- Ποιός είσαι; Τι είσαι; Πού είσαι; Πότε είσαι;..... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .
ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΡΕΥΝΑ
Υπήρξε ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ, απο τον Συντονιστή Κέλσο.
Edited by - Kelsos on 24/09/2003 00:02:26
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝ
Ελεύθερος
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ??
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ.
Η ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΝΩΜΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Δεν επιβαλλαμε σε κανεναν να αλλαξει τα πιστευω του αλλα λιγο σεβασμο για τα δικα μας τον δικαιουμαστε.Αυτο εχω μονο να προσθεσω!
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ[ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΥΣΤΙΟ
ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ-ΟΤΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΟΥΣΤΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΡΕΥΝΑ
Την αίτηση του Συντονιστή "Κέλσου" θα την δει κι ο ADMIN ο οποίος λείπει αυτές τις ημέρες για να πάρει κάποια τελική απόφαση.
Εγώ από την πλευρά μου, διαβάζοντας όλα τα μηνύματά σου, έχω να σου πω ότι η στάση σου ως εγεγραμμένο μέλος του Forum ήταν άγονη, αναποτελεσματική και ακραία.
Το πρόβλημα δεν είναι η θρησκευτική σου τοποθέση αλλά η προσωπική σου ανικανότητα να διαχειριστείς τις συζητήσεις και τον διάλογο.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις πρώτα κάποια από τα παλιά topics του forum μας θα διαπίστωνες ότι κανένας δεν διώχθηκε για τις ιδέες του και την θρησκεία του. Το Esoterica είναι ίσως το μόνο forum που και οι Εθνικοί και οι Χριστιανοί στο θρήσκευμα μπορούν να συνομιλήσουν, να διαφωνήσουν, να αντιπαρατεθoύν κ.λπ. χωρίς να τους δημιουργήσει η Διαχειριστική Ομάδα κάποιο πρόβλημα ή να τους θέσει κάποιο εμπόδιο.
Κάνε το κόπο και διάβασε κάποια από τα παλιά μας μηνύματα, γύρω από τα ίδια θέματα που έχεις ανοίξει και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Το ότι φταίει η δική σου συμπεριφορά και στάση και όχι η θρησκευτική σου τοποθέτηση το αποδεικνύει το γεγονός ότι, προς το παρόν, ένα άλλο μέλος, της δικής σου πνευματικής ομάδας, ο Nikrom, συμμετέχει ταυτόχρονα, στις συζητήσεις με δημιουργικό τρόπο, συμμετέχοντας στον διάλογο και προσπαθώντας να σεβαστεί τους συνομιλητές του.
Κάτι που δεν έχεις πράξει εσύ. Αυτό είναι ένα forum διαλόγου και ο διάλογος έχει κανόνες. Παραβιάσες πολλούς από αυτούς αν και υπήρξαν άνθρωποι που σε παρακάλεσαν να αλλάξεις αυτά που πήγαιναν στραβά.
Κανένας δεν είναι ρουφιάνος εδώ μέσα, ούτε από τους συνομιλητές σου, ούτε από τους Διαχειριστές σου.
Ο Συντονιστής έκανε μια πρόταση στους Διαχειριστές προς συμφέρον του forum και όχι εναντίον των ιδεών σου.
Και μια πικρή διαπίστωση:
"Πριν δεις την ακίδα στα μάτια του άλλου, δες πρώτα το καδρόνι στον δικό σου μάτι"

Μπράβο σας. Κρατάτε ισσοροπίες. Ακόμα και ο ευγενής ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ξεσπάθωσε. Φαντάσου να τον βρίζαν όπως τους χριστιανούς του site.
Δύο ψιλοθεματάκια έεετσι εμπνευσμένα από την «φιλοχριστιανική» διάθεση του φόρουμ και έγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Τόσο αντέχετε να σας εναντιώνονται;;;;;;;
Για κοιτάχτε με καθαρό μάτι το τι έχει γραφτεί για το Χριστό. Αντε ντε τολμήστε. Ξέρετε τι σημαίνει ιερό και όσιο;;;;
Σύμβολα, έννοιες, πίστη. Ανθρωπίδια να ξερνάνε επάνω σε όλους που θεωρούν Χριστιανούς να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στους Χριστιανούς, να βρίζουν τους άλλους αδελφές και κρυπτοομοφυλόφυλους επειδή είναι Χριστιανοί, να μιλάνε για αλήτες, για φονιάδες............
Είναι όλα γραμμένα δυστυχώς......
Μετονομάστε το «ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ» ........ΣΕ «ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ» και θα είστε μέσα.
