ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

29/01/2006, 20:29:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ...

ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ, ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

29/01/2006, 20:43:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΕΘΗΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ - ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.

ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ..

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΑΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

29/01/2006, 20:48:43
Τέλεια.. τέλεια...

Αγαπητέ avatar..
Σε οτι αφορά τις υποχρεώσεις..
1. Θέλουμε ο συντονιστής να είναι πανταχού παρών..
2. Θέλουμε ο συντονιστής να παίρνει πάντα το μέρος μας
3. Θέλουμε ο συντονιστής να είναι ευγενικός..με εμάς και αυστηρός με τους αλλους

Γενικώς θέλουμε εναν συντονιστή.. κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας

Edited by - allzzaro on 29/01/2006 20:51:09

29/01/2006, 22:01:26
Καλησπέρα σας...

Η αλήθεια είναι πως το θέμα που άνοιξε ο αγαπητός AVATARGR είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, θα έλεγα...Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ το σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά από την εμφάνιση (ή θα 'πρεπε να πω, την επανεμφάνιση) κάποιων διόλου ευχάριστων φαινομένων στις σελίδες του Esoterica...

Για το λόγο αυτό, προσωπικά θα έκρινα σκόπιμο, πριν ξεκινήσουν οι όποιες τοποθετήσεις σχετικά με το ποιες νομίζουμε εμείς ότι θα έπρεπε να είναι οι αρμοδιότητες ενός συντονιστή, να ακούσουμε από την πλευρά των συντονιστών, τελικά, ποιες είναι οι ισχύουσες αρμοδιότητές τους! Νομίζω ότι καλό θα ήταν να αποσαφηνιστεί αυτό το θέμα, γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλές απορίες έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί σε μας τα απλά μέλη γύρω απ' αυτό.

29/01/2006, 23:46:47
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ "ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ"...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ durden_alie ΝΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ...

ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.
(ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ)

ΕΠΗΣΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΑ Η ΟΜΟΕΙΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΕΤΑΙ
ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΘΕΜΑ...

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ..

ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

wolfowitzΜέλος
30/01/2006, 00:03:34
quote:
ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΩ, ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ...

να λυνει και να δενει αλλα...

να ΜΗΝ λογοκρινει...!!!

εχει υποχρεωση και απεναντι στο νομο να αφηνει ελευθερο το λογο του οποιουδηποτε

(πχ να μην πεταγεται λεγοντας πως το ταδε ποστ ειναι οφφ τοπικ και θα διαγραφει, δεν εχει κανενα νομιμο δικαιωμα να πατροναρει τον οποιονδηποτε)

η ποιοτητα του φορουμ ειναι στα χερια των μελων του και οχι των συντονιστων

30/01/2006, 01:11:08
Φίλε μου AVATARGR...

Σε γενικές γραμμές γνωρίζω αυτά που και εσύ αναφέρεις περί αρμοδιοτήτων των συντονιστών. Ο λόγος όμως για τον οποίο έκανα την παρατήρηση αυτή και θα 'θελα να επιμείνω λιγάκι σ' αυτή είναι πολύ συγκεκριμένος και αφορά σε κάποια πρόσφατα φαινόμενα που είδαν τα μάτια όλων μας στο φόρουμ του Esoterica. Θα φέρω κάποια παραδείγματα για να γίνω περισσότερο κατανοητός...

Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα σ' αυτόν εδώ το χώρο, είχα μια "κακιά" συνήθεια, να γράφω τα κείμενά μου χωρίς να αφήνω παραγράφους. Αυτό καθιστούσε τα γραπτά μου, όπως καταλαβαίνεις, αρκετά δυσανάγνωστα. Θυμάμαι λοιπόν ότι σ' ένα θέμα, έγινε διορθωτική παρέμβαση σε δικό μου κείμενο από τον τότε συντονιστή Κέλσο, ο οποίος χώρισε το κείμενό μου σε παραγράφους και μου έκανε, στο κάτω μέρος του ποστ μου, την ανάλογη παρατήρηση. Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι, προφανώς, εκείνη την εποχή, υπήρχε η δυνατότητα ένας συντονιστής να κάνει παρεμβάσεις πάνω στα ποστ των μελών.

