ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία - μια μεγάλη διάκριση με βάση το φύλο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία - μια μεγάλη διάκριση με βάση το φύλο - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Agnostic54 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/06/2006, 20:27:13
Ίσως οι γυναίκες να υπηρετούσαν εθελοντικά στον στρατό καθώς αν η στράτευση τους γινόταν υποχρεωτική πιστεύω οτι θα υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις.

TO θεμα είναι τι πρεπει να γινει .
Αντιδρασεις παντα υπαρχουν οτι και αν προσπαθεις να αλλαξεις
Στη Φυσικη ειναι η αδρανεια , στην κοινωνια ειναι το βολεμα κλπ.
Διεκδικηση της ισοτητας με πληρη δικαιωματα και
ακρωτηριασμενες υποχρεωσεις , δεν ειναι πληρης και ειλικρινης ισοτητα.

ALOSΜέλος
10/06/2006, 21:10:56
Το κοινό αίσθημα πολλές φορές συμπλέει, άσχετα του προσωπικά καταλλήλου.
Η παιδεία είναι το κυριότερο όπλο ενός λαού και όχι τα όπλα του.
Μέσα απο αυτή μπορεί η πολιτική να γίνει καλύτερη άρα και η εξωτερική.

Μέσω καλύτερης εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής υπάρχει ανάπτυξη
της χώρας τέτοια ώστε ο οικονομικός παράγοντας που βρίσκεται σήμερα
Ν.1 παράγων να κάνει μια χώρα λιγότερο ευάλωτη σε επίδοξους εισβολείς.

Η τεχνολογική εξέλιξη είναι τέτοια σήμερα ωστε να μήν χρειάζονται
στρατιώτες και η κυβέρνηση της Αμερικής σήμερα ξεκίνησε πρόγραμμα
για στρατιώτες ρομπότ. Κάτι σαν τον ρόμποκοπ δηλαδή. Τα πυραυλικά
και αντιπυραυλικά συστήματα είναι πλέον τέτοια και οι αυτοματισμοί
τέτοιοι που συστοιχίες ηλεκτρονικών συστημάτων μπορούν να διοικούνται
με το πολύ 5 άτομα ανα εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Το να γνωρίζουμε γιατί θα πρέπει να υπερασπιστούμε την
πατρίδα μας (άν αυτή υφίσταται στην ουσία εξ'αρχής γεννήσεώς της)
είναι θέμα παιδείας όπως είπα και πρίν, ιστορίας και οξυδέρκειας.

Στην Ελλάδα οι πολίτες γεννηθήκαν με εξωτερικό χρέος κάτι δις. ευρώ
Οι άντρες πολίτες με το επιπλέον χρέος της στράτευσής τους για
18,24,12,8,6,36 μήνες ανάλογα.Σε άλλες χώρες αυτό δεν συμβαίνει.

Οι γυναίκες δεν έχουν χρέος κύησης παρά ίσως ένα εσωτερικό κάλεσμα
της φύσης που έρχεται ολοένα και δριμύτερο στα 20+ και φυσικά με
την σημερινή πληροφόρηση η κύηση είναι ολοένα και πιο ελεγχόμενη
και επιλεγόμενη απο τις εκάστοτε μητέρες...

Συμπερασματικά στις μέρες μας και σε μία παγκόσμια κοινωνία συνεχώς
μεταβαλόμενη η ανάγκη για ανάπτυξη παρά για πόλεμο είναι επιβεβλημένη
στην πλειοψηφία της. Παρόλαυτά η γνώση μας για καλύτερους πολιτικούς
καλύτερη πολιτική της χώρας μας στο εξωτερικό, η ψήφος μας είναι το
μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο όπλο στα χέρια μισθοφόρων "δημοσίων"
καρεκλών μέσω ρουσφετιού και όχι μόνο. Η στράτεύση είναι πραγματικά
ένα θέμα πλέον γραφικό καθότι ένα κουμπί σκοτώνει πολλές ζωές απ'ότι
στο παρελθόν οπου οι μάχες ήταν σώμα με σώμα. Οι στρατιώτες πιόνια
είναι μία παράμετρος σε ένα πολιτικό παιχνίδι ανωτέρων στρωμάτων οπου
οι πολίτες κατ'αρχάς και μετά οπλίτες θα πρέπει να κατανοήσουν τον
λόγο υπάρξεώς τους με κάποιο όπλο. Συμπορεύομαι με την άποψη της
αναίμακτης ηλεκτρονικής και τεχνολογικά αυξημένης αμυντικής προστασίας
μιας χώρας παρά τον έμψυχο πλέον ξεπερασμένο σε δύναμη τρόπο.
Και πάνω απόλα να γνωρίζουμε το γιατί και ποιόν υπερασπίζουμε...

angiΜέλος
10/06/2006, 21:30:45
quote:
Με ρωτήσατε ποια είναι τα ιδανικά μου. Είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ. Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ.

