ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LQG30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/07/2010, 09:48:27
quote:

Κι όμως, καλή μου Μιμόσα,κάνεις λαθος....Οι δεύτεροι σου, πρωτογονοι, είναι να χαθούν, λόγω εξέλιξης και πολιτισμού....
ΚΆΠΟΤΕ ηταν κάποιοι και πολλοί περισσότεροι, τώρα, λιγότεροι και στο μέλλον καθόλου....
Αυτόν τον πρώτο, τον...πιλότο,να φοβάσαι,γιατί η λέξη δε είναι τυχαία..Οδηγεί τον κόσμο....Πάντα το εξελιγμένο είδος προχωράει καλύτερα...
Το μέλλον ανήκει στο μελλοντικό άνθρωπο,του αύριο, όχι στον χθεσινό....

και παλι... απο οσο βλεπουμε αυτοι οι "πρωτογονοι" (κακος χαρακτηρισμος) ζουνε και αντεχουν πολυ περισσοτερο απο το συγχρονο ανθρωπο, ο οποιος εκλειπει πιο ευκολα, εξαιτιας της εποχης που ζει (κυριως η εποχη του αγχους)!

Ειναι ακομα μερη που δεν τα εχουμε εξερευνησει, αρα δεν ξερουμε τι αλλες φυλες υπαρχουν ακομα!

NOVUS ORDO SECLORUM
01/07/2010, 09:58:24
quote:
1-Γιατί πρέπει οι εξωγήινοι να είναι ανατομικά (ανθρωπομορφικά) παρόμοιοι με εμάς;
2-Γιατί η τεχνολογία που βλέπουμε πχ στις βραχογραφίες (μπουκάλες, κλπ) είναι τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και εμείς, και όχι μια εντελώς άγνωστη προς εμάς;
3-Γιατί ενώ μας πλασάρονται συνεχεία τόσα «στοιχεία» δεν έχουμε ούτε μια αποδεδειγμένη απόδειξη ;

ελα ντε? εμεις εχουμε αυτη τη μορφη, εξαιτιας διαφορων διαδικασιων και φυσικα γιατι βασιζομαστε στον στοιχειο του Ανθρακα! Οι υπολοιποι εξω-γηινοι οργανισμοι θα μπορουσαν να βασιστουν σε αλλα στοιχεια, ακομα και αγνωστα προς εμας!

Η τεχνολογια αυτη στις τοιχογραφιες, θα μπορουσε κανεις να πει οτι "εφαρμοστηκαν" απο τους ανθρωπους εντελλει! δεν υπαρχει κατι που ο ανθρωπος να μην μπορει να φτιαξει απο αυτα που δειχνουν οι τοιχογραφιες, και ακομα περισσοτερα!

Απο τη στιγμη που υπαρχει υλικο, "πλασαρεται", αλλα δεν υπαρχει και η αναγκη αμεσης επιβεβαιωσης, καθως πρωτα πρεπει να περασει ενα "διαστημα" που ο απλος ο κοσμος θα πρεπει να δειξει "ενδιαφερον" σ' αυτα (τηλεθεαση) και μετα πολυ απλα απορριπτονται ως αναληθη (οπως ειναι εξ αλλου)... Πηγες οπως για παραδειγμα: "Ενας κυριος Ταδε, που ηταν στο ταδε μερος..." στην ουσια δεν λεει τιποτα, ουτε αποδεικνυει τιποτα! Και φυσικα ουτε λογος εμφανισης του ιδιου του μαρτυρα!! Αν οντως ηταν αληθινες περιπτωσεις, καποιος θα "σκιζονταν" να εμφανιστει για να το αποδειξει, ποσο μαλλον για καποια αμοιβη

