ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

stiv30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/03/2012, 20:00:40
quote:

quote:
Η μαντάμ Δημητρούλα και η Δ/νις Αθηνούλα από ποιό κολλέγιο αποφοίτησαν και από ποιό προάστειο κατέβηκαν;

Απο έγκυρες πηγές, γνωρίζουμε οτι το κολέγιο "Όλυμπος" ήτω πολύ ποιό high class απο το αχούρι της Ιουδαίας που ξεπήδησε ο Jesua και η κυρά Μαριώ παρέα με το Μαγδαλάκι.

Ναι αλλά έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους οι high class δεσποινίδες ενώ οι άλλοι από το αχούρι σας στοιχειώνουν καθημερινά τη ζωούλα σας...

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 20:01:46
quote:

quote:
PanosT
Εν τω μεταξύ αν θες περιέγραψέ μας τις φετινές Φαλλοφορίες.
Πότε γίνονται?
Έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε?

Επειδή όπως βλέπω σε εξιτάρουν οι φαλλοί μιας και τους αναφέρεις συχνά στις απαντήσεις σου , πάρε απ' εδώ μερικούς για να 'χεις να πορεύεσαι . Βοήθειά σου .

Ψιτ, μη ξεχνιέσαι!
Διιπετές τεύχος 15!

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 20:03:06
quote:
macedon
Sesostris

quote:
Επειδή όπως βλέπω σε εξιτάρουν οι φαλλοί μιας και τους αναφέρεις συχνά στις απαντήσεις σου...

Ναι, όντως. Ο νους του στο φαί!

Ψιτ, μη ξεχνιέσαι!
Διιπετές τεύχος 15!

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 20:06:28
@macedon

Άλλη φαεινή ιδέα για τη Ναζαρέτ έχεις ή ξέμεινες ρέστος?

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 20:23:57
Εχω εγώ μια φαεινή Πανούλη, που δεν φανταζόμουν να υπάρξει κι άλλος που να του την πω.

Άνοιξε το παράθυρο, κι ας κάνει κρύο, σβήσε το θυμιατό και σε λίγη ώρα θα αρχίσεις να συνέρχεσαι.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Lock_SmithΜέλος
01/03/2012, 20:26:21
PanosT

quote:
Ναι αλλά έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους οι high class δεσποινίδες ενώ οι άλλοι από το αχούρι σας στοιχειώνουν καθημερινά τη ζωούλα σας...

Σωστός, πέρα απο τις "λεκτικές φάπες" που έστειλα στην Apatia8, έχω βαρεθεί να ακούω οτι για όλα φταίει ο Χριστιανισμός, για όλα φταίνε οι χριστιανοί, για όλα φταίνε οι παππάδες, η εκλησία κ.ο.κ.

Και εγώ προσωπκά δίνω χώρο για να "απλωθεί" κάποιος αναλογιζόμενος οτι μπορεί κάποιοι να του έχουν σπάσει τα νεύρα με τη συνεχόμενη μπουρδολογία τους.

Άλλο πράγμα όμως είναι να είσαι πιστός κάποιας Θρησκείας και άλλο πράγμα ο φανατισμός και το μίσος να σε οδηγούν στο να γίνεις "ταλιμπάν".

Εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στις συζητήσεις, χωρίς φανατισμό και εμπάθεια, χωρίς προσβολές και μπινελίκια, τώρα αν κάποιο μέλος δεν τα τηρεί αυτά, (τα απλά-απλούστατα πράγματα), είναι φυσιολογικό να πάρει ό,τι έδωσε.

Εγώ ας πούμε εσένανε ή του Ψηλού γιατί δεν σας την έπεσα?
Όσο με σέβεσαι σε σέβομαι φίλε μου.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

01/03/2012, 20:41:52
quote:
Lock_Smith

Σωστός, πέρα απο τις "λεκτικές φάπες" που έστειλα στην Apatia8, έχω βαρεθεί να ακούω οτι για όλα φταίει ο Χριστιανισμός, για όλα φταίνε οι χριστιανοί, για όλα φταίνε οι παππάδες, η εκλησία κ.ο.κ.

Και εγώ προσωπκά δίνω χώρο για να "απλωθεί" κάποιος αναλογιζόμενος οτι μπορεί κάποιοι να του έχουν σπάσει τα νεύρα με τη συνεχόμενη μπουρδολογία τους.

Άλλο πράγμα όμως είναι να είσαι πιστός κάποιας Θρησκείας και άλλο πράγμα ο φανατισμός και το μίσος να σε οδηγούν στο να γίνεις "ταλιμπάν".

Εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στις συζητήσεις, χωρίς φανατισμό και εμπάθεια, χωρίς προσβολές και μπινελίκια, τώρα αν κάποιο μέλος δεν τα τηρεί αυτά, (τα απλά-απλούστατα πράγματα), είναι φυσιολογικό να πάρει ό,τι έδωσε.

Εγώ ας πούμε εσένανε ή του Ψηλού γιατί δεν σας την έπεσα?
Όσο με σέβεσαι σε σέβομαι φίλε μου.....

Σωστός!
Και εγώ σε θεωρώ άτομο με ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ (στο είχα ξαναγράψει αν δεν κάνω λάθος) που είναι το ΑΠΑΝ για τις συζητήσεις που κάνουμε.

Όταν καταλάβω ότι ο άλλος έχει ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ θα τον πάρει ο γερο-διάολος, έτσι απλά.

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 20:47:22
quote:

Εχω εγώ μια φαεινή Πανούλη, που δεν φανταζόμουν να υπάρξει κι άλλος που να του την πω.

Άνοιξε το παράθυρο, κι ας κάνει κρύο, σβήσε το θυμιατό και σε λίγη ώρα θα αρχίσεις να συνέρχεσαι.

Ποιο θυμιατό ρε συ???
Πας καλά???

Κάτι δάφνες καίω και μασουλάω.
Τρέχει και ένα σιφόνι που τρύπησε κάτω από το σκαμπουδάκι που κάθομαι και όλα καλά.

Λες να με επηρεάζουν όλα αυτά αρνητικά και να σας γράφω άλλα από αυτά που θα ήθελα???

Ερευνάτε τας Γραφάς

01/03/2012, 22:21:11

Από τον Ναό Σεντ Μαρτίν (St. Martinskirche) του 1521 στο Όλτεν της Ελβετίας

*

02/03/2012, 16:42:49

Από τη Γεσθημανή...

@macedon
Tι έγινε ρε macedon ξεφούσκωσες τόσο γρήγορα ή ετοιμάζεις τη μήνυση στον Pfann οπότε να μη σε ενοχλώ???

Ερευνάτε τας Γραφάς