαρνταρόμπα μου... Από μαύρα, γκρί, καφέ, γήϊνα μέχρι έντονα πράσινα, πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα, μωβ και μπλε.
Κάθε χρώμα και μια δόνηση...
Κάθε δόνηση και μια διάθεση...
Ανάλογα με τη διάθεση και το χρώμα που φορώ...
Ενα πράγμα μόνο μισώ:
Tα παστέλ χρώματα τα οποία θεωρώ ότι δεν ταιριάζουν καθόλου στο δικό μου ταπεραμέντο. Νομίζω ότι είναι πολύ ανούσια...και γλυκανάλατα και γι'αυτό τα αφήνω για κάποιες πολύ γλυκές υπάρξεις και για τις γυναίκες της τρίτης ηλικίας...

Μμμμ,τα χρώματα μου αρέσει να τα βλέπω.
Και τι εννοώ με αυτό:το σπίτι μου (ή καλύτερα το δωμάτιό μου,γιατί για το υπόλοιπο σπίτι δε μου πέφτει και λόγος) έχει αρκετά χρώματα χαρούμενα αλλά συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους.Μαγιάτικο πράσινο, καφέ του σουηδικού ξύλου,εκρού,αρκετό μπλε ναυτικό και κάποιες πινελιές μπορντώ και ελάχιστο μαύρο.Τώρα εύλογα θα ρωτήσετε -μα καλά,σαν τσίρκο δεν είναι?- όχι,εμένα μου φαίνεται χαρούμενο και πολυδιάστατο.Αυτά για τη διακόσμηση.
Όσον αφορά τα ρούχα,εκεί το "φετίχ" είναι ένα: ΜΑΥΡΟ!!!!!!
Βέβαια το καλοκαίρι φοράω λόγω ζέστης συνήθως λευκό,κόκκινο,μπεζ ή γαλάζιο,συνδυασμένα και αυτά με το αγαπημένο μαύρο.
Για να μη σας κουράζω,μου αρέσουν τα "καθαρά" αλλά όχι κραυγαλέα χρώματα...
Και κλείνοντας: στη ζωγραφική ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ...σκίτσα με κάρβουνο,η δημιουργία των οποίων μου χαρίζει ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης και εκτόνωσης,ειδικά όταν συνοδεύονται από μουσική υπόκρουση ορχηστρικής μουσικής...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φοράω συνήθως μαύρα, ενώ φυσικά γύρω μου υπάρχει πληθώρα χρωμάτων.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:26:57
Σωστή η επισήμανσή σου και η αναρώτησή σου.
Προσωπικά, το χρώμα παίζει σγμαντικό χρώμα στη ζωή μου.
(Το άφησα σκόπιμα το σαρδαμάκι)
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα είναι οι εναλλαγές των χρωμάτων που αντιλαμβάνομαι και όχι τόσο τα διάφορα χρώματα και οι αποχρώσεις τους μεμονωμένα.
Άνοιξες ένα πολύ ενδιαφέρον και κατ' εμέ, πολύ λεπτό θέμα.
Πιστεύω πως αυτές οι εναλλαγές των χρωμάτων και των αποχρώσεων γύρω μας, αλλά και ο ιδιαίτερος προσωπικός τρόπος που τις αντιλαμβανόμαστε-μαζί με άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς μας, παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας την επόμενη στιγμή.
Κάτι που μου συμβαίνει συχνά είναι όταν δεν αισθάνομαι καλά (σπάνιο αλλά συμβαίνει) και βρεθώ στη φύση, αυτομάτως όλες αυτές οι συχνότητες που πιάνει το μάτι (χρώματα) και η ευχάριστη εναλλαγή μεταξύ τους, μου προσδίδει ανάταση πνεύματος.
Το έχω ξανακάνει αυτό και διαπίστωσα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.
Επίσης το έκανα και στο χώρο που βρισκόμουν.
Αρχικά κοίταζα κάποιο πίνακα με σκούρα χρώματα και καταθλιπτικές εν γένει πληροφορίες και έπειτα κάτι άλλο περισσότερο χαρούμενο με ποικιλία χρωμάτων.
Το αποτέλεσμα αυτών, απαντάει πιστεύω στην αρχική σου αναρώτηση

Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 06/01/2004 04:14:14
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ,ΕΚΡΟΥ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΚΙ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΖΩΝΤΑΝΙΑ!ΕΧΩ ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ!ΠΑΝΤΟΥ!ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΖ,Η ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 06/01/2004 13:39:20
WHO DARES... WINS!
quote:
Τα χρωματα φιλε Κανενας μας επηρεαζουν το καθενα με τον δικο του τροπο.
Indeed!
quote:
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!
Eπ! Μα εδώ πρόκειται για clopyright!...
Δε μπορείς καλή μου να χρησιμοποιείς την ίδια φράση με μένα και να το αφήσω έτσι... Αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!...