ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/09/2003, 21:57:59
Eδώ και καιρό παρακολουθούμε το δράμα ενός ανθρώπου που έτυχε να γεννηθεί βασιλιάς.

Μιλώ για τον Κωνσταντίνο τον τέως βασιλιά της Ελλάδας.
Ο άνθρωπος αυτός φίλοι μου εδώ και χρόνια αναζητά ενα όνομα και μία πατρίδα. Ζητά να ερθει στη χώρα οπου γεννήθηκε αυτός καθώς και οι προγονοί του και του δηλώνεται ``ανεπιθύμητος``.
Ανεπιθύμητος σε μία χώρα που κάποτε ήταν βασιλιάς και μετά απο τόσα χρόνια κατάφερε να έρθει κερδίζοντας το Ευρ. Δικαστήριο και διεκδικώντας μια τεράστια περιουσία.
Νομίζω οτι είναι ενα θέμα αξιο προς συζήτηση μια και υποστηρίζει οτι ``γιατί να μην εχω και εγώ ενα όνομα, μία πατρίδα``.
Οι επισκέψεις του στην Ελλάδα γίνονται κάθε τόσο ολο και πιο συχνές και μάλλον βρήκε ενα όνομα. Το Κωνσταντίνος ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ.
Ισως λοιπόν κάποτε τον συναντήσουμε στους δρόμους της Αθήνας. Πρόσωπο με πρόσωπο.

Βλέπω το θέμα καθαρά απο ανθρωπιστικής πλευράς και οχι απο πολιτικής και σπεύδω να δηλώσω πρίν παρεξηγηθώ οτι δεν είμαι φιλοβασιλικός.

OannesΜέλος
11/09/2003, 03:37:53
Aπορώ τί δουλειά έχει ένα τέτοιο θέμα σε forum που άπτεται της εσωτερικής αναζήτησης, τουλάχιστον στη βάση που το τοποθετείς. Tώρα αν θέλεις να μιλήσουμε περί κάποιων μυστηρίων γύρω από την βασιλική οικογένεια, οπως για παράδειγμα το K13 ή τα φορτισμένα κτήματα στο Tατόϊ, αλλάζει το πράγμα.
Πάντως οι πάππες και οι βασιλείς έκαναν απίστευτα εγκλήματα στον Mεσαίωνα, με κορυφαίο την προσπάθεια εξόντωσης του θαυμάσιου Tάγματος των Iπποτών του Nαού, τους γνωστούς Nαΐτες

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

OannesΜέλος
11/09/2003, 03:43:56
Aπορώ τί δουλειά έχει ένα τέτοιο θέμα σε forum που άπτεται της εσωτερικής αναζήτησης, τουλάχιστον στη βάση που το τοποθετείς. Tώρα αν θέλεις να μιλήσουμε περί κάποιων μυστηρίων γύρω από την βασιλική οικογένεια, οπως για παράδειγμα το K13 ή τα φορτισμένα κτήματα στο Tατόϊ, αλλάζει το πράγμα.
Πάντως οι πάππες και οι βασιλείς έκαναν απίστευτα εγκλήματα στον Mεσαίωνα, με κορυφαίο την προσπάθεια εξόντωσης του θαυμάσιου Tάγματος των Iπποτών του Nαού, τους γνωστούς Nαΐτες

Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε

AIONΜέλος
11/09/2003, 08:46:19
Πόσο χρονών είσαι φίλε allzaro ?
Γνωρίζεις κάτι απο την ιστορία της οικογένειας αυτής ?

morphΜέλος
11/09/2003, 13:30:14
quote:
Πόσο χρονών είσαι φίλε allzaro ?
Γνωρίζεις κάτι απο την ιστορία της οικογένειας αυτής ?

ουπς, μυρίζομαι αιμα...

welcome to fight club

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

11/09/2003, 18:37:13
ΦΙΛΕ ΑΛΛΖΖΑΡΟ,
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;ΜΑΛΛΟΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ "ΑΝΑΒΕΙ" ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ Ή ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΦΟΣ ΥΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΛΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...
ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ...
ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΛΟΙΠΟΝ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

11/09/2003, 18:41:14
quote:

ΟΑΝΕΣ,ΦΙΛΕ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...

11/09/2003, 20:27:05
Φίλοι μου

Στο esoterica και μάλιστα στο Απόψεις και Προτάσεις θα παρατηρήσετε
τοπικ με θέματα ``νέο μέλος`` ``εσοτερικοσταυρόλεξα`` ``γενέθλια`` οπως και πολλά αλλα.
Ολα αυτά λοιπόν δεν ``άπτονται εσωτερικής αναζήτησης`` εχει διευκρινισθεί δε απο τους διαχειριστές των forum και εχουν γίνει σχετικές παρατηρήσεις οτι δεν είμαστε υποχρεωμένοι οταν διαλέγουμε ενα θέμα να ``άπτεται της εσωτερικής αναζήτησης``.

