ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ηρωινη " ΦΥΓΗ ...MONAΞΙΑ...ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- "Ηρωινη " ΦΥΓΗ ...MONAΞΙΑ...ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

8odwris39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LOGOSΜέλος
23/09/2003, 17:48:03
Θοδωρή κι εγώ πιστεύω οτι το θέμα σου αγγίζει εξίσου και τον τομέα ΓΝΩΣΗ ωστόσο επειδή η γνώση πολλές φορές λειτουργεί θεραπευτικά ίσως και εδώ που έβαλαν το θέμα σου να μην έχει αδικηθεί σε ότι αφορά τις προθέσεις σου.
Τα λόγια σου είναι εκπληκτικά και εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που είπα λίγο πιο πάνω οτι μπορείς να είσαι και δάσκαλος μας.
Να είσαι καλά.

23/09/2003, 18:42:03
Εγώ δεν είμαι ούτε μέσα στο χορό....αλλά ούτε κ απέξω...
Κλείνουν ήδη 5 χρόνια που ζω μια άσχημη κατάσταση από κοντά...από πολύ κοντά...με έναν πολύ καλό μου φίλο....
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα...Εχω παρακολουθήσει πάρα πολλές αποτυχημένες απόπειρες.... Η σωματική απεξάρτηση...δεν νομίζω ότι είναι κ πάρα πολύ δύσκολη....
Η εγκεφαλική όμως...να μπορέσει να ξεκολλήσει ένα άτομο το κεφάλι του από κάτι που είναι συνηθισμένο να σκέφτεται συνέχεια...Από την ώρα που θα ξυπνήσει...να σκέφτεται ότι πρέπει "να τρέξει"...Κ όλη του η ζωή να είναι αυτό το τρέξιμο...Τίποτα άλλο να μη μπορεί να του κινήσει το ενδιαφέρον...Αλλά ακόμα κ όταν είναι "εντάξει" (όπως αυτό εννοεί εντάξει) κ πάλι δεν το ενδιαφέρει τίποτα...
Εδώ έχω κουραστεί εγώ...Δεν τολμώ καν να φανταστώ...πόσο μπορεί να έχει κουραστεί κάποιος που είναι όντως "μέσα στον χορό"...

Communicating at an unknown rate...

chrispaoΝέο Μέλος
25/09/2003, 11:16:13
Ενημερωτικά,

Για άτομα που θέλουν πληροφόρηση, βοήθεια για παραπομπή σε θεραπεία σε θέματα ναρκωτικών, αλκοόλ και άλλων εξαρτήσεων μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα :

Ανοιχτή Γραμμή 18 Άνω 210-3617089

Συμβουλευτικός σταθμός 18 Άνω 210-3611803 / 210-3614242

Ανοιχτή γραμμή Ιάσων 210-8220098

Συμβουλευτικός σταθμός Ιάσων 210-8220088

Κέντρα Ενημέρωσης ΚΕΘΕΑ στο νομό Αττικής :

Διάβαση 210-8626761
Παρέμβαση 210-3300751-748
Νόστος 210-4220708
Στροφή 210-8820272

Στη Λάρισα Κέντρο Ενημέρωσης Έξοδος 2410-254597

Κέντρο Ενημέρωσης Βόλου 24210-64615

Στη Θεσσαλονίκη Κέντρο Ενημέρωσης Ιθάκη 2310-270110

Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής 210-8231210

8odwrisΜέλος
25/09/2003, 15:36:14
quote:

Εγώ δεν είμαι ούτε μέσα στο χορό....αλλά ούτε κ απέξω...
Κλείνουν ήδη 5 χρόνια που ζω μια άσχημη κατάσταση από κοντά...από πολύ κοντά...με έναν πολύ καλό μου φίλο....
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή για ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα...Εχω παρακολουθήσει πάρα πολλές αποτυχημένες απόπειρες.... Η σωματική απεξάρτηση...δεν νομίζω ότι είναι κ πάρα πολύ δύσκολη....
Η εγκεφαλική όμως...να μπορέσει να ξεκολλήσει ένα άτομο το κεφάλι του από κάτι που είναι συνηθισμένο να σκέφτεται συνέχεια...Από την ώρα που θα ξυπνήσει...να σκέφτεται ότι πρέπει "να τρέξει"...Κ όλη του η ζωή να είναι αυτό το τρέξιμο...Τίποτα άλλο να μη μπορεί να του κινήσει το ενδιαφέρον...Αλλά ακόμα κ όταν είναι "εντάξει" (όπως αυτό εννοεί εντάξει) κ πάλι δεν το ενδιαφέρει τίποτα...
Εδώ έχω κουραστεί εγώ...Δεν τολμώ καν να φανταστώ...πόσο μπορεί να έχει κουραστεί κάποιος που είναι όντως "μέσα στον χορό"...

