ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Νυχτερινη επισκεψη με καψιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KALACHAKRA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/04/2013, 00:50:43
Βλέπω μια ηθοποιό στην ΕΤ1, Ναυπλιώτου Μαρία, δεν την είχα προσέξει ότι εκτός από πανέμορφη έχει και μυαλό και συναίσθημα. Σπάνιο πλάσμα. Πολά σπάνια πλάσματα περνάνε δίπλα αμς και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε ... ή το καταλαβαίνουμε μετά από καιρό. Το πιο μεγάλο κοαν είναι να δεις το βάθος των πραγμάτων. Βλέπω ότι ηταν και προωθιέρεια στους Ολυμπιακούς Πεκίνου.
Και η Μαρίσσα Τριαναταφυλλίδου στη συνέχεια. Πολύ όμορφη και λέει ότι δεν είχε αυτοπεποίθηση!!! Οι πιο όμορφες γυναίκες δεν έχουν αυτοεκτίμηση ή αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που γελάει και κινείται χαρακτηριστικός. Δείχνει πολύ ευαισθητη ψυχή. Ένα καλό παράδειγμα για ευαίσθητο άνθρωπο με καλοσύνη αλλά και με μεταφυσική διάσταση. Και πολύ θηλυκότητα επειδή είναι φυσική.
"Σε κλάσματα δευτερολέπτου νιώνεις ένα άνοιγμα". Μερικά πράγματα διαστέλλουν το χρόνο. Η συγκέντρωση του νου διαστέλλει ή συστέλλει το χρόνο. Και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε κάποια σκηνή μαζί της. Μερικά πράγματα έρχονται ως έμπνευση την ώρα που βλέπεις τηλεόραση. Δείτε αυτή την εκπομπή

CamelotΜέλος
09/04/2013, 19:09:16
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις σκεπτομορφές και την αύρα.

Όπως είπατε κανένα oν δε μπορει να διαπεράσει μια δυνατή αύρα. Δεν γίνεται να σταλούν πολλές σκεπτομορφές οι οποίες θα πέφτουν η μια μετά την άλλη πανω στην αύρα; Ναι μεν θα διαλύονται αλλα δεν θα την αποδυναμώνουν κιόλας;
Υπάρχει είδος σκεπτομορφής που είναι ειδικό στο να εισχωρεί στην αύρα; Για παράδειγμα να δημιουργεί τέτοιο σκοτάδι γύρω της έτσι ώστε η ενέργεια της να καταναλώνεται στο να μην χαθεί μέσα στο σκότος ή η σκεπτομορφή να πατάει πανω στα αδύναμα σημεία του θύματος ώστε αυτό να νιώσει άσχημα ψυχολογικά, να αποδυναμωθει η αύρα του με αποτέλεσμα να σπάσει κάθε άμυνα του ατόμου και να το βλάψει.

Αν δεν εχω καταλάβει καλά, οι σκεπτομορφές είναι κατι σαν αστρικα ρομπότ. Δε νιώθουν τίποτα απολύτως... Ένα άτομο δε μπορει να δημιουργήσει πολλά τέτοια όντα την ίδια χρονική στιγμή;

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

09/04/2013, 22:55:23
Ναι θέτεις πολλά ερωτήματα σε μερικά από τα οποία η απάντηση είναι χρονοβόρα επειδή χρειάζεται εξηγήσεις.
quote:
Όπως είπατε κανένα oν δε μπορει να διαπεράσει μια δυνατή αύρα.

Τρόπος του λέγειν κανένα. Εξαρτάται από τη σχέση μεταξύ των δύο. Επειδή σε κάθε φαινόμενο που εμπλέκονται δύο ή περισσότεροι παραγοντες αν ο ένας παράγοντα είναι πολύ οσχυρός περιορίζεται το φαινόμενο. Δηλαδή θα έιναι πολύ λίγοι αυτοί που θα μπρουν να τη διαπεράσουν ίσως και κανένας. Αλλά εξαρτάται από το πόσο δυνατή είναι. Όσο δυνατότερη τόσο λιγότεροι εισβολείς.
Άφησα όμως ασαφές το πως γίνεται δυνατή και τι ακριβώς είναι η δύναμη της αύρας. Τα λέω πιο πάνω σε γενικές γραμμές.

