- Άνδρας καταβροχθίζει νεκρό έμβρυο - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, της Εκκλησίας και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο "ανθεί" τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ ¥10000 και ¥12000 μιας και είναι ..."πεντανόστιμα" στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται ...συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες:
http://www.noitikiantistasis.com/babyeater.html
![]()
![]()
Χαιρετισμούς,
::Λάμπρος

http://www.NoitikiAntistasis.com
Αποκαλύπτουμε την Νέα Τάξη μέσα από την Προπαγάνδα των ΜΜΕ!
ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ!!!!!
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
quote:
Ακόμα και εγώ που έχω δει ταινίες τρόμου με το τσουβάλι, φρίκαρα τελείως.
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ...
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΞΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΤΑΖ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Edited by - Wolffaced on 14/03/2003 13:38:57
ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.
ΔΕΝ ΧΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.ΑΝ ΒΡΩ ΕΙΚΩΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ.
ΑΙΣΧΟΣ,ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΙΔΙΟΤΙΣΜΟΣ,ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Kαι αν είναι έτσι τότε ποτέ δε θα μάθουμε την αλήθεια...
στο ζωικο βασιλειο πολλα ζωα τρωνε τα νεκρα, νεογεννητα, αμεσως μολις, γεννηθουν, η τα αυγα που δεν ωριμαζουν.
φαινεται οτι αυτο ειναι ενας νομος της φυσης.
σε καποιες μεσσαιωνικες τελετες αναφερεται η καταποση εμβριου, σε μορφη σκονης με πιπερι και μελι. (Umberto Eco, το εκκρεμες του Φουκο)
η καταποση του εμβριου, και συμβολικα και πραγματικα περιεχει πολλα νοηματα, καποια απο τα οποια καθολου φρικιαστικα και γενικοτερα αρνητικα ειναι.
αν κανουμε εναν συσχετισμο με αλλο ειδος του ζωικου βασιλειου (Philip Stark, Αγριο Ζευγαρωμα) που το θυλικο τρωει το αρσενικο μετα το ζευγαρωμα, θα δουμε οτι η καταποση μπορει να ειναι
μια πραξη επιβιωσης,
μια πραξη αγαπης,
μια πραξη ενσωματωσης,
μια συμβολικη, ιερη πραξη.
βεβαια, εγραψα ολ αυτα για να καταλυξω οτι αυτο μονο σε αυτα τα πλαισια θα μπορουσα να το δεχτω.
οχι ομως ετσι που οπως περιγραφει ο φιλος Λαμπρος, φαινεται να συμβαινει.
σε αυτη την περιπτωση, επιδη ακριβως το νοημα μιας τοσο δυσκολης, υπερβατικης και εντονης πραξης αντιστρεφεται, γιαυτο το λογο μονο
θα συμφωνισω οτι μου προκαλει
και αναγουλα,
και θυμο,
και αποφορα...
Υ.Γ. τωρα ειδα τις φωτογραφιες... πραγματικα φρικιαστικες.
στις τελετες που ανεφερα καταπινανε εμβρια μεχρι 40 ημερων απο τη συλληψη και οχι μωρακια. επισης, ανεφερα τη γνωμη μου χωρις να βαλω μεσα συναισθημα. ως γυναικα, νιωθω 2 φορες ασχημα...
αλλα για σκεφτητε το αυτο και σαν μια πραξη υπερβολικης αγαπης και αυτοθυσιας. μιας πραξης τοσο δυνατης, τοσο συγκλονιστικης... μια μανα να καταπινει το πεθαμενο εμβριο της που της εχουν αφαιρεσει χωρις τη θεληση της για να ειναι για παντα μεσα της, ενσωματωμενο!
τελος, μου θυμησε αυτο που ειδα τον πινακα του Γκογια, "ο κρονος τρωει τα παιδια του".
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Edited by - λίλιθ on 14/03/2003 17:03:30
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΞΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΤΑΖ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ... >>
Αγαπητέ φίλε, μπορώ να σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ οτι δεν πρόκειτε για μοντάζ. Μπορείς να ελέγξεις τις ειδήσεις ενός-δύο μηνών πριν και συγκεκριμένα για εκπομπή του Channel 4 και θα δεις ότι όντως είναι αλήθεια.
Στην Βρετανία έγεινε Σ Α Λ Ο Σ
http://www.NoitikiAntistasis.com
Αποκαλύπτουμε την Νέα Τάξη μέσα από την Προπαγάνδα των ΜΜΕ!
NO COMMENTS......
Στη Λίλιθ να πω μόνο ότι ο Έκο αναφέρεται σε τελετές της αίρεσης των Καθαρών που υποτίθεται ότι γίνονταν τέτοιοι κανιβαλισμοί όμως αυτά ήταν κυρίως κατηγορίες που τους αποδίδονταν από το τότε εκκλησιαστικό κατεστημένο για να καταπολεμήσουν τη συγκεκριμένη αίρεση. Όσο για το "μέλι και το πιπέρι", αυτό είναι ίσως μια υπερβολή του συγγραφέα...Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα! Αυτά και με κάθε καλή διάθεση...
Φρικάρετε στο θέαμα της φάγωσης νεκρών εμβρύων ε?
Τότε γιατί δεν φρικάρετε όταν οι ΙΔΙΟΙ τρώτε στο φούρνο με πατατούλες το γουρουνάκι και το ευχαριστιέστε, ή όταν γυρίζετε το αρνάκι το Πάσχα και το τρώτε αφού δοκιμάσετε λίγο από το εξαίσιο κοκορέτσι...? Ζωντανοί οργανισμοί δεν είναι και αυτοί, ψυχές δεν έχουν νομίζετε...?