Communicating at an unknown rate...

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ TA ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ EINAI TA ΠΡAMMATA ΦΙΛΗ MOU...TWRA an i kourash aytounou pou to vionei einai pio megali ayto einai to mono ΣΙΓΟΥΡΟ αλλα το ποσο μεγαλη δε περιγραφετε KAI POSO MΕΓΑΛΙ AKOMA AYTounou pou apofasise na ΒΓΕΙ πραγματικα apo ton ΒOUΡKO KAI NA ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΗ....EINAI ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ i apeksartish OMΩS OXI AKATOΡΘOTH... kai nomizw ekei einai Που πρεπει να πισμοσουνε ekeinoi pou fovounte kai nomizoune oti de prokite pote na ta kataferoun.. ΛΑΘΟΣ!!!! ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑΙ OXI OMWS AKATORΘOTO!!!!!!!! ΕΚΤΟς ki an kapios fovate ta dyskola ((an kai de nomizw na protima na dyskolevete στην σαπιλα! tis hrwinis kai tis omonoias ..APO TO na προσπαθισει na dyskoleytei gia na ftiaksei tin zwi tou xwris ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ...........

8.n

Edited by - 8odwris on 16/10/2003 10:16:00

elpidaΜέλος
25/09/2003, 16:58:08
Θοδωρή,

Θα ήθελα να σου πω πραγματικά συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις καταφέρεις μέχρι τώρα. Η προσπάθεια σου αυτή δείχνει τη δύναμη της ψυχής σου και το θέλω σου για τη ζωή.

Πράγματι – χωρίς προσωπική εμπειρία – γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεφύγει κανείς από την εξάρτηση. Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ οπότε όσες γνώσεις και να έχει κάποιος για το θέμα, σίγουρα κάποιος που το έχει βιώσει γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Ότι σε ανάγκασε η ζωή να περάσεις είναι ένα μεγάλο μάθημα. Κράτησέ το νόημά του και συνέχισε το δύσκολο δρόμο που διάλεξες μέχρι να δικαιωθείς και να ανταμοιφθούν οι κόποι σου. Αυτό θα το δεις όταν μια μέρα (εύχομαι να μην αργήσει) θα μπορείς να ζεις χωρίς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα.

8odwrisΜέλος
25/09/2003, 21:51:11
Παιδια ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για τα καλα σας λογια ομως δεν θα ηθελα να καταληξει ENA TOPIC Aξιο μονο Συνχαριτιριων !!! Δεν TO ανοιξα αυτο το θεμα για NA ME KOLAKEVETE ..P]

