- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Παντα φιλικα αερικο.
Ημουν σίγουρη ότι ήταν παρανόηση...
Αντε πάμε από την αρχή....

quote:
και νομίζω ότι δεν είναι θεμιτό να μιλάς τόσο απόλυτα τη στιγμή που είσαι τόσο καινούργια εδώ.
Η λέξη θεμιτό σημαίνει σύμφωνα με το Μειζον λεξικό Τεγόπουλος Φυτράκης: " δίκαιος - επιτρεπτός απο το νόμο " για τυχόν παρανοήσεις.
η φίλη αερικό μπορεί να παρακολουθούσε τις συζητήσεις πολύ πριν γραφτεί μέλος-κάτι που έκανα κι εγώ π.χ.
Έχοντας διαβάσει μερικά μηνύματά σου Avallon δεν έχω σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα και δε μιλάω επειδή είμαι προκατείλημμένος εναντίον σου.Απλά η έκφρασή σου αυτή ήταν άστοχη
και εις άλλα με υγεία
Το παιδί θαύμα που φτιάχνει θέματα απο το πουθενά !
Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.
quote:
Η άστοχη έκφρασή σου Avallon είναι ακριβώς αυτή:quote:
και νομίζω ότι δεν είναι θεμιτό να μιλάς τόσο απόλυτα τη στιγμή που είσαι τόσο καινούργια εδώ.Η λέξη θεμιτό σημαίνει σύμφωνα με το Μειζον λεξικό Τεγόπουλος Φυτράκης: " δίκαιος - επιτρεπτός απο το νόμο " για τυχόν παρανοήσεις.
η φίλη αερικό μπορεί να παρακολουθούσε τις συζητήσεις πολύ πριν γραφτεί μέλος-κάτι που έκανα κι εγώ π.χ.
Έχοντας διαβάσει μερικά μηνύματά σου Avallon δεν έχω σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα και δε μιλάω επειδή είμαι προκατείλημμένος εναντίον σου.Απλά η έκφρασή σου αυτή ήταν άστοχη
και εις άλλα με υγεία
Το παιδί θαύμα που φτιάχνει θέματα απο το πουθενά !
Ουπς!!!!!! ![]()
![]()
quote:
Συγνώμη...ομιλείτε ελληνικά ή μήπως εγώ μιλάω τούρκικα?
Ελληνικα μιλαμε αλλα και...ελληνικά καταλαβαίνουμε
Τελος παντων εαν ενα μελος ειναι <<NEO>> δεν συμαινει οτι μολις ανακαλυψε το esoterica,μπηκε για πρωτη φορα και εσπευσε να γραφτει αμεσως.Απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι καποιος μπορει να παρακολουθει πολυ καιρο το φορουμ πριν παρει την αποφαση αυτη.Μην κρινουμε λοιπον τις αποψεις καποιων στηριζομενοι μονο σε ταμπελες τυπου νεο μελος και προπαντων μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα
![]()
και τονιζω οτι αυτη ειναι η δικη μου αποψη με φιλικη διαθεση για να μην συνεχιστει το θεμα
quote:
Μα φιλε μου αυτο που υποστηριζεις εσυ λεω κι εγω,απλα με αλλα λογια............δεν καταλαβαινω
quote:
και νομίζω ότι δεν είναι θεμιτό να μιλάς τόσο απόλυτα τη στιγμή που είσαι τόσο καινούργια εδώ.
Οχι απλώς άστοχη... αστοχότατη η δήλωσή μου
αλλά όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Το θέμα δεν είναι να μην κάνεις λάθος... το θέμα είναι να ξέρεις να το αναγνωρίζεις και να ξέρεις να το διορθώνεις...

ARXHGOS MASAI: τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε μου
το ίδιο πράγμα λέτε με το πέλαγος , όχι αντίθετο !
Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.