ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

livia61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
30/03/2005, 00:47:40
Να με συγχωρέσεις livia,
αλλά εμένα σα νουβέλα σε συνέχειες μου φαίνεται όλη η ιστορία.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

liviaΜέλος
30/03/2005, 08:19:19
quote:

Ισως χάσετε το ενδιαφέρον σας,λέω ισως..
Αλλά επιμένω στην αρχική μου τοποθέτηση
τίποτα δεν είναι εύκολο
Γιατί νομίζετε οτι αν σας πώ το πείραμα είστε σε θέση να το καταλάβετε?Προσπαθώ να σας εισάγω σιγά σιγά στην ιστορία όπως έγινε.
Οποιος απο σας είναι ανυπόμονος έχει χάσει και θα χάσει πολύ περισσότερα πράγματα στην ζωή του.

Εύχομαι να μην αναφωνήσουμε εν χορώ:

"ώδυνεν όρος κι έττεκεν μυν"!

Εις την "μαλιαρήν" μας γκάστρωσες, μένει να δούμε αγαπητή livia αν

άξιζε τον κόπο...

liviaΜέλος
30/03/2005, 08:25:13
quote:

Να με συγχωρέσεις livia,
αλλά εμένα σα νουβέλα σε συνέχειες μου φαίνεται όλη η ιστορία

Αμαλία δέν υπάρχει πρόβλημα,η άποψή σου σεβαστή,αλλά προσπαθώ να πώ μια αληθινή ιστορία και ως τέτοια κουβαλάει απο μόνη της δυσκολίες.
liviaΜέλος
30/03/2005, 08:58:04
quote:

ΣΥΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

Οταν θέλεις πραγματικά να μάθεις κάτι πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή.
Αλλωστε θα έπρεπε να έχεις ήδη δει κάποια στοιχεία στην ιστορία που θα οδηγήσουν στο πείραμα...................................

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

liviaΜέλος
30/03/2005, 09:07:31
Εγραψα εναν τίτλο
"το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρεπτες"
Τι περιμένετε απο μένα? να σας δείξω φωτογραφίες απο μυστικά εργαστήρια και να δώσω οδηγίες προς ναυτηλομένους?????

Το μυστικό θα αποκαληφθεί όταν θα είστε έτοιμοι,όταν θα έχετε αποκτήσει την υπομονή και την διάυγεια να μήν πιέζετε καταστάσεις,όταν θα τελειώσει η ιστορία μου που όντως σιγά σιγά οδηγεί στην κατανόηση του πειράματος και των αποτελεσμάτων του!!!!!!!

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

30/03/2005, 12:17:34
Καλημέρα
Livia, τολμώ να γράψω ότι παίζεις με τη φωτιά...

Ρισκάρεις, είτε να αποκτήσεις ένα κοινό, που με λαχτάρα
θα περιμένει την ολοκλήρωση της ιστορίας σου,
είτε που θα βαρεθεί να περιμένει και θα ασχοληθεί με άλλα θέματα.

Σου εύχομαι πάντως καλή τύχη!

3ADAΜέλος
30/03/2005, 12:34:52
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ "ΟΤΙ ΛΑΒΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΌΨΙΝ"
quote:
Οταν το λάβεις σοβαρά υπόψιν άσε με να σου μιλήσω για το μυστικό πείραμα.........

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ FORUM ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΤΙΤΙΜΟ"?
quote:
Το πρώτο πράγμα που μου έμαθε ήταν πως αφού αναζητούσα τη γνώση θα έπρεπε να προετοιμαστώ για το αντίτιμο που θα πλήρωνα...

ΠΑΝΤΩΣ SO FAR ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΙΑ (ΜΑΤΙΑ)!

cassiopeiaΜέλος
30/03/2005, 13:23:27
livia ..

οφείλω να πώ ότι έχεις δίκιο...

για να μάθει κάποιος κάτι πρέπει να αφόπλιστεί με υπομονή..