Ερχόμαστε τώρα στα πρόσφατα γεγονότα...

α) Στο θέμα της αγαπητής Αφροδίτης : Ας γίνει μιά καλή αρχή...Πρόταση ψυχής...Κι αν κλειδωθεί το θέμα χαλάλι..., υπήρξε πριν κάποιες μέρες η είσοδος ενός ανόητου με το nickname amaglia (σαφής προσπάθεια να ειρωνευτεί την διαχειρίστρια Αμαλία), ο οποίος με κάποια εμπρηστικά ποστ, αφενός μεν αποπροσανατόλισε τη συζήτηση που γινόταν εκεί, αφετέρου δε άφησε εντέχνως υπονοούμενα ότι ήταν ένα εκ των διαγραφέντων μελών, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναταραχή μεταξύ των συμμετεχόντων στη συζήτηση. Ενώ λοιπόν έγινε ένα σχόλιο από τη συντονίστρια gretel, το εν λόγω troll συνέχισε ανενόχλητο το "έργο" του για λίγο ακόμη.

β) Πριν 2-3 μέρες έγινα ο ίδιος μάρτυρας της δημιουργίας από ένα άλλο troll θεμάτων με φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, καθώς και των παρόμοιας "αισθητικής" παρεμβάσεών του σε ήδη υπάρχοντα θέματα. Επί 12 ώρες οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις παρέμεναν ως είχαν χωρίς κανείς εκ της συντονιστικής ομάδας να παρεμβαίνει για να κάνει κάτι.

Έρχομαι λοιπόν τώρα και ερωτώ : Τελικά, υπάρχει η δυνατότητα να παρεμβαίνει ένας συντονιστής όπου αυτός κρίνει σκόπιμο ή όχι; Και εννοώ, όχι να παρεμβαίνει με κάποιο ποστ του, αλλά πιο "δυναμικά"! Διότι μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι στη δεύτερη περίπτωση πχ ΚΑΝΕΙΣ από τους συντονιστές δεν πήρε χαμπάρι επί 12 ώρες το τί γινόταν στο φόρουμ. Τελικά, η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνον από τη διαχειρίστρια Αμαλία και το λογαριασμό του Admin; Γιατί, αν αυτό συμβαίνει, τότε είναι λογικό να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, μια και είναι κατανοητό πως δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να γίνουν χίλια κομμάτια. Τα λέω όλα αυτά, διότι δεν είναι δυνατόν το σοβαρότερο ίσως φόρουμ αναζήτησης στην Ελλάδα να αφήνεται στο έλεος του κάθε γελοίου που θέλει να κάνει "πλακίτσα" κατ' αυτόν τον τρόπο! Θεωρώ δε ότι είναι σημαντικό να αποσαφηνιστεί το θέμα αυτό γιατί το πρόβλημα που υπάρχει έγινε πολύ εμφανές τις προηγούμενες μέρες και καλό θα ήταν--και επί τη ευκαιρία αυτού του διαλόγου--να συζητηθούν οι όποιες λύσεις.

Για να μη μακρυγορώ δεν θα επεκταθώ κι άλλο, πάντως θα ήθελα να διευκρινίσω, για αρχή, ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ ενός "αστυνομοκρατούμενου" φόρουμ και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την τοποθέτηση του αγαπητού wolfowitz και είμαι κι εγώ κατά κάθε μορφής λογοκρισίας από την πλευρά των συντονιστών. Φαντάζομαι όμως πως αναγνωρίζετε όλοι ότι το θέμα το οποίο έθεσα δεν έχει να κάνει με την όποια λογοκρισία, αλλά καθαρά με τη διατήρηση της αξιοπρέπειας αυτού του χώρου!

Και πάλι ζητώ συγγνώμη αν ξεφεύγω λίγο από το κυρίως θέμα...

Edited by - durden_alie on 30/01/2006 01:38:31

geoxΜέλος
30/01/2006, 02:49:22
Αγαπητέ avatargr η προσέγγιση μου θα είναι απο διαφορετική οπτική γωνία στην ουσία όμως πιστεύω ότι ταιριάζει

Πιστεύω ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν με την αποψη του θεματοθέτη για τις αρμοδιότητες του συντονιστή.

