ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Κλιματικές αλλαγές", η μεγαλύτερη απάτη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση σήμερα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Κλιματικές αλλαγές", η μεγαλύτερη απάτη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση σήμερα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
08/07/2010, 19:58:58
quote:
Σύγκρινε
την γλαστρα παρουσιάστρια Πετρούλα, προφανώς του γουστου σου
για μετεωρολόγο,με τους επιστήμονες μετεωρολόγους,που σπουδάσανε
το αντιείμενο του σε πανεπιστήμια...

Α ναι ε; Τότε γιατί στους "επιφανείς επιστήμονες" που αρνούνται την κλιματική αλλαγή εντάσσονται και τηλεοπτικοί παρουσιαστές; Το απέδειξα ήδη...Μήπως αυτοί που σε ταΐζουν μπούρδα βρίσκουν τον κάθε ΑΣΧΕΤΟ με το αντικείμενο για να περάσουν τη γραμμή τους;

Αμόρφωτε, κατάλαβες τι διαφορά ΚΑΙΡΟΥ και ΚΛΙΜΑΤΟΣ και των αντίστοιχων επιστημονών ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΓΩΝ και ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΩΝ; Ρώτα τα παιδιά σου να σου πούν...Έτσι να κάνεις τον Κινέζο και να μη μιλάς. Να βλέπεις μόνο το 1 από τα 2 που λέω... Το κύριο επιχείρημα μου είναι το κατά ΠΟΣΟ αρμόδιος είναι ο μετεωρολόγος για το κλίμα... Σιγά μην απαντήσει η αδελφή-τρέχα βέβαια σε αυτό...Δεν το έχουν γράψει η εφημερίδες...

To 97% των ΑΡΜΟΔΙΩΝ επιστημόνων που λέγονται κλιματολόγοι αποδέχεται την κλιματική αλλαγή... Τώρα εσύ αν θες να βάλεις και τους γεωλόγους του πετρελαίου μέσα τα ποσοστά πέφτουν...Γιατί άραγε;

Edited by - IndustrialAngel on 08/07/2010 20:03:56

09/07/2010, 00:02:01
Αυτο μόλις έγραφα και δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις, δεν αφήνεις
να γίνει διάλογος Βιομηχανικούλη μου..Καλά ρε αγόρι μου, τώρα δεν έγραφα για ένα μετεωρόλγο, που μεταστράφη και δεν το κάνουν είδηση, γιατί είναι όλοι πληρωμένοι προς όφελος της παγκοσμιοποίησης και την ανάγκη της;...
Τώρα,αν επιμένεις να τους συγκρίνεις με τους παρουσιαστές, είσαι αστοιχείωτος, ρε παιδί μου, τιποτε άλλο..Ρώτα κανέναν δικό σου...
Λες βλακείες...Δεν καταλαβαινεις;;
09/07/2010, 00:57:21
Και εγώ σου έχω φέρει 1000+ κλιματολόγους που λένε το αντίθετο...Do the math ρε μάστορα...1000 εναντίον ενός... Και το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ είναι αρμοδιότερος... Ο κλιματολόγος ή μετεωρολόγος; Τι διαφορά έχει ο καιρός από το κλίμα; Τόσο άντρας είσαι που βρίζεις ΜΟΝΟ από το πισί και δεν απαντάς σε μια απλή ερώτηση, αδελφούλα...Στα βιβλία του δημοτικού υπάρχει... ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ως έννοιες... Έχεις θεούς, διαβόλους,δαίμονες,"δημοσιογραφική" γνώση και φοβάσαι να απαντήσεις αυτήν την ερώτηση... Αδελφούλα...
09/07/2010, 11:18:47
Να ελπίσω ότι φτάσαμε σε κάποιο σημείο με κοινή λογική Βιομηχανικουλικάκη μου;
Έστω,λοιπόν, έχεις τους χίλιους, που λές,οι οποίοι υποστηρίζουν,
ότι επίκειται κλιματική αλλαγή..Πές μου, όταν βλέπεις, 50 να λένε και να υποστηριζουν με στοιχεία τα αντίθετα, τι κάνεις;
Απλα, υποστηρίζεις τους 1000, άσχετα απο το αν είσαι σίγουρος, ότι έχουν δίκιο, ή βλέπεις τι λένε οι 50, γιατί,είναι αριθμός κι αυτός;
Σε ρωτάω τώρα, έτσι;...
09/07/2010, 12:21:21
Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν οι 50; Γιατί το μόνο που έχεις φέρει είναι ΔΗΛΩΣΕΙΣ... και ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι έκαναν έρευνες...Για πες ποιες έρευνες κάνανε και που μπορούμε να πληροφορηθούμε για αυτές