Ωραια τα λογια του αερα!!!
Στην πραξη πως τα εφαρμοζεις;
Εαν π.χ. καποιος απειλησει να σου τα στερησει;
Καποιος που δεν εχει τις δικες σου ιδεες και σκεφτεται φασιστικα;
Θα του κανεις μαθηματα πολιτικης ιδεολογιας;

quote:
Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ

Για ξαναδιαβασε τα μηνυματα σου...

Θα ηθελα και τη διευθυνση σου, γιατι σε περιπτωση εχθρικης εισβολης ή πολεμου, θα τη δωσω στους αντιπαλους για να προσπερασουν το σπιτι σου... Φιλαρακια καλα θα γινετε...Θα κανω κι εγω ενα καλο στη ζωη μου...

Φιλαρακι, απο ιδεολογιες εχουμε χορτασει...
Να δουμε και στην πραξη τι κανουμε...

www.myhoroscope.gr

iridavΜέλος
11/06/2006, 01:53:55
Έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή. Σε κάποια σημεία γίνεται ιδιαίτερα κουραστική, γιατί πολύ απλά παύει να είναι συζήτηση και μεταμορφώνεται σε υβριστικά σχόλια. Γι αυτό επιτρέψτε μου να πω κάποια πράγματα τα οποία ελπίζω να μην διατυπώθηκαν ανάμεσα στα πυρά και μου διέφυγαν.

Κατά τη γνώμη μου κάθε πλευρά υποστήριξε τις θέσεις της και καμία δεν είναι απολύτως σωστή.

Από τη μια πλευρά λέγεται ότι οι άνδρες είναι δίκαιο να υπηρετούν την πατρίδα τους υποχρεωτικά, πράγμα στο οποίο διαφωνώ και από την άλλη, ότι δεν υπάρχει ισότητα φύλων στην Ελλάδα εις βάρος των ανδρών. Ούτε σε αυτό συμφωνώ.

Το θέμα είναι, όμως, τελικά πώς θα άρουμε την αδικία. Νομίζω ότι το να αφήσουμε την Ελλάδα απροστάτευτη δεν είναι λύση. Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις και συνομιλίες κατά κάποιο τρόπο καταφέρνουν πάντα να καταλήγουν εις βάρος μας, έτσι που τα κάνουν αυτοί που μας κυβερνούν, τους οποίους κατά τα άλλα εμείς επιλέγουμε (καλά να πάθουμε). Για να είμαστε «ειρηνόφιλοι» στην εξωτερική πολιτική μας, πρέπει να είμαστε τέτοιοι και στην καθημερινή μας ζωή. Είμαστε όμως; Το να λέει κάποιος ότι είναι βασιλιάς δεν τον κάνει βασιλιά.
Imperator, αυτά που λες είναι πράγματι ωραία, αλλά κοίτα να δεις τι έχει συμβεί τώρα. Η angi σου έκανε μια επίθεση κατά μέτωπο. Συμφωνώ ότι ήταν απαράδεκτη και αν γινόταν προς το πρόσωπό μου μάλλον θα είχα επίσης παρεξηγηθεί. Φαντάσου ότι εσύ είσαι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας. Για πόσον καιρό θα μπορούσες να αντέξεις τις επιθέσεις από μια ξένη χώρα χωρίς να χρησιμοποιήσεις παρόμοια όπλα αφού δεν τα κατάφερες σε μια απλή συζήτηση; (Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατά μέτωπο λεκτική αντιπαράθεση) Πράγματι θα ήταν ιδανικό να χειριζόμαστε τα πάντα ήρεμα. Παρόλα αυτά αυτοί που αποφασίζουν για εμάς και καλούνται να υπερασπιστούν εμάς-το λαό, δεν είναι κάτι ανώτερο από εμάς και δεν έχουν τη γνώση, την ευφυΐα και την υπομονή να χειριστούν καταστάσεις μέσω συζήτησης με θετικές για την Ελλάδα συνέπειες. Εννοείται ότι δεν προσπαθώ να σε εκνευρίσω με κανέναν τρόπο. Αυτά που λες συχνά και εγώ τα λέω και επίσης πολλές φορές μου είναι αδύνατο να κρατήσω τα νεύρα μου όταν νιώθω ότι αδικούμαι.

