ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/02/2012, 17:19:30
Μη συγχίζεσαι γιατί θα σου ανεβεί το ζάχαρο και θα γίνεις κομπόστα...

Λήξαν... λήξαν... Αφού δεν θες να μας πεις για τον ξεβράκωτο που έκανε παρέα τον Ιησού τα βράδια, μη μας λες.

Απλά, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή σου

Τελικά με τη Ναζαρέτ, το λήξαμε; Ένα σπίτι;

macedon

03/02/2012, 18:37:48
quote:
macedon
Δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος... Δεν παίρνω και όρκο βέβαια...

Να πάρεις,να πάρεις...!!! αβίαστα!
Σε ποιόν θα ορκισθείς όμως...?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/02/2012, 21:43:41
quote:

Μη συγχίζεσαι γιατί θα σου ανεβεί το ζάχαρο και θα γίνεις κομπόστα...

Στην ηλικία μου δεν υπάρχει ζάχαρο φίλε μου!

quote:

Λήξαν... λήξαν... Αφού δεν θες να μας πεις για τον ξεβράκωτο που έκανε παρέα τον Ιησού τα βράδια, μη μας λες.
Απλά, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψή σου

Λήξαν το θέμα της ανασκαφής μέχρι να τους κάνεις ΑΓΩΓΗ για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ή να συνδράμεις ΕΝΕΡΓΑ τους Ορθόδοξους Εβραίους για να σταματήσει η ανασκαφή.
ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.

Για τον ξεβράκωτο είπαμε.
Κάνε copy paste την μετάφραση (αν και από Αρχαία Ελληνικά στα Νέα Ελληνικά τη λένε ΑΠΟΔΟΣΗ αλλά δεν μπορώ να σου δίνω άλλες πίκρες. Ερμηνεία είναι η σαλτσούλα για να καταλάβεις καλύτερα την μετάφραση/απόδοση...)από site που εμπιστεύεσαι ΚΑΙ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.

Μη μου πεις ότι θα κάνεις κωλοτούμπα και σε αυτό???
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο και ούτε το περίμενα.
Ημουν σίγουρος ότι ο Σωτήρης θα την είχε ανεβάσει ήδη και εσύ θα είχες πει δυο λογάκια ως Ψυχολόγος.
Χωρίς πλάκα.

quote:

Τελικά με τη Ναζαρέτ, το λήξαμε; Ένα σπίτι;

ΡΕ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.

ΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!
ΚΑΝΕΝΑ!

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΘΕΝΕ"...

ΑΣΕ ΤΟ GUARDIAN KAI TO ZENIT KAI ΔΕΝ ΞΕΡΩ "ΓΩ" ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΖΑΜ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΝΑΟΥΜ"

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ....

Εκτός από τη μετάφραση/απόδοση/ερμηνεία και ψυχογράφημα είδα τάσεις κωλοτούμπας/γαργάρας και στα δύο ΣΑΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΘΕΣΑ.

Τα επαναλαμβάνω.

α) ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ και με τις μεταφράσεις/αποδόσεις/ερμηνείες που κάνουν οι ΙΔΙΕΣ πηγές που επικαλείστε τώρα (Ιωάννη Θ. Κολιτσάρα από την ιστοσελίδα http://www.bibles.gr και από την Εκκλησία της Ελλάδος)π.χ για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και για τον αγαπημένο ξεβράκωτο νεανίσκο???

Αρκεί ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.

Και η δεύτερη.
Υπάρχει κάποια μετάφραση/απόδοση/ερμηνεία (διαλέχτε ότι θέλετε) από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ που έχουν τυπωθεί που να τη θεωρείτε ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (ως προς τον οποιοδήποτε τομέα) από την ΑΡΧΗ ως το ΤΕΛΟΣ???

Αν ΝΑΙ πείτε μου ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ σας παρακαλώ, αν ΟΧΙ πείτε μου γιατί δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

Άντε για να προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα της Ναζαρέτ και του ξεβράκωτου νεανίσκου.

Αλήθεια macedon εκείνα τα καρναβάλια με τα προσκυνήματα και φιλήματα των φαλλών είναι τώρα στις Απόκριες ή σε άλλες ημερομηνίες???

Υ.Γ Για να μην ανησυχείς να σε ενημερώσω ότι όπως κάθε ΣΚ έτσι και αυτό θα λείπω.
Εσύ δουλίτσα έχεις πάντως...

Ερευνάτε τας Γραφάς

03/02/2012, 21:45:18
quote:

quote:
macedon
Δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος... Δεν παίρνω και όρκο βέβαια...

Να πάρεις,να πάρεις...!!! αβίαστα!
Σε ποιόν θα ορκισθείς όμως...?

ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΥΡΩΔΙΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...

Ερευνάτε τας Γραφάς

03/02/2012, 23:05:02
PanosT

quote:
Διαστροφή.
Άλλοι προσκυνάνε και φιλάνε φαλλούς εγώ εκτίθεμαι εδώ.
Γούστα είναι αυτά

Σσσσ.. μη λες τέτοια βρε.
Θα παρεξηγηθεί η... μισή ιερά σύνοδος που ανατριχιάζει ακόμη και στο άκουσμα του φαλλού.
Από δικό τους θα το βρούν οι καημένοι;;;

quote:
Δείξε μου λινκ που να αναφέρει τις ανασκαφές!

