- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αυτός που ψάχνει την αλήθεια.
το κακό με την αλήθεια είναι ότι ενοχλεί.
Η αλήθεια ενοχλεί;
όχι δεν ενοχλεί η αλήθεια.
στην πραγματικότητα η αλήθεια δεν είναι ενοχλητική αλλά η κατανόηση.
όταν κατανοήσεις βλέπεις την αλήθεια.
τώρα ξεκινούν τα δύσκολα.
όταν δεις καθαρά πρέπει και να δράσεις.
η αλήθεια κρύβεται στη δράση γιαυτο και οι άνθρωποι μένουν άπραγοι σε διάφορα γεγονοτα.
δεν θέλουν να δράσουν γιατί φοβούνται.
φοβάμαι την αλήθεια σημαίνει φοβάμαι να δράσω.
το κουτσομπολιό είναι μια ψευδαίσθηση.
η ψευδαίσθηση πως ριψοκινδυνεύεις την φήμη σου με το να διαδίδεις διάφορα που άκουσες,φανταστικα πράγματα ή ακόμα και πράγματα που σε συμφέρουν.
που είναι η ψευδαίσθηση;
ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος επειδή κρύβεις την προσωπικότητα σου μέσα στον ψίθυρο.
ο ψίθυρος περιέχει την πραγματική σου προσωπικότητα.
όταν λες πως ο pixeldream θα επιστρέψει σε λίγες μέρες δίνεις την εντύπωση πως δεν κατάλαβες πως ο pixeldream διαγράφηκε.
ο pixeldream διαγράφηκε γιατί οι άνθρωποι που αποφάσισαν πως ο pixeldream πρέπει να περάσει από το περίφημο πειθαρχικό ήταν σίγουροι πως εκείνος θα απόφευγε αυτή την συνάντηση.
ποιος αρνήθηκε την κατανόηση;
όχι εγώ.
όταν λέω πως δεν γίνεται να συζητήσω με κάποιους οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά να ανοίξουν μια δημόσια συζήτηση μαζί μου.
όταν λέω πως δεν γίνεται να συζητήσω με κάποιους οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά να απαντήσουν σε ερωτήματα.
όταν απενεργοποιούμαι για λόγους οι οποίοι αιωρούνται.
πως να πάω να συναντήσω αυτούς που αρνούνται τον διάλογο;
υποθέτω ότι έχουμε να κάνουμε με κάποια αφορμή και όχι με την πραγματική αιτία.
όταν κάποιος παίρνει προσωπικά κάποια αόριστα λόγια τότε σημαίνει ότι ενοχληθηκε από αυτά που γράφτηκαν.
σε ενόχλησαν τα γουρούνια;
γιατί;
αν δεν κατάλαβες έκανα μια μικρή ανάλυση για την ανθρώπινη συμπεριφορά.
ναι Αμαλία σε εσένα μιλάω...είχες καιρό να δεις κάτι που δεν γράφτηκε σε βιβλίο του Λιακοπουλου;
διάλογος λοιπόν.
τι έχουν να μου πουν αυτοί οι άνθρωποι;
γιατί μια ιδιωτική συζήτηση;
η απάντηση είναι εύκολη γιατί αυτά που θα θέλουν να μου πουν δεν αφορούν τα μέλη και την θεματολογία του φόρουμ.
η απάντηση είναι πιο απλή...όταν σταματήσω να ακούω και αρχίσω να μιλάω είναι πολύ εύκολο να φύγουν από τον καφενέ.
από το φόρουμ δεν μπορούν να γλιτώσουν τόσο εύκολα.
το ξέρω πως είμαι ανεπιθύμητος στο φόρουμ.
το ξέρω γιατί πριν την διαγραφή μου είχα δηλώσει πως θα βρείτε μια δικαιολογία για να με διαγράψετε
έτσι και έγινε...εδώ που τα λέμε ούτε μια σωστή αφορμή δεν βρήκατε.
είπα πως ο καθένας κοιτάει την ουρίτσα του
έτσι και έγινε γιατί κανένας δεν σχολίασε αρνητικά ή θετικά το θέμα.
δεν είναι σχόλιο αν δηλώσεις αόριστα πως ο pixeldream έκανε κάτι κακό και απενεργοποιήθηκε.
για αυτούς που θα πουν πως δεν γίνεται να ασχολείται ένα φόρουμ με τον pixeldream θα τους πω πως η θεματολογία του forum είναι η αλήθεια η οποία είναι άσχετη με τα περισσότερα μέλη.
αν δεν ασχολείσθε με την διαστρέβλωση που είναι δίπλα σας τι να την κάνετε την αλήθεια που δεν φτάνετε;
όταν είπα πως η Αμαλία διαστρεβλώνει καταστάσεις δεν ασχολήθηκε κανένας.
παράξενο.
εγώ νόμιζα πως σας αρέσει η αναζήτηση της αλήθειας.
ποια είναι η αλήθεια;
ερευνήσατε;
όχι βέβαια γιατί οι αλήθειες που είναι δίπλα μας χρειάζονται και δράση και την δράση την φοβάστε/βαρετες.