Πιατεύω επίσης οτι τα προβλήματα στο ρόλο του συντονιστή προκύπτουν απο το γεγονός ότι

άλλο τι λέμε κι άλλο τι κάνουμε

Αρα νομίζω ότι θα ήταν πιο οφέλιμο το να προβληματιστούμε ως προς τους μηχανισμούς εκλογής και κυρίως ελέγχου των συντονιστών μεταξύ τους και απο τα μέλη.

Απο τη μικρή παρουσία μου στο φόρουμ έχω αποκομμίσει την εντύπωση ότι ο αριθμός των συντονιστών είναι ανεπαρκής - μικρός. Επίσης κάποιοι συντονιστές είναι λίγο "ψόφιοι". Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζουν λίγο πιο σπινθηροβόλο πνεύμα? Θα ήθελα συντονιστές που να ξυπνούν το μυαλό, λιγότερο "τεμπέληδες"... και περισσότερο φειδωλούς σε "εξυπνάδες".

Κλέινοντας θα ήθελα να προτείνω τον προλαλήσαντα Durden-alie για συντονιστή. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κάθαρση του φόρουμ ... Αλωστε έχει σήμα το σαπούνι.

Επίσης θα ήθελα να προτείνω για συντονιστή τον Pixeldream διότι έχει αξιοθαύμαστη ροή λόγου, ακρίβεια στη σκέψη, υπομονή, επιμονή και φαντασία.
Βίτσια είναι αυτά

ευχαριστώ

dragon riderΜέλος
30/01/2006, 03:29:01
Θα μου επιτρέψετε να πάρω κι εγώ μέρος στην συζήτηση.
Εύχομαι η παρουσία μου σε αυτό το θέμα να μην βαφτιστεί σαν την επίσκεψη του μαύρου πρόβατου pixeldream που ήρθε να καταστρέψει το χορταράκι.

avatargr πιστεύω πως ξεκίνησες αυτό το θέμα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα ώστε να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος ανάμεσα στα μέλη και τους συντονιστές.

Να σου θυμίσω κάποια λόγια που είχες γράψει σε ένα θέμα που είχες δημιουργήσει και συμπτωματικά το διάβαζα σήμερα

quote:
ΩΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ....

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ spiritΟ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΩ ΤΑ ΝΕΡΑ....

ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ....
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ...

Από την πορεία σου μέσα στο forum πιστεύω πως ο σκοπός σου δεν είναι να κανείς κάτι καλό και μετά να το ξεχάσεις.

Οποίος σπέρνει άνεμους θερίζει καταιγίδες.
Σωστά;
Αυτή την περίοδο θερίζεται καταιγίδες.
Αν δεν κάνω λάθος το forum δεν διανύει και την πιο ήρεμη περίοδο.

Δειλά δειλά εμφανίζονται τα πρώτα παράπονα τα οποία έχουν να κάνουν με την λογοκρισία.

Είναι πολύ σοβαρή η λέξη λογοκρισία μέσα σε ένα forum που υποτίθεται πως έχει σαν θέμα την αναζήτηση.

Δεν είναι μόνο η λογοκρισία αλλά και το ξεπέταγμα των καταστάσεων.
Δεν λέω πως δεν πρέπει να υπάρχει μέτρο στις συζητήσεις.
Ένα απλό και φρέσκο παράδειγμα.
Το τελευταίο θέμα της Αφροδίτης κλειδώθηκε.
Δεν θα εξετάσω τους λόγους για να μην βγω από το θέμα.
Κλειδώθηκε και ας πάει στο καλό.
Θα εξετάσω την πορεία της συζήτησης.

Στο θέμα αυτό μπήκες εσύ και κάποιοι συντονιστές και είπατε την άποψη σας.
Αυτά πιστεύατε και αυτά γράψατε.
Ωραία.
Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίσατε το θέμα και έγραψα και εγώ την δικιά μου άποψη.
Είτε μας άρεσαν οι απόψεις είτε όχι το θέμα είναι πως η Αμαλία κλείδωσε το θέμα χωρίς να σχολιάσει κάτι από την άποψη μου.
Αυτή την ενέργεια την έλαβα ως "άντε ρε και εσύ από δω"

Η αιτία έμεινε στις δικές σας απόψεις που δημοσιεύτηκαν πριν από την δικιά μου.

