- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ξέχασα να σου απαντήσω στο:
quote:αλλά γιατί ζητάς ακροατές;
Ξανά καμία σχέση, τέλος πάντων η απάντηση είναι ότι κανέναν ακροατή δεν ψάχνω «χέστηκα», ευελπιστώντας σε κάποια βοήθεια τα έγραψα, άσχετα αν έλαβα «@ρχιδι@» από τους περισσότερους εδώ μέσα.
Φυσικά και εφ’ όσον δεν δέχεσαι τα ποίο πάνω, δεν υπάρχει πλέον, κανενός είδους φυσιολογική συζήτηση μαζί σου, για αυτό και ΤΕΛΟΣ μαζί σου.
Τι πρεπει να κανουμε;
Να παρουμε τα μοτιβα να τα ποσοτικοποιησουμε και να τα κωδικοποιησουμε με νεα Μαθηματικα, ακομη και με νεους κανονες λογικης , αν ειναι αναγκαιο...Πιθανοτατα ειμαστε ακομη σαστισμενοι αρχαριοι με πολυ σφαλερες νοητικες εικονες, και η εσχατη πραγματικοτητα υπερβαινει κατα πολυ τις ικανοτητες μας να την συλλαβουμε.>>
Leonard Susskind . Πηγη ιστοσελιδα κατοπτρο.
Αν και μετά την τελευταία μου τοποθέτηση στο θέμα σου,
είπα πως δεν θα συνεχίσω, γιατί (εμπειρικά αν θες) αυτές οι κουβέντες δεν βγάζουν πουθενά.
Θα ήθελα, έστω να διαβάσεις μερικά πράγματα που θέλω να πω,
δεν θέλω απάντηση, ουτε αν είναι σωστά ή λάθος, απλά να τα διαβάσεις.
Ελα για λίγο, στη θέση του απλού μέλους του μέλους-ερευνητή ή του απλού αναγνώστη.
Έχουμε ένα νέο μέλος
(το "νέο" δεν έχει να κάνει με κάποιας μορφής επετηρίδα, αλλά του "μειονεκτήματος" οτι δεν υπάρχει παλαιότερο δείγμα γραφής)
το οποίο συστήνεται ως εφευρέτης, όλα μέχρι εδώ καλά και άγια.
Στη συνέχεια, ενω η κοινότητα κάνει μια προσπάθεια να καταλάβει τι ακριβώς πραγματεύεται
τόσο η εφεύρεση σου οσο και οι εφαρμογές της
(πράγμα που δεν ήταν αρκετά σαφής απο την αρχή)
κάνεις μια γενικότερη "παρουσίαση" των ιδεών σου,
σε ολα τα συστήματα, υγείας/παιδείας/κοινωνίας και πάει λέγοντας...
προσδίδοντας και μια δόση συνωμοσιολογίας, περι "κλοπής ιδεών"
βάζοντας εντέχνως και το esoterica μέσα στο παιχνίδι,
χωρις να δίνεις απαντήσεις οταν σου ζητήθηκε (!)
Ουσιαστικά χωρίς να καινοτομείς κάπου (προσωπική εκτίμηση)
αντιδράς οχι και με τον καλύτερο τρόπο, γιατί δεν "χειροκροτήθηκες" απο τα μέλη!...
Και πάμε παρακάτω.
Έρχεσαι έπειτα και μας εξιστορείς την προσωπική σου εμπειρία
(close encounter 3th Kind)
την οποία ακολουθούν σεντόνια με "αλήθειες" για Διαγαλαξιακές ομοσπονδίες, στρατηγικές αναλύσεις,
τι ρούχα φοράνε, τι τρώνε, πότε κοιμούνται και τι ψηφίζουν ...(sic!)
Παράλληλα, δείχνεις ο ουσιαστικός σου λόγος να ειναι "ενάντια" στους
αυτόχθονες γήινους, και περισσότερο να σε ενδιαφέρουν "πολιτικά" μηνύματα,
δικαιολογημένης αγανάκτησης μέν, εκτός θέματος δέ!
Λυπάμαι, αλλά "έκαψες" το χαρτί σου μόνος σου.
Ο υποφαινόμενος, ασχολείται ερασιτεχνικά με την εξωγήινη αναζήτηση-ΑΤΙΑ τα τελευταία 25 χρόνια της ζωή του
(και οχι για κανέναν άλλον λόγο παρά γιατί το πιστεύει)
αλλά η "φαντασία" έχει τα όρια της...
Συμπάθαμε, αν σε στεναχώρησα,
αλλά η κριτική, ειδικά σε ενα χώρο οπου "μπάζει" απο παντού,
είναι μονόδρομος και στρωμένος με αγκάθια.

quote:Απλα αμφιβαλλω οτι ΕΙΝΑΙ αυτο που λετε πως ειναι.