οι μακρινές αλήθειες είναι ακίνδυνες για την προσωπικότητα μας σαν ταινία δράσης στον κινηματογράφο/συναρπαστικες.
σας ενόχλησαν οι απλές ανθρώπινες καταστάσεις.
έτσι είναι.
γιατί είναι έτσι;
γιατί δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάζεις πράγματα που σε ενοχλούν.
με αφορμή εσένα εξαπλώνομαι και λέω πως τα βαρετά ανθρώπινα πραγματάκια είναι μια καλή ευκαιρία για να πείτε μια εξυπνοκουταμαρα.
πως θα δείξετε το μεγαλείο της ανθρώπινης ευφυΐας;
durden_alie και μένα με ενοχλούν όλα αυτά τα χαζοχαρούμενα υπονοούμενα σου που έχουν πνίξει το forum όμως δεν σου γκρίνιαξα και δεν σου πέταξα κανένα υπονοούμενο για να γελάσω με την προσωπικότητα σου.
σε ενόχλησα;
ξαφνικά τα ποιήματα της Αφροδίτης ενόχλησαν με πολλούς και διάφορους τρόπους.
τώρα κρύβουν υπονοούμενα.
κάποιοι επαναστάτησαν για αυτό.
τόσο καιρό περνούσαν από τα μόνιτορ σας χιλιάδες υπονοούμενα και τάσεις χλευασμού των προσωπικοτήτων κάποιων μελών όμως δεν γκρίνιαξε κανένας...όλοι λίγο πολύ γελούσαν χαζοχαρούμενα.
αν ξέρεις πως ο σκύλος δεν δαγκώνει τον κλωτσάς.
η ποίηση της Αφροδίτης είναι εκτός θεματολογίας.
ενώ τα χαζοχαρούμενα πόστ που έχουν πνίξει το forum είναι μέσα στο κλίμα.
λέω για αυτά που ακόμα και η admin Αμαλία υποστηριζει,συντηρει και πολλές φορές δημιουργεί.
υπερβολές;
αυτό δεν είναι υπερβολή.
υπερβολή είναι όταν κάποια μέλη...γνωστες/λαμπρες προσωπικότητες του forum πλησιάζουν την Αφροδίτη και της λένε διάφορα.
πράγματα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του forum αλλά με εμένα.
έχεις σχέση με τον pixeldream;
μα είναι ο endorama.
ο απενεργοποιημένος ενδοραμα ο οποίος ήταν μεγάλος εγκληματίας.
εγκληματίες είστε εσείς γουρούνια με την ανθρώπινη όψη και την ανύπαρκτη ψυχή που νομίζεται πως μπορείτε να επεμβαίνετε στις ζωές των ανθρώπων.
για πείτε μου τι κακό σας έκανε ο ενδοραμα.
τι σατανικά πράγματα έκανε;
δεν κοιτάτε τα δηλητήρια που πετάτε κάθε μέρα;
ούτε μια κουβέντα στα ίσα δεν είστε άξιοι να πείτε.
κρύβεστε πίσω από υπαινιγμούς και πικρόχολα αστεία.
ο άμοιρος ο ενδοραμα προσβαλε την ηθικη του φορουμ με μερικά ζαρζαβατικά.
για ποια ηθικη μου μιλατε;
οταν σου ειπα αμαλια να κρατησεις τον admin μακρυα απο την αφροδιτη εσυ κοιταξες την καρεκλα του σκηνοθετη που εγραφε admin.
αυτή είναι η ηθική σας.
Edited by - PixelNightmare on 02/01/2006 03:38:58
δεν είμαι και δεν θα σας αρέσει η ιδέα να κυκλοφορεί ελεύθερος ο pixeldream και ο ενδοραμα μέσα στο φόρουμ.
είναι λίγο άβολη η κατάσταση να φοβάσαι μήπως στραβοπατήσεις και εμφανιστεί από το πουθενά ένας ενδοραμα ή η αφεντομουτσουνα μου και σας βάλει κάτω από το φως του προβολέα για να φωτίσει τον πραγματικό σας εαυτό.
τον ενδοραμα δεν τον διάλεξα τυχαία.
θα μπορούσα να είμαι και ο ryche
άλλος ένας κακός άνθρωπος ο οποίος είχε την εγκληματική ιδέα να πει ανοιχτά αυτά που ήθελε να πει.
να συμπληρωθεί στην νομοθεσία του φόρουμ ότι τα μέλη πρέπει να χαζολογούν και να μην λένε στα ίσα αυτά που σκέφτονται γιατί θα απενεργοποιούνται και θα πρέπει να κάνουν πιάτσα στα καφενεία για να ενεργοποιηθούν.
έχετε ενεργήσει πάνω σε όλα.
είχα πει πως έχω λόγο και πως έφευγα σταδιακά από το φόρουμ.
μπορεί να μην έχω λόγο επειδή ξαναγύρισα έχω όμως ψυχή.
πολύ παράξενο
να απενεργοποιείς το μέλος που δήλωσε πως φεύγει.
είπα πολλά;
είπα πράγματα που έχουν γραφτεί ξανά μέσα στο forum που όμως δεν ασχολήθηκε κανένας.