Όσο για την ισότητα φύλων στην Ελλάδα… Ο μέσος μισθός των γυναικών είναι κατώτερος από αυτόν των ανδρών για να καλυφθούν τα έξοδα από τους μήνες απουσίας κατά τη διάρκεια της κύησης. Ακούγεται λογικό. Παρόλα αυτά αυτό δεν είναι δίκαιο από κάθε άποψη, αφού υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν κάνουν παιδιά, άρα άδικα πληρώνονται λιγότερο. Επίσης, για ηγετικές θέσεις προσλαμβάνονται πιο εύκολα άνδρες από γυναίκες ακόμη κι αν η εκπαίδευσή τους είναι ισότιμη. Νομίζω όμως ότι βγαίνω εκτός θέματος. Αν δεν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα ίσως να ανοίξω ένα νέο στο forum.

:*)

starflowerΜέλος
11/06/2006, 14:03:17
quote:
Μα κατά τη γνώμη μου είναι πασιφανές γιατί είναι υποχρεωτική η στράτευση για τους άντρες και όχι για τις γυναίκες:

1. Μαθαίνουν να σκουπίζουν
2. Μαθαίνουν να σφουγγαρίζουν
3. Μαθαίνουν να στρώνουν το κρεβάτι τους
4. Μαθαίνουν να σιδερώνουν
5. Μαθαίνουν να καθαρίζουν πατάτες, κρεμμύδια κ.λ.π
6. Μαθαίνουν να πλένουνε από πιάτα έως και να τρίβουνε ταψιά
7. Μαθαίνουν να ράβουν τα κουμπιά τους
8. Μαθαίνουν να καθαρίζουν τουαλέτες
9. Μαθαίνουν κηπουρική

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ.

να σου πω, μηπως εχεις παει φανταρος?
επιδη αυτον τον καιρο ειμαι κι εγω φανταρος λεω οτι ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα...

εχει και τα καλα του ομως.
ειμαι Αλεξανδρουπολη,μια μεσα-μια εξω,μπανακια κ.λπ...
εκτος αυτου εχω να κανω με τα Panzer τα οποια ειναι η απολυτη κ@υλ@...
ειδικα οταν πατας το fire!

α,κανεις και πολλα φιλαρακια...

με λιγα λογια βλεπω τον στρατο σαν μια καλη εμπειρια

να ξερετε,οσοι δεν πηγανε ακομα,οτι θα ξαναγινει 16μηνο!

when the starflower bloom in the forest's arcane night
then you better turn away
11/06/2006, 14:10:35
Καλός πολίτης, φίλε starflower!

quote:
να ξερετε,οσοι δεν πηγανε ακομα,οτι θα ξαναγινει 16μηνο!

Αυτό πρώτη φορά το ακούω!
12μηνη δεν είναι η θητεία?

In anticipation of my resurrection...

starflowerΜέλος
11/06/2006, 14:33:46
thanks φιλε μου!
ειναι 12μηνο αλλα θα γινει 16μηνο...
δεν υπαρχουν φανταροι...