κανείς δεν θα καταφέρει ποτέ και τίποτα στην ζωή του..

Και πρέπει να το μάθετε όλοι αυτό . Αν δεν παλέψετε για κάτι δεν θα το έχετε κατακτήσει!

Όσο και αν σας φαίνεται . . .

Αφήστε την livia να μιλήσει ...

ΥΓ.
1-ούτε νουβέλα πρόκειται να διηγηθει ,ούτε πρόκειται να πουλήσει βιβλίο

2-και αν η περιέργεια κάνει αυτό το θέμα εμπορικό , τότε ας ρίξω και μια διαφήμιση

3-Μεταξύ τύρου και αχλαδιού κάντε κλίκ στα ηθικά διδάγματα!

4-Πρέπει να μάθετε να σέβεστε ..
5-Γιατί όποιοι πειραχθούν από το ΥΓ.2,και 3 και το δείξουν γράφοντας κάτι γι αυτό έδω μέσα αυτόματα θα χάσει το νόημα του όλο αυτό που παει να μας πεί η
livia...

Γι αυτό υπομονή ..

και αφήστε να μας πεί ... έστω και αν κρατήσει βδομάδα η και μήνα.!

Φιλικα ..

cassiopeia
.
.
.

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

3ADAΜέλος
30/03/2005, 13:44:25
OK ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η΄ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗS Η ΜΟΝΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕIΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΤΥΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.

3ΑDA

Edited by - 3ADA on 30/03/2005 13:45:41

30/03/2005, 21:46:57
TO ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ DORIAN GRAY ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ;.....ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Ή ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ;

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

30/03/2005, 22:59:12
Livia, σεβομαι το οτι ως διηγηση καποιων καταστασεων που σε εχουν στιγματισει χρειαζεσαι το χρονο σου για να μιλησεις για κατι προσωπικο.
Απο εκει και μετα, εχεις ηδη αποκαλυψει πως αυτα που απεκτησες μεσω της εμπειριας σου ειναι μια γνωση και σοφια που θεωρεις σημαντικη και θελεις να μοιραστεις και με αλλους.
Προφανως, υπαρχουν οι αλλοι που ενδιαφερονται για την ιστορια σου. Και ειναι ευλογο, οταν οι αποκαλυψεις τους γινονται σταδιακα και αποσπασματικα, να κανουν παυση και να αναλογιστουν τα οσα λες. Σιγουρα, οι εντυπωσεις αναθεωρουνται καθε φορα που βαζεις ακομη ενα κομματακι στην ιστορια σου, μεχρι να καταληξεις.
Ειναι επισης ευλογο να δημιουργουνται αποριες και σχολια κατα τη διηγηση σου.
Σε αυτα αντιδρας οπως εσυ κρινεις καλυτερα ωστε να γινεις κατανοητη και να περασεις το μηνυμα που θελεις να δωσεις.
Απο την αλλη βεβαια, εχε υποψιν, το οτι αυτο που θεωρεις για σενα καλυτερο και σημαντικο, για καποιον αλλο μπορει να μην εχει τοση σημασια, η να ειναι ενα μηνυμα στο οποιο εχει ηδη φτασει, πιθανον και μεσω αλλου δρομου.
Αυτα για την ωρα...

maria3Μέλος
26/01/2014, 09:44:27
quote:

Νομιζω οτι δεν ελαβα σαφη απαντηση στα ερωτηματα μου. Ισως να τα επαναλαβω συνοπτικα. -Ποια τα κινητρα των ασχολουμενων με μαγεια-πχ περιεργεια, αποκτηση γνωσης, ισχυος,επιβολης στους πολλους, εξασφαλιση αγαθων κλπ?
Κατοπιν η φωτο ποιας ηθοποιου ειναι απο ποια ταινια και τελος τα μονοπατια της λευκης και μαυρης μαγειας συναντωνται στον σατανισμο?
Ευχαριστω και παρακαλω να μην ενοχληθειτε αν δεν ειναι εφικτο να ασχοληθειτε με τις αποριες μου.
--Επιπλεον θα ηθελα ενας που η φιλοσοφια ειναι σημαντικη στη ζωη του να με ενημερωσει αν θεωρει την πνευματικη εξελιξη εφικτη στον ανθρωπο κατα μονας η συνολικη ταση.
Καλημερα σας.