όχι πως θα ασχοληθούν τώρα.
γιατί δεν θα ασχοληθούν?
επειδή έχουν μπερδέψει τον Όνειρο με την ψευδαίσθηση.
ακόμα δεν είπα τίποτα.
μόλις τελείωσα τα copy paste.
τώρα θα αρχίσουν τα ανούσια post που δεν λένε τίποτα;
λέω για αυτά τα post που έχουν σαν σκοπό να κάνουν τα μέλη να βαρεθούν και όχι για να δώσουν εξηγήσεις.
Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ FORUM ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
ΟΧΙ;
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ...ΣΒΗΝΕΙ...ΤΥΧΑΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ.
Τι είναι αυτό λοιπόν που σε κάνει να ανοίγεις ένα τέτοιο topic?
Μου λές οτι όταν λέω πως θα είσαι κοντά μας μετά την απενεργοποίηση σου δίνω την εντύπωση πως δεν κατάλαβα οτι έφυγες....
Επειδή έχω μνήμη και θυμάμαι αρκετά πράγματα να σου πώ πως απενεργοποιήθηκες για ένα μήνα κι ανακοινώθηκε πως ένα δεκαπενθήμερο μετά την επιβολή της απενεργοποίησης σου μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προκειμένου να επανενεργποιηθείς.
Αν εσύ, αγαπητέ μου, δεν το επιθυμείς αυτό, δεν ευθύνεται κανείς για την διαγραφή σου.
Ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά.
Αν δεν επιθυμείς μια προσωπική συνάντηση ή θέλεις να αποχωρήσεις από το forum πάλι δεν ευθύνεται κανένας.
Ας πάμε λίγο στην απενεργοποίηση σου, φίλε μου, κι ας είμαστε ειλικρινείς.
Γιατί απενεργοποιήθηκες pixelnightmare?
Μήπως η συμπεριφορά σου τον τελευταίο καιρό ήταν τέτοια που επέφερε κάτι τέτοιο?
Μήπως τα σχόλια σου ήταν υποτιμητικά?
Αν απενεργοποιηθώ εγώ αύριο δεν θα πώ ούτε οτι κάποιοι ήθελαν να με παραγκωνίσουν από τα forums ούτε οτι διεγράφηκα άδικα.
Θα δώ τους λόγους της διαγραφής μου, για ποιό λόγο απενεργοποιήθηκα και μια ευκαιρία να αποστασιοποιηθώ από τις διαμάχες.
Πόσες φορές, pixelnightmare, έλεγες οτι έπρεπε να ενεργοποιηθεί πάλι η Αφροδίτη ενώ ήταν σε ισχύ η χρονική της απενεργοποίηση?
Και πόσες φορές κάποια μέλη, μέσα σε αυτά κι εγώ, σου έλεγα να σταματήσεις να το κάνεις αυτό γιατί δεν βοηθάς έτσι την Αφροδίτη?
Και βέβαια όταν τα έλεγα αυτά δεν τα έλεγα για να μην γυρίσει η Αφροδίτη, αν είναι δυνατόν!
Τα έλεγα γιατί δεν την βοηθούσες να ηρεμήσεις.
Όπως και τώρα την προέτρεπα να μην αναφέρεται σε σένα για να μην διαιωνίζει μια παρόμοια κατάσταση.
Εσύ πιστεύεις, φίλε μου, οτι διεγράφης για κάποια άλλη (αφανή αιτία)?
Εγώ πάλι δεν το νομίζω αυτό...
Εγώ νομίζω πως τα άτομα που διεγράφηκαν είχαν παραβεί τους κανονισμούς ούκ ολίγες φορές.
Και ποιός είπε οτι είσαι ανεπιθύμητος στα forums?
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου πρώτα απ' όλα, αγαπητέ μου?

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Dying_Incubus on 02/01/2006 12:42:27
quote:
durden_alie τα δηλητηριώδη αστεία και τα υπονοούμενα δεν σας ενόχλησαν ποτε.
σας ενόχλησαν οι απλές ανθρώπινες καταστάσεις.
ΜΠΑΡΔΟΝ;;;
quote:
γιατί δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάζεις πράγματα που σε ενοχλούν.
ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!
quote:
πως θα δείξετε το μεγαλείο της ανθρώπινης ευφυΐας;
Ο καθένας με τον τρόπο του!!
quote:
durden_alie και μένα με ενοχλούν όλα αυτά τα χαζοχαρούμενα υπονοούμενα σου που έχουν πνίξει το forum όμως δεν σου γκρίνιαξα και δεν σου πέταξα κανένα υπονοούμενο για να γελάσω με την προσωπικότητα σου.
Να μου γκρινιάξεις και να γελάσεις μαζί μου!! "ΔΗΜΟΣΙΟ FORUM"...YOU KNOW????? Μπορείς επίσης να εισηγηθείς την απενεργοποίησή μου...Να πεις ότι "αυτός ο χαζοχαρούμενος δεν έχει καμιά δουλειά εδώ μέσα"...Να κάνεις ό,τι θέλεις τελοσπάντων!
quote:
σε ενόχλησα;
ΠΟΤΕ! Μάλλον σε ενόχλησα εγώ όμως...ΟΚ, το καταλάβαμε!
