ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Γιώργος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
aerikoΝέο Μέλος
10/12/2003, 13:23:54
Θελω κι εγω με την σειρα μου να καλοσορισω το νεο μελος αρχηγος μασαι και να ευχηθω καλη διαμονη στο forums
Παντα φιλικα αερικο.

ARXHGOS MASAIΝέο Μέλος
10/12/2003, 13:29:06
Thelw na eyxaristhsw to aeriko kai gia to kalwsorisma kai na tou pw oti prepei na synexisei na grafei kai na leei tis idees tou panta etsi kai na ta leei opws einai ta pragmata.opws eyxaristw kai thn avalon gia to kalwsorisma

10/12/2003, 15:32:57
Παρομοίως θεωρώ το θέμα λήξαν!
Ημουν σίγουρη ότι ήταν παρανόηση...
Αντε πάμε από την αρχή....

"Τάδε έφη Avallon"
paidi-thaymaΝέο Μέλος
10/12/2003, 18:15:47
Η άστοχη έκφρασή σου Avallon είναι ακριβώς αυτή:

quote:
και νομίζω ότι δεν είναι θεμιτό να μιλάς τόσο απόλυτα τη στιγμή που είσαι τόσο καινούργια εδώ.

Η λέξη θεμιτό σημαίνει σύμφωνα με το Μειζον λεξικό Τεγόπουλος Φυτράκης: " δίκαιος - επιτρεπτός απο το νόμο " για τυχόν παρανοήσεις.

η φίλη αερικό μπορεί να παρακολουθούσε τις συζητήσεις πολύ πριν γραφτεί μέλος-κάτι που έκανα κι εγώ π.χ.

Έχοντας διαβάσει μερικά μηνύματά σου Avallon δεν έχω σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα και δε μιλάω επειδή είμαι προκατείλημμένος εναντίον σου.Απλά η έκφρασή σου αυτή ήταν άστοχη

και εις άλλα με υγεία
Το παιδί θαύμα που φτιάχνει θέματα απο το πουθενά !

Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.

10/12/2003, 18:25:22
quote:

Η άστοχη έκφρασή σου Avallon είναι ακριβώς αυτή:

quote:
και νομίζω ότι δεν είναι θεμιτό να μιλάς τόσο απόλυτα τη στιγμή που είσαι τόσο καινούργια εδώ.

Η λέξη θεμιτό σημαίνει σύμφωνα με το Μειζον λεξικό Τεγόπουλος Φυτράκης: " δίκαιος - επιτρεπτός απο το νόμο " για τυχόν παρανοήσεις.

η φίλη αερικό μπορεί να παρακολουθούσε τις συζητήσεις πολύ πριν γραφτεί μέλος-κάτι που έκανα κι εγώ π.χ.

Έχοντας διαβάσει μερικά μηνύματά σου Avallon δεν έχω σχηματίσει άσχημη γνώμη για σένα και δε μιλάω επειδή είμαι προκατείλημμένος εναντίον σου.Απλά η έκφρασή σου αυτή ήταν άστοχη

και εις άλλα με υγεία
Το παιδί θαύμα που φτιάχνει θέματα απο το πουθενά !

Ουπς!!!!!!

pelagosΜέλος
10/12/2003, 18:47:36
quote:
Συγνώμη...ομιλείτε ελληνικά ή μήπως εγώ μιλάω τούρκικα?

Ελληνικα μιλαμε αλλα και...ελληνικά καταλαβαίνουμε
Τελος παντων εαν ενα μελος ειναι <<NEO>> δεν συμαινει οτι μολις ανακαλυψε το esoterica,μπηκε για πρωτη φορα και εσπευσε να γραφτει αμεσως.Απο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι καποιος μπορει να παρακολουθει πολυ καιρο το φορουμ πριν παρει την αποφαση αυτη.Μην κρινουμε λοιπον τις αποψεις καποιων στηριζομενοι μονο σε ταμπελες τυπου νεο μελος και προπαντων μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα

και τονιζω οτι αυτη ειναι η δικη μου αποψη με φιλικη διαθεση για να μην συνεχιστει το θεμα

ARXHGOS MASAIΝέο Μέλος
10/12/2003, 19:00:07
kalhspera se olous, epeidh blepw oti to pelagos exei antitheth gnwmh me ta nea melh egw tha pw oti oloi eimaste isoi kai den einai kapoios poio eksypnos apo ta nea melh.Dhladh egw pou eimai kainourio melos kserei to pelagos an egw de parakolouthousa to esoterica apo kairo?loipon proteinw na yparxoun syzhthseis kai antallages apopsewn kai na mh mas apasxolei an kapoios einai kainourio melos.Aplws oi synthikes ths shmerinhs koinwnias exoun kanei kapoious na pisteyoun oti exoun to panw xeri an einai palioteroi apo allous.panta filika!

pelagosΜέλος
10/12/2003, 19:44:16
Μα φιλε μου αυτο που υποστηριζεις εσυ λεω κι εγω,απλα με αλλα λογια............δεν καταλαβαινω

10/12/2003, 20:13:51
quote:
Μα φιλε μου αυτο που υποστηριζεις εσυ λεω κι εγω,απλα με αλλα λογια............δεν καταλαβαινω

Πειράζει που είμαστε λίγο για δέσιμο?
quote:

Οχι απλώς άστοχη... αστοχότατη η δήλωσή μου
αλλά όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...

Το θέμα δεν είναι να μην κάνεις λάθος... το θέμα είναι να ξέρεις να το αναγνωρίζεις και να ξέρεις να το διορθώνεις...

"Τάδε έφη Avallon"
paidi-thaymaΝέο Μέλος
10/12/2003, 20:23:07
Εντάξει φίλη Avallon, και μόνο αυτή η δήλωσή σου δείχνει οτι έχεις ποιότητα ως άτομο , σε σέβομαι απόλυτα...

ARXHGOS MASAI: τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε μου το ίδιο πράγμα λέτε με το πέλαγος , όχι αντίθετο !

Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.