--------

Τελίτσες τελίτσες, δεν έχεις βάλει νικ οπότε σε ονόμασα έτσι.

Είναι εσύ πως το βλέπεις και πως το αισθάνεσαι και είναι θέμα και θρησκευτικής αντίληψης, ναι πιστεύω ότι η λευκή και η μαύρη μαγεία με τον όρο που δίνονται σήμερα είναι σατανιστές.

Το ότι δήποτε θεωρούμε παρά φύση και είναι για χειραγώγηση θεωρείτε σατανικότατο.

Και τι εννοώ ναι ο Χριστιανός Ορθόδοξος ότι γίνεται παρά φύση, ακόμα και την τηλεπάθεια που αναφέρουμε και ποιο πάνω την θεωρεί δαιμονική ενέργεια.

Για εμένα ότι έχει να κάνει με την εγκλεισμό της ελεύθερης βούλησης είναι αποτρεπτέο.

Τώρα γιατί μπήκε αυτή η φωτογραφεία αφού όπως λες διάβασες τα μηνύματα μας αναφέρει το τι είναι ο φίλος ο Heretic σε παραπάνω του μήνυμα, γιατί αυτός την έβαλε.

Τέλος μπορώ να σου πω ότι η πνευματική εξέλιξη πιστεύω, άποψη μου βέβαια είναι πρώτα κατά μονάς και μετά αποκτά και συνολική τάση, γιατί από την συνολική τάση βλέπεις ο άνθρωπος την εξέλιξη του.

Οπότε η συνολική τάση είναι που σε βοηθάει να αναπτυχθείς περισσότερο και δεν εννοώ να υιοθετήσεις πνευματικές αντιλήψεις αυτές τις χτίζεις μόνος σου.

Και είναι θέμα πάλι άποψις γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι συλλογικοί, αυτοί που πορεύονται πραγματικά μόνοι τους είναι οι ασκητές και γιαυτό φεύγουν από το εγκόσμια, αλλά και πάλι όταν δεν μιλάμε για ασκητές τις ερήμου για παράδειγμα και αυτή συλλογικοί είναι γιατί πορεύονται πνευματικά μαζί με άλλους.

Δηλαδή είναι στην φύση να δημιουργεί την συνολική τάση και τις ομάδες γιατί παίρνει τα ερεθίσματα από το περιβάλλον του και άσχετα ένας άνθρωπος αν δεν ανήκει σε ομάδες όπως και αν λέγονται αυτές και πορεύεται μόνος του και περιθωριακός να είναι πάλι θα επηρεαστεί εφόσον βρίσκεται εντάσσεται στην κοινωνία.

Άρα για να μην μακρηγορώ οι άνθρωποι το έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα εκπέμπουν συλλογικά και αυτό το έχουν καταλάβει και γιαυτό μας χειραγωγούν.

Εσένα ως προς τι τα ερωτήματα σου;

Θα ήθελα να τοποθετηθείς, πιστεύεις ότι επειδή θίγουμε το θέμα και συζητάμε μπορούμε να επηρεάσουμε και άλλους και το σύνολο δηλαδή;

Είναι δηλαδή αποτρεπτικό για εσένα;

26/01/2014, 11:32:23
Αγαπητη Μαρια σε ευχαριστω για τον κοπο και το χρονο να μου απαντησεις. Ο λογος των ερωτησεων μου ειναι οτι προσπαθω να σχηματισω γνωμη για φιλοσοφικα θεματα τα οποια οπως παρατηρω συνδεονται στην εποχη μας με μυστικισμο. Βρηκα τυχαια το φορουμ και μου αρεσαν οι συζητησεις σας. Φαινεται οτι εχετε διανυσει χιλιομετρα σκεψης και αυτο σας δινει γνωση που εγω δυσκολα θα βρω σε τομους βιβλιων. Ο ανθρωπος προσπαθει να σπασει τα δεσμα της αγνοιας του και η σκεψη. το διαβασμα η συζητηση τον βοηθουν.Ευχαριστω και παλι.