Και γενικώς Pixel...whatever... :
Αν νομίζεις ή σου αρέσει να φαντάζεσαι ότι υπάρχει "σχέδιο" ή "συνωμοσία" εναντίον σου, και αλήθεια να 'ναι δηλαδή, τα βάζεις με λάθος άνθρωπο. Αν θέλεις να με "βάλεις" στο παιχνίδι αυτό, κανένα πρόβλημα, αγαπητέ, ξέρω να "παίζω" κι αλλιώς σε πληροφορώ, άσχετα αν μέχρι τώρα ουδέποτε έπαιξα...
ΚΑΙ ΔΕ Μ' ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Μετά τιμής,
Ένα χαζοχαρούμενο εγκληματικό γουρούνι...σ' ένα ακόμη χαζοχαρούμενο κι ανούσιο ποστ του...

Edited by - durden_alie on 02/01/2006 14:09:31
Σου έχω ξαναγράψει ότι με τους τρόπους που χρησιμοποιείς δεν βοηθάς την Αφροδίτη και θα προσθέσω ότι δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου. Για σένα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο είναι επιλογή σου να λειτουργείς έτσι.
Το να βρίσκεις όμως έναν ευαίσθητο άνθρωπο, να τον παρασύρεις και να τον εμπλέκεις σε όλα αυτά που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι επιεικώς απαράδεκτο. Η Αφροδίτη προσπαθεί να σε υποστηρίξει με όλους τους τρόπους και ακολουθεί την συνταγή που εσύ της έδωσες.
Άσχετα του τι έγραψε η ίδια στο κυτίο παραπόνων, είμαι σίγουρη ότι ορμώμενη από τις μεταξύ σας συζητήσεις το έκανε, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπάνε και θα της μιλήσουν εάν θελήσει να τους ακούσει.
Δεν πιστεύω ότι έχεις σκεφτεί σοβαρά το τι κάνεις, εάν το πίστευα θα έλεγα άλλα πράγματα. Έχεις μία άποψη για ότι έχει γίνει και έχεις βγάλει συμπεράσματα, θα σου δώσω μία άλλη οπτική και θα σε παρακαλούσα να την σκεφτείς.
Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το post της Αφροδίτης για κάποιο μέλος, και το οποίο γράφτηκε όταν η ίδια βρέθηκε σε μία κατάσταση σύγχυσης. Όλοι λυπηθήκαμε για τον πόνο που έβγαζαν τα λόγια της, για την απογοήτευση που ένοιωσε. Όλοι προσπαθήσαμε να την βοηθήσουμε να ξεπεράσει εκείνα τα συναισθήματα, ο καθένας με τον τρόπο του, γιατί την αγαπάμε.
Ο κάθε άνθρωπος βέβαια χρειάζεται κάποιον χρόνο, που είναι διαφορετικός για τον καθένα, για να μπορέσει να δουλέψει με τον εαυτό του και να προχωρήσει παρακάτω.
Οπότε έγινε και η πρώτη απενεργοποίηση του λογαρισμού της, όχι ως μία μορφή τιμωρίας, αλλά ως μία βοήθεια. Το μικρό χρονικό διάστημα που απενεργοποιήθηκε είχε το περιθώριο να σκεφτεί και να προσπαθήσει αποστασιοποιημένη από την κατάσταση να πετάξει ότι άσχημες εικόνες είχε ενδυναμώσει γύρω της, οι οποίες την καταδυνάστευαν και της έκαναν μαύρη την ψυχή.
Όταν ενεργοποιήθηκε αποδείχθηκε ότι ο χρόνος αυτός δεν ήταν αρκετός. Φαινόταν παντού, η Αφροδίτη που σε ότι έγραφε ξεχείλιζε η αγάπη, η ομορφιά είχε εξαφανιστεί και στην θέση της ήταν ένας άνθρωπος που προσπαθούσε να πληγώσει, να δημιουργήσει άσχημους συνειρμούς, να βάλει μουντά χρώματα στην κάθε μέρα που περνούσε.
Δεν εξετάζω την όποια συμπεριφορά μελών με τα οποία ήταν σε μία αντιπαράθεση γιατί δεν έχει σημασία. Ο καθένας από εμάς φτιάχνει τον δρόμο που βαδίζει καθημερινά, κανένας δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε δρόμο που δεν επιθυμούμε.
Όμως εκτός των όποιων δικών της δυσκολιών τώρα είχε να δουλέψει μία ακόμα, τα δικά σου λόγια, τις δικές σου πράξεις, τις δικές σου επιθυμίες και απόψεις. Όσο η ίδια προσπαθούσε τόσο εσύ την τράβαγες πίσω. Είδα όλες τις προσπάθειες που έκανε...
Pixel όταν θέλεις να βοηθήσεις έναν άνθρωπο δεν το γεμίζεις ιδέες καταδίωξης, απόρριψης, μη δίκαιης αντιμετώπισης. Του δυναμώνεις να αισθήματα αγάπης και συγχώρεσης που έχει μέσα του, τον ταρακουνάς να δει την ομορφιά μέσα του που την μαυρίζει κάθε μέρα.