quote:

Δεν γίνεται να σταλούν πολλές σκεπτομορφές οι οποίες θα πέφτουν η μια μετά την άλλη πανω στην αύρα; Ναι μεν θα διαλύονται αλλα δεν θα την αποδυναμώνουν κιόλας;

Η αποστολή τέτπιων σκεπτομορφών είναι καθημερινό φαινόμενο μερικές φορές. Το κρίσιμο σημείο είναι ποιος είναι ο στόχος όχι τόσο ποιος είναι ο αποστολέας. Ο αποστολέας έχει ένα μειπονέκτημα νβασικό: βρίσκεται λίγο ή πολύ σε αντίθεση με τους συμπαντικούς νόμους αν δεν έχει καλή διάθεση. Αν έχει δεν τίθεται θέμα. Όλη η συζήτηση όμως αφορά το να μην έχει καλή διάθεση. Ο δέκτης είναι που θα ορίσει τι θα συμβεί.
quote:

Υπάρχει είδος σκεπτομορφής που είναι ειδικό στο να εισχωρεί στην αύρα; Για παράδειγμα να δημιουργεί τέτοιο σκοτάδι γύρω της έτσι ώστε η ενέργεια της να καταναλώνεται στο να μην χαθεί μέσα στο σκότος ή η σκεπτομορφή να πατάει πανω στα αδύναμα σημεία του θύματος ώστε αυτό να νιώσει άσχημα ψυχολογικά, να αποδυναμωθει η αύρα του με αποτέλεσμα να σπάσει κάθε άμυνα του ατόμου και να το βλάψει.

Ναι ακριβώς ότι θα ονομάζαμε σκεπτομορφή του κατώτερου νοητικού. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα. Το βασικό είναι να μπει θ δέκτης σε άνα φαύλο κύκλο αυτοαναίρεσης. Αυτό κάνουν όσοι θέλουν να πετύχουν αυτά που ανέφερες. Και είναι πολύ γνωστά πρόσωπα. Πχ. το "όλοι μαζί τα φάγαμε" είναι εκαιρετικό παράδειγμα τέτοιας σκεπτομορφής. Έβαλε το "εμείς" να το εννοήσει ο καθένας όπως θέλει και να αυτοενοχοποιηθεί ακόμη και εκείνος που ήταην αθώος, που δεν "έφαγε" και δεν έκανε τίποτε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγληματίες στο νοητικό επόιπεδο. Η ανατολική σοφία τους ονομάζει "ατμαχανά" φονιάδες του πνεύματος (άτμα) γιατι προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς του δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε. Ούτε ακόμη και στο να καταστρέψουν νοητικά και ψυχικά χιλιάδες ανθρώπους.

quote:

Αν δεν εχω καταλάβει καλά, οι σκεπτομορφές είναι κατι σαν αστρικα ρομπότ. Δε νιώθουν τίποτα απολύτως... Ένα άτομο δε μπορει να δημιουργήσει πολλά τέτοια όντα την ίδια χρονική στιγμή;

Μερικές είναι σαν νοητικά ρομπότ άλλες είναι πιο απλές ή πιο σύνθετες. Είναι όλα τα αντίστοιχα των ζωνανών βασιλείων. Δηλαδη είναι άλλες σαν τα ορυκτά αδρανείς μάζες, άλλες σαν τα φυτά άλλες ζωικές και άλλε σαν ανθρωποι μια όψη μας. Αυτές είναι όλες όψεις εκείνου που τις εκπέμπει, εκείνου που τις γεννά. Συνδέονται μαζί του πάντα.

Αν το ψάξεις περισσότερο ερμηνέυπνται πολλά φαινόμενα ανεξήγητα μέσω αυτών. Φαινόμενα που τα γνωρίζουμε με άλλα ονόματα.