--------

26/01/2014, 11:46:16
Ο μυστικισμος η υπερφυσικη ειναι καθως διαβασα πεδια γνωσης την οποια οι πολλοι δεν κατεχουν, ακομη. Αρα αφου αγνοω τους νομους της δεν μπορω να γνωριζω αν οσοι κατεχουν τμηματα της γνωσης επηρεαζουν με καποιο τροπο και σε καποιο βαθμο. Αλλα προσπαθω να μαθαινω παρατηρωντας. Καλημερα και ελπιζω να μου επιτρεψετε οταν χρειαζομαι καποια επεξηγηση σε οσα εχω απορια να ζητω τη βοηθεια σας.

Θα βαλω ενα ψευδωνυμο γιατι τις τελειες τις εβαλα προχειρα.

--------

Gnostic StudentΜέλος
26/01/2014, 13:10:56
Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει τι είναι μαγεία (γιατί πριν απαντήσουμε στο αν είναι καλή ή κακή, πρέπει πρώτα να ορίσουμε το τι είναι) είναι καλύτερο να μελετήσει βιβλία όπως του Eliphas Levi εκ των οποίων το πιο εκτεταμένο για το θέμα είναι το "Dogma Et Rituel De La Haute Magie" (Δόγμα και τυπικό της Υψηλής Μαγείας)

Αυτό μπορεί να το βρει κάποιος και σε ελληνικά βιβλιοπωλεία (νομίζω στα ελληνικά το λένε και σκέτο "ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ"). Αν κάποιος δεν μπορεί να βρει αυτό (καλό θα ήταν να βρει το συγκεκριμένο) μπορεί να βρει άλλα βιβλία του συγγραφέως που επίσης είναι διαφωτιστικά.

Να και μια μορφή του πρώτου μέρους του βιβλίου στα αγγλικά, σε ηλεκτρονική μοφή:

http://www.globalgrey.co.uk/Books/Esoteric/Dogma-Et-Rituel-De-La-Haute-Magie-Part-I.pdf

quote:
Ο μυστικισμος η υπερφυσικη ειναι καθως διαβασα πεδια γνωσης την οποια οι πολλοι δεν κατεχουν, ακομη. Αρα αφου αγνοω τους νομους της δεν μπορω να γνωριζω αν οσοι κατεχουν τμηματα της γνωσης επηρεαζουν με καποιο τροπο και σε καποιο βαθμο. Αλλα προσπαθω να μαθαινω παρατηρωντας. Καλημερα και ελπιζω να μου επιτρεψετε οταν χρειαζομαι καποια επεξηγηση σε οσα εχω απορια να ζητω τη βοηθεια σας.
Το/α παραπάνω βιβλία θα σου δώσουνε μια στερεή δομημένη βάση για το θέμα "μαγεία" από κάποιον ο οποίος είναι αυθεντία στον χώρο και είχε μια χριστιανική προσέγγιση (ασχολήθηκε με τον χριστιανικό μυστικισμό).