Δεν είναι σωστό να προσπερνάς απόψεις μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς ή επειδή έγραψε την άποψη ο τάδε.
Αν δεν κάνω λάθος κόπηκε η συζήτηση στην μέση ενώ βρισκόμαστε σε αυτόν τον χώρο για να συζητάμε.
Είπε κάποιος πως δεν έχει τίποτα άλλο να πει;
Αυτό είναι ξεπέταγμα καταστάσεων.

Διανύουμε μια θύελλα που έχει σαν σημείο εκκίνησης κάποιες απενεργοποιήσεις-διαγραφές.
Εδώ δεν έχουμε ξεπέταγμα αλλά νεκροφάνεια η οποία μπορεί να μεταφραστεί πολύ εύκολα.

Η λίστα με τα σφάλματα των συντονιστών είναι πολύ μεγάλη και θα γίνω κουραστικός.
Η λίστα με τα σφάλματα των μελών είναι επίσης μεγάλη και θα γίνω επίσης κουραστικός.
Το πρόβλημα μας δεν είναι τα σφάλματα αλλά ο διάλογος ο οποίος δεν υπάρχει.
Έχουν απομακρυνθεί αξιόλογα μέλη του forum και δεν υπάρχει καμία ένδειξη συμβιβασμού από πλευράς συντονιστών και διαχειριστών ενώ οι απομακρυσμένοι δείχνουν πως έχουν την διάθεση για κάτι τέτοιο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά
Αν συμπεριφέρεστε σωστά στα μέλη τότε τα μέλη θα προστατεύσουν το forum από τους πραγματικούς ταραξίες και φυσικά θα προσέχουν και την συμπεριφορά τους.

Όπως βλέπεις τα μέλη δεν νοιάζονται και πολύ για την προστασία του forum και αυτό σημαίνει κάτι.

Προσωπικά δεν ζήτησα ποτέ τίποτα παράλογο από τους συντονιστές.
Η μόνη απαίτηση που έχω είναι να συμπεριφέρονται στα μέλη με ανθρώπινη κατανόηση γιατί έχουν να κάνουν με ανθρώπους και όχι με nickname που μπορούν να αλλαχθούν και δεν τρέχει τίποτα με αυτό.

Τρέχει γιατί η απόρριψη πρέπει να έχει σοβαρό και δικαιολογημένο σκοπό.
Τρέχει γιατί όταν βρίσκεσαι σε ένα χώρο συζητήσεων περιμένεις διάλογο και τίποτα άλλο.

Αυτή η κατανόηση δεν υπάρχει πάντα.
Είμαστε άνθρωποι και το σφάλμα είναι το μόνο σίγουρο.
Τα σφάλματα πρέπει να τα συζητάμε.
Σωστά;

Αν έχω δίκαιο ποσά από τα σφάλματα σας τα έχετε συζητήσει με τα μέλη;
Αν δεν ακούτε τα μέλη πως περιμένετε να σας ακούσουν;
Ποσά μέλη ζήτησαν να επιστρέψουν οι απενεργοποιημένοι;
Ποσά μέλη ζήτησαν να μην επιστρέψουν; ΚΑΝΕΝΑΣ
Αυτό δεν δείχνει αδιαφορία προς την φωνή των μελών;

Δεν έχω απαιτήσεις αλλά ερωτήσεις.
Αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ θολά και δεν φταίω εγώ για αυτό.

Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου:
Τι περιμένεις από τα μέλη τα οποία αντιμετωπίζουν άσχημες καταστάσεις οι οποίες έχουν συζητηθεί και θα συζητηθούν;
στην απάντηση που θα δώσεις θα στηρίξω την απάντηση μου στην ερώτηση τι θα κάνω εγώ για τους συντονιστές που αντιμετωπίζουν άσχημες καταστάσεις που έχουν συζητηθεί και θα συζητηθούν.