Καλό βράδυ

Σοφια ΜΝέο Μέλος
27/02/2014, 16:02:20
Γεια σου Κυριακή πολύ λυπάμαι για αυτό που σου συμβαίνει.Ξέρω ότι οπως
υπάρχει ο θεός έτσι υπάρχει και ο αντίχριστος.Εχω ακούσει πραγματα σε
σχέση με την μαγεία που όντως υπάρχει αφού την παραδέχεται και η θρησκεία μας.Κατα καιρούς εχουν συμβει πραγματα και σε εμένα πραγματα
που δεν μπορούσα να εξηγήσω με την λογική ωσπου βρήκα τις απαντήσεις που ζητούσα.Τις απαντήσεις τις βρήκα κοντα στο Χριστο όχι σε μάγισσες.
Λοιπόν η ταπεινή συμβουλή μου είναι η εξής:Καταρχάς έναν καλό ιερέα
και να κάνεις σωστή εξομολόγηση δηλαδή να τα λες όλα και να μην αποκρύπτεις κατι επειδή ντρεπεσαι να το αναφέρεις να ζητάς να προσευχηθει και ο ιερέας για εσενα .Εγώ έχω εξομολογηθει στον Αγιο Κυπριανο και εχω βοηθηθεί αρκετα.Υπάρχουν οι Υμνοι του Δαυιδ απο τους οποιους σου προτείνω:6,8,9,24,25,65,90 μπορείς να διαβάζεις και περισσότερους αν το επιθυμεις .Οι ψαλμοί αυτοι έχουν μεγάλη δύναμη.
Επίσης αγιασμος στο σπίτι και θα διαβάσεις και την προσευχή του Αγίου Κυπριανού για την μαγεία και θα θυμιάζεις με μαύρο λιβάνι,και θα ριχνεις αγιασμό του Αγίου Κυπριανου σε όλο το σπίτι και σε αντικείμενα παντου.Μαζί με τον Χριστό μας εαν κρίνεις οτι χρειάζεσαι και γιατρικη βόήθεια να την ζητήσεις.Να λες κύριε Ιησου Χριστε ελεησον με βοήθησε με ξορκισε το κακο με την παντοδυναμία σου λυπήσου με και στηριξε με γιατι είσαι ο θεός μου και γιατί μονο έσυ μπορεις

Ευχομαι ότι καλύτερο για εσένα ο Θεος να βοηθήσει να βρεις την
ευτυχία που κάθε ανθρωπος αναζητα.

27/02/2014, 16:27:09
quote:

.....Εγώ έχω εξομολογηθει στον Αγιο Κυπριανο και εχω βοηθηθεί αρκετα.Υπάρχουν οι Υμνοι του Δαυιδ απο τους οποιους σου προτείνω:6,8,9,24,25,65,90 ...
Με ποια αρίθμηση; μερικοί από τους 6,8,9,24,25,65,90 έχουν άλλη αρίθμιση σε πολλές Άγιες Γραφές, είναι οι 6,8,9,24,25,65,90 κατά το ψαλτήριο της Εκκλησίας της Ελλάδος; (κατά τους εβδομήκοντα;) ή κατά την αρίθμηση του Εβραϊκού;

http://media.novinky.cz/837/318373-gallery1-ynq79.jpg

Σοφία_Μέλος
27/02/2014, 17:32:43
Ενα σχολιο και δυο πιθανες λυσεις.

Σχολιο : Τρομερη εντυπωση μου κανει που μια επαγγελματιας ψυχολογος σε εφερε σε επαφη με μια "συμπασχουσα" με εσενα. Οι λογοι ειναι αυτονοητοι και σκεψου πριν ρωτησεις γιατι.

Πιθανη λυση Νο1 : Να σε ναρκωνει και να ασελγει στο σωμα σου ο συντροφος σου το σκεφτηκες? (σε κατασταση μεθης ειναι ευκολο να εχεις παραισθησεις)

Πιθανη λυση Νο2 : Να χωρισεις σκεφτηκες?

27/02/2014, 23:06:10
quote:

Σχολιο : Τρομερη εντυπωση μου κανει που μια επαγγελματιας ψυχολογος σε εφερε σε επαφη με μια "συμπασχουσα" με εσενα. Οι λογοι ειναι αυτονοητοι και σκεψου πριν ρωτησεις γιατι.