Τέτοιου είδους θέματα δίνουν ενα διαφορετικό χρώμα στις συζητήσεις
και αν ορισμένοι απο εμάς δεν έκαναν τέτοιου είδους ερωτήσεις
καθώς και ορισμένες άσχετες απαντήσεις με υβριστικό περιεχόμενο (ονοματα δεν λέω) δεν θα έδιναν δικαίωμα στον narkissos να ανοίξει θέμα ``τα πράγματα με το ονομά τους`` και να μας χαρακτηρίζει οπως μας χαρακτηρίζει.
Ας μην σχολιάσουμε παρακαλώ αλλο το θέμα γιατί δεν επιθυμώ. Οποιος θέλει να απαντήσει επι του θέματος εχει καλώς. Οποιος δεν θέλει μπορεί απλά να τα διαβάσει. Οπως κάνω και εγώ.

Φιλικά
allzzaro

11/09/2003, 20:43:59
quote:
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ;ΜΑΛΛΟΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...

To πολιτειακό kapodistria εχει λυθεί πλέον.
Εσυ ειδικά γνωρίζεις τις ``παράλογες`` απόψεις μου περι ανθρωπιστικής πλευράς.
Ετσι λοιπόν βλέπω εναν άνθρωπο να τον χαρακτηρίσουμε πως..
``πολιτικόεξόριστο μετανάστη`` δίχως όνομα δίχως πατρίδα αλλά με μία πλούσια πορφυρή ιστορία να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

11/09/2003, 22:34:57
Η άποψή μου είναι ότι και οι δύο πλευρές της πρωτότυπης αντιπαράθεσης που έχει στηθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια δεν στερούνται της γελοιότητος που χαρακτηρίζει τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοσίων προσώπων τη σήμερον ημέρα.

Από τη μια ο φτωχός και μόνος καουμπόι...συγγνώμη, πρώην--και όχι τέως--βασιλιάς ήθελα να πω, να κλαίγεται ότι του πήραν το σπίτι του, ως άλλος Νίκος Ξανθόπουλος σε παραγωγή της ΚΛΑΚ ΦΙΛΜΣ.

Από την άλλη η "δημοκρατική" παράταξη να βγάζει όλα της τα κόμπλεξ παρουσιάζοντας τον Κωνσταντίνο ως άλλο μπαμπούλα που θα "φάει" την πολύτιμη "δημοκρατία" μας. Μα ο φόβος είναι ίδιον άλλων καθεστώτων...Αλλά ίσως αυτή είναι η περίφημη "δημοκρατία" τους, η οποία εξαντλείται στο να κλείνει τις πόρτες στους "Γλύξμπουργκ" για να κοιμάται ήσυχος ο "δημοκρατικός" λαός.

Αγαπητέ allzzaro, προς Θεού, σκοπός μου δεν είναι να γελοιοποιήσω το θέμα σου το οποίο θεωρώ πολύ διδακτικό. Διδακτικό για την ποιότητα και το ήθος των σύγχρονων ηγετών, με τους οποίους, δεν θα το κρύψω, σπάω πολύ πλάκα...Είναι άλλωστε από τα λίγα πράγματα που μπορώ να κάνω...

11/09/2003, 22:48:30
quote:
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΟΦΟΣ ΥΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΛΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...
ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ...

ΦΙΛΕ ΑΛΛΖΖΑΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΣΟΛΩΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ...
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΣΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ...
ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ...

11/09/2003, 23:16:36
quote:
Αγαπητέ allzzaro, προς Θεού, σκοπός μου δεν είναι να γελοιοποιήσω το θέμα σου το οποίο θεωρώ πολύ διδακτικό

Οχι durden alie μην ανησυχείς.
Με παραξενεύει η συμπεριφορά του ντε γκρέτσια.
Δεν πιστεύω οτι ειναι συμπεριφορά τέως βασιλιά αυτή.
Με παραξενεύει ο τρόπος που συμπεριφέρεται αλλά και που εκφράζεται.
Δεν συμπεριφέρεται σαν γαλαζοαίματος.΄
Τώρα ίσως το κάνει επίδηδες αλλά δεν νομίζω.

quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ;

Δεν σε μαλώνω.
Απλά είναι δράμα να ζείς χωρίς όνομα.Και νομίζω οτι είναι δράμα να είσαι βασιλιάς και μάλιστα τέως.
Και μάλιστα χωρίς πατρίδα.
Και να μην σε θέλουν?
Κοίταξε τους ολοι δυστυχισμένοι. Και ο ρόλος τους???

EnasΜέλος
12/09/2003, 01:04:28
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...

I am no human now
because I choose to know..

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
12/09/2003, 01:16:45
quote:

Απλά είναι δράμα να ζείς χωρίς όνομα.Και νομίζω οτι είναι δράμα να είσαι βασιλιάς και μάλιστα τέως.
Και μάλιστα χωρίς πατρίδα.
Και να μην σε θέλουν?
Κοίταξε τους ολοι δυστυχισμένοι. Και ο ρόλος τους???