NOVUS ORDO SECLORUM
01/07/2010, 12:02:44
Ναι ρε παιδιά, γιατί μοιάζουν με δικά μας τέρατα κι όχι κάτι διαφορετικό;Απο άλλο πλανήτη;....Και φυσικά,οι πρωτόγονοι εκλείπουν, ενώ το μεγάλο κοπάδι, προχωράει, με μικρότερες θυσίες..
Ένας παλιός κανόνας της ζούγκλας...
01/07/2010, 12:17:32
quote:

Ναι ρε παιδιά, γιατί μοιάζουν με δικά μας τέρατα κι όχι κάτι διαφορετικό;Απο άλλο πλανήτη;....Και φυσικά,οι πρωτόγονοι εκλείπουν, ενώ το μεγάλο κοπάδι, προχωράει, με μικρότερες θυσίες..
Ένας παλιός κανόνας της ζούγκλας...

παντα πρεπει να "επικρατει" ο δυνατος, ο "ωραιος", ο "ομορφος"... οτιδηποτε αλλο "ασχημο" το ριχνουμε σε αλλες μορφες ζωης, ακομα και στις εξω-γηινες

NOVUS ORDO SECLORUM

Edited by - PREDATOR on 01/07/2010 12:17:47

01/07/2010, 14:01:25
quote:
mimosa

Και γιατί να είναι εξωγήινοι και όχι άνθρωποι με ανεπτυγμένη τεχνολογία που ζούσαν εκείνη την εποχή στον ίδιο πλανήτη;

Γιατί δεν έχουμε βρει αποδείξεις τέτοιας τεχνολογίας εκείνη την εποχή στον πλανήτη.

Αλλά και επειδή το θέμα των αρχαίων εξωγήινων αστροναυτών "πουλάει περισσότερο" στην συγγραφική ατζέντα των "παράξενων και ανεξήγητων", ειδικά για φαινόμενα όπως οι γραμμές Nazca. Είναι πιο συναρπαστικό που λέμε, άσχετα αν περιέχει ένα σωρό αντιφάσεις και υπεραπλουστεύσεις

Lost in Necropolis

La ville de la mort

strangerz2Μέλος
01/07/2010, 14:27:59
quote:
Γιατί δεν έχουμε βρει αποδείξεις τέτοιας τεχνολογίας εκείνη την εποχή στον πλανήτη.

Μήν είσαι απόλυτος σε αυτό,οι φήμες για συγκάλυψη οργιάζουν.Βέβαια είναι φήμες,αλλα πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε αυτά που μας σερβίρουν ώς αλήθεια? Θέλει προσωπική έρευνα.

Edited by - strangerz2 on 01/07/2010 14:30:39

01/07/2010, 14:35:30
Εγώ φίλε μου PREDATOR, το βλέπω μέσω της ...εξελικτικής διαδικασίας.....Κάθε όν, βελτιώνεται, με την πάροδο του χρόνου...
Το όμορφο,είναι το βέλτιστο...Και οι άνθρωποι, ως όντα, εξελισόμεθα, σε πιό ευγενικά όντα,όχι σε τέρατα...
Δεν είναι ομαλή εξέλιξη το τέρας,για να το πω απλά...
Με ότι συνεπάγεται,για τους δήθεν εξωγήινους...
01/07/2010, 15:02:21
quote:

Εγώ φίλε μου PREDATOR, το βλέπω μέσω της ...εξελικτικής διαδικασίας.....Κάθε όν, βελτιώνεται, με την πάροδο του χρόνου...
Το όμορφο,είναι το βέλτιστο...Και οι άνθρωποι, ως όντα, εξελισόμεθα, σε πιό ευγενικά όντα,όχι σε τέρατα...
Δεν είναι ομαλή εξέλιξη το τέρας,για να το πω απλά...
Με ότι συνεπάγεται,για τους δήθεν εξωγήινους...

κοιτα... η ουσια ειναι να εξελισσομαστε οχι μονο εμφανισιακα, αλλα και ψυχικο-συναισθηματικα... (απ' εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα)....