Πιθανη λυση Νο1 : Να σε ναρκωνει και να ασελγει στο σωμα σου ο συντροφος σου το σκεφτηκες? (σε κατασταση μεθης ειναι ευκολο να εχεις παραισθησεις)

Εναλλακτική λύση 3 --> σκέφτηκες ότι απαντάς σε άνθρωπο που άνοιξε το θέμα πριν ένα χρόνο κι έστειλε 9 όλο κι όλο μηνύματα;

28/02/2014, 08:26:52
Ωχ... νέο σήριαλ εκτυλίσσεται. Enchanted Greece. Μαγεμένη Ελλάδα. Γέμισαν οι σκεπές από ξωτικά και οι ουρανοί της Αθήνας από σκουπόξυλα μαγισσών. Γρήγορα όλοι στις εκκλησίες για ξόρκια και προσευχές ενάντια στον ερχομό του Αντίχριστου. Και γιατί οχι, να εισηγηθούμε την λειτουργία -επιτέλους- της Αγίας Ιεράς Εξέτασης. Μπορεί να αργήσαμε 700 και βάλε χρόνια να συγχρονιστούμε με την Δύση αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Αφού δεν μπορούμε να το κάνουμε σε όλα τα υπόλοιπα, ας το κάνουμε εκεί που μπορούμε. Στην βλακεία. Αφήστε όλοι πληκτρολόγια και ποντίκια, μόνιτορ και σκοτεινές σελίδες -σαν αυτήν εδω- και βουρ για ομαδικούς εξορκισμούς δαιμόνων και κακών πνευμάτων σε εκκλησίες και μονές. Και γιατί όχι, κάψιμο μάγων και αιρετικών σε πλατείες. Ποτέ δεν είναι αργά!

28/02/2014, 10:31:15
quote:

... κάψιμο μάγων και αιρετικών σε πλατείες. Ποτέ δεν είναι αργά!

Επιδημία απειλών για βιοπραγίες και θάνατο έπεσε, άλλος θέλει να πιάσει συνομιλητή από το λαρύγγι, άλλος παροτρύνει σε κάψιμο μαγισσών... πολύ "εσωτερικά" όλα αυτά.

28/02/2014, 11:03:21
Το έπιασες το νόημα panpam. Είναι το τελευταίο στάδιο στον ηθικό ξεπεσμό του Ελληνα. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός.

Edited by - Heretic on 28/02/2014 11:05:34

28/02/2014, 11:15:54
quote:

Το έπιασες το νόημα panpam. Είναι το τελευταίο στάδιο στον ηθικό ξεπεσμό του Ελληνα. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός.

Στην περίπτωσή μας το πρόβλημα είναι ότι ναι – εσύ το είπες έτσι –άλλοι «που είναι ανάμεσά μας» - "περιορισμένης ευθύνης" – που ξέρεις ότι δεν θα το πάρουν τοις μετριτοίς; (για τους όποιους "ενάντιους" βλέπουν;)

28/02/2014, 12:04:01
Α, αυτό είναι ενα καλό ερώτημα! Οποιος είναι έτοιμος να καταλάβει κάτι θα το κάνει. Οποιος δεν είναι, οτι και να του πεις δεν προκειται να σε ακούσει. Σε εχει απορρίψει ήδη εξ αρχής. Οπότε η καλύτερη προσέγγιση είναι... το χιούμορ

Σοφία_Μέλος
28/02/2014, 19:26:40
Μιχ μιχ, ομολογω δεν προσεξα πότε άνοιξε το θέμα Panpam :(

ΚυριακήΝέο Μέλος
05/03/2014, 03:21:54
quote:

quote:

Εναλλακτική λύση 3 --> σκέφτηκες ότι απαντάς σε άνθρωπο που άνοιξε το θέμα πριν ένα χρόνο κι έστειλε 9 όλο κι όλο μηνύματα;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ..............

05/03/2014, 17:56:51
Το πρόβλημά σου λύθηκε;
ΚυριακήΝέο Μέλος
07/03/2014, 02:54:41
quote:

Το πρόβλημά σου λύθηκε;

Όχι ισα ισα που χειροτερεψε κιολας μπορω να πω.....
Σταματησα να γράφω απλα γιατι απελπίστηκα. Απλα σταματησα να μιλαω γιοα το θεμα γιατι με ειχαν για ψυχιατρειο.