Το ίδιο προτείνω και για εσένα maria3

quote:
και τελος τα μονοπατια της λευκης και μαυρης μαγειας συναντωνται στον σατανισμο?
Όχι.

quote:
maria3
Το ότι δήποτε θεωρούμε παρά φύση και είναι για χειραγώγηση θεωρείτε σατανικότατο.
Όχι μόνο αυτό που είναι για χειραγώγηση. Και οι γάμοι ομοφυλοφίλων είναι παραφύσει. Ας μην πετσοκόβουμε το δόγμα σύμφωνα με νέα μέτρα και σταθμά.
26/01/2014, 19:47:40
quote:

Νομιζω οτι δεν ελαβα σαφη απαντηση στα ερωτηματα μου. Ισως να τα επαναλαβω συνοπτικα. -Ποια τα κινητρα των ασχολουμενων με μαγεια-πχ περιεργεια, αποκτηση γνωσης, ισχυος,επιβολης στους πολλους, εξασφαλιση αγαθων κλπ?
Κατοπιν η φωτο ποιας ηθοποιου ειναι απο ποια ταινια και τελος τα μονοπατια της λευκης και μαυρης μαγειας συναντωνται στον σατανισμο?
Ευχαριστω και παρακαλω να μην ενοχληθειτε αν δεν ειναι εφικτο να ασχοληθειτε με τις αποριες μου.
--Επιπλεον θα ηθελα ενας που η φιλοσοφια ειναι σημαντικη στη ζωη του να με ενημερωσει αν θεωρει την πνευματικη εξελιξη εφικτη στον ανθρωπο κατα μονας η συνολικη ταση.
Καλημερα σας.

--------

σχολιο 66

..λοιπον οι αποριες που απαιτουν ετσι απλα συνοπτικες διαδικασιες απαντησεως αντε και να τελειωνουμε ...ειναι σαν αυτον που περπατα μοναχος σε ερημο δρομο ξυπολητος χρονια ολοκληρα ,,,να τον προφταινει μια φεραρι γυαλισμενη με κατι καλοπαιδα βουτυροπαιδα μεσα,,, που δεν εχουν ποτε περπατησει με τα ποδαρια τους και να του λενε πες μας σε τι οφελει τοση πεζοπορια??? ..

η απαντηση ειναι η εξης ...

<< καλοπαιδα μου βγεστε απο την φεραρουλα σας ,,την γυαλισμενη βγαλτε τα παπουτσακια σας κι ελατε να περπατησετε μαζι μου και τοτε θα μαθαιτε τι τον οφελει οποιος κανει πεζοπορια,,η μαγεια ειναι μια πεζοπορια αναζητησης των υψηλων ανθρωπινων προδιαγραφων μας μεσα σε μια ερημια νοηματοδοτησεων και πνευματικων συγχυσεων που συντηρει ενα κοτζαμ Συστημα που απεργαζεται την εξελικτικη μας ανασχεση >>....χμμ!!

...<<<οποιος θελει συνοπτικες και γρηγορες απαντησεις για τοσο κρισιμα ζητηματα οπως η μαγεια ,,,δεν εχει το φιλοσοφικο ηθος του ερευνητη ,,,αρα καλυτερα να κατσει και να απολαυσει το κοκτειλ το φθηνου καλοζωισμου του κι να αφησει τα δυσκολα για τους περιπατητες !!!>>>

χμμμ.........κραξ !!!

---=======---------

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 26/01/2014 19:52:59

26/01/2014, 20:09:12
Γνωστικε μαθητη, ευχαριστω για την προσοχη που μου δειξατε και την προταση του βιβλιου αυτου. Ελπιζω μολις εκτυπωσω το κεφαλαιο αυτο να μπορεσω με τα καπως ανεπαρκη αγγλικα μου να αντιληφθω λιγα πραγματα.
Κα Μυθηρα με το χαριτωμενο σας παραδειγμα μου ειπατε οτι με συνοπτικες περιγραφες δεν κατακταται η γνωση και εχετε δικιο. Εγω ομως δεν μπηκα στη συζητηση σας κατεχοντας γνωση σε καποιο βαθμο- κυριολεκτικα ειμαι αδαης γυρω απο τον μυστικισμο αποκρυφισμο, οχι ισως απο την κλασσικη φιλοσοφια. Οι ερωτησεις εγιναν για να απαντησουν σε αποριες μου μονο. Συντομα γραφω μονο γιατι ως ξενη προς εσας θεωρω αξεστο να σας απασχολω αφου σεις συζητατε ιδιαιτερα θεματα που ειναι νωρις για μενα να καταλαβω.Ευχαριστω

--------

26/01/2014, 20:09:52
σχολιο 67

...η Μαγεια σπουδαζεται μεσα στην φυση κι οχι απο βιβλια και συνταγολογια τελετουργιων ....

