- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Αυτή η εικασία όμως αλλάζει σε τίποτα την καθημερινότητά σου; Δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Μια πιθανολογία είναι.
Μην βιαζεσαι να κηρυξεις.Το πρωταρχικο μηνυμα μου ελεγε πως αρνουμαι να πιστεψω πως ΔΕΝ υπαρχει εξωγηινη ζωη εστω και πολυπλοκοτητας πρωτπζωου....
quote:
Σοφια
Μην βιαζεσαι να κηρυξεις.Το πρωταρχικο μηνυμα μου ελεγε πως αρνουμαι να πιστεψω πως ΔΕΝ υπαρχει εξωγηινη ζωη εστω και πολυπλοκοτητας πρωτπζωου...
Ετσι μπράβο Σοφία!
Σιγά-σιγά, θα σε κάνω να υποβάλλεις αίτηση για την θέση πρέσβειρας, στην γαλαξιακή Ομοσπονδία!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
panpam
Αυτή η εικασία όμως αλλάζει σε τίποτα την καθημερινότητά σου; Δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Μια πιθανολογία είναι.
Εσύ αιωνίως εκτός θέματος!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν σκοπευω να αλλαξω το περιεχομενο της καθημερινοτητας μου περιστρεφοντας την γυρω απο την υπαρξη ή μη εξωγηινης ζωης.
Πρωτον, γιατι ο ελευθερος μου χρονος ειναι περιορισμενος.
Δευτερον, γιατι αν σε αυτον τον ελευθερο χρονο ασχολιομουν ΜΕ ΟΛΑ τα θεματα που απασχολουν το νου μου, θα χρειαζομουν ενα 25ωρο. Βασει ιεραρχιας και προτεραιοτητων καποια θεματα εκλειπουν απο την καθημερινη "ρουτινα".
Σε καλυψα ή χρειαζεται να επεκταθω και αλλο σε κατι το οποιο δεν σε αφορα αμεσα? (Την καθημερινοτητα μου εννοω).
Υ.Γ. : λες πως δεν εχει περιεχομενο. Θα σε ξαφνιασω αλλα εχει. Οσο περιεχομενο εχουν τα τερατουργηματα που διαβασα.
Υ.Γ.2 : one man's trash, another man's treasure. Ελπιζω να μπορεις να καταλαβεις τι εννοω.
quote:
Νικομαχε ειμαι ηδη προτεινομενη.
Ναι, μου το είπε ο...Αλάτζε!!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Νικομαχε ειμαι ηδη προτεινομενη.
Ναι, μου το είπε ο...Αλάτζε!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ντροπη του.
quote:Τι δεν καταλαβαίνεις clarice? Τι έχουμε πει; Clarice. Simplicity. Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature? What does he do, ... κτλ κτλquote:
panpam
Αυτή η εικασία όμως αλλάζει σε τίποτα την καθημερινότητά σου; Δεν έχει κανένα περιεχόμενο. Μια πιθανολογία είναι.Εσύ αιωνίως εκτός θέματος!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
[/quote]Τι δεν καταλαβαίνεις clarice? Τι έχουμε πει; Clarice. Simplicity. Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature? What does he do, ... κτλ κτλ
[/quote]
Με ολο το σεβασμο, νομιζω πως εισαι το χαρακτηρισρικο παραδειγμα που θα επαιρνε κυριολεκτικα μεχρι και το νοημα της φρασης "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια", και πιθανον να εψαχνες για τα....κρεμασταρια.]
quote:Τι δεν καταλαβαίνεις clarice? Τι έχουμε πει; Clarice. Simplicity. Read Marcus Aurelius. Of each particular thing ask: what is it in itself? What is its nature? What does he do, ... κτλ κτλ
[/quote]
Με ολο το σεβασμο, νομιζω πως εισαι το χαρακτηρισρικο παραδειγμα που θα επαιρνε κυριολεκτικα μεχρι και το νοημα της φρασης "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια", και πιθανον να εψαχνες για τα....κρεμασταρια.]Ας ξεκινήσουμε από την αλεπού
[/quote]
quote:Εγώ μόνο ίχνη ψάχνω κι αυτά ...λέοντος
Βρες την και θα σε παραδεχτω.

Θεωρήσατε προσβλητική την έκφραση, να κάνετε rebout (επανεκκίνηση όταν κολλάτε κάπου), προσωπικά έχω κάνει 7 ή 8, αναλόγως από την σκοπιά που το βλέπεις, format μέχρι σήμερα και μη μετρήσιμα reboot, όποιον αριθμό και να γράψω θα είναι λάθος.
Και δεν το θεωρώ ανικανότητα μου, όταν κολλάς πνευματικά κάπου, πρέπει να προσπαθείς και να ξεκολλάς μόνος σου, διαφορετικά θα ισχύσει η λαϊκή παροιμία και θα στα φάνε οι γιατροί (στην προκομμένη περίπτωση η τρελόγιατροι).