τσ τσ τσ τσ τι δράμα κι αυτό βρε παιδί μου

steelspringΜέλος
12/09/2003, 05:53:00

Για τον De Grecias δεν γενάται θέμα.
Το θέμα γενάται με την προβολή του De Grecias JR (junior) απο τα κανάλια να δηλώνει πόσο αγαπάει την Ελλάδα με άπταιστα ελληνικά , και πόσες ζεμπεκιές "χτύπησε" κατα τις μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις του.
Εγώ μέτρησα περισσότερες απο του Γιωργάκη.
Ας μήν ξεχνάμε ότι κανένα πολιτειακό καθεστώς δεν λύνεται για πάντα.
Όλα λύνονται και ξελύνονται.
Καλού κακού λοιπόν ο "μικρός" επιδίδεται στο image making.

AIONΜέλος
12/09/2003, 08:59:08
Θα κάνω μια παρατήρηση γιατι αδυνατώ να μπώ και μόνο στην ιδέα οτι ο χαραμοφάης,άνεργος,μπασταρδος,που#$νας γιός,ΔΑΝΟΣ Ξεκ#$λιάρης διεκδικεί ακόμα πράγματα απο τον λαό που του ρούφηξε κυριολεκτικά το μεδούλι... (γνωρίζετε πόσο είχε στοιχίσει ο γάμος της καρ*^λας αδερφής του ?)
Η παρατήρηση μου σχετίζεται με το γεγονός οτι η σημερινή νεολαία είνα ι τελικά τόσο αμμόρφωτη και αστοιχίωτη και ανιστόρητη που έχει καταντήσει ένα κομμάτι κρέας για την μηχανή του κιμμά που λέγεται ....σύστημα.
Στο τέλος θα αρχίσουμε να συζητάμε την μέγιστη προσφορά του δικτάτορα Παττακού και του υπουργού του Νοβα(τα στήθια σου είναι άσπρα σα τα γάλατα...) στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Πάντως για την ιστορία ,όσους "βασιλικούς" έχω γνωρίσει είναι το πολύ απόφοιτοι γυμνασίου...και πιστεύουν ακόμα οτι οι παπάδες ξεκίνησαν την επανάσταση του 21...
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ !!!

12/09/2003, 11:41:32
quote:

Το θέμα γενάται με την προβολή του De Grecias JR (junior) απο τα κανάλια να δηλώνει πόσο αγαπάει την Ελλάδα με άπταιστα ελληνικά , και πόσες ζεμπεκιές "χτύπησε" κατα τις μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις του.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΕΤΣΙ;
ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

12/09/2003, 11:48:07
quote:
Η παρατήρηση μου σχετίζεται με το γεγονός οτι η σημερινή νεολαία είνα ι τελικά τόσο αμμόρφωτη και αστοιχίωτη και ανιστόρητη που έχει καταντήσει ένα κομμάτι κρέας για την μηχανή του κιμμά που λέγεται ....σύστημα.

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ;
Α,ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...
"THE WALL"
HEY,TEACHER LAEVEN KIDS ALONE...
ANOTHER BREAKE IN THE WALL...

P I N K F L O Y D !!!
ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!!!!!!(ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ...)

12/09/2003, 13:01:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΞΕΣ ΦΙΛΕ allzzaro ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ...
ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΙΑΛΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

12/09/2003, 13:48:24
quote:
Θα κάνω μια παρατήρηση γιατι αδυνατώ να μπώ και μόνο στην ιδέα οτι ο χαραμοφάης,άνεργος,μπασταρδος,που#$νας γιός,ΔΑΝΟΣ Ξεκ#$λιάρης διεκδικεί ακόμα πράγματα απο τον λαό που του ρούφηξε κυριολεκτικά το μεδούλι... (γνωρίζετε πόσο είχε στοιχίσει ο γάμος της καρ*^λας αδερφής του ?)

Γιατί στο Ευρ. Δικαστήριο ``υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων`` οταν ο ντε γκρέτσια διεκδικούσε το Τατόι και την περιουσία του ολα αυτά δεν λήφθηκαν ελήφθησαν υπόψιν?
Παρόλα αυτά το δικαστήριο τον δικαίωσε ίσως οχι σε οσα απαίτησε αλλά τον δικαίωσε. Ηταν θέμα πολιτικής σκοπιμότητας?

quote:
Η παρατήρηση μου σχετίζεται με το γεγονός οτι η σημερινή νεολαία είνα ι τελικά τόσο αμμόρφωτη και αστοιχίωτη και ανιστόρητη που έχει καταντήσει ένα κομμάτι κρέας για την μηχανή του κιμμά που λέγεται ....σύστημα

Δεν νομίζω ΑΙΟΝ η νεολαία μας να είναι αστοιχείωτη ή ανιστόρητη. Απλά δηλώνει αγνοια. Και οπως ανέφερε ο ABATARGR η υπόθεση αυτή ξυπνά τις μνήμες στους μεγαλύτερους που ζήσαμε απο κοντά την υπόθεση.