καταρχην ...τις αρχες της θα εξαγει ενας ανοικτοματης της φυσης παρατηρωντας και μελετωντας τον πονο των ζωντανων πλασματων ...

....αν παρατηρωντας αυτον πονο δε νιωσει κανεις συμπονια ..αλλα μοναχα την αναγκη να εκμεταλλευτει τον πονεμενο τοτε οι προδιαγραφες του δεν ειναι θεικες αρα ανηκει στην πλευρα της μαυρης μαγειας,,,

,,αν παλι παρατηρωντας τον πονο και μελέτωντας τον νιωσουμε συμπονια κι αναγκη να δρασουμε για την λυτρωση απο το πονο.. τοτε οι προδιαγραφες ειναι θεικες και ανηκει κανεις στην πλευρα της λευκης θεμιτης ιερης μαγειας ....

.. η ΜΑΓΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ...ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΜΕ ..

ΧΜΜ

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ Η ΒΑΦΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ...

..αλλα ειπαμε για να γινει αυτο θα πρεπει να βγει κανεις απο την φεραρι !!!και να περπατησει ξυπολητος ..

...να τραυματιστουν τα ποδια του ..οι αληθινοι λευκοι μαγοι πρεπει να εχουν νιωσει στο πετσι τους την εγκαταλειψη ,τον πονο της απερημωσης και της απογνωσης ..θα πρεπει να εχουν κυλησει τα δακρυα τους κοιτωντας τον ηλιο και την θαλασσα ...και μεσα απο αυτα να εχουν επικαλεστει την δυναμη των στοιχειων αυτων της φυσης ...και να τη εχουν ενδυθει ...θα πρεπει τελος να νιωθουν βαθια μεσα τους τις αλυσιδες του παγκοσμιου πονου ..και να εχουν κρεμασει το φιδι του πονου αυτου στα μπρατσα τους ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 26/01/2014 20:14:06

26/01/2014, 20:24:04
Κάποιος μιλάει με τον εαυτό του πάλι!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/01/2014, 20:37:29
σχολιο 68

...ο ανθρωπος που ισχυριζεται δημοσιως οτι δε θελει να επηραζει τους αλλους ειναι πιθανα ενα ρεμαλι του δεβαριεστισμου η ενα κακοβουλος κρυψινους που υποσυνειδητα φλεγεται για την ασκηση καταχρηστικης εξουσιας πανω στους αλλους ...

...ο αλληλοεπηρεασμος ειναι ιδιοτητα των ζωντανων πλασματων αν τα πλασματα δε μπορουσαν να αλλελπιδρασουν και να αλληλοεπηρεαστουν θα μονωνονταν δρματικα και απονιχτικα μεχρι θανατου ..

...η μαγεια λοιπον ειναι η υπερτατη αυτη δυνατοτητα που εχουμε ως ανθρωπινα πλασματα εξελιγμενα και νοημονα να αλληλεπιδρουμε με καθετι ζωντανο γυρω μας και μεσα μας ...

...εκεινος που πολεμα την μαγεια ή την φοβαται ουσιαστικα φοβαται την ανθρωπινη εξελιξη και ειτε ειναι ακομη μακτρια απο αυτην παιδαριωδες πλασμα ,,ειτε εχει προδιαγραφες καθοδικης εξελιξης και απωλεια δραματικης ,,οποτε φθονει βαθυτατα καθε τι που του θυμιζιε τις υπεροχες θεικες δυνατοτητες των ανθρωπων αυτες που ποτε εκεινος δε θα αποκτησει ...