Δεν βλέπετε ποιο είναι το πρόβλημα;
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Αυτό είναι το πρόβλημα.

Διαχειριστές,συντονιστές,υποτιθέμενα απλά μέλη και απλά μέλη ενώ μπορούμε να ανήκουμε σε μια κατηγόρια
Την κατηγόρια άνθρωποι.
Για την ώρα είμαστε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Συμβιβαστείτε και συζητήστε με αυτούς που έχουν όρεξη για διάλογο και συμβιβασμό.
Αρκετή νεκροφάνεια δεν έχει πέσει στο forum;

Συγνώμη αν έγινα κουραστικός όμως και ο δικός μου σκοπός είναι να ταράζω τα νερά.

geox

quote:
Απο τη μικρή παρουσία μου στο φόρουμ έχω αποκομμίσει την εντύπωση ότι ο αριθμός των συντονιστών είναι ανεπαρκής - μικρός. Επίσης κάποιοι συντονιστές είναι λίγο "ψόφιοι". Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζουν λίγο πιο σπινθηροβόλο πνεύμα? Θα ήθελα συντονιστές που να ξυπνούν το μυαλό, λιγότερο "τεμπέληδες"... και περισσότερο φειδωλούς σε "εξυπνάδες".

quote:
Κλέινοντας θα ήθελα να προτείνω τον προλαλήσαντα Durden-alie για συντονιστή. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κάθαρση του φόρουμ ... Αλωστε έχει σήμα το σαπούνι.

wolfowitzΜέλος
30/01/2006, 04:05:38
φιλαρακο dragon rider δεν αφηνεις τις πονηριες?

για βλακες μας εχεις?

αν υπηρχε λιστα "ignored user" εσυ και οι ομοιοι σου θαταν οι πρωτοι που θα πεταγα μεσα

φιλελευθερε υποκριτακο

dragon riderΜέλος
30/01/2006, 04:14:10
ΕΛΠΙΖΩ Η ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ.

ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...
ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

quote:
αν υπηρχε λιστα "ignored user"

ΥΠΑΡΧΕΙ PLUGIN ΓΙΑ ΤΟΝ FIREFOX ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

geoxΜέλος
30/01/2006, 04:42:41
Και κάτι ακόμα

Αν και νυκτερινός τύπος θα προτιμούσα το κλείδωμα των θεμάτων να

γίνεται την ημέρα και όχι τις νυχτερινές ώρες. Ως γνωστόν...

"Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιον"

nossoforosΜέλος
30/01/2006, 10:32:33
quote:
Κλέινοντας θα ήθελα να προτείνω τον προλαλήσαντα Durden-alie για συντονιστή. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κάθαρση του φόρουμ ...

Σαφώς!
ήθελα να το πω από καιρό αλλά δεν μου δινόταν η ευκαιρία.
το παλικάρι και γνώσεις έχει(κάτι που για μένα είναι απαραίτητο για ένα συντονιστή)και την άποψή του λέει(κάτι που οι συντονιστές συνήθως δεν κάνουν)και(βασικό)παρακολουθεί το φόρουμ και συμμετέχει καθυμερινα!
μέγα λάθος που δεν τον κάνατε συντονιστή.

είναι φανερό ότι πολλά μέλη του εσοτέρικα αγαπούν το φόρουμ περισσότερο από κάποιους συντονιστές!

επίσης ο συντονιστής,πάντα κατά την γνώμη μου,πρέπει να είναι από 27-28 χρονών και άνω.

ακόμα να πω ότι ο admin μόνο admin δεν είναι.
καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πολυάσχολος...
αλλά κάτσε,δεν μπορεί να μη του περρισεύει ούτε ένα μισάωρο...
για μένα όταν το εσοτέρικα πάει κατά διαόλου την ευθύνη την έχει admin.
γιατί?γιατί όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.
όταν τα μέλη δεν βλέπουν admin είναι λογικό να παίρνουν θάρρος.
λογικό είναι και το έργο των συντονιστών να μην είναι το κατάλληλο...εδώ δεν ασχολείται ο admin,οι συντονιστές θα ασχοληθούν!