Επίσης μια ερώτηση είναι ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ την έρευνα...Γιατί για κάποιο περιέργο λόγο όταν χρηματοδοτούν οι πετρελαιάδες αλλάζουν γνώμη οι επιστήμονες...

Κλίμα και καιρός τι διαφορά έχουν; Το έψαξες, είδες ότι κάνεις λάθος και αλλάζεις θέμα; Θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος;

09/07/2010, 13:56:32
Δεν ξέρω ρε Βιομηχανικέ μου, πως να σε κάνω ,να καταλαβεις,
ότι εκτίθεσαι...Ρε αγόρι μου,το κλίμα, δεν καθορίζει τον καιρό;
Δεν μπορείς να συνδυάσεις τιποτε, εκτος απο ότι σου έμαθαν;
09/07/2010, 14:08:53
Το ποιος εκτίθεται άστο να το κρίνουν άλλοι. Φοβάσαι αυτά που γράφεις και προσπαθείς να με πείσεις αποτυχημένα ότι εκτίθομαι για να μη γράφω;

Σου ζήτησα τις έρευνες των 50 και το ποιος τους χρηματοδότησε...ΜΟΚΟ εκεί...Δεν ψάχνεις γιατί θα εκτεθείς... Έτσι να φοβάσαι τις ερωτήσεις μου...

quote:
Ρε αγόρι μου,το κλίμα, δεν καθορίζει τον καιρό;

Ούτε στο δημοτικό δε λένε αυτό το πράγμα... Γιατί δε γράφεις τους αυστηρούς ορισμούς και τι κατάλαβες αυτά και άσε κατά μέρος τις λαϊκίστικες απλοποιήσεις που τόσο καλά γνωρίζεις εσύ και οι άλλοι κακοί δημοσιογράφοι του σιναφιού σου... Υπάρχουν ΔΥΟ λέξεις για να περιγράψουν ΔΥΟ έννοιες που σχετίζονται αλλά ΔΕΝ ταυτίζονται... Στα βιβλία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ υπάρχει...Όταν καταλάβεις τη διαφορά καιρού-κλίματος θα καταλάβεις τη διαφορά κλιματολόγου-μετεωρολόγου... Γιατί να υπάρχουν 2 ειδικότητες αν το αντικείμενο είναι ίδιο...

Έτσι να φοβάσαι να απαντήσεις ευθέως...

09/07/2010, 14:55:11
Βρε πανηλίθιο ήντιγκο τζήν,πιστεύεις, ότι όλοι φοριούνται σαν
εσένα;
Βιομηχανικό σκουλίκι, σύρσου όσο μπορείς...Ανακάλυψες το έρπειν....Εξελικτικέ μου εσύ!!!!
Τι κάνει αυτη η αγαμία!!!!
09/07/2010, 16:27:03
Βρίσε από το πισί ως καλός δειλός που είσαι,άμα τα έλεγες μπροστά μου θα σου ξερίζωνα το μουστάκι και θα σε έβαζα να το φας...

Έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα και το μόνο που έχεις να αντιτάξεις είναι ύβρεις... Αυτός είναι ο πολιτισμός σου, το ήθος σου και η μόρφωση σου...Μέχρι εκεί πας αμόρφωτε...

Τόσο πολύ έχουν τσούξει αυτά που έχω γράψει για την εξέλιξη που την αναφέρεις σε κάθε θέμα; Βάλε τάλκ για το τσούξιμο

Αγαμία; Εγώ μια χαρά πηδάω...Εσύ που μπαίνεις πρωί μεσημέρι και βράδυ στο φόρουμ για προμοτάρεις τη σέκτα σου πηδάς καθόλου; Γιατί τέτοια θολούρα δεν εξηγείται αλλιώς...

Σαν καλή αδελφούλα που είσαι βρίζεις από απόσταση εκ του ασφαλούς αλλά δεν απαντάς...ΠΟΙΕΣ έρευνες κάνανε οι 50; Ποιος τις χρηματοδότησε; Τι διαφορά έχει το κλίμα από τον καιρό; Τι διαφορά έχει ο κλιματολόγος από το μετεωρολόγο;

Έτσι, δειλέ, να βρίζεις και να μην απαντάς

09/07/2010, 18:46:30
Στο πα κι άλλη φορά κοριτσάκι μου, Βιομηχανικούλα μου, όποτε θέλεις πες μου, αλλά, σαν Κότα που είσαι άλλα έλεγες τότε...ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΟ ΤΣΟΓΛΆΝΙ...Ξεφωνημένη παλιαδέρφο...
Και τώρα, πάλι τα ίδια κάνεις...Πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, ρε νουμερο;...
09/07/2010, 20:12:03
quote:
όποτε θέλεις πες μου

Σιγά μη σου πω...Για να μαζέψεις το σόι σου να υπερασπιστεί...Απροειδοποίητα θα σου την πέσω...Το όνομα σου το ξέρω...δεν είναι δύκολο να βρω και πού μένεις...Και θα δούμε τότε ποιος θα φάει μουστάκι φρικασέ.

Ρε δημοσιογράφε της πλάκας... Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφεις διαψεύδονται απανωτά από εμένα;

09/07/2010, 21:03:25
Δεν διαψεύδεις με το παραλήρημα σου, ποτέ,τιποτε, ρε νουμερο,
απλά γαβγίζεις, δεν το κατάλαβες, ακόμη; ...Συγχαρητήρια, έγινες το μπουλντόγκ του φόρουμ!!!!
09/07/2010, 21:17:17
quote:

Τόσο πολύ έχουν τσούξει αυτά που έχω γράψει για την εξέλιξη που την αναφέρεις σε κάθε θέμα; Βάλε τάλκ για το τσούξιμο

Α ούτε στην εξέλιξη πιστεύει;

Mόνο στον θείο Λιακόπουλο πιστεύει ο trexa;

ΥΓ. ψυχραιμία Industrial μην αφήνεις να σε παρασυρει ενα ανθρωπάκι που επειδή αποκαλύφθηκε το μέγεθος της άγνοιας του,προσπαθει να κανει αντιπερισπασμό (για να ξεχάσουν όλοι οτι δεν μπορει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέσαμε) και το ρίχνει στις προσωπικες επιθεσεις.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσω την έκρηξη του Κρακατόα,ας απαντήσω στην ερώτηση που έθεσε ο Industrial:

Ποια η διαφορά κλίματος και καιρου;

Κλίμα ονομάζεται η μέση καιρική κατάσταση ή καλύτερα ο μέσος καιρός μιας περιοχής, που προκύπτει από τις μακροχρόνιες παρατηρήσεις των διάφορων μετεωρολογικών στοιχείων. Το κλίμα επομένως είναι κάτι διαφορετικό από τον καιρό, που χαρακτηρίζεται σαν μια φυσική κατάσταση της ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια μιας μικρής χρονικής περιόδου.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 09/07/2010 21:21:08

09/07/2010, 21:20:39
Ναι ότι πεις γαυγίζω... Φέρνεις 1 φέρνω 1000 που λένε το αντίθετο...Γαύγισμα είναι αυτό... Βάφτισε το όπως θέλεις...

