- CALL TO TOTAL FREEDOM RIGHT NOW - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Τα συστήματα κανόνων και οι δηθεν λογικές θεωρίες είναι μπούρδες αλλά έχουν τη θέση τους μέχρι να φτάσεις στο σημείο να τις ξεπεράσεις γιατι δεν θα τις χρειάζεσαι πια.
Μάλιστα. Μερικές ερωτήσεις: Πότε φτάνεις σε αυτό το σημείο; Σε πια ηλικία; Θεωρείς ότι γονείς, σχολείο κ.λπ. δεν πρέπει να μας διδάσκουν τίποτα για να μην μπούμε στο "συστημα"; Ή θεωρείς ότι πρέπει από μικροί να εκπαιδευόμαστε με σκοπό μία άλλου είδους κατεύθυνση; Και αν ναι ποια είναι αυτή η κατεύθυνση προς την ελευθερία; Εσυ, που προτρέπεις προς αυτή, την γνωρίζεις;

In anticipation of my resurrection...
Dying Incubus, πώς μπορούμε να ξέρουμε ποιούς σκοπεύετε να απενεργοποιήσετε και ποιούς όχι;
Αν θες επίσης πες μου ποιά είναι τα κριτήρια των διαγραφών. Σε ρωτάω διότι ο Wise Teacher -δηλαδή ο γνωστός Χρίστος ελ που γράφει μόνο στα αγγλικά καλώντας σε 'τζιχάντ' ο γελοίος- θα έπρεπε να έχει διαγραφεί πρώτος-πρώτος. Κι όμως έχει αφεθεί αδέσποτος!
Άρα βάσει ποιών κριτηρίων γίνονται οι απενεργοποιήσεις;
Από την άλλη, για να γίνει η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού που παραπέμπει σε διπλό ενός ανθρώπου στον οποίο δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στις Συζητήσεις, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι 100% ότι πρόκειται όντως για διπλό.
Σχετικά με το ποιος "οδεύει" προς την απενεργοποίηση και ποιος όχι, ο panoslydian, βρε συ kost κι οι διάφοροι λογαριασμοί που δημιουργεί τελευταία απενεργοποιείται συνέχεια.
Άρα δεν είναι προφανές ότι κι ένας νέος διπλός λογαριασμός του θα απενεργοποιηθεί εξίσου; ![]()
Στα του Wise Teacher μας τώρα ο οποίος είναι όντως διπλός λογαριασμός όπως διαπιστώθηκε...
Μιας κι επέλεξες την αγγλική γλώσσα, Wise Teacher, οφείλω να σου απαντήσω κι εγώ στην ίδια γλώσσα και φυσικά θα πάρεις το μήνυμα.

Ok Dying Incubus, απλά μπερδεύτηκα γιατί ο Wise Teacher έβγαζε μάτια ποιός ήταν (περισσότερο από τον panoslydian).
Επί τη ευκαιρία να πω ότι αυτό το προβληματικό άτομο πριν κανα-δυό έβδομάδες έδωσε το λόγο του τόσο δημοσίως όσο και σε εμαιλ που μού έστειλε ότι δεν θα ξαναμπεί ποτέ ξανά στο φόρουμ. Και μέσα σε μερικές ημέρες όχι μόνο αθέτησε το λόγο του αλλά μπήκε με απανωτά nikcs γεμίζοντας το φόρουμ με αηδίες για πολλοστή φορά.
Το ερώτημα λοιπόν είναι τί γίνεται εδώ?
Θα συνεχιστεί αυτό το κυνηγητό?
Εάν δεν στείλετε προσωπικό email σε αυτόν τον Χρήστο Ανδρεαδάκη δηλώνοντάς του ότι είναι παντελώς ανεπιθύμητος στο φόρουμ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να σταματήσει να μπαίνει. Ή μήπως το έχετε ήδη κάνει κι αυτό;
Εφόσον δεν εννοεί να το καταλάβει...