Μετά την συνάντηση άλλαξαν τα πάντα, μέχρι τότε:
Νόμιζα ότι ήμασταν οι μοναδικοί εκλεκτοί του θεού, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ( η αυτή, δεν ξέρω ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Νόμιζα ότι η μοναδική νοήμον μορφή ζωής είναι η δική μας, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ( η αυτή, δεν ξέρω ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πίστευα ότι η αλήθεια είναι αυτή που δίδαξαν, δηλαδή η δική μας, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ( η αυτή, δεν ξέρω ) που δεν μου δίδαξαν, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πίστευα ότι η λογική μας είναι η μοναδική ΣΩΣΤΗ λογική, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ( η αυτή, δεν ξέρω ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είναι τόσα πολλά και δεν έχει νόημα να σας κουράσω, εξ’ άλλου μπορείτε και μόνοι σας να θέσετε αντίστοιχα ερωτήματα στον εαυτόν σας.

Λίγους μήνες μετά την συνάντηση έκανα και reboot και format.
quote:Το reboot είναι απαραίτητο - αλλά όχι πάντα επιτυχημένο. To format είνα επίσης απαραίτητο - ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις... αν το κάνεις κατά λάθος - ξεχνάς κι αυτά που ήξερες και που δεν ήθελες να ξεχάσεις.... αλλά γιατί ζητάς ακροατές;
Παρ’ ότι δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αποτέλεσμα τα γραφόμενα μου, αποφάσισα να σας ξαναγράψω κάτι, απλά αισθάνθηκα την ανάγκη ότι έπρεπε να το κάνω, παρ’ ότι γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πλέον αυτιά που να έχουν την δυνατότητα να ακούν, άλλες απόψεις.Θεωρήσατε προσβλητική την έκφραση, να κάνετε rebout (επανεκκίνηση όταν κολλάτε κάπου), προσωπικά έχω κάνει 7 ή 8, αναλόγως από την σκοπιά που το βλέπεις, format μέχρι σήμερα και μη μετρήσιμα reboot, όποιον αριθμό και να γράψω θα είναι λάθος.
Και δεν το θεωρώ ανικανότητα μου, όταν κολλάς πνευματικά κάπου, πρέπει να προσπαθείς και να ξεκολλάς μόνος σου, διαφορετικά θα ισχύσει η λαϊκή παροιμία και θα στα φάνε οι γιατροί (στην προκομμένη περίπτωση η τρελόγιατροι).
Μετά την συνάντηση άλλαξαν τα πάντα, μέχρι τότε:
...Λίγους μήνες μετά την συνάντηση έκανα και reboot και format.
Δεκτο.
Μπορει να ηταν, μπορει και οχι.
Πολυ πιθανον να μην μαθουμε ποτε σιγουρα.
ΜΕΧΡΙ να μαθουμε εχουμε τη δυνατοτητα να διαφωνουμε μεταξυ μας.
Δεν προσπαθω να σε μεταπεισω, οπως εχω επαναλαβει παμπολλες φορες δεχομαι πως ειδατε Ο,ΤΙ ειδατε.
Απλα αμφιβαλλω οτι ΕΙΝΑΙ αυτο που λετε πως ειναι.
Επειδη εχω κουραστει να επαναλαμβανω τα λεγομενα μου για να γινουν κατανοητα, θα σιωπησω.
Με το reboot πάντα κάτι κολλημένο, ξεκολλάει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
quote:Προφανώς δεν κατάλαβες ότι μιλώ από την οπτική γωνία του απλού χρήστη που τα χάνει όλα - άλλο αν μπορούν να ανακτηθούν από ειδικό σοφτγουερ κτλ. low lever format σημαίνει - μηχανική υποστήριξη - "φυτό" στους ανθρώπους.
Panpam: προφανώς οι γνώσεις σου στην πληροφορική είναι ελλιπής, στο format, δεν καταστρέφεις τα πρωταρχικά δεδομένα, για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι low lever format, που σήμερα δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν είναι εύκολα διαθέσιμο.Με το reboot πάντα κάτι κολλημένο, ξεκολλάει. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Αν διάβαζες αυτά που έχω γράψει θα γνώριζες ότι εκτός από μένα τον είδε και η σύζυγος μου, δηλαδή η άποψη σου είναι ότι δύο άτομα βλέπουν το ίδιο όραμα την ίδια στιγμή, δεν πας να κάνεις ρε κορίτσι μου, αν είσαι κορίτσι παρέα με τους τύπους που πήραν την ποίο πάνω απόφαση.
Που ξερεις, μπορει το βρεφος να εχει τη δυνατοτητα να επικοινωνησει τηλεπαθητικα (Με εφοριακους, με σαυροειδη κλπ οντα).
Ισως απο διαφορετικη σκοπια, τοσο εσυ οσο και εγω να "αξιζουμε" την παρεα με τους ανθρωπους που πηραν την αποφαση που λες.
Για 1000στη φορα δεχομαι πως ειδατε Ο,ΤΙ ειδατε.
Δεν αποδεχομαι την ερμηνεια που δωσατε.
Αν δεν νοεις να καταλαβεις αυτο που σου λεω τοτε δεν μπορουμε να συζητησουμε φυσιολογικα.
Edited by - Σοφία_ on 21/02/2014 16:17:23