ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

zip54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/07/2012, 18:30:57
Ευχαριστω Πυθαγόρα για την ενημερωση.

Σαν Ο.Υ.Κ 5,που είμαι,τα ξέρω αυτά.Τουλάχιστον ο Ζιπ έχει επανελλειμένως πει ότι πρέπει να είμαι ΟΥΚΑΣ.Τι να κάνω? Τον πίστεψα.

Εκείνο που ρώτησα είναι άν υπάρχει κίνδυνος εγκεφαλικής βλάβης.
Δεν μας το λένε ξεκάθαρα στην...εκπαίδευση,το κρύβουν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/07/2012, 18:39:29
οσο για σένα Ζιπ τι να σου απαντήσω?
Του Δημοτικού είμαι.

Κάποτε είπες,ότι δεν έχω περάσει,ούτε έξω απο Πανεπιστήμιο.

βρε Ζιπάκο,εδω κάνεις λάθος.Πίστεψέ με.

Μια φορά πέρασα έξω απο ένα τεράστιο κτήριο.Μάλλον πολλά κτίρια ήταν.
Εγραφε: STANFORD UNIVERSITY OF CALIFORNIA .

Με πιστεύεις ότι πέρασα απ'έξω?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/07/2012, 18:39:59
Τι διάολο μπλέκομαι με τα κομάντο ?
ενα απλό open water εχω για καμιά "βόλτα" με την ομάδα ...

Που πας ρε καραμητροοοο

Old for rock.. young for death
29/07/2012, 18:55:01
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ,

πρώτα αγόρι μου, θα απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου κάνω. Μετά, ότι θες ...

quote:
Σαν Ο.Υ.Κ 5,που είμαι,τα ξέρω αυτά.Τουλάχιστον ο Ζιπ έχει επανελλειμένως πει ότι πρέπει να είμαι ΟΥΚΑΣ.Τι να κάνω? Τον πίστεψα.

Ε, ναι, αφού έμεινες 30 μέρες σε μια σπηλιά με ένα σακίδιο επιβίωσης, τι άλλο να είσαι ... ;

Αλλά είπαμε :

Ερωτήματα

α) Πόση είναι η ταχύτητα περιστροφής της γης στον Αρκτικό κύκλο ;

β) Πόση επιβράδυνση απαιτείται στην ταχύτητα περιστροφής της γης, έτσι ώστε η μία γήινη ημέρα να διαρκέσει αντί 12, 24 ώρες ;

γ) Ποιον εννοούσεις [ η μάλλον ... ποιους εννοούσες ] όταν συμβούλεψες τον DSM να αποφεύγει τις συζητήσεις με ... "άρρωστα μυαλά" ;

δ) Έχεις κάποιο link από κάποιο έγκυρο site που να επιβεβαιώνει αυτήν την διέλευση του Elenin μεταξύ των τροχιών Γης - Σελήνης ;

ε) Ως τι απάντηση μου προτείνεις το abstract σχετικά με το ... Πάσχα ; (!!!;;;)

στ) Σε ποιες ακριβώς ερωτήσεις σου δεν απάντησα ;

Edited by - zip on 29/07/2012 18:59:49

29/07/2012, 19:04:31
quote:

α) Πόση είναι η ταχύτητα περιστροφής της γης στον Αρκτικό κύκλο ;

β) Πόση επιβράδυνση απαιτείται στην ταχύτητα περιστροφής της γης, έτσι ώστε η μία γήινη ημέρα να διαρκέσει αντί 12, 24 ώρες ;

γ) Ποιον εννοούσεις [ η μάλλον ... ποιους εννοούσες ] όταν συμβούλεψες τον DSM να αποφεύγει τις συζητήσεις με ... "άρρωστα μυαλά" ;

δ) Έχεις κάποιο link από κάποιο έγκυρο site που να επιβεβαιώνει αυτήν την διέλευση του Elenin μεταξύ των τροχιών Γης - Σελήνης ;

ε) Ως τι απάντηση μου προτείνεις το abstract σχετικά με το ... Πάσχα ; (!!!;;;)

στ) Σε ποιες ακριβώς ερωτήσεις σου δεν απάντησα ;

Καλά θα σου απαντήσω:

α] 6,5 χιλ/ωρα με δυτικό άνεμο,7χιλ/ωρα με ανατολικό.