*********Και κάτι ακόμα πιο φρικιαστικό - έχετε δει μήπως τον τρόπο παρασκευής των κοτόπουλων συγκεκριμένα στα καταστήματα των ΚFC?*****
Όταν έχετε λάβει γνώση όλων των παραπάνω ελάτε να αναλύσουμε την φωτογραφία που παραθέτει ο φίλος.....γιατί τώρα πολλοί δεν είναι κατάλληλοι για αυτήν την κουβέντα κατά την ταπεινή μου άποψη...
Από ένα μεγάλο αντί- πανφάγο και όχι (μόνο) χορτοφάγο
**Take It Or Leave It**
quote:
Φρικάρετε στο θέαμα της φάγωσης νεκρών εμβρύων ε?
Τότε γιατί δεν φρικάρετε όταν οι ΙΔΙΟΙ τρώτε στο φούρνο με πατατούλες το γουρουνάκι και το ευχαριστιέστε, ή όταν γυρίζετε το αρνάκι το Πάσχα και το τρώτε αφού δοκιμάσετε λίγο από το εξαίσιο κοκορέτσι...? Ζωντανοί οργανισμοί δεν είναι και αυτοί, ψυχές δεν έχουν νομίζετε...?
Γιατί έχει κάποια διαφορά.
Μην παρεξηγηθώ, σίγουρα έχει κάποια διαφορά όπως τόνισες. Και μάλιστα μία αρκετά μεγάλη διαφορά κατά την άποψή μου.
Η πράξη όμως παραμένει η ίδια έτσι δεν είναι ? Θρέψη με έναν άλλον ζωντανό οργανισμό!
Και δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση η φράση την οποία ακούω πολύ συχνά "Ο άνθρωπος είναι παμφάγο ζώο" και ότι "Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κρέας".. Παμφάγο ζώο επιστημονικά ονομάζεται το ζώο το οποίο για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ χρειάζεται την θρέψη με ζώα και φυτά.
Και ασφαλώς αυτό είναι κάτι που διαψεύδω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ και εγώ και όλοι οι μη-παμφάγοι!
Με αφορμή και μόνο ΑΦΟΡΜΗ το θέμα τούτο , θέτω και εγώ το ζήτημα αυτό το οποίο είναι αν όχι εξίσου, αρκετά επίκαιρο και ασφαλώς όπως το έθεσα πιθανόν να άφησα το περιθώριο αντίδρασης...σε ευχαριστώ φίλε wolffaced που διορθώνεις ώστε να γινόμαστε όσο γίνεται πιο κατανοητοί ο ένας στον άλλον
**Take It or Leave It**
Και τα Zombi του Foulci .......ακομα πιο πολύ ....
ε αυτό ξεπερνάει κάθε λογική !!!!!!!!!!!
Edited by - cat on 19/03/2003 23:58:01
Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα καλά, αλλά θεωρείς ζωντανό οργανισμό μόνο ό,τι ανήκει στο ζωικό βασίλειο; Τα φυτά δεν είναι για σένα ζωντανοί οργανισμοί; Είναι και παραείναι και μάλιστα καλύτερα προσαρμοσμένοι από τα ζώα αφού τροφή τους είναι ο ήλιος και δεν εξαρτώνται από κανένα. Καλώς ή κακώς, είτε το θέλουμε είτε όχι, η θρέψη και η επιβίωση στο οικοσύστημα στηρίζεται στην κατανάλωση άλλων οργανισμών, από τους πιο μεγάλους και πολύπλοκους μέχρι τους πιο μικρούς και απλούς (βλέπε φάλαινες που τρέφονται με πλαγκτόν). Τώρα δεν ξέρω αν η επιστήμη στο μέλλον ανακαλύψει τρόπους διατροφής στηριζόμενους κατευθείαν στα απαραίτητα θρεπτικά υλικά (να παίρνουμε μια μορφή σκόνης ή κάτι τέτοιο), αλλά αυτό είναι μάλλον επιστημονική φαντασία προς το παρόν. Και, δε λέω, συμφωνώ ότι ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει τρεφόμενος μόνο με φυτικές τροφές. Όμως υπάρχουν θρεπτικά στοιχεία πχ πρωτεϊνες, σίδηρος, κάποιες βιταμίνες που απλά βρίσκονται σε μεγαλύτερη ποσότητα στις ζωικές τροφές και πολλοί χορτοφάγοι έχουν προβλήματα υγείας επειδή δεν προσλαμβάνουν τα στοιχεία αυτά σε αρκετή ποσότητα. Γι' αυτό και χορτοφαγία δεν σημαίνει απλά "κόβω το κρέας", αλλά πρέπει ο κάθε ένας που θα την επιλέξει να ενημερωθεί για το πως θα καλύψει τις ανάγκες του πλήρως και με όλα τα απαραίτητα συστατικά.
Και πάλι συγγνώμη για την αντίδρασή μου, αλλά πιστεύω ότι, ναι μεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να είσαι χορτοφάγος, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να κατηγορείς κι εμάς τους υπόλοιπους που μας αρέσει και το κρεατάκι. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι αν θα τρώμε ζώα ή φυτά. Το πρόβλημα υφίσταται όταν χάνεται το μέτρο κι όταν ο άνθρωπος, άπληστος και αλαζών, κατασπαταλά ό,τι απλόχερα του χαρίζει η φύση.
Τ.Σ.