- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
συντεταγμένες μπορούμε να έχουμε να το δούμε και εμείς στο google earth ;

Οι λέξεις και οι αριθμοί:
14°01'17.10''Β 48°21'44.44''Ε
Η κατασκευή:
14°00'51.56''Β 48°21'23.14''Ε
![]()

Ιωάννης Φουράκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι" το 1996.
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Κανονικά στο tools έχει την επιλογή "Degrees,decimal,minutes" αλλά παρόλο που την επέλεξα και την έκανα apply μου έβγαζε no results...
Δεν καταλαβαίνω τι παίζει... αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει...

Fly to:
και εκεί δίνεις τις συντεταγμένες. Πρόσεξε λίγο το συμβολισμό (σου δίνει και παράδειγμα), και δέχεται και δεκαδικά αλλά πρέπει να κάνεις σωστή μετατροπή.
ο 2ος τρόπος πιο "παραδοσιακός" και "μπακάλικος" είναι
να ενεργοποιήσεις το "GRID" από το μενού του [View]
και έτσι βάζει σε όλη τη Γη τις γεωδαιτικές συν/νες.
Οπότε γνωρίζοντας ότι μιλάμε για Υεμένη, παραλία -κόλπο του ΄Αντεν κλπ, ζουμάρεις εκεί κοντά και κοιτάς παράλληλα και τα νούμερα να πέσεις κοντά σε αυτά που έδωσε ο Αιθεροβάμωνας.
Θα το δεις είναι εύκολο, έχει κι άλλους κρατήρες εκεί (ηφαιστειακοί, γιατί εκεί πέρα η περιοχή πέφτει απάνω στο χωρισμό λιθοσφαιρικών πλακών και γίνεται ο χαμός από ρήγματα και ηφαίστεια...) και μάλιστα παραδίπλα του είναι ένας γεμάτος νερό σαν κυκλική λίμνη (καλδέρα).
Για έξτρα βοήθεια, σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά του σημείου ενδιαφέροντός μας είναι και μια πόλη η BIR ALI όπως γράφει...
Και η επιγραφή "κοιτάζει" δυτικά δηλαδή από την εξωτερική πλαγιά του κρατήρα προς το BIR ALI.
Η δε κυκλική κατασκευή βρίσκεται σε μια μικρή χερσόνησο στην παραλία κάτω.
Φαντάζομαι θα τα βρεις πιο εύκολα τώρα!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Αυτό που έχω να πω ότι με μια δεύτερη ματιά τα νούμερα δε μου φαίνονται τόσο για νούμερα... Βλέπω κάποια ΖΖ και είναι σίγουρα ΖΖ γιατί το 22 φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι 22 επειδή εχει πολύ καμπύλη... Δεν ξέρω...και το 1 ίσως να μην είναι 1 αλλά Ι... καλά μη βαράτε μια σκέψη έκανα... επειδή δε μου φαίνονται και πολύ νούμερα... ριξτε και σεις μια πιο προσεκτική ματιά δίπλα στο 22 έχει και κάτι άλλο που δε φαίνεται πολύ καλά...

προσεχε με ολα αυτα μην σου
ξεφυγει κουβεντα για...αστροπυλη..
γιατι δεν θα μας ξαναμιλησει κανενας!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Εμένα έχουνε πάψει να μου μιλάνε εδώ και καιρό κάποιοι απο δω μέσα...

Oι συντεταγμένες της κατασκευήs:
14°00'51.56''Β 48°21'23.14''Ε = 317 = 11!!! τυχαίο? Δε νομίζω...
Οι συντεταγμένες της επιγραφής δε μας αφορούν γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εστιασμένες σε ένα και μόνο σημειο αφού τα γράμματα-σύμβολα εκτείνονται διάσπαρτα σε μια περιοχή μεγάλη και απέχει αρκετά το ένα από το άλλο.
Και αν ακόμη το θέλετε έτσι μας βγάζουν σύνολο 199 = 19 = 10 = 1!
Δείτε εδώ αλλά επειδή δεν είναι πολύ καλή η μετάφραση επιλέξτε δίπλα γλώσσα Αγγλικά για να το διαβάσετε στο πρωτότυπο κείμενο..
http://www.evenstarcreations.com/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=61

quote:
Oι συντεταγμένες της κατασκευήs:
14°00'51.56''Β 48°21'23.14''Ε = 317 = 11!!! τυχαίο? Δε νομίζω...
Ακόμα και μια μικρή απόκλιση στις συντεταγμένες μπορεί να αλλάξει τον αριθμό. Εγώ λοιπόν πήρα τις συντεταγμένες από το κέντρο του κύκλου που είναι η κατασκευή και δεν βγήκε κανένα τέτοιο νούμερο (11)
Τυχαίο ; Φυσικά.
Λες να μην ξέρω ότι η παραμικρή απόκλιση επιφέρει αλλαγή στο νούμερο?
Γι'αυτό το λόγο μελέτησα τα νούμερα της κατασκευής που είναι επικεντρωμένα σε ένα στόχο.
![]()

quote:
Οτι πεις υποχθόνιε ...σου χαλάμε χατήρι?Λες να μην ξέρω ότι η παραμικρή απόκλιση επιφέρει αλλαγή στο νούμερο?
Γι'αυτό το λόγο μελέτησα τα νούμερα της κατασκευής που είναι επικεντρωμένα σε ένα στόχο.
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Αφού το ξέρεις λοιπόν γιατί βγάζεις ένα τέτοιο συμπέρασμα ; Εγώ πήρα τις συντεταγμένες από το κέντρο του κύκλου, εσύ ;