Γιατι στο καταβαθος εχουμε ακομα τα πρωτογονα συναισθηματα των πρωτευοντων προγωνων μας! Οπως η αγριοτητα, η εξαπατηση, οι διαμαχες που καταληγουν σε τραγικα αποτελεσματα...

NOVUS ORDO SECLORUM
01/07/2010, 16:30:00
elo
quote:
Όσο για τον φίλο μας τον industrialangel μου φαίνεται πως θέτει κάποια σωστά ερωτήματα, βέβαια με τον δικό του γνωστό τρόπο...

Σωστά?
elo μήπως σε δωροδόκησε? Τον έχω ικανό για αυτό στο λέω.
Εγώ τοποθετήθηκα πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις, αν και παιδαριώδεις και θα ξανατοποθετηθώ.

quote:
1-Γιατί πρέπει οι εξωγήινοι να είναι ανατομικά (ανθρωπομορφικά) παρόμοιοι με εμάς;

Καί γιατί να μην είναι? αφενός.. αφετέρου.
Απο πού και ως πού βγάλατε το συμπέρασμα αφού φορούν στολή.
Μπορεί μέσα απο τη στολή να έχουν 5 μάτια, να έχουν 6 δάκτυλα, να έχουν ουρά, να έχουν λέπια, να έχουν δύο καρδιές κλπ.
Δηλαδή αν φαινόντουσαν 3 πόδια τότε εντάξει? δεν θα υπήρχε πρόβλημα? θα ήταν εξωγήινοι? θα συμφωνούσατε οτι ναί είναι εξωγήινοι?
Δεν νομίζω?

quote:
2-Γιατί η τεχνολογία που βλέπουμε πχ στις βραχογραφίες (μπουκάλες, κλπ) είναι τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και εμείς, και όχι μια εντελώς άγνωστη προς εμάς;

Δηλαδή σας πείραξε που έχουν μπουκάλες στην πλάτη?
Δηλαδή αν τις είχαν στον κώλο τότε εντάξει?Θα συμφωνούσατε οτι ναί είναι εξωγήινοι επειδή έχουν μπουκάλες στον κώλο?
Ελεος.
Επειδή δηλαδή είναι γνωστή αυτή η τεχνολογία αυτό πάει να πεί οτι έπρεπε και καλά να έχουν αλλη τεχνολογία αυτοί?
Δεν γεννάται η απορία οτι 10.000 χρόνια πρίν στις βραχογραφίες αυτές φαίνονται μπουκάλες? Αυτό το ερώτημα βρεθήκατε να θέσετε?
ΕΛΕΟΣ..
2.000 χρόνια απο τώρα και πάλι οι άνθρωποι θα αποθηκεύουν αέρα σε μπουκάλες. Αν περνά απο το μυαλό σας οτι υπάρχει και κάποιος αλλος τρόπος πιο εξελιγμένος να αποθηκεύει κάποιος αέρα να μου το πείτε να το ξέρω..και τέλος.
Εγιναν κάποιοι πόλεμοι μεταξύ των.
Τα γνωρίζετε.
Μετά τους καταστροφικούς αυτούς πολέμους κάποιοι έφυγαν.
Εφυγαν παίρνοντας μαζί τους οτι είχαν και δεν είχαν και καταστρέφοντας οτι είχε μείνει.
Αυτοί που έμειναν είχαν τις γνώσεις τουλάχιστον τις θεωρητικές.
Τους έλειπε ομως η τεχνολογία.
Γνώριζαν πως δουλεύει μια μπαταρία δεν είχαν ομως υλικά να την παρασκευάσουν. Δεν είναι δύσκολο για κάποιον ομως που είναι καταρτισμένος θεωρητικά να παρασκευάσει μια μπουκάλα με πεπιεσμένο αέρα καθώς και άλλα εργαλεία.
Δεν σας φαίνεται παράξενο οτι οι πυραμίδες της Αιγύπτου δεν μπορούσαν να ανοικοδομηθούν με γνώσεις νεολιθικής εποχής.
Και ομως κάποιος με γνώσεις καλές μαθηματικών και γεωμετρίας καθώς και μηχανικής μπορεί πολύ εύκολα να παρασκευάσει σίδηρο βαμμένο σίδηρο κοινώς ατσάλι και να σφυροκοπήσει και τον γρανίτη και τον ασβεστόλιθο καθώς και τεχνικές ανύψωσης των βράχων.
Ευνόητα είναι όλα αυτά λίγη σκέψη θέλουν.