Δεν έχει νόημα να λες σε κάποιον αυτός δεν σε χωνεύει, σε μειώνει, σε ζηλεύει, σε αδικεί γιατί τον ωθείς να αναπαράγει περασμένες ίδιες καταστάσεις από μέσα του για να καταλάβει τι του λες. Αυτό που έχει νόημα και βοηθάει τον άνθρωπο στον οποίο απευθύνεσαι, είναι να λες ότι ο καθένας από εμάς στην πορεία του πρέπει να πάρει και θα πάρει κάποια μαθήματα που θα του χρησιμεύσουν για να γίνει κάποια στιγμή αυτό που κάποια ανώτερη δύναμη έχει σκεφτεί για τον καθένα.
Εάν σε ότι περνάμε προσπαθούμε να βλέπουμε το θετικό και όχι το αρνητικό, την βοήθεια και όχι την αδικία γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και η αντίληψή μας διερύνεται. Σιγά σιγά αλλάζουμε και μαζί με εμάς αλλάζουν και οι άνθρωποι γύρω μας.
Επειδή έγραψα πολλά και μάλλον θα βαρεθείς να διαβάζεις σταματάω εδώ και εύχομαι και στους δύο ότι καλύτερο.
ή pixeldream.
Απενεργοποιήθηκες πριν από μερικές ημέρες μέχρι την 20η Ιανουαρίου.
Αν και πρακτικά θα μπορούσες να μπεις με ένα καινούργιο username μετά από την απενεργοποίησή σου, αυτό δε σημαίνει πως επιτρέπεται να μπεις δηλώνοντας πως είσαι ο pixeldream στο διάστημα αυτό.
Για τον λόγο αυτό, ο νέος αυτός λογαριασμός που άνοιξες, θα απενεργοποιηθεί αύριο το βράδυ, καθώς και το θέμα αυτό που ξεκίνησες.
Μέχρι τότε, μπορείς να γράψεις εσύ ή οποιοσδήποτε θέλει να σου απαντήσει
μόνο εδώ.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Από την στιγμή που συμμετέχουμε σε μια δημόσια συζήτηση και έχουμε δημοκρατικό καθεστώς [ λέω] γιατί δεν μπορεί ένα μέλος να υποστηρίζει ή να συνηγορεί υπέρ ΄κάποιου άλλου αν αισθάνεται οτι αυτό πρέπει να κάνει?
Γιατί η ''δίκη '' '' απολογία'' ''ετυμηγορία'' πρέπει να γίνεται
'εξω απο το φόρουμ χωρίς να δίνεται η ευκαιρία στούς '' κατηγορούμενους '' και στούς ''ενόρκους''να έχουν άποψη ?
Ποιός είναι τέλειος ή είναι σίγουρος για το αλάθητό του ώστε να κρίνει αν πρέπει να πεί ή να μην πεί ένα μέλος μια άποψη σε κάποιο άλλο?
Προσωπικά δεν πιστέυω οτι η Αφροδίτη δεν έχει κρίση ώστε να την παρασύρει ο Pixel, ούτε οτι αυτός είναι φαντασιόπληκτος.
Δεν συμφωνώ με ορισμένες τοποθετήσεις και αυτών και πολλών άλλων αλλά αυτός ακριβώς δεν θα έπρεπε να είναι ο στόχος μας ?
Να βλέπουμε τα μέταλλα της ύλης μας που μας εμποδίζουν απο την εξέλιξή μας και να προσπαθούμε να τασ διορθώσουμε?
Ετσι και αλλιώς σε καμία περίπτωση δεν θα ειμαστε ποτέ όλοι ομόφωνοι σε κάτι αλλά οι σκέψεις θα έχουν διασπαρεί και θα πιάσουν τόπο.
Απλώς σκέψεις που τρέχουν θέλοντας και μη μια και διαβάζω ....
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αιχμής, απλώς προβληματισμού..
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.
ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ...ΑΛΛΑ...ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ.
ΕΣΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΟΧΙ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΩ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΩΣ PIXELDREAM ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΩΣ PIXELNIGHTMARE...ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ.
pyramid ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
durden_alie...ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ; ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ...ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ...ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Dying_Incubus ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
quote:
Επειδή έχω μνήμη και θυμάμαι αρκετά πράγματα να σου πώ πως απενεργοποιήθηκες για ένα μήνα κι ανακοινώθηκε πως ένα δεκαπενθήμερο μετά την επιβολή της απενεργοποίησης σου μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προκειμένου να επανενεργποιηθείς.
ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ;
ΕΔΩΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM;
Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ;
ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΟΧΛΕΙ.
Θα ήθελα μόνο να ρωτήσω τον pixeldream γιατί δεν επικοινώνησε δια ζώσης με του υπευθύνους του χώρου, όπως του προτάθηκε, έστω για να του τα ψάλει.
Να πάει να συναντηθεί μαζί τους και να του διακηρύξει από κοντά τη αλήθειά του. Αυτό θα αποτελούσε δράση και όχι οι αντεγκλήσεις που γίνονται από την καρέκλα μας στο σπίτι.