8.n

Edited by - 8odwris on 25/01/2004 02:09:11

8odwrisΜέλος
25/09/2003, 21:59:14
ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "oΠΙΟ"Το οπιο ειναι ο αποξηραμένος χυμός από τους άγουρους καρπούς της διπλής παπαρούνας
Το 10% του όπιου αποτελεί το αλκαλοειδές μορφίνη. Η χορήγηση όπιου υπό μορφή διαλύματος και το κάπνισμα έχουν αντικατασταθεί από την υποδόρια ή την ενδοφλέβια ένεση μορφίνης. Με την σειρα της ερχεται η ηρωίνη που είναι ημισυνθετικό παράγωγο της μορφίνης (διακετυλομορφίνη). Ευκολα παρασκευασμένο και 5-8 φορές πιό ισχυρό από την μορφίνη. Η μορφίνη και η ηρωίνη είναι ισχυρά αναλγητικά με εκλεκτική κατασταλτική δράση στα κέντρα του πόνου, βήχα και της αναπνοής στο Κ.Ν.Σ. και στην ψυχη...Ενας παρθενος οργανισμος οταν ξεκινηση την πρώτη ένεση μορφίνης ή ηρωίνης σημειονει χαρακτηριστική σμίκρυνση της κόρης του οφθαλμού, εμετό, δυσκοιλιότητα, ταχυκαρδία ακολουθούμενη από βραδυκαρδία, πτώση της πίεσης του αίματος,επειτα στην πορεια τησ χρησης αρχιζει αν εχει μια κατασταση ευφοριας. Συνέχιση της χορήγησης οδηγεί στην ανάπτυξη της ανοχής. Με συνεχόμενη χρήση αναπτύσσεται ψυχική εξάρτηση καθώς και ισχυρή φυσική εξάρτηση, ώστε το σώμα χρειάζεται την παρουσία του ναρκωτικού για να λειτουργήσει κανονικά.
Ομως ειναι σημαντικο να σημειοσω πως οταν ξεκινισεις ηρωινη δεν ισοδυναμει αυτοματα με εθισμο οχι..η θεωρια αυτη οτι αρκει μια ενεση ηρωινης για να γινεις """πρεζακι""" ειναι ΨΕΜΑ και ΛΑΘΟΣ.Βεβαια υπαρχουνε πολι λιγοι που "καταφερνουνε" να ειναι περιστασιακοι χρηστες επι μεγαλου χρονικου διαστιματος χωρις να αναπτησουν ΕΞΑΡΤΗΣΗ ((ειναι παρα πολοι Λιγοι oμως,και πολυ δυσκολο κατι τετοιο)) Eπησης ειναι ΑΛηθεια οτι ολοι oι χρηστες ηρωινης ξεκινησαν και ξεκινουν... πιστευοντας(παραμυθιασμενοι) οτι μπορουνε και οτι ειναι σε θεση να διατηρησουνε τον ελενχο της ουσιας...... << Εκει λοιπον ειναι ολη η Παγιδα >> ενας απ΄' αυτους ειμουν και γω.....

Edited by - 8odwris on 25/02/2004 15:07:29

AlithiaΝέο Μέλος
26/09/2003, 10:14:24
Ένα ελληνόπουλο στην Νέα Υόρκη Αμερικής, αργοπέθαινε πάσχοντας από καρκίνο. Πριν πεθάνει και αφού οι γιατροί της δίνανε 6 μήνες ζωής, έγραψε το παρακάτω ποίημα.

Το αφιερώνω σε όλους όσους προσπαθόυν να ορθοποδήσουν σε αυτήν την μίζερη ζωή

SLOW DANCE

Παρακολούθησες ποτέ παιδιά στο λούνα-παρκ?
ή άκουσες την βροχή να πεύτει στο χώμα?
Παρακολούθησες το τρελό πέταγμα μιας πεταλούδας?
Χάζεψες τον ήλιο καθώς ξeθωριάζeι η νύχτα?

Καλύτερα να χαλαρώσεις.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα.
Η ζωή είναι μικρή.
Η µουσική δεν κρατάει για πάντα.

Τρέχεις αλαφιασµένος κάθε µέρα?
Όταν ρωτάς κάποιον «πως είσαι?» Ακούς την απάντηση?
Όταν τελειώνει η µέρα πέφτεις στο κρεβάτι αγκαλιά με σκέψεις
για εκατοντάδες δουλειές που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου?

Καλύτερα χαλάρωσε.
Η ζωή είναι µικρή.

Είπες ποτέ στο παιδί σου «θα το κάνουµε αυτό αύριο»
και µέσα στην ßιασύνη sου δεν είδες την λύπη του?
Έχασες επαφή, Άφησες μια καλή φιλία να πεθάνει
επειδή ποτέ δεν είχες τον χρόνο να πάρεις
ένα τηλέφωνο και να πεις «γεια!»

Καλύτερα χαλάρωσε.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα .
Η ζωή είναι μικρή
Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.

Όταν τρέχεις παλαβωμένα για να πας κάπου
χάνεις τη μισή χαρά της διαδρομής.
Όταν όλο ανησυχείς και βιάζεσαι,
Είναι σα να πετάς ένα δώρο που δεν άνοιξες......

Η ζωή δεν είναι αγώνας ταχύτητας.
Γι’ αυτό χαλάρωσε. Άκου την µουσική
Πριν τελειώσει το τραγούδι.

- Η Γνώση πονάει, η Αλήθεια πληγώνει

katzeΜέλος
26/09/2003, 11:23:46
Θοδωρή δες τα mail σου

8odwrisΜέλος
26/09/2003, 15:21:26
quote:

Ένα ελληνόπουλο στην Νέα Υόρκη Αμερικής, αργοπέθαινε πάσχοντας από καρκίνο. Πριν πεθάνει και αφού οι γιατροί της δίνανε 6 μήνες ζωής, έγραψε το παρακάτω ποίημα.