Α,θα πρότεινα επισης για συντονιστή την ΑΦΡΟΔΙΤΗ...
με την ποιησή της δίνει χρώμα στο φόρουμ...

Καλή σας μέρα!

Never Leave Me...

30/01/2006, 11:08:03
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ wolfowitz ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ geox ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
Αν και νυκτερινός τύπος θα προτιμούσα το κλείδωμα των θεμάτων να

γίνεται την ημέρα και όχι τις νυχτερινές ώρες. Ως γνωστόν...

"Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιον"

ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ADMIN) EXOYME KAI THN ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ???????

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.
ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ) ΜΕ ΠΟΡΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ??????

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

30/01/2006, 11:49:53
quote:

Διαφωνώ καθέτως.
Η βάση του συλλογισμού είναι ορθή. Το θέμα είναι αλλού: τα μέλη ΔΕΝ είναι σταθερά. Ακολουθούν δυναμικές ισορροπίες, οι οποίες και διαμορφώνονται από τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ.
Είναι σαφές ότι σε κάθε περίπτωση ο διευθύνων σε ένα forum θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η χειρότερη δυνατή περίπτωση, σε ένα δείγμα τόσων μελών, θα γίνει αισθητή.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

30/01/2006, 13:28:50
Κύριε Συντονιστά , Θα μπορούσατε να διαγράψετε το μέλος Velial ή έστω να το τιμωρήσετε για την παρεκτροπή του στο θέμα "Ιησούς. Υπήρξε ή όχι?"?

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

30/01/2006, 13:36:24
ΠΑΛΙ ΕΔΩ...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ nossoforos ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ..

quote:
ακόμα να πω ότι ο admin μόνο admin δεν είναι.
καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πολυάσχολος...
αλλά κάτσε,δεν μπορεί να μη του περρισεύει ούτε ένα μισάωρο...
για μένα όταν το εσοτέρικα πάει κατά διαόλου την ευθύνη την έχει admin.
γιατί?γιατί όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.
όταν τα μέλη δεν βλέπουν admin είναι λογικό να παίρνουν θάρρος.
λογικό είναι και το έργο των συντονιστών να μην είναι το κατάλληλο...εδώ δεν ασχολείται ο admin,οι συντονιστές θα ασχοληθούν!

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ADMIN ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ....

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Η ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ??
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ dragon rider ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜΣ 3 ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ...
ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ 11-12 ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Edited by - AVATARGR on 30/01/2006 13:41:44

geoxΜέλος
30/01/2006, 14:19:28
AVATARGR τώρα μου φαίνεται θες να τα ακούσεις (με την καλή εννοια)
Λες λοιπόν

quote:
ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ) ΜΕ ΠΟΡΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ??????

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

Και σοκαριστήκατε ???? οεο... που ζειτε οεο...

Προσωπικά μια φωτογραφία πορνο με αφήνει αδιάφορο. Και μη μου πεις για τα ανήλικα.

Αντιθέτως βρίσκω πολύ πιο σοβαρό το να σχολιασω αρνητικά το νυχτερινό μοίρασμα λουκετων ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν αποτελέσει αντικείμενο επίμονης και ουσιαστικής αντιπαραθεσης.

Και απο ότι θυμαμαι οι τελευταίες πορνο φωτογραφίες έμειναν ένα 24ωρο χωρίς να παρει χαμπάρι ούτε συντονιστής ούτε αντμινιστής

και επίσης γιατί το γενικεύεις ? γιατί αναφέρεις εμείς ενώ αναφέρομαι στο κλείδωμα. Ποιανού απόφαση είναι το κλείδωμα. Εσένα δε σε ενοχλεί που γίνεται νύχτα? Εμείς δεν έχουμε δουλειές?

Γι αυτό και επιμένω ότι στο μικρό διαστημα της παρουσίας μου διαπιστώνω πως δεν υπάρχει κανενας ελεγχος προς το αν κανει καποιος επαρκώς την δουλεια του παρα μια σποραδική αοριστη ακατανοητη συντεχνιακή αλληλεγγύη που επίσης κατα την γνώμη μου εκφράζει ψυχοπαθολογικά συμπλέγματα παρα ώριμη αντίδραση.