07/03/2014, 09:54:24
quote:

quote:

Το πρόβλημά σου λύθηκε;

Σταματησα να γράφω απλα γιατι απελπίστηκα. Απλα σταματησα να μιλαω γιοα το θεμα γιατι με ειχαν για ψυχιατρειο.

Είσαι ακόμα μαζί μας λοιπόν. Με συγχωρείς αλλά φαίνοταν το ποστ σου να είναι ένα από τα πολλά που ανοίγουν άνθρωποι στέλνουν μερικά μηνύματα κι εξαφανίζονται.
Ότι κι αν είναι σου δημιουργεί πρόβλημα.
Φαίνεται δε να εκληλώνεται έτσι ώστε να έχει κάποια υπερφυσική χροιά. Σε τελικά ανάλυση δεν έχει τόση σημασία το τι είναι ή δεν είναι (το τι 'ταμπέλα' θα του βάλουμε δηλ.) αλλά να ησυχάσεις.

07/03/2014, 14:13:11
quote:
quote:
Το πρόβλημά σου λύθηκε;

Να υποθέσω οτι και η σχέση συνεχίζεται;
07/03/2014, 15:40:51
Αγαπητή Κυριακή, η αλήθεια είναι πως το θέμα σου είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά, μοιάζει με ταινία Poltergeist να το πω απλά. Όχι ότι δεν σε πιστεύω και αμφισβητώ αυτά που γράφεις, αλλά παρόμοιες περιπτώσεις που έχω ακούσει, πολύ επιτυχημένων ψυχικών επιθέσεων να το πω απλά, δεν εκδηλώνονται έτσι άγαρμπα και κυρίως αυτές οι περιγραφές επιθέσεων σε συγγενικά σου πρόσωπα μοιάζουν παραμύθι. Τέλος πάντων αν πρόκειται για κάποιο hex που σου έχουν ρίξει, η εκκλησία δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτε, γιατί δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου κάνω συστάσεις από τα φόρουμ γιατί ήδη κάηκε η γούνα μου μια φορά, απλά σου λέω ότι αν το ψάξεις λίγο σοβαρά μπορείς να βρεις άνθρωπο να σε βοηθήσει, ακόμα και στην περίπτωση που αυτοτραυματίζεσαι, είτε από κάποιο ψυχιατρικό νόσημα, είτε σου έχουν φυτέψει αυτήν την "εντολή" με κάποιον από τους γνωστούς τρόπους.

07/03/2014, 23:35:38
Το καίριο ερώτημα είναι αυτό που έθεσε ο Πύρινος. Κατ' εμέ είναι και το κλειδί της υπόθεσης. Heretic διαφωνώ σε αυτό που είπες για την εκκλησία. Κάθετα. Αλλά γαι μένα η λύση δεν είναι στο μεταφυσικό στην προκειμένη περίπτωση. Τουλάχιστον άμεσα.

Κυριακή μπορείς να μας περιγράψεις το χαρακτήρα σου και αυτόν του συντρόφου σου? Τι μουσική ακούς, τι μουσική ακούει αυτός...

Επίσης τι σε τραβάει σε αυτόν.
Μένετε στο ίδιο σπίτι;
Πως θα τον περιέγραφες ως προ εσένα;
Τι ηλικία είστε πάνω κάτω; ( Δεν χρειάζεται να δώσεις και λεπτομέρειες..)
Ποια είναι τα πιστεύω σου; Είσαι Χριστιανή Ορθόδοξη; Τα δικά του ποια είναι;

!!!Πως έχει αντιδράσει ο άνθρωπος που σε αγαπάει όσον αφορά το πρόβλημα σου;!!! Σος ερώτηση.. Πχ βλέπει τα καψίματα ναι; Και δεν έχει τρελαθεί;
Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι το αντιμετωπίζεις όπως λες μόνη, με τη μάνα σου, με την εκκλησία, αλλά δεν τον περιέλαβες ΠΟΥΘΕΝΑ.
Είναι νόμιμη σχέση;
Κυριακή δεν σου κάνω ανάκριση, σκιαγραφώ τα γεγονότα γύρω από το βασικό θέμα που εστιάζεται το πρόβλημα: Τη σχέση σου. Τη σχέση σου με εσένα και τη σχέση σου με τον φίλο σου.