Το αφιερώνω σε όλους όσους προσπαθόυν να ορθοποδήσουν σε αυτήν την μίζερη ζωή

SLOW DANCE

Παρακολούθησες ποτέ παιδιά στο λούνα-παρκ?
ή άκουσες την βροχή να πεύτει στο χώμα?
Παρακολούθησες το τρελό πέταγμα μιας πεταλούδας?
Χάζεψες τον ήλιο καθώς ξeθωριάζeι η νύχτα?

Καλύτερα να χαλαρώσεις.
Η ζωή είναι μικρή.
Η µουσική δεν κρατάει για πάντα.

Τρέχεις αλαφιασµένος κάθε µέρα?
Όταν ρωτάς κάποιον «πως είσαι?» Ακούς την απάντηση?
Όταν τελειώνει η µέρα πέφτεις στο κρεβάτι αγκαλιά με σκέψεις
για εκατοντάδες δουλειές που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου?

Καλύτερα χαλάρωσε.
Η ζωή είναι µικρή.

Είπες ποτέ στο παιδί σου «θα το κάνουµε αυτό αύριο»
και µέσα στην ßιασύνη sου δεν είδες την λύπη του?
Έχασες επαφή, Άφησες μια καλή φιλία να πεθάνει
επειδή ποτέ δεν είχες τον χρόνο να πάρεις
ένα τηλέφωνο και να πεις «γεια!»

Καλύτερα χαλάρωσε.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα .
Η ζωή είναι μικρή
Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.

Όταν τρέχεις παλαβωμένα για να πας κάπου
χάνεις τη μισή χαρά της διαδρομής.
Όταν όλο ανησυχείς και βιάζεσαι,
Είναι σα να πετάς ένα δώρο που δεν άνοιξες......

Η ζωή δεν είναι αγώνας ταχύτητας.
Γι’ αυτό χαλάρωσε. Άκου την µουσική
Πριν τελειώσει το τραγούδι.

- Η Γνώση πονάει, η Αλήθεια πληγώνει

ΑΨΟΓΟ .ΤΕΛΕΙΟ. APSOGO!!!!!! τελειο!!!!!! kai ξana apsOGO!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΤΑ αψογο!!!!

8.n

Edited by - 8odwris on 16/10/2003 11:48:44

8odwrisΜέλος
27/09/2003, 02:04:41
// ΘΕΛΩ να σημειωσω καπου εδω καπια σημαντικα πραγματα για εκεινους που εχουνε Γνωστους.. Συγκενεις,, η φιλους οι οπιοι ειναι στην χρηση και θελουνε να τον βοηθησουνε ,παρακατω αναφερω λιπον καπια σημαντικα .... ΜΗΝ πανικοβαλεστε! ζητηστε να ενημερωθητε για τα του ΝΟΜΟΥ... ! ΜΗΝ νομιζεται ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ οταν δειτε οτι δεν ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...! ΜΗΝ ξεχνατε οτι μπορει να ειστε μερος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ καλα οτι κανεις μα κανεις ΔΕΝ μπορει να τον ΕΞΑΝΑΚΓΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ...!( πρεπει να το Θελει ο ιδιος)).. ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ...(ετσι μονο τον απομακρινετε)) ΜΗΝ περνεται ελαφρα ΤΟΥΣ φοβους ΤΟΥ αλλα και ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ με τους δικους σας( φοβους)...Οταν βλεπετε και απομακρινετε απο τιΣ πιεσειΣ σας..ΜΗΝ απογοιτευεστε...θα σας πλησιασει μονος του καπια αλλη ΣΤΙΓΜΗ !αν θελετε να φανειτε χρησιμοι Μην του δινεται λεφτα για αρχη, ((αλλα μοναχα αν χρειαστη ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ...