β] απαιτείται επιβράδυνση 1200msec/ωρα

γ] μα είναι αυτονόητο...όσους έχουν άρρωστα μυαλά!!

δ] όχι,στον ύπνο μου το είδα.

ε] ώς απάντηση του τίποτα σε ερώτηση του τίποτα!!

Απάντησα σωστά φυσικέ?
Αν όχι,μη με κάνεις νταντά.
Δημοτικό έχω τελειώσει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/07/2012, 19:19:06
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ,

quote:
6,5 χιλ/ωρα με δυτικό άνεμο,7χιλ/ωρα με ανατολικό.

Πως το βρήκες αυτό ;

quote:
απαιτείται επιβράδυνση 1200msec/ωρα

Πως το βρήκες αυτό ;

quote:
μα είναι αυτονόητο...όσους έχουν άρρωστα μυαλά!!

Δηλ. ; Ποιοι είναι αυτοί ; [ συνεχίζεις ... ]

quote:
όχι,στον ύπνο μου το είδα.

Οk, noted.

quote:
ώς απάντηση του τίποτα σε ερώτηση του τίποτα!!

Οk, κι αυτό noted.

Έλα ... συνέχισε έτσι ...

29/07/2012, 21:14:06

Είχα 4-5 μέρες να μπω στο forum,λόγω διακοπών.
Κρίμα το θέμα που συζητούσαμε.
Αν υποθέσουμε ότι όντως ο Νικόμαχος εννούσε τον zip ως άρρωστο μυαλό,ο zip τον στόλισε με τη σειρά του σε πολλaπλά post.
Πότε θα τελειώσει το αλληλοστόλισμα,μπας και συνεχίσουμε την κουβέντα.Έλεος.
Παρακαλώ προσωπικά τον zip να θεωρήσει ότι απάντησε αρκούντως υποτιμητικά προς τον Νικόμαχο,και να μας αφήσει να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.
Αν θέλει και να συμμετέχει μακάρι.
Απλά αυτή η ένταση κάνει ζημιά.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

29/07/2012, 21:47:11
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ

quote:
Παρακαλώ προσωπικά τον zip να θεωρήσει ότι απάντησε αρκούντως υποτιμητικά προς τον Νικόμαχο,και να μας αφήσει να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Λοιπόν ... @ΑΜΕΙΝΙΑΣ, εγώ θα σας αφήσω να συνεχίσετε την κουβέντα σας, αλλά έτσι και ξανα-αναφερθεί αυτός με οποιονδήποτε τρόπο σε μένα, τον πήρε και τον σήκωσε.

quote:
Αν θέλει και να συμμετέχει μακάρι.

Όχι ευχαριστώ, δεν θα συμμετέχω. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα.

Καλή συνέχεια στην κουβέντα σας ...

[ άντε να δούμε δηλ. τι σόϊ κουβέντα θα κάνετε ... ]

29/07/2012, 21:57:40
quote:
Λοιπόν ... @ΑΜΕΙΝΙΑΣ, εγώ θα σας αφήσω να συνεχίσετε την κουβέντα σας

Ευχαριστώ.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

NotirkΜέλος
29/07/2012, 23:25:57
-Ο ναυτιλλόμενος, επισημαίνει: η πορεία που κρατάτε σας γυρίζει πίσω.

SecondbornΜέλος
20/06/2003, 14:04:00
To Dogma είναι μια καταπληκτική κωμωδία με την αρχαία ελληνική έννοια του όρου...
Καυτηριάζει πολλά από τα "δεδομένα" της κοινωνίας μας και καταφέρνει να τα απλοποιήσει στην ψυχή μας κάνοντας τα πιο...συνηθισμένα.

Παίζουν: Ben Affleck, Matt Damon, Salma Hayek κ.α.