Σοφία, δηλαδή τι ήταν αυτό που είδα, εγώ συγκεκριμένα;
Να μου λυθεί και η απορία.
quote:
Ο υποφαινόμενος, ασχολείται ερασιτεχνικά με την εξωγήινη αναζήτηση-ΑΤΙΑ τα τελευταία 25 χρόνια της ζωή του
(και οχι για κανέναν άλλον λόγο παρά γιατί το πιστεύει)
αλλά η "φαντασία" έχει τα όρια της...
AitheroVamon ναι εντάξει δεν λέω, αλλά δεν θέλω να μπαίνουν αυτά που είδαμε στο κλάδο της φαντασίας, δεν είναι σωστό, ως προς τις μαρτυρίες μας, έχω άδικο;
Δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο ορισμένες κυβερνήσεις να έχουν έλθει σε επαφή με εξωγήινους επισκέπτες, και επίσης είμαι ανάμεσα σ' αυτούς που υποψιάζονται βλέποντας τις νέες σειρές των κινουμένων σχεδίων, ότι είναι πολύ πιθανόν να θέλουν μέσα απ' αυτές να μας εθίσουν ώστε να μη ξενιζόμαστε από άλλες μορφές ανθρωπίνων ειδών.
Όμως από κει και πέρα, το να μιλάμε για τις φυλές , τη μορφή και το ντύσιμό τους, το διαιτολόγιό τους, τις αποικίες και τους πολέμους τους, τις διαγαλαξιακές ομοσπονδίες και τα σήματά τους, και ότι άλλο κατεβάσει ο νους και οι φαντασιώσεις των ουφολόγων, είναι η υπερβολή που υποβαθμίζει και απαξιώνει την όποια πραγματικότητα.
Υ.Γ.
Προσωπικά δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι αυτό που είδες ήταν πραγματικό. Η αμφιβολία μου έγκειται στην εξήγηση που έδωσες στο φαινόμενο, δίχως όμως και να την απορρίπτω κατηγορηματικά.
*
quote:
AitheroVamon ναι εντάξει δεν λέω, αλλά δεν θέλω να μπαίνουν αυτά που είδαμε στο κλάδο της φαντασίας, δεν είναι σωστό, ως προς τις μαρτυρίες μας, έχω άδικο;
maria3 "απάντησε" ο Sesostris παραπάνω
Δεν αμφισβητώ οτι κάτι είδατε,
το τι ήταν, επιδέχεται παραπάνω της μιας ερμηνείας...
και δεν είναι στις προθέσεις μου να εκφέρω άποψη.
Η "φαντασία" είχε να κάνει αυστηρά για τα σεντόνια περί φύλων κτλ.

Λες?
Μπαααα....!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_1Rrxxx2MR0
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Παράλληλα, δείχνεις ο ουσιαστικός σου λόγος να ειναι "ενάντια" στους
αυτόχθονες γήινους, και περισσότερο να σε ενδιαφέρουν "πολιτικά" μηνύματα, δικαιολογημένης αγανάκτησης μέν, εκτός θέματος δέ!
Άποψη σου, για μένα τα πάντα είναι πολιτική και υπεύθυνοι είναι οι 50, 150, 250, 350 δεκάδες, χιλιάδες θες, κομματόσκυλα πολιτικοί.
Εναντίον αυτών είμαι, και μαζί με τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελληνίδων και των Ελλήνων πολιτών.
Η δήθεν διαπίστωση σου ότι είναι "ενάντια" στους αυτόχθονες γήινους, είναι ΛΑΘΟΣ
quote:την οποία ακολουθούν σεντόνια με "αλήθειες" για Διαγαλαξιακές ομοσπονδίες, στρατηγικές αναλύσεις, τι ρούχα φοράνε, τι τρώνε, πότε κοιμούνται και τι ψηφίζουν ...(sic!)
Αν θυμάμαι καλά μου είχατε ζητήσει και σας είχα υποσχεθεί ότι θα δημοσιοποιούσα την διαδικτυακή έρευνα που κάνω για τους εξωγήινους, τελικά ήταν ΛΑΘΟΣ η υπόσχεση μου.
Μπορείς να μου βρεις ένα κομμάτι που να γράφει ότι αποδέχομαι αυτά που δημοσιοποιούσα, από τα αποτελέσματα της έρευνας.
Αν ξαναδιαβάσεις ήμουν ο πρώτος που έγραψε ότι τα περί Γαλαξιακής συνομοσπονδίας μοιάζουν με παραμύθι.
Δεν πειράζει καλά να είστε όλοι σας, σας χαιρετώ και αποχωρώ και αν στεναχώρησα κάποια ή κάποιον του ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Υστερόγραφο : αν σας ενοχλούν τα γραφόμενα μου, έχετε την άδεια μου να διαγράψετε, ότι επιθυμείτε από αυτά, ακόμα και τα πάντα από το forum σας.
Το διόρθωσα γιατί διέγραψα κάποιες αναφορές μου, που δεν είχαν νόημα.
Edited by - Sol-Mix on 22/02/2014 13:49:53