when the starflower bloom in the forest's arcane night
then you better turn away
ImperatorΜέλος
11/06/2006, 16:10:08
Φίλε ALOS συμφωνώ μαζί σου. Δεν τίθεται θέμα. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι η γυναίκα δεν αδικείται, ίσα ίσα. Έθεσα όμως το τρέχον θέμα και διαφωνώ επικαλούμενος ισότητα και δικαιοσύνη. Δεν είναι προφανές ότι αυτό θα θέλω και για κάθε άλλο τομέα? Όταν ήμουν σε δουλειά όπου και οι δύο προιστάμενοι ήταν γυναίκες και όλες επίσης σε αυτό τον τομέα ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω περάσει σε δουλειά. Και να σκεφτείς ότι ήταν από τα δύσκολα τμήματα όπου είχε πολλή δουλειά και ευθύνες. Παρό λα αυτά υπήρχε τέτοια καλή συννενόηση, τέτοια συνεργασία και αρμονία που κάθε πρωί ξύπναγα στισ 6 κάθε πρωί με χαρά για να πάω στη δουλειά κα όχι με μιζέρια.
Ακριβώς επειδή δεν είμαι κανένας θιασώτης της φαλλοκρατίας και δεν έχω τέτοιες στραβές απόψεις και ίσα ίσα απεχθάνομαι αυτή τη συμπεριφορά και νοοτροπία για αυτό και νοιώθω ότι έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω και για μια αδικία η οποία συντελείται εις βάρος ανδρών αυτή τη φορά. Δεν έχω τη μύγα και δε μυγιάζομαι. Η διαφορά είναι ότι αυτή η αδικία ( η μόνη αν θέλεις που γίνεται εις βάρος ανδρών) συντελείται νομοθετικά. Επιβαλλόμενη από το κράτος. Είναι θεσμός. Και να σου πω και κάτι άλλο? Δε φταίνε οι γυναίκες για αυτό. Τι θα πει "γυναίκες" και "άνδρες"? Λες και είναι δύο διαφορετικές ομάδες συμφερόντων!!! Αν είναι δυνατό. Όμως το κράτος έρχεται εδώ και κάνει ένα διαχωρισμό σε ΘΕΣΜΙΚΟ επίπεδο.
Συμφωνώ ότι ότι η γυναίκα αδικείται σε πολλούς τομείς όμως σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ επίπεδο. Η αδικία αυτή δεν είναι πλέον θεσμός (ήταν όμως...)
Και σου τονίζω ότι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τη συμπεριφορά των περισσοτέρων ανδρών που βλέπουν τις γυναίκες απλά σαν ένα κομμάτι κρέας για να ικανοποίσουν κάποιες εγωιστικές ορμές και απολαύσεις τους και τίποτα άλλο. Εγώ όταν δω μια γυναίκα βλέπω έναν ΑΝΘΡΩΠΟ πρώτα από όλα. Και μετά έρχονται οι άλλες ιδιότητες. Και βλέπω τις γυναίκες σαν ανθρώπους και όχι σαν εργαλεία προσωπικής ευχαρίστησης πράγμα το οποίο σου υπογράφω ότι το 99% των ανδρών κάνει.
Ύστερα από όλα αυτά νομίζω ότι αν μιλήσω για αυτή την αδικία που συνταλείται το κάνω με καθαρή συνείδηση και με καθαρό και ειλικρινή σκοπό. Απλά την εξάλειψη μιας αδικίας. Ή έστω ρωτώ γιατί αυτή συμβαίνει. Εν πάσει περιπτώσει το θέμα μου δεν είναι σε καμία περίπτωση οι "άνδρες" ή οι "γυναίκες" . Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και αντιπετωπίζονται ίσα ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε άλλες ιδιότητες που κουβαλάνε. (πρόσεξε οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι ίσοι. Όχι τους διαχωρίζουμε σε φύλα ή θρησκείες ή έθνη και λέμε ότι αυτά είναι ίσα...) Και το θέμα τελειώνει εδώ.
Εγώ απλά είμαι κατά της αδικίας και ανιστότητας. Και εδώ συντελείται μία σε επίπεδο θεσμών. Είναι δηλαδή σα να πει κάποιος ότι όσοι έχουν ξανθά μαλλιά θα δουλεύουν στισ νομαρχίες δίχως να πληρώνονται για 2 χρόνια αναγκαστικά. Θα ήταν δίκαιο? Μια αυθαίρετη διάκριση δε θα ήταν?
Έτσι γίνεται κι εδώ. Ο στρατός μια κρατική υπηρεσία είναι και τίποτα άλλο. Ούτε ιδανικό ούτε τίποτα. Ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για το στρατό. Πολύ καλύτερα από όσο φαντάζονται μερικοί. Υπηρεσία του κράτους είναι τίποτα λιγότερο και περισσότερο από την Πυροσβεστική, το Ι.Κ.Α. ή τη διεύθυνση πολεοδομίας της νομαρχίας. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο παραπάνω που μίλησε για το πως γίνονται σήμερα οι πόλεμοι κλπ.