Δε θέλω να σας θέσω κάποιες ερωτήσεις εκ των προτέρων. Αρχικά θα περιμένω τα σχόλιά σας.
Θεωρώ πάντως ότι έχει πολύ μεγάλο εσωτερικό ενδιαφέρον...

Με την ευχή για μια δημιουργική συζήτηση.
Ειλικρινά δικός σας

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
ΓιώργοςΜέλος
20/06/2003, 14:36:34
Μου άρεσε η ταινία..!!!

Εσωτερικό ενδιαφέρον..!????????

Ναι αμε...!!!! οσο ειχε και το The Life of Brian των Monty Pythons

δεν πάμε καλά.....

Γιώργος
always looking for the bright side of life...!

fayeΝέο Μέλος
20/06/2003, 17:48:51
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΟΝΤΩΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ "Ο" ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΣΕΞΙΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

FAYE

SecondbornΜέλος
20/06/2003, 19:41:46
Ίσως φίλτατη faye να μην είναι τυχαίο που μας άρεσε η "αλλαγή" αυτή της Θεού.
Ίσως ΕΝΑΣ από τους απώτερους στόχους της ταινίας να ήταν να μας διώξει αυτή την ανικανότητά μας: για να αντιληφθούμε κάτι πρέπει πρώτα να του δώσουμε μορφή.

Φίλε μου Γιώργο,
Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν κατάλαβες αυτό που τόσο πολύ τόνισε η ταινία: "Η Θεός είναι αστεία!"

Φιλικά

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
20/06/2003, 23:52:28
Συμφωνώ και γω με τον φίλο Secondborn, ότι η ταινία είναι πολύ καλή.

Φίλε Γιώργο, "η Θεός είναι αστεία"...
στο θέμα "ωριμότητα και εσωτερισμός", του φίλτατου ΑΒΑΤΑΡ αναφερόμουνα στην ταινία το "ΔΟΓΜΑ", και ειδικότερα στην ουσία του θεού.
ο θεός λοιπόν, όπως παρουσιάζεται στην ταινία, δεν είναι απλά μία γυναίκα, ή μία αστεία γυναίκα,
νομίζω ότι το μήνυμα είναι ότι ο Θεός, είναι
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!

ένα παιδί, που παίζει, που κάνει κολοτούμπες και κατακόρυφο στο γρασίδι, που ακουμπάει τη μύτη του πρωταγωνιστή και λέει "μπίπ!" και μετά φεύγει γελώντας και με μιά απίστευτη ανεμελεία, μιά ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ θα έλεγα...

η ανεμελεία, η ελαφρότητα, η αστειότητα συμβολίζουν αξίες ενός ανεπτυγμένου όντος, που έχει ξεπεράσει τη ΒΑΡΥΤΗΤΑ του κόσμου μας...

το ότι ο Θεός είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, μπορεί να συμβολίζει και αυτό, που αναφέρει ο Secondborn, αλλά και ειδικότερα στοιχεία του γυναικίου φίλου. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι η ταινία είναι ανατρεπτική, οπότε με αυτόν τον τρόπο ανατρέπει και το κατεστημένο, ότι ο Θεός είναι γέννους αρσενικού, που ΦΥΣΙΚΑ, πολύ απέχει από την αλήθεια, που μας διδάσκουν οι θρησκείες, στην εσωτερική τους έκφραση...ο Θεός δεν έχει φύλο, μάλλον κάτι σε εμαρφρόδιτο -σε γυναίκα και άντρα μαζί- του ταιριάζει καλύτερα.

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

SecondbornΜέλος
21/06/2003, 01:55:55
Σε ευχαριστώ καλή μου φίλη Λίλιθ για την απάντησή σου. Χαίρομαι που αυμφωνούμε.
Θα διαφωνήσω μαζί σου όμως στο κομμάτι που λες ότι η ταινία είναι ανατρεπτική... Ή μάλλον καλύτερα θα έλεγα ότι η ταινία είναι "απλή" και "ανέμελη", όπως χαρακτηριστικά είπες-άλλο τώρα αν καταλήγει να γίνεται ανατρεπτική.
Θέλω να πω ότι για έναν άνθρωπο χωρίς ενδοιασμούς και κοινωνικά "ταμπού" η ταινία αυτή απλά του θυμίζει την αλήθεια και στο σημείο που η "Θεός" κάνει κατακόρυφο στο γρασίδι του ξεφεύγει ένα γλυκό χαμόγελο...

Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ στο ξεκαρδιστικό δίδυμο των προφητών. Δυο κατά τα άλλα γραφικοί τύποι που το μόνο που σκέφτονται είναι το sex τελικά φανερώνεται ότι κατέχουν,χωρίς να το ξέρουν(;), τη λύση του προβλήματος. Πιστεύεται ότι είναι τυχαίο;
Εγώ όχι. Ίσως να θέλει να μας πει ο σεναριογράφος ότι τελικά αυτοί που "φαίνονται" δεν "είναι" και αυτοί που "είναι" δε "φαίνονται"...

Πάντως εγώ θα κρατήσω στο νου μου το Θεό σα "φιλαράκι"!

Εν αναμονή της συνέχειας...

29/06/2003, 03:07:41
Η ταινία είναι καταπληκτική...Μιλά για όλα αυτά που ίσως όλοι μας έχουμε σκεφτεί βαθιά μέσα μας για το Θεό ή τη θρησκεία, αλλά ποτέ δεν μπορέσαμε ή δεν τολμήσαμε να εκστομίσουμε...Καυστικό χιούμορ και ανελέητη σάτυρα κατά της επίσημης Εκκλησίας...Και καταπληκτική η Alanis Morisette, στον, έστω και μικρό, ρόλο της Θεού.

NicolaTΝέο Μέλος
18/09/2003, 05:03:29
ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ TOPIC ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚIΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ,ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ,ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΡΑΒΔΩΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΥΝΗΓΩΝ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΦΕΙΛΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

NICOLAT

NicolaTΝέο Μέλος
20/09/2003, 18:34:01
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΗ!
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ!!

ΝICOLAT

endoramaΜέλος
21/09/2003, 02:43:29
φιλε μου εγω ξερω οτι οταν οι γερμανοι πλησιαζαν την αθηνα κατα τον Β' παγκοσμιο μερικα ηγετικα προσωπα της εθνικης τραπεζας 3-4 ηταν νομιζω πηραν οσο χρυσο ειχε στις τραπεζες η ελλαδα με σκοπο να πανε στην αιγυπτο ωστε να μην πεσει ο χρυσος στα χερια του εχθρου και φυσικα για να μπορεσει η σταθει η χωρα στα ποδια της μετα τον πολεμο στην διαδρομη ομως ο χρυσος χαθηκε

τα ονοματα της ομαδας δεν τα θυμαμαι αλλα αν το ψαξεις και τα ανακαλυψεις μαλλον θα βγαλεις μερικα συμπερασματα για το που πηγε ο χρυσος (HINT 1-νεο κρατος θα ειναι αυτο καπως πρεπει να ξεκινησει HINT 2 -νομιζω ο ενας λεγοταν κοεν) και πριν βιαστει καποιος να με πει ρατσιστη ας κοιταξει πρωτα για τα ονοματα και μετα το συζηταμε και οχι δεν ειμαι ρατσιστης ειμαι ομως πολυ καχυποπτος και δεν πιστευω στις βολικες συμπτωσεις

οσο για της ποσοτητες χρυσου που βρισκονται κατα καιρους ξερω οτι τους εστελναν οι συμμαχοι σαν οικονομικη βοηθεια στην αντισταση και αργοτερα στον εμφυλιο το ανατολικο μπλοκ σαν βοηθεια για τους ανταρτες παντως οπως και να εχει εγω ξερω οτι οπου χρυσος και βρωμια

δεν τα εχω διασταυρωσει βεβαια ολα αυτα ουτε και καμια ερευνα εκανα απλα τα εχω ακουσει απο σχετικα σοβαρα ατομα αρα μην με πιασει κανενας απο τον λαιμο εσυ ζητησες πληροφοριες εστω και ανακριβεις και εγω στις εδωσα μην τα παρει κανενας σκοινι κορδονι και με αρχισει στο ιστορικο κυρηγμα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you