Σήμερα έχουμε 1/3/2011 βγάλε τα 1/3 20 και έχουμε 11!!! τυχαίο? Δεν νομίζω...
Edited by - Underground on 01/03/2011 16:05:14
Και ξέρεις γιατί? Γιατί μαζί τους κάνω διάλογο.
Κοινώς διάλογο κάνουμε όταν με κάποιον έχουμε έστω μια κοινή βάση... μια κοινή αφετηρία που επιτρέπει να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το υπέροχο ταξίδι (της συζήτησης)
Το ταξίδι μπορεί να είναι κουραστικό, να έχει στροφές λακούβες αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι με τον "συνοδοιπόρο" κοιτάς προς την ίδια πλευρά... βαδίζεις στο ίδιο μονοπάτι... κι αν ακόμη δεν δεις την λακούβα... θα την δει εκείνος που βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι και θα σε σώσει.
Και τώρα ξανασκέψου... έχουμε εμείς οι δυο κάτι κοινό?
Πίστεψέ με δεν είναι κάτι προσωπικό...![]()
Υ.Γ. Μεταξύ μας... πιστεύω ότι κι αν ακόμη βαδίσουμε το ίδιο μονοπάτι με χαρά θα με αφήσεις να πέσω σε μια λακούβα με σκατά...![]()

Edited by - Avallon on 01/03/2011 21:41:57
Edited by - Underground on 02/03/2011 00:27:06
Edited by - Underground on 02/03/2011 00:55:28
quote:
Ίσως βέβαια η απάντηση είναι πολύ πιο πεζή και η ύπαρξη τόσου στρατού και πλοίων σε αυτή την περιοχή (που κακά τα ψέμματα δεν αφορούσε ποτέ την πειρατεία ότι και να λέμε τώρα.. δύναμη 26 χωρών) ήταν απλά και μόνο γιατί ήξεραν (δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι φυσιολογικό αυτό φαντάζομαι) ότι στην περιοχή αυτή (Μεσόγειο που και εκεί πάντα υπάρχει δύναμη και κόλπο Άντεν) θα γινόντουσαν όλα αυτά τα γεγονότα με όλες αυτές τις χώρες (ανάμεσα σε αυτές και η Υεμένη και παρολίγο και η Σαουδική Αραβία). Μην ξεχνάμε επίσης ότι δύναμη (όπως πχ το USS Enterprise) έφυγε απ τον κόλπο του Άντεν να πάει προς μεσόγειο (Λιβύη) ή ότι το Ιράν πάτησε μεσόγειο. Το ότι κάτι "ζυμώνεται" στην περιοχή είναι φανερό καθώς δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο πλέον στην εποχή μας απλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο κινείται στην σφαίρα του υπερφυσικού ή του παράξενου ή απλά του Γεωπολιτικού. Ίσως πάλι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για γεγονότα πολύ κοντινότερα από αστροπύλες (ε ρε χαρούλες μετά οι προφητάκιδες που το πάνε απο χρόνο σε χρόνο λες και δεν θα γινόταν κάποτε έτσι κιαλλιός) Υποθέτω κανείς δεν ξέρει και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα το μάθουμε. Εύχομαι τελικά να μην είναι τίποτα απ όλα αυτά ούτε αστροπύλες ούτε συρράξεις και η περιοχή μας να ηρεμήσει και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας να είναι 5-10 ρακένδυτοι πειρατές πάνω σε μια βάρκα.
Συμφωνώ απόλυτα craven με ότι είπες! Εγραψες... από κάθε άποψη.
Η δική σου "κοσμοθεώρηση" δείχνει ότι είσαι άτομο χωρίς παρωπίδες με ανοιχτούς ορίζοντες και αρκετά σκεπτόμενος ωστε να μην κατεβάζεις αμάσητο ότι σου σερβίρουν!![]()

quote:
Κοινώς διάλογο κάνουμε όταν με κάποιον έχουμε έστω μια κοινή βάση... μια κοινή αφετηρία που επιτρέπει να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το υπέροχο ταξίδι (της συζήτησης)
Δηλαδή δεν απαντάς σε άτομα που έχουν διαφορετική άποψη πάνω στην συζήτηση ; Μάλιστα...