Μπράβο σας και πάλι. Μπράβο στις ευαισθησίες σας για τη δημοκρατία και πάνω από όλα στο σεβασμό στις αξίες του άλλου. Όταν το κάνουμε στους άλλους είναι καλά όταν μας το κάνουν ζοριζόμαστε;;;
ΑΒΒΑ ΠΟΙΜΗΝ μην τους κάνεις τη χάρη. Θα βρουν ευκαιρία στο πρόσωπο σου να εξαπολύσουν το ίδιο μένος που έχει μέχρι τώρα δείξει η πνευματική τους κατάσταση.(Εδώ δεν αναφέρομε στους διαχειριστές). Όλοι αυτοί που στο όνομα της δημοκρατίας που ποτέ δεν πίστεψαν ασελγούν στο πιστέυω του άλλου αλλά δεν ανέχονται να δεχθούν τα ίδια.
Σε κατηγορούν ότι δεν προάγεις τη συζήτηση και γράφεις για προσυλητησμό. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που κάνει με 250 περίπου μυνήματα μόνο αυτό. Αλλά αυτός είναι διαβασμένος και μορφωμένος.
ΑΒΒΑ ΠΟΙΜΗΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΗΔΗ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.
Και μια υπόδειξη. Μη τα βάζεις με το ΚΕΛΣΟ. Είναι ο μόνος που προσπαθεί, οι άνθρωποι που πιστέυουν στο Χριστό να μιλάνε σε αυτό το χώρο χωρίς να βιάζονται (ψυχολογικά και πνευματικά) σε κάθε στιγμή. Προσπαθεί αν και δεν τα καταφέρνει.........
και με αναφερεις τοσο συχνα,
εσυ και τα αλλα Ιουδαιοχριστιανικα στοιχεια,
δεν σκεφτηκες ποτε οτι ειστε σαν κλιφφωθικα fractals,
καποιου πονηρου ραββινου που το μονο που μισει ειναι
η Ελληνικη εννοια της ελευθεριας και του αδογματιστου?
Και Σκορπινα,σταματα επιτελους τα ανειλικρινη δακρυα,
σιγα μην βγητε και χριστιανοι στις Ρωμαικες αρενες,
αγκαλια με του δυστυχους εβραιους...
Ειδες το Χολυγουντ!!!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΤΗΡΕΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ
ΠΑΡΑΤΗΡΩ.Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΝΟΥΣ
ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ
ΠΟΥ ΑΝΗΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ
ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΕΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΟΝΙΜΟ
ΔΙΑΛΟΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΜΕΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΕΘΝΙΚΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ Κ.Λ.Π.
σιγα μην βγητε και χριστιανοι στις Ρωμαικες αρενες,
αγκαλια με του δυστυχους εβραιους...
Ειδες το Χολυγουντ!!!
Εμεινα αναυδη ειλικρινα!Χριστιανοι,Ρωμαικες αρενες,εβραιοι,Χολυγουντ...Θα ζηλευε και ο Φωσκολος τετοια φαντασια,αλλα δεν θα σου κανω την χαρη καλε μου!
Κρατα το δηλητηριο σου για σενα!
Φιλακια!
"Οταν ο ανθρωπος ειναι ανικανος να εξασφαλισει τη σωτηρια του, την περιμενει απο τον ουρανό"
Sweet dreams ABBAS.
Η καλή κουβέντα βγάζει το φίδι απ' την τρύπα. Και η καλή κουβέντα δεν είναι πάντα το χαϊδολόγημα. Από το αποτέλεσμα της θα φανεί πόσο καλή ήταν. Εντάξει ήμουν αυστηρός. Αλλά βοήθησα ή έβλαψα, και πόσους;
Θα φανεί στην πορεία. Άς περιμένουμε λοιπόν.
Ο μοναδικός νόμος στη φιλοσοφία μου είναι: Πράττε με καλές προθέσεις.
Ελεύθερος
quote:
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΡΟΥΦΙΑΝΕ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝΕλεύθερος
ΕΡΕΥΝΑ
quote:
ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ .
ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΕΡΕΥΝΑ
που συνδεει
ΕΟΝ-ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ-ΑΒΒΑ ΠΟΙΜΕΝΑ-ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ κλπ.?
Μια ερωτηση κανω...
Μια μικρη απαντηση,στην Ιουδαιοχριστιανικη απατη...
Αφου ο παπα-Τσακαλος,θελησε ετσι...
ετσι θα λαβει,
παρα του εκαστοτε εχοντος...