Και ως κρατική υπηρεσία ΣΥΓΚΕΡΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ υπηρετεί και διασφαλίζει. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλέγμα εξουσίας και συμφερόντων πίσω από αυτό το πράγμα που αποτελούμε "κράτος". Δεν είναι ιδέες αλλά άνθρωποιε με σάρκα και οστά οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα και σαφή συμφέροντα. Καταλάβετέ το αυτό. Και το κάθε κράτος υπάρχει απλά για να τα διασφαλίζει και να τα εξυπηρετεί. Άσχετα αν για λόγους ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ και μόνο το κράτος ισχυρίζεται "άλλα". Ότι είναι θεματοφύλακας αξιών όπως η ελευθερία, η ισότητα,η δικαιοσύνη, δηλαδή αξιών που αναδύθηκαν στη νεωτερικότητα με το κίνημα του διαφωτισμού κυρίως σε εποχές όπου αυτά δεν ήταν δεδομένα. Το γιατί και πως αναδύθηκε το σύγχρονο αστικό νεοτερικό κράτος μπορώ να γράφω χιλάδες πράγματα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι και δεν είναι όμως γιατί έτσι επέρχεται η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ του κράτους και του φορέα νομιμοποίησής του που είναι το ΕΘΝΟΣ. Και επομένως και των διαφόρων θεσμών του που στην τελική ίδια στοχοθεσία έχουν. Τα όπλα του στρατού πρέπει να ξέρετε δεν είναι περισσότερο στραμμένα προς τα έξω αλλά προς τα μέσα.
Η εθνική ασφάλεια σε κάθε χώρα περισότερο κινδυνεύει "εσωτερικά" παρά εξωτερικά. Βλέπετε το παράδειγμα της γειτονικής Τουρκίας. Ο στρατός απλά είναι το δεκανίκι κάθε κράτους το οποίο με τη σειρά του είναι δεκανίκι κάποιων συμφερόντων και εξουσιών και σε καμία περίπτωση φορέας και θεματοφύλακας αξιών και ιδανικών. Ο στρατός ιστορικά συνέβαλλε στην εδραίωση των σύγχρονων κρατών αντιμετωπίζοντας ΕΣΤΕΡΙΚΟΥΣ αντιπάλους. Τα λέει η ιστορία,όχι εγώ. Δόξα το Θεώ βιβλιοπωλεία και βιβλιοθήκες υπάρχουν, ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει οτιδήποτε και μόνος του.
Από εκεί και πέρα το γιατί μια κρατική υπηρεσία, ένας κρατικός θεσμός είναι θεμελιωμένος σε μια διάκριση αυθαίρετη και σε καταναγκασμό δε το καταλαβαίνω και είμαι αντίθετος και θα προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να σταματήσει.
Ρωτήθηκα για το τι θα έκανα αν γινόταν πόλεμος. Μα γίνεται ήδη πόλεμος. Όταν κάποιος δουλεύει πάνω από δέκα ώρες την ημέρα χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα (ασφάλεια, άδεια κλπ.) με μισθό απλά επιβίωσης αυτό δεν είναι ειρήνη αλλά λέγεται ΣΚΛΑΒΙΑ. Όταν επειδή κάποιοι "τρώνε" δε γίνονται δρόμοι σωστοί και πεθαίνουν χιλιάδες στους δρόμους ( συκγρίσιμος αριθμός με θύματα πολέμου) τότε αυτό τι είναι?
Το κράτος το οποίο καλούμαι να υπηρετήσω γιατί δεν έχει πει ποτέ "έλα εδώ κύριε τάδε. Που τα βρήκες εσύ αυτά τα λεφτά? Του κοσμάκη δεν είναι? ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΙΣΩ!" Ούτε στα όνειρά μας βέβαια...Ένας κορβανάς είναι το κράτος στον οποίο κάποια κορόιδα συμβάλλουν και κάποιοι "μάγκες" τα παίρνουν. Και αυτά τα κορόιδα συμβάλλουν ώστε αυτό που συντηρούν να μπορεί να διασφαλίζει καλύτερα το καθεστώς διαρπαγής και εκμετάλλευσής τους. Ο εχθρός μου είναι αυτός ο οποίος με εξαθλιώνει, με απαξιώνει σαν άνθρωπο, μου στερεί τους ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΥΣ πόρους της φύσης για να ζήσω και τους ιδιοποιείται ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ και ύστερα με ΕΚΒΙΑΖΕΙ να δουλέψω για αυτόν αλλιώς να ΠΕΘΑΝΩ! Όχι αυτός ο οποίος μιλάει διαφορετική γλώσσα από εμένα ή αυτός που έχει διαφορετική θρησκεία από μένα. Ποιο είναι το ιδανικό και η αξία που πρέπει να υπηρετήσω? Τα συμφέροντα και οι τσέπες των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ? Ο εχθρός ήδη υπάρχει και σε πολεμάει κάθε μέρα. Βγες έξω να διεκδικήσεις το δίκιο σου, να διεκδικήσεις να είσαι σαν άνθρωπος, να μπορείς να επιβιώσεις (δε λέμε να ζήσεις οικογένεια! αυτό έχει προ πολλού καταστεί ΑΝΕΦΙΚΤΟ για πολλούς!) και θα δεις εσύ τον πόλεμο. Όταν σου θέτουν εκβιαστικούς όρους για να επιβιώσεις και αυτό πόλεμος είναι. Και εχθρική ενέργεια. Και δε μιλάω για την Ελλάδα μόνο. Αυτά γίνονται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο με αποτέλεσμα κάθε μικρό κράτος απλά να είναι τσάτσος των πιο μεγάλων συμφερόντων. Μη μου πει κανείς για ψέματα ή συνομοσιωλογίες και απέδειξέ τα γιατί θα αποστομωθεί άγρια. Και αυτό γιατί απλά έτσι είναι τα πράγματα και έτσι λειτουργούν. Και όταν υπάρχει μια πραγματικότητα είναι εύκολο να βρεθούν και αποδείξεις που να την πιστοποιούν.
iridavΜέλος
11/06/2006, 16:33:56
Τελικά, όμως, τι προτείνεις, Imperator; Οι αναλύσεις σου περί του θέματος είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Συμφωνώ με όσα λες. Μπορείς, όμως, να προτείνεις κάποια λύση στο πρόβλημα; Προσπαθώ κι εγώ να βρω κάποια που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Θα μπορούσε π.χ. να γίνει υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων κάθε οικογένειας, ανάλογα με τον αριθμό των μελών της...