Γιατί δεν πήγες Βασίλη; Δεν αποτελούν πειθαρχικό συμβούλιο οι άνθρωποι, ούτε ανακριτές της αστυνομίας είναι. Συζήτηση ήθελαν να κάνουν μαζί σου και όχι να σε δικάσουν. Θα μπορούσες να πας να συζητήσεις ή να τους πεις τα δικά σου, να τους φτύσεις και να φύγεις. Αυτό είναι δράση ή αντίδραση (αν θες). Τι συζήτηση περιμένεις να γίνει από το φόρουμ αφού όταν η κουβέντα ξεφύγει από κάποια πλαίσια μετά στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων ;
Πολλές παρεξηγήσεις θα είχαν αποφευχθεί αν οι άνθρωποι τα λέγανε από κοντά. Αυτή είναι μια πλήρης ανθρώπινη επικοινωνία.
Edited by - Δημήτρης on 02/01/2006 23:45:03
quote:
ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ;
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
durden_alie...ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ; ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ...ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ...ΟΧΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ...ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Α μάλιστα...Θες δηλαδή να το συζητήσουμε γενικώς το θέμα; Επειδή "εκτιμάς τη γνώμη μου" ίσως; (Αν και γι' αυτό είμαι, μετά και από τα τελευταία σου σχόλια, σίγουρος ότι δεν συμβαίνει).
Δεν μίλησα εγώ για κακοήθειες εκτός κι αν εσύ ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι οι χαρακτηρισμοί που εκτόξευσες εναντίον μου πιθανώς να ανήκουν σ' αυτά που λέγονται "κακοήθειες"! Ειδικά από τη στιγμή που εγώ προσωπικά δεν αναφέρθηκα ΠΟΤΕ στ' όνομά σου! Ειλικρινά, Pixeldream, ΔΕΝ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ κιόλας να πάρεις πίσω τους όποιους χαρακτηρισμούς σου. Δε μιλάει για μένα ούτε το "όνομά" μου, ούτε οι "συναναστροφές" μου, ούτε οι όποιοι "φίλοι" μου εδώ μέσα. Μιλάνε τα σχεδόν τρία χρόνια της παρουσίας μου σ' αυτό το φόρουμ και τα ίδια τα γραπτά μου, για τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ διεκδίκησα "δάφνες" κι εγώ ο ίδιος ΠΡΩΤΟΣ δηλώνω ότι στο χώρο αυτό έχω προσφέρει ελάχιστα και κυρίως έχω ΠΑΡΕΙ απ' αυτόν. Αλλά είναι ειλικρινά η πρώτη φορά που δίνεται το δικαίωμα ν' ακουστούν τέτοια σχόλια. Το αν αυτά είναι δικαιολογημένα ή όχι, αυτό θα το αφήσω να το κρίνουν τα χιλιάδες μέλη του Esoterica που μας διαβάζουν.
Δέχομαι λοιπόν να συζητήσω μαζί σου, Pixeldream, κι ας με θεωρείς εσύ "χαζοχαρούμενο" ή ότι "πνίγω το φόρουμ" με τα γραφόμενά μου. Ακόμη περιμένω φυσικά να μου πεις ΠΟΙΕΣ είναι εκείνες οι "απλές ανθρώπινες καταστάσεις" που, όπως λες, με "ενόχλησαν". Προφανώς, κι επειδή δεν μ' αρέσει να το παίζω βλάκας, αναφέρεσαι στα σχόλια που έκανα :
α) Στο πρόσφατο θέμα της Αφροδίτης που κλειδώθηκε
(http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7636)
β) Στο Κυτίο Παραπόνων, αναφορικά με το τελευταίο "ξέσπασμα" της Αφροδίτης
(http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=27&TOPIC_ID=7165)
Αυτό που φυσικά εγώ δεν κατανοώ, είναι γιατί θα έπρεπε να απολογηθώ για κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον σε σένα! Στο είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, Pixeldream : Βρίσκεσαι/στε σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι Ο,ΤΙ κι αν πεις είναι εκτεθειμένο στα μάτια όλων και σε δημόσια κριτική! Τα σχόλιά μου αυτά ήταν η δική μου κριτική, Pixeldream, είτε σ' αρέσει, είτε όχι! Θεωρώ επίσης ότι με τα λόγια μου δεν παρενέβησαν οι κανονισμοί του φόρουμ, ούτε και μου έγινε κάποια ανάλογη παρατήρηση, την οποία σαφώς και θα σεβόμουν--εκτός κι αν θεωρείς ότι ο σεβασμός των κανόνων λειτουργίας είναι "υποτέλεια" ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Αν η Αφροδίτη "ενοχλήθηκε" από τα λεγόμενά μου, θα μπορούσε φυσικά να μου το πει η ίδια, να ασκήσει κριτική στην κριτική μου, να πει κάτι, βρε αδελφέ, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, στα πολύ πρώτα της βήματα στο χώρο αυτό--ναι, το έχω αυτό...