Ειλικρινα και μην το παρεις προσωπικά θα παρομοίαζα τους συντονιστές με θαλασσιους ελεφαντες και τα μέλη με κοπάδι γλώσσες. Μεχρι να γυρίσει ο πρώτος το κεφάλι ο δευτερος πηγε και γυρισε. (μεταφορικά παντα.)

Θυμηθείτε όμως την αδιαψευστη ρύση
"Όπως στρώνει κανείς κοιμάται"

Παντα φιλικά.

30/01/2006, 14:43:01
Φίλοι μου γεια σας...

Φίλε AVATARGR, θα σου υπενθυμίσω την ερώτηση που σου έθεσα πιο πάνω, στην οποία φαντάζομαι από παράλειψη δεν απάντησες, δηλαδή :

Τελικά, υπάρχει η δυνατότητα να παρεμβαίνει ένας συντονιστής όπου αυτός κρίνει σκόπιμο ή όχι; Και εννοώ, όχι να παρεμβαίνει με κάποιο ποστ του, αλλά πιο "δυναμικά"!

και η οποία σχετίζεται άμεσα με το τελευταίο ερώτημα του φίλου geox :

quote:
Ποιανού απόφαση είναι το κλείδωμα.

Θα πω επίσης ότι γνωρίζω φυσικά ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και αναγνωρίζω ότι η ενασχόλησή σας με το φόρουμ απαιτεί θυσίες από μέρους σας, αλλά εγώ αναφέρθηκα σε δυο συγκεκριμένα παραδείγματα όπου ένας ή περισσότεροι συντονιστές ήταν μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων κι όμως δεν είδα καμία παρέμβαση! Γι' αυτό και ρωτώ!

ΥΓ : Παρακαλούνται οι αγαπητοί geox, dragon rider και nossoforos να ελέγξουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για τα...περαιτέρω...

kswtikoulaΜέλος
30/01/2006, 15:09:17
Καλησπέρα κι από μένα.
Τι περιμένουμε από τους συντονιστές λοιπόν....χμμ!
Να συντονίζουν τα φόρουμς καταρχάς...
Να καθιστούν ξεκάθαρο πότε διαφωνούν ως μέλη πάνω σε ένα θέμα και πότε επεμβαίνουν συντονιστικά, πιστέψτε με, δεν είναι πάντα εμφανής η διαφορά.
Μιλώ για πολύ λίγες περιπτώσεις, όπου διακρίνεται εμπάθεια σε συντονιστικές επεμβάσεις, κάτι το απαράδεκτο.
Αντιλαμβάνομαι πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν το χώρο, αυτό όμως δεν καθιστά το χώρο ιδιόκτητο.
Σε πάμπολλες περιπτώσεις που κάποιο μέλος έχει ένα παράπονο από τους συντονιστές ή ζητά κάτι ή έχει μια απορία,
εκείνοι απαντούν: γιατί δεν έστειλες ένα mail σε κάποιον συντονιστή να το εκφράσεις, ρωτήσεις κλπ.
Δύο φορές έστειλα mail σε συντονιστές και τις δύο δεν πήρα απάντηση, ούτε καν αρνητική.
Εγώ πλέον μετά από αυτό δεν βρίσκω το λόγο να βασιστώ στη βοήθειά τους, ή να ελπίζω πως την τρίτη φορά ίσως κάποιος μου δώσει σημασία.
Το ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο ποσώς με ενδιαφέρει, ας μην αναλάμβαναν την ευθύνη.
Δεν μπορεί μετά από ένα μήνα, να μη βρει ένας συντονιστής το χρόνο να στείλει ένα μήνυμα που να λέει σκέτα: Όχι δεν γίνεται.-
Σε αντίθεση με τα παραπάνω, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν υποδειγματική δουλειά τόσο ως συντονιστές όσο και ως μέλη και έχουν κερδίσει την εκτίμηση αν όχι όλων, των περισσοτέρων σίγουρα.
Με συγχωρείται για τη μακρυγορία,
με φιλική διάθεση πάντα,
Ξωτικούλα

Θα αλλάξει η ζωή μας μου είπες...
Δεν άλλαξες όμως εσύ...