Dying Incubus δεν έχεις δίκιο.
Είναι άλλο να φωνάζουμε και να βρίζουμε εμείς τα μέλη και άλλο το να τού στείλετε επίσημο μέιλ εσείς. Εξάλλου δεν έχετε τίποτα να χάσετε, και θεωρώ ότι εάν το κάνετε τότε δεν πρόκειται να ξαναμπεί, εάν δηλαδή το φόρουμ του εσωτέρικα στείλει προσωπικό εμαιλ στον Χρήστο Ανδρεαδάκη δηλώνοντάς του ότι είναι ανεπιθύμητο τότε δεν θα έχει τα παραμικρά μούτρα να το ξανακάνει (εκτός κι αν μεταμορφωθεί τόσο πολύ και γίνει μία νορμάλ συμμετοχή).
Από εκεί και πέρα εγώ το λέω, όπου τον πετυχαίνω αυτό τον γελοίο θα τον βρίζω με τα χειρότερα λόγια. Και έχετε κάθε δικαίωμα να με διαγράψετε, ούτε θα σάς κακιώσω ούτε τίποτα, το εννοώ.
Δεν μπορώ όμως άλλο, η υπομονή μου εξαντλήθηκε. Και με άλλους μπορεί να έχω βριστεί αλλά η περίπτωση αυτή δεν υπάρχει. Αυτό το σίχαμα που δεν με αφήνει να ευχαριστηθώ το μόνο φόρουμ που έχω επιλέξει να γράφω, όπου το πετυχαίνω θα το βρίζω. Εντελώς φασιστικά μονοπωλεί το φόρουμ με τα σκατά του ακριβώς επειδή ποντάρει στην επιείκιά σας, στο γεγονός ότι απλώς τον διαγράφετε μέχρι να επιστρέψει. Και προσφάτως μάλιστα άρχισε το σίχαμα να προσπαθεί να σας πείσει ότι και καλά προσπαθούμε να σάς καθοδηγήσουμε τι θα κάνετε...τι να πω λοιπόν...αν σας αρέσει αυτή η εικόνα του φόρουμ, ο μεν να γεμίζει παντού σκατά, οι δε άλλοι να τον βρίζουν, τότε οκ πάσο...
Εγώ πάντως το λέω, αυτός ο Ανδρεαδάκης θα μάθει να βαράει την πρέζα του αλλού, σε άλλο φόρουμ και όχι εδώ...και αν νομίζει ότι είναι πιο πεισματάρης από εμένα ας κοπιάσει με άλλα εκατό ονόματα...
Δεν έχεις άδικο και το ξέρω, όπως και οι υπόλοιποι σώφρονες του φόρουμ.
Ομως το esoterica δεν έχει την τεχνική υποδομή, να εξανδραποδίσει μονίμως κάποιο ανεπιθύμητο μέλος, όσο αυτό επιμένει να επανέρχεται.
Είτε γίνει επώνυμα, είτε όχι προς τον Ανδρεαδάκη κάποια σύσταση, υπόδειξη, επιθυμία προς συμμόρφωση, θα πέσει στο κενό, λόγω νοητικής κατάστασης του εν λόγω ατόμου.
Ομολογώ πως δεν έχω να προτείνω κάτι, πέραν της επισταμένης αδιαφορίας επί των κειμένων του και ένα περιστασιακό βρίσιμο, έτσι για να υπενθυμίζουμε στο νέο αναγνωστικό κοινό, ότι στο esoterica οι σώφρονες είναι περισσότεροι από τα τρολς.
Η άποψη του Heretic πιο πάνω, αξίζει να τύχει σκέψης, επειδή έχει πολλές πιθανότητες να είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.Οπότε, το κάθε πιθηκοειδές τρολ, θα προσπαθεί να μειώσει την αξιοπιστία του φόρουμ, μέσω των δικών μας αντιδράσεων, όταν αυτές "κατεβαίνουν" στο επίπεδό τους.
Αλήθεια τι γίνεται με την πλανητική σύνοδο?Επηρέασε τόσο πολύ τον καιρό και τα...μυαλά?![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ομολογώ πως δεν έχω να προτείνω κάτι, πέραν της επισταμένης αδιαφορίας επί των κειμένων του και ένα περιστασιακό βρίσιμο, έτσι για να υπενθυμίζουμε στο νέο αναγνωστικό κοινό, ότι στο esoterica οι σώφρονες είναι περισσότεροι από τα τρολς.
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται. Αυτό που λες εσύ τώρα το έλεγα εγώ επί δύο χρόνια -αλλά και οι συντονιστές εννοείται.
Εσύ όμως Νικόμαχε κράδαινες περήφανα το 'ρόπαλο' και διαρκώς ασχολιόσουν, τον έβριζες και τον τάιζες. Εγώ προσωπικά αρνιόμουν να τον βρίσω, 1) γιατί το κάνατε όλοι οι υπόλοιποι, και 2) διότι θεωρούσα ότι κάποια στιγμή θα βρει την αξιοπρέπεια να φύγει. Τελικά όμως απέκτησε έναν εντελώς μαζοχιστικό εθισμό, με αποτέλεσμα όποτε τον αγνοούσαμε όλοι να λυσσάει ανοίγοντας εκατό θέματα μέχρι να ασχοληθούν μαζί του.
Και εμένα προσωπικά πιο πολύ απ'όλα μου τη βαράει αυτή η παντελής έλλειψη αξιοπρέπειας που έχει. Πιο πολύ και από τη θρασυδειλία του, και από το φασισταριό του, και τις βλακείες και όλα...δεν μπορώ να την συλλάβω. Ούτε και δέχομαι το γεγονός ότι πριν δύο εβδομάδες έδινε τον λόγο του ότι δεν θα ξαναγράψει στο φόρουμ, αρκεί να τον 'αφήσουμε ήσυχο εγώ και ο Heretic'. Όντως, ουδείς ασχολήθηκε, ουδείς τον απείλησε, ουδείς είπε τίποτα, και ξαφνικά εμφανίζεται ο αλητάκος με εκατό λογαριασμούς φωνάζοντας 'είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι με τρομάξατε'...
εγώ λοιπόν αυτό δεν το δέχομαι, και το ξαναλέω, θα φύγει θέλει δε θέλει...τώρα το πώς θα κινηθούν οι συντονιστές και οι διαχειριστές δική τους υπόθεση...εγώ πάντως θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι με ένα απλό email τελειώνουν όλα εκεί...διότι η θρασυδειλία έχει και τα όριά της.
Edited by - kost on 04/03/2016 00:45:25
quote:..Και κάποιοι ασχολούνταν μαζί του. Άρα πετύχαινε
Τελικά όμως απέκτησε έναν εντελώς μαζοχιστικό εθισμό, με αποτέλεσμα όποτε τον αγνοούσαμε όλοι να λυσσάει ανοίγοντας εκατό θέματα μέχρι να ασχοληθούν μαζί του.