δεν ξεχνώ εύκολα, δυστυχώς! Στη δε κριτική μου αυτή, αν θυμάμαι καλά, δεν ήμουν μόνος, Pixeldream. Κι έγινε σαφές, νομίζω, ότι κανέναν δεν ενοχλούν οι όποιες καλλιτεχνικές ευαισθησίες της Αφροδίτης ή όποιων άλλων μελών (που και σ' αυτά έγιναν οι ίδιες συστάσεις). Αυτό που "ενοχλεί", αυτό στο οποίο ασκείται η όποια κριτική είναι η ΥΠΕΡΒΟΛΗ! Αν εσύ αρνείσαι να τη δεις, ε αυτό δε σημαίνει ότι κι όλοι οι υπόλοιποι θα την παραβλέψουμε! Και θα το ξαναπώ : Είτε το θέλεις είτε όχι, από τη στιγμή που κάνεις την εγγραφή σ' ένα χώρο όπως αυτός δέχεσαι δυο πράγματα : Πρώτον, να τηρείς τους κανόνες και δεύτερον, να δέχεσαι την κριτική στα λεγόμενά σου! Αν είσαι "υπερβολικά ευαίσθητος" στην κριτική ή αν θεωρείς ότι πρέπει να είσαι στο απυρόβλητο ή ό,τι άλλο, ε, με συγχωρείς αλλά δεν έχεις καμία θέση εδώ μέσα!--όχι εσύ, γενικά μιλάω τώρα! Και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική, Pixeldream : Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί ο κάθε αυτοχρισμένος φορέας της "μίας και μοναδικής αλήθειας" ή άποψης ή έκφρασης ή ό,τι άλλο θέλεις, θεωρεί πως μπορεί να απολαμβάνει το απυρόβλητο! Ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα δηλαδή;
Λες σε κάποιο σημείο ότι το πρόβλημα δεν είναι με την Αφροδίτη...Να το δεχτώ! Ποιο είναι τότε; Με τον Pixeldream; Με τον Ενδόραμα; Ποιο είναι το πρόβλημά σου και τι απ' όλα θες να συζητήσουμε εδώ πέρα; Ο λογαριασμός σου ως Pixeldream απενεργοποιήθηκε για συγκεκριμένους λόγους, που αναλύθηκαν και χιλιοειπώθηκαν και δεν ήταν δα κι ο μόνος λογαριασμός που υπέστη τις συνέπειες της "παράνοιας" που όλοι είδαμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας τους τελευταίους μήνες! Θεωρείς ότι όλα τα μέλη ήταν υποχρεωμένα να τραβάνε τα ζόρια του καθενός; Θες να σχολιάσουμε την απόφαση του Admin; Θες να παρελάσουν όλα τα μέλη του Esoterica μπροστά σου και να κραυγάζουν για το "κρίμα κι άδικο" που συνέβη; Να ανακηρυχθούν τα διεγραφέντα μέλη "φορουμικοί ήρωες"; Ή μήπως τα διεγραφέντα μέλη που συμφωνούσαν μαζί σου; Ή μήπως θες να μιλήσουμε για το λογαριασμό "Ενδόραμα", για τον οποίο διακρίνω μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα λόγια σου και δε σου κρύβω--κι αυτό δεν το γνωρίζεις βεβαίως--ότι εξεπλάγην αρνητικά όταν πληροφορήθηκα τη διαγραφή του (ακριβώς επειδή έλειπα εκείνον τον καιρό); Ή μήπως θες αυτή η συζήτηση να είναι γενικότερου χαρακτήρα, μια επαναξέταση ίσως των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ--και δεν ξέρω σαφώς και κατά πόσο "νομιμοποιούμαστε" να το κάνουμε αυτό εμείς ως απλά μέλη!
Και, για να σε προλάβω, σε πληροφορώ ότι έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για όοοολα τα παραπάνω, την οποία και αν μου το ζητήσεις και σ' ενδιαφέρει, θα σου την πω. Άλλωστε, στο χώρο αυτό έχω μάθει να κάνω ΜΟΝΟΝ αυτό, Pixeldream : Να λέω την άποψή μου, όποια κι αν είναι αυτή και δεν είναι λίγες οι φορές που και σε κόντρες έχω έλθει και σε οξείες αντιπαραθέσεις--και θυμάμαι αυτές τις φορές ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ! Υπάρχουν όμως και όρια αφενός...Κι αφετέρου, το ΠΟΥ και το ΠΩΣ θα παρεμβαίνω--και το ίδιο φαντάζομαι ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα μέλη--άφησέ με/μας να το κρίνω εγώ/εμείς!

Edited by - durden_alie on 03/01/2006 02:49:41
Όπως είπα και πιο πριν.
Τι διάλογος μπορεί να γίνει με ανθρώπους που αποφεύγουν τον διάλογο;
Να τους πω την αλήθεια μου;
Να τους αποδείξω την άξια μου;
Πως θα γίνει αυτό μέσα από μια μικρή συζήτηση;
Τι σκοπούς έχει μια μυστική συνάντηση με ανθρώπους που αποφεύγουν συστηματικά τον διάλογο;
Τι συζήτηση να κάνω με ανθρώπους που διαδίδουν πως είμαι επικίνδυνος;
Εσύ τι λες Αμαλία;
Θα άνοιγες συζήτηση με κάποιον αν έλεγε κάτι τέτοιο για εσένα;
Τώρα θα μου πεις ότι φυσικά και θα το συζητούσες.