Edited by - 8odwris on 15/02/2004 03:04:40

SalamandrasΝέο Μέλος
02/03/2003, 01:11:36
Geia kai xara.Einai to prwto mou minima edw.Opws katalaba to site asxoleitai me ola ta para3ena kai ta akraia.Afou exei poly kosmo(ap'oti eida) mou irthe sto myalo mia wraia empeiria pou eixa prin 6-7 xronia.
Pou lete ,kalokairaki sto kryoneri mesologiou(para8alassios oikismos),mesa Iouliou,kata tis 12 me 1 to brady,3asteria, ekei pou psarevame panw se mia tsimentenia plaka mesa sto nero blepoume (egw kai alla 4 atoma olwn twn hlikiwn) ena fws(oxi san aeroplanou)sta8ero leyko san mia dynati lampa na plhsiazei apo ta dytika me mia taxythta san kai ayth twn elikopterwn otan petoun xamila.
Ekei pou eimastan einai enas kolpos,dytika yparxei kampos me xwrafia kai anatolika ena psilo bouno 1000 metrwn(Barasova)pou ypswnetai ka8eta.
Eipa egw "Kana elikoptero 8a einai,ka8iste na to doume na pernaei".Petage se ypsos 30 metra peripou.Entwmeta3y yphrxe hsixia pantou(brady twra)kai oti synebaine se aktina enos xiliometrou standar akougotan.Kathws plhsiaze ayto,sta 300 metra apo mas kai panw apo to teleytaio xwrafi prin to nero akinitopoihthike.Emeis den problimatistikame synexisame na koitame.Alla meta apo ligo katalabame oti den akougontan kanenas hxos.
Den mporousame na diakrinoume tipote allo giati to fws htan dynato.
Meta apo ena lepto 3afnika ayto arxise na kineitai pera dwthe kyklika sxetika grhgora.Afou ekane tis boltes tou amesws meta arxise na ypswnetai ston ourano poly grhgora mexri pou eftase se ena ypsos opou to fws mikrine toso pou eftase to megethos tou fwtos twn asteriwn.To parakolouthousame oloi ekeinh ti stigmi.Ekei psila arxise pali na kanei boltes apo dw kai apo kei.
Afou perasan arketa lepta ayto pali akinitopoihthike kai apo mesa tou efyge ena allo fws pros ta notia(den anabosbine).Meta apo ligo petaxtike kai allo fws kai pio grhgora kinithike boreia panw apo to bouno.
Meta to xasame to 'kentriko'(to mperdepsame me ta asteria afou ekatse akinito gia poly wra)Ta alla dyo ta xasame giati apomakrynthikan.Ayta.
Telika oute psaria piasame kai fygame.
Sas kourasa ee? To 3erw alla exw akousei paromoies martyries kai skefika oti einai kalo na to pw.Kamia e3hghsh?

iouiouoi

04/03/2003, 10:10:14
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Salamandra ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ (ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ).

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΧΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΙΓΗ.

Η ΑΝΥΨΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. (ΕΝΟΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ)
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

04/03/2003, 12:06:31
κατι μπορει να ηταν... δε ξερω
(μιλαω για μια παραξενη δικη μου εμπειρια, πολλα -ισως και 15- χρονια πισω...)

ειναι νυχτα, μπορει 1 η 2 η 3 η ωρα -δε ξερω γιατι κοιμομαστε -εγω και η αδελφη μου στο υπνοδωματιο μας, σε μια μονοκατοικια στο κεντρο της Αθηνας. το υπνοδωματιο εχει δυο παραθυρα που βλεπουν στον ακαλυπτο, απο τα οποια το ενα κοιταει απο την πλευρα που υπαρχει μια πολυκατοικια απεναντι, στα 10 μετρα. καποιες στιγμες το βραδυ, τυχαινε ν αναψει καποιο φως στην διπλανη πολικατοικια, και η ανταυγια του -οχι πολυ εντονη- φαινοταν μεσα απο τις γρυλιες του πατζουριου μας.
εκεινο το βραδυ, ξυπνησαμε -εγω και η αδελφη μου- από έναν μηχανικό ήχο δυνατό -σαν ελικοπτέρου- ενω μεσα απο τα πατζουρια διακρίναμε απλετο φως.
μεσα στη νυστα μας, σκεφτηκαμε οτι ηταν το φως απο τη γειτονικη πολυκατοικια, ουσιαστικα, αυτο θελαμε να το πιστεψουμε πολυ εκεινη την ωρα, γιατι φοβομασταν να σκεφτουμε οτι το φως ηταν υπερφυσικα δυνατο για να ειναι απο την πολυκατοικια.
αυτο κρατησε για περιπου 20-30 δευτερολεπτα.
οταν το ξανασκεφτομουνα αργοτερα, ολο και λιγοτερο πιστευα οτι ηταν απο την πολυκατοικια το φως. (γιατι μετα ειχα δει και το φως της και οταν τα συγκρινα, καμμια σχεση δεν ειχαν τα δυο ειδη φωτων.)
αυτη ειναι μια ιστορια, που ποτε δεν εχω ξαναδιηγηθει, αλλα εχει κατσει στο μυαλο μου σαν κατι το ανεξηγητο...
αλλα και παλι, ουφο στο κεντρο της Αθηνας...
δε ξερω φιλοι μου...