ImperatorΜέλος
11/06/2006, 19:04:45
Το να στελεχώνεται η κρατική αυτή υπηρεσία απλά με τον ίδιο τρόπο που στελεχώνονται όλες οι υπόλοιπες θα ήταν μια καλή και απλή λύση...
morphΜέλος
01/06/2003, 16:04:08
η περιπλάνηση μου στο χαος του internet με έφερε εδώ και πρεπει να ομολογήσω ότι ο λόγος δέν είναι τόσο η αναζήτηση της αλήθειας, αλλά μάλλον κάπως πιο πρακτικός (αν και τελικά δεν υπάρχει τίποτε πιο πρακτικό από την αναζήτηση της αλήθειας...) Ασχολούμαι με τα κόμιξ και το τελευταίο καιρό γράφω το σενάριο για μια ιστορία η οποία διαδραματίζεται στην αθήνα και έχει σχέση με τη θεωρία του megapolisomancy. δυστυχώς όταν άρχισα να κάνω την έρευνα για αυτό το θέμα ανακάλυψα ότι υπάρχει μια πρωτόγνωρη "φτώχεια" πηγών και όσον αφορά τα βιβλία αλλά και στο internet. με αυτό λοιπόν το post ζητώ τη βοήθειά σας όσον αφορά την εύρεση πηγών (βιβλία, sites, ταινίες κτλ). σημειώνω ότι το μόνο υλικό που έχω στα χέρια μου είναι το megapolisomancy (αρχετυπο) και 2-3 σκόρπια άρθρα ελληνικού περιοδικού. εφόσον έχει κάποιος τη διάθεση να βοηθήσει περιμένω είτε στο forum, είτε στο e-mail μου ( morph_29@hotmail.com)