Εγώ όμως δεν βλέπω να το συζητάς.
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνουν τα υπόλοιπα μέλη όμως εγώ δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που δεν λένε ανοιχτά αυτό που έχουν στο μυαλό τους.
Δεν εμπιστεύομαι...δεν σημαίνει φοβάμαι.
Αν αυτά που έχουν να μου πουν είναι τόσο σημαντικά γιατί δεν τα δημοσιοποιούν ώστε να είναι παράδειγμα για τα υπόλοιπα μέλη;
Τι είναι αυτό που δεν πρέπει να ακούσουν τα υπόλοιπα μέλη;
Εκτός κι αν ίσχυει αυτό που είπε η Αμαλία.
Να τους αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στο forum.
Η πορεία θα δείξει ποιος αξίζει να παίρνει μέρος σε συζητήσεις για την ψυχή και τον άνθρωπο.
Και πως θα τους το αποδείξω με μια συνάντηση;
Με ταχυδακτυλουργικά ή με ικεσίες;
Μήπως με κάποια διατριβή μου;
Η απόδειξη θα έρθει μέσα από την συζήτηση που αρνούνται.
Τα θέματα του διάλογου πληθαίνουν.
Υπάρχουν διάσπαρτα μέσα στο forum.
Θα μιλήσω για αυτά που είναι μέσα στο κλίμα που δημιουργήθηκε.
Έκανα μια πρόταση...την ίδια πρόταση που έκανες και εσύ.
Να αποφασίζουν κάποια μέλη για την απενεργοποίηση των μελών.
Ποια θα είναι τα μέλη θα το αποφάσιζαν τα μέλη μεταξύ τους.
Καμία απάντηση.
Γόνιμος διάλογος.
Μίλησα αόριστα για ανθρωπόμορφα γουρούνια και έδωσα παραδείγματα μέσα από προσωπικές μου εμπειρίες.
Δεν μπήκε κανένας στον κόπο να κατανοήσει και να ρωτήσει.
Υποτίθεται ότι αυτός είναι και ο λόγος που απενεργοποιήθηκα.
Λέω υποτίθεται γιατί δεν διάβασα κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση.
Αν κάποιοι είδαν στοιχεία του χαρακτήρα τους μέσα στα λεγόμενα μου φταίω εγώ;
Υποτίθεται ότι ο εσωτερισμός έχει σχέση με τον άνθρωπο και την πολύπλευρη συμπεριφορά του.
Γιατί να μην μπορεί κάποιος να μιλήσει για αυτά τα πράγματα;
Απενεργοποιήθηκα και δεν έλαβα καμία απάντηση για την αιτία.
Γόνιμος διάλογος.
Έφτιαξα ένα καινούργιο λογαριασμό ο οποίος θα απενεργοποιηθεί επειδή δήλωσα πως είμαι ο pixeldream.
Αν δεν το δήλωνα δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Αυτό τώρα δεν είναι υποκρισία;
Χωράει η υποκρισία μέσα στον γόνιμο διάλογο;
Το θέμα αυτό θα κλειδωθεί χωρίς να ερωτηθώ για τον σκοπό του θέματος.
Η Αμαλία ήταν πολύ σίγουρη...ΑΝ ΚΑΙ...αγνοεί τον τρόπο που σκέφτομαι τον οποίο δεν θα τον φτάσει ποτέ.
Το πρώτο post του θέματος δίνει μια γεύση.
Το κακό είναι πως όταν μιλάω για κάτι το στηρίζω σε πράγματα που βλέπω.
Τι πιο λογικό να μιλήσω για πράγματα κοντινά μας;
Τι πιο κοντινό από το forum;
Τι είναι αυτό που διαχωρίζει τον άνθρωπο εσωτεριστη από τον απλό άνθρωπο;
Για να δοθεί απάντηση σε αυτό το ερώτημα πρέπει πρώτα να αναλύσουμε κάποια πράγματα.
Αναλύω αυτά που βλέπω και όχι την έτοιμη ανάλυση που διάβασα σε κάποιο βιβλίο
Ζητάω εδώ και καιρό γόνιμο διάλογο.
Έλαβα σιωπή και μυστική συνάντηση.
Βέβαια αυτά δεν ενοχλούν τα μέλη που μπαίνουν στο forum για να σαχλαμαρίσουν και να πουν καμία μπούρδα για να περάσουν την ώρα τους στην δουλεία.
Ρωτάω και προτείνω ενώ λαμβάνω σιωπή και ασυδοσία.
Κανένα σχόλιο
Ούτε θα το συζητήσουμε
Ούτε έχεις λάθος γιατί πιστεύω αυτό και αυτό.
η Αφροδίτη ήρθε και το μετάνιωσε.
Αυτό για να μάθεις να λες τα πράγματα με το όνομα τους και όχι με το όνομα σου.
Δεύτερη φορά που το κανείς...ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ...ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΖΗΤΗΣΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟΜΑΙ.
ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΛΙΓΜΟΥΣ...ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΙΣΑ...Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...ΒΛΕΠΩ.
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.