εσεις τι λετε?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

SalamandrasΝέο Μέλος
05/03/2003, 00:30:45
ePREPE NA ANOI3EIS TO PARATHYRO FILH LILITH
Perasmena 3exasmena...

iouiouoi

05/03/2003, 00:39:02
πολυ σωστα εμιλησες φιλε μου σαλαμανδρα!
(αντε, και εχεις και το ονομα του αγαπημενου μου ερπετου)

ΜΟΝΟ ΠΟΥ -οπως ειπα- ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ

ημουνα και σχετικα μικρουλα κι αβγαλτουλα...

"η μικρουλα κι αυγαλτουλα λιλιθ"

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

05/03/2003, 10:00:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ Salamandra, ΛΙΛΙΘ ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ (ΙΣΩΣ) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

17/03/2003, 08:15:49
Φίλε Σαλαμάνδρα μάλλον αυτό που είδατε ήταν Α.Τ.Ι.Α
Θα ήθελα να παραθέσω και τη δική μου εμπειρία.
Πριν από 4 περίπου μήνες ενα απόγευμα ενώ καθόμουν μπροστά στον υπολογιστή είδα από το παράθυρο του γραφείου ένα φωτεινό στίγμα στον ουρανό. Μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητα αυτού του "αντικειμένου" γιατί ο απογευματινός ουρανός ήταν πορτοκαλοκόκκινος και σχετικά καθαρός αφού είχε ένα και μοναδικό σύννεφο. Το κοίταξα για λίγο και ξαναγύρισα το βλέμμα στο κομπιούτερ μου όταν όμως μετά από 1-2 λεπτά ξαναέριξα το βλέμμα μου εκεί το "αντικείμενο" είχε μετακινηθεί μακριά το το σταθερό σύννεφο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η "τροχιά" του που ήταν καμπυλωιδής γι'αυτό η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ίσως ήταν μετεωρίτης. Ομως όσους μετεωρίτες έχω δει πέφτουν με ταχύτητα και σχεδόν κάθετα στη γη όπως οι διάττοντες αστέρες. Αυτό το αντικείμενο τελικά το παρακολουθούσα να πέφτει επί περίπου 10 λεπτά ενώ στα 5 πρώτα λεπτά ανακάλυψα ότι δεν ήταν μόνο του αλλά την ίδια πορεία πτώσης ακολουθούσε και ένα άλλο πιο πίσω. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το αστεροσκοπείο Αθηνών. Εκείνοι μου είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι και μου έδωσαν το τηλέφωνο της Πεντέλης. Απλά ήθελα να μάθω αν ήξεραν κάτι γι'αυτό ή αν είχαν τίποτα πληροφορίες για την πτώση μετεωριτών ή ίσως κάποιων κομματιών δορυφόρων που όπως ξέρουμε καταστρέφονται με την πτώση τους στη γη. Δεν έμαθα ποτέ τίποτα...
Μπορεί η ιστορία μου να μην είναι τόσο "παράξενη" ή εντυπωσιακή όσο των προηγούμενων αλλά αν έχεις λίγες γνώσεις αστρονομίας εύκολα απορρίπτεις τις "λογικές" πιθανότητες και μένεις προβληματισμένος.

"Τάδε έφη Avallon"

SecondbornΜέλος
18/03/2003, 21:36:17
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε Salamandra.
Κάπου είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο forum ότι είναι δύσκολο δια γυμνού οφθαλμού, να καταλάβεις την απόσταση που σε χωρίζει από μια πηγή φωτός το βράδυ. Δε γνωρίζω αν ισχύει αυτό. Απλά το παραθέτω.
Ακόμα μη ξεχνάς ότι το βράδυ η όραση μας είναι πάρα πολύ "φτωχή". Άσε που την συγκεκριμένη αίσθηση στον άνθρωπο δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και πολύ. Πάντως δεν αποκλείω και την περίπτωση να είναι οτιδήποτε μπορεί να σου περάσει από το μυαλό...
Γιατί όχι και Α.Τ.Ι.Α.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."