ευχαριστώ εκ των προτέρων

(και μια και το έφερε η κουβέντα υπάρχει δικτυακός τόπος wwww.megapolisomancy.com αλλά οδηγεί σε μια λευκή σελιδα με μια τελεία πάνω αριστερά. ενδιαφέρον ε;)

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω (μια εποχή στη κόλαση)

WarfaceΜέλος
01/06/2003, 23:32:40
Α! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΗΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

03/06/2003, 17:12:43
Το εν λόγω βιβλίο είναι μυθιστόρημα. Μη θεωρείτε
πως ό,τι αναφέρεται σε αυτό είναι πραγματικότητα.
Κατά την άποψή μου, τα περισσότερα είναι φανταστικά.
Ο Thibault de Castries δεν υπήρξε ποτέ και ούτε το
βιβλίο του φυσικά. Είναι δημιούργημα του Φριτζ Λάιμπερ
και αναφέρεται στο βιβλίο του : "Our Lady of Darkness"
το οποίο έχει εκδωθει και στα ελληνικά (Αρχέτυπο).
Τα περισσότερα από τα βιβλία που αναφέρει ο κ. Γιαννουλάκης
στο βιβλίο του μπορούν να βρεθούν δωρεάν στο Internet (στα
αγγλικά βεβαίως). Δες επίσης και το "Conjure Wife" του
Λάιμπερ. Ουσιάστικά, μάλλον πρόκειται για προσπάθεια του
συγγραφέα να δημιουργήσει έναν νέο urban legend, μια
αστική νεομυθολογία, για αυτό και δεν βρίσκεις πληροφορίες.
Πολύ χρήσιμο ίσως σου φανεί και η σειρά βιβλίων R.P.G.
"Unknown Armies" της εταιρείας Atlas Games. Δεν έρχεται
στην Ελλάδα, μόνο μέσω Internet. Δεν έχει και τόσο σημασία
αν δεν ασχολέισαι με R.P.G., εκεί μπορείς να βρεις πολλές
ιδέες. Κοίταξε στη σελίδα της Atlas Games.

03/06/2003, 17:17:22
Cities are complicated things. Thousands upon thousands of people, acres upon acres of concrete, the sewers beneath, the skyscrapers above, the tangled ecology of rats and pigeons and the bloody feeding chain of the streets ... all forming a huge, chaotic, living organism. Graffiti, traffic, crime, McDonalds, riots, parks - they all come together, if you look at them closely enough. Urbanomancers can see the patterns of the city, probe them, and push them into new shapes. They know there's only one city, the one we half-glimpse in dreams, the Archetypal City, that Ascended in the sands of the Middle East five thousand years ago, and that appears once in a century to swallow up foolish explorers. All other cities want to be that City, and if you know what something wants, you can control it.

Urbanomancers always know the mind of the crowd. They sense the thin gaps between districts, the gaps you can fall into. They keep albino alligators and mutated rats for pets. They know why time becomes a thick as treacle late at night on the subway. They know what happens if you knock on the small green door at 92nd and 4th. They read the names behind the names. They can send you to Rat's Alley, and you really don't want to see what's been made from the dead men's bones. No urbanomancer would ever go to St. John's Wood at night.

The word "urbanomancer" combines Greek and Latin, which annoys grammarians and old-school occultists. Most urbanomancers couldn't care less, and think the correct term - "Polisurgist" - sounds dumb.

Μήπως σου θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως έχεις δει κάπου την ελληνική
του μετάφραση; Είμαι σίγουρος πως την έχεις διαβάσει.

03/06/2003, 17:42:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ morph ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΦΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ.

ΗΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΗ 3 ΦΟΡΕΣ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=724
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1069
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=452

ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

terpandrosΜέλος
09/06/2003, 11:17:19
morph eisai h diashmh morphinechild?? :p

seminaΜέλος
24/07/2004, 14:25:51
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ!!! ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ.. ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Κ ΔΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!! ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ.!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ…..ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ)
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΞΑΔΕΡΦΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ…

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ(Φ.ΑΓΓΕΛΟΣ)

Odysseus_nemoΜέλος
24/07/2004, 14:33:24
semina ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΥ!!

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!

ΚΥΡΙΕ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ!!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

ΝινακιΝέο Μέλος
24/07/2004, 15:22:41
ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ.ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΞΑΡΔΕΦΟΣ ΜΟΥ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ,ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

seminaΜέλος
24/07/2004, 20:23:37
quote:

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕΜΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ.ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΞΑΡΔΕΦΟΣ ΜΟΥ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ.ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ,ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΛΛΟΝ..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ(Φ.ΑΓΓΕΛΟΣ)