quote:
3-Γιατί ενώ μας πλασάρονται συνεχεία τόσα «στοιχεία» δεν έχουμε ούτε μια αποδεδειγμένη απόδειξη ;

Οι αποδείξεις βρίσκονται πολύ περισσότερο στην ιστορία.
Βιμάνας οι ιπτάμενες μηχανές.
Πώς πετούν, ποιοί τις οδηγούν, τι καύσιμο χρησιμοποιούν, πως λειτουργούν, ποιός είναι ο σκοπός τους, απο τι μέταλλο ήταν, τι όπλα είχαν επάνω τους. Φαντασία τους? Δεν νομίζω
Θέλετε και άλλη απόδειξη?
Γιατί δεν εμφανίζονται τώρα τόσο συχνά?
Οι λόγοι είναι πολλοί.
Δεν είναι πειρατές ούτε σαλταδόροι.
Είναι στρατιώτες και ακολουθούν διαταγές.
Είναι επικίνδυνο σήμερα με την γήινη τεχνολογία να περιπολούν ειδικά στον αέρα. Μία συμπλοκή με ενα γήινο αεροσκάφος και το ΑΤΙΑ εχει χάσει τη μάχη. Ακόμα και η τουρκική ναυαρχίδα βυθίστηκε απο μια απλή βάρκα. ΑΤΙΑ στα χέρια των γηίνων είναι τόσο επικίνδυνο οσο τίποτε αλλο. Ηδη η υπόθεση Ρόσγουελ τους έχει στοιχίσει πολύ.
Ηδη η υπόθεση αυτή πρέπει να τους έχει στοιχίσει πάρα πολύ και κάποιες συμφωνίες μεταξύ αυτών και των γηίνων τους αναγκάζει να μένουν μακρυά.
Αυτά..

01/07/2010, 16:36:49
quote:
strangerz2

Μήν είσαι απόλυτος σε αυτό,οι φήμες για συγκάλυψη οργιάζουν.Βέβαια είναι φήμες,αλλα πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε αυτά που μας σερβίρουν ώς αλήθεια? Θέλει προσωπική έρευνα.

Εάν συμβαίνει αυτό τότε έχουν καταφερει να συγκαλύψουν την ιπτάμενη τεχνολογία του 200 μ.Χ.-700μ.Χ. πάρα πολύ καλά, ποικίλες ανεξάρτητες ομάδες.

Φίλε μου η γνώμη μου είναι ότι με θεωρίες συγκάλυψης δεν οδηγούμαστε ποτέ σε κανένα στέρεο συμπερασμα. Αυτές οι θεωρίες κατ'εμέ συνιστούν μια αδύναμη δικαιολογία για περιπτώσεις των οποίων τις ιδιαιτερότητες είτε δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως, είτε δεν διαθέτουμε τις γνώσεις για να τις κατανοήσουμε. Φαινόμενα όπως οι γραμμές Νάζκα είναι πιθανότερο να διαλευκανθούν ύστερα από επιμελημένη επιστημονική έρευνα και όχι από θεωρίες-λάστιχο για προσγειώσεις UFO, συνοδεία συγκαλυψεων όταν δεν μας βγαίνουν τα κουκιά

Δεν αρκεί μόνο προσωπική έρευνα αλλά και ειδικότερη γνώση.

Lost in Necropolis

La ville de la mort