Ποια είναι η διαφορά κλίματος και καιρού; Γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικοί επιστήμονες που μελετάνε τα 2; ΟΕΟ; Ποιες έρευνες δείχνουν ότι δε θερμαίνεται ο πλανήτης από την ανθρώπινη δραστηριότητα; ΠΟΙΟΣ τις χρηματοδότησε; Γιατί η πλειοψηφία λέει τα ΑΝΑΠΟΔΑ;

09/07/2010, 21:22:53
quote:
Α ούτε στην εξέλιξη πιστεύει;

Διόρθωση
Η εξέλιξη δεν είναι θρησκεία... Την αποδέχεσαι, δεν την πιστεύεις...

Αν θες ψάξει το θέμα "αγία γραφή περί προέλευσης του ανθρώπου" νο1 και νο2 να δεις τι παρλαπίπες γράφει... Όπου φυσάει ο άνεμος

Επίσης είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων... Αν ήμασταν στον πολιτισμένο κόσμο (Γερμανία) θα είχε μπει φυλάκα....

09/07/2010, 21:26:06
quote:
ιόρθωση
Η εξέλιξη δεν είναι θρησκεία... Την αποδέχεσαι, δεν την πιστεύεις...

Δεκτή η διόρθωση

quote:
Αν θες ψάξει το θέμα "αγία γραφή περί προέλευσης του ανθρώπου" νο1 και νο2 να δεις τι παρλαπίπες γράφει... Όπου φυσάει ο άνεμος

Τρέχω!

quote:
Επίσης είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων... Αν ήμασταν στον πολιτισμένο κόσμο (Γερμανία) θα είχε μπει φυλάκα..

ελεος.σε ποια σέκτα ανήκει;

The plural of anecdote is not data.

09/07/2010, 21:55:37
quote:
ελεος.σε ποια σέκτα ανήκει;

Ανήκει στους παλαιοημερολογίτες που αποκαλούν τους εαυτούς τους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς... Αριθμούν γύρω στα 50 000 μέλη (από όσο ξέρω)και κάθε τόσο χωρίζονται σε ομάδες και αφορίζονται μεταξύ τους... Δεν ξέρω αν όλοι οι "ΓΟΧ" είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος πάντως αυτός σίγουρα είναι...

09/07/2010, 23:39:37
industrial Αγαμία; Εγώ μια χαρά πηδάω...Εσύ που μπαίνεις πρωί μεσημέρι και βράδυ στο φόρουμ για προμοτάρεις τη σέκτα σου πηδάς καθόλου; Γιατί τέτοια θολούρα δεν εξηγείται αλλιώς...

trexagireveΣαν καλή αδελφούλα που είσαι βρίζεις από απόσταση εκ του ασφαλούς αλλά δεν απαντάς...ΠΟΙΕΣ έρευνες κάνανε οι 50; Ποιος τις χρηματοδότησε; Τι διαφορά έχει το κλίμα από τον καιρό; Τι διαφορά έχει ο κλιματολόγος από το μετεωρολόγο;

trexagireve
Ξεφωνημένη παλιαδέρφο...
Και τώρα, πάλι τα ίδια κάνεις...Πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, ρε νουμερο;...

Kαθίστε καλά για θα φέρω τον zip

10/07/2010, 00:00:24
Εντάξει με έπεισες θα κάτσω ήσυχος...

Στα αλήθεια, κατάλαβε κανένας τι έπαθε ο ζιπ; Μήπως άφησε σε κανά ανηψάκι του το λάπτοπ με τον κωδικό του και το μικρό μπαίνει για να μας κάνει πλάκα;