Γιατί;;; Κατάλαβες ότι τα δικά σου είναι μούφα;;

quote:
Ξαφνικά ήρθε στο Δάσκαλο Καλόπουλο μετά στο μαθητή macedon και κατόπιν διαχύθηκε η ΓΝΩΣΗ σε όλο το παρεάκι

Λάθος σειρά. Ο αρχηγός μας είναι υπεράνω πάσης υποψίας και δεν φαίνεται ποτέ.

quote:
Να τις στρογγυλέψω???
Το αντίθετο.
Να τις κάνω ΞΥΡΑΦΙ και σε όποιο σημείο του κορμιού σας πέσουν αυτές οι παπαριές να σας αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια..

Φσσσσ... σαδιστή!!!

quote:
Πες μου ποιοι σας είπαν τι και από ποιες σελίδες να συγκρίνουμε με τα δικά μου.
Αλλιώς είσαι ένας συκοφάντης.

Έλα βρε μεταξύ μας τώρα;;;
Κι εσύ τους έλεγες να... λένε!!!

quote:
Αν τα 2000 χρόνια σου φαίνονται λίγα μη μασάς.
Οι λόγοι Του, μας είπε, δεν θα πέσουν μέχρι τη Συντέλεια του Κόσμου.

21/12/2012 αν και ο Μάξιμος την ετεροχρόνισε κομματάκι.

quote:
Μέχρι τώρα καλά δεν τα πάει???

Ένας βλάκας πεθαίνει 10 γεννιούνται...

quote:
Το 12αθεο που μνημονεύονταν ρε γμτ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΕΟ????

Νάτο πετιέται... νάτο, νάτο, πετιέται.....

quote:
Γεια σου ρε γιαπετ time traveller ήσουν κοντά σε Ιώσηπο, σε Ευσέβιο όταν έκανε τις μπαγαποντιές, στις Οικουμενικές Συνόδους για το ποια θα είναι τα Ιερά Κείμενα και ποια όχι κτλ κτλ...

Δεν έγινε καμμιά μπαγαποντιά σε καμμιά οικουμενική σύνοδο και όλα είναι ιερά. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτούς τους ισχυρισμούς.

quote:
Το είχα γράψει και παλιότερα.
Σας έχω για την πλάκα ΑΝΕΤΑ.

Ουφ, ησύχασα γιατί προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλάς σοβαρά...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

03/02/2012, 23:19:04
Κείμενο
Εκ του άστεως αφικνέομαι και επί της επωρείας κίναμον .

Απόδοσις
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα .

*

03/02/2012, 23:37:33

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

04/02/2012, 00:10:45
-Βαπτίζεται ο δούλος του Θεού...

-Νυμφεύεται ο δούλος του θεού...

-Μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού...

-Κηδεύεται ο δούλος του θεού...

Ε όχι ρέεεεε...όχι!!
Δεν είμαι δούλος κανενός ρέ...αρπαχτικά του νού,θεολάγνοι οσφυοκάμπτες.

Μού ήρθε μια σκέψη ξαφνικά τώρα...μη ρωτήσεις Ντοτόρο τι πίνω,μια καραμέλα πιπιλάω μόνο.μέντα.

Θα ξεκινήσω την παραγωγή μικρών τριγωνικών ποτηρίων σε μορφή ανάποδου κώνου.
Θα μου πείτε,γεμάτος είναι ο κόσμος απο ποτήρια νερού.
οχι αυτά δεν θα είναι πόσης αλλά περισυλογής.

Περισυλογής της διαρρέουσας φαιάς ουσίας των απανταχού θρησκόληπτων.Ετσι όλοι θα μπορούν να μαζεύουν τα υγρά που χάνουν και να... να επαναφορτίζονται.Αναγκαστικά κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και θα πούν <<πρέπει να το σκεφθώ καλύτερα αφού χάνω υγρά>>.

Αλλο είναι να διαπιστώνεις,ιδίοις όμασι,την απώλεια και άλλο να στο λένε κάτι τύποι χαμερπείς,όπως γιάπετ,macedon,Νικόμαχος,Σωτήρης κ.λ.π!!

Υ.Γ
Οποιαδήποτε σχέση με γνωστά πρόσωπα,είναι συμπτωματική.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 04/02/2012 00:13:01

04/02/2012, 01:12:40
PanosT

quote:
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ RECONSTRUCTION

Εμένα πάντως με έπεισες.

Αυτές οι φωτο είναι ατράνταχτη απόδειξη μιας πολυσύχναστης και πυκνοκατοικημένης πόλης.

Κάπως έτσι θα είναι η ανασκαφή του Πειραιά σε 2000 χρόνια.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

kondorasΜέλος
04/02/2012, 03:38:44
@PanosT

Μερικές απορίες πάνω σε αυτά που έγραψες:

quote:
ἐξέβαλον αὐτὸν ἔξω τῆς πόλεως καὶ ἤγαγον αὐτὸν ἕως ὀφρύος τοῦ ὄρους, ἐφ᾿ οὗ ἡ πόλις αὐτῶν ᾠκοδόμητο
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΑΝ Ή ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ???

«ᾠκοδόμητο». Ποιός είναι ο χρόνος του ρήματος;

quote:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ AN ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ...

http://www.haaretz.com/print-edition/news/haredim-step-up-protests-over-nazareth-excavation-1.294573

Τί εννοείς με την φράση «τουριστική γκλαμουριά»; Ότι π.χ. θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη για την Ναζαρέτ, αν χτιστεί μια πόλη στην περιοχή «πάνω στα θεμέλια της παλιάς»; Με προβλημάτισες.
Με δικά σου λόγια, δυο-τρεις προτάσεις, τί λέει το άρθρο της haaretz; Για ποιό λόγο αντιδρούν οι ορθόδοξοι Εβραίοι;

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;