- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ.
ΤΟΝ Anounaki , cube , ΜΑΝΟ , Oannes ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ , ΜΑΡΑ , ΡΑΜΟΓΛΟΥ (ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ) , ΕΛΠΙΔΑ .....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤO ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Λοιπόν... Με το Ναύπλιο τί θα γίνει; Αναμένονται προτάσεις

Τελοσπάντων την άλλη φορά θα προσέχω!
Ελπίζω κάποια φορά να καταφέρω να σας συναντήσω!
Από ό,τι καταλαβαίνω έχασα μία ενδιαφέρουσα συνάντηση.Κρίμα!!
Βλέπετε δεν έχω την άνεση χρόνου να διαβάζω ΟΛΑ τα forums.Να
σκεφτήτε για την συνάντηση πληροφορήθηκα από "σπόντα"!!!!
Δεν πειράζει.Πιστεύω στην επομένη συνάντηση και εάν κάποιοι
φίλοι με ειδοποιήσουν (έστω και με προσωπικό e-mail) να μπορέσω
να παρευρεθώ.Συγχωρήστε την ίσως μεγάλη απαίτηση μου.....αλλά
για όλα φταίει η έλλειψη χρόνου που δεν μου επιτρέπει μία τακτικώ-
τερη ενημέρωση.
Φιλικώτατα
Πέτρος
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ
ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΤΣΙ
Ο κακός λύκος

quote:
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ
ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΤΣΙ
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ...ΣΤΥΛ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΩΝ ΤΟΠΩΝ Κ.Λ.Π.;
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΓΕΡΟΙ ???????????
ΤΙ ΓΕΡΟΙ ???????????
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 67 ΚΑΙ ΕΣΥ 55............ ![]()
![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kapodistria ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ??????
ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.....
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ....
ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ....![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Kρίμα,κρίμα...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

Καταρχήν θα μιλήσω για αυτό που έβαλε ο Αννουνάκης...ΤΙ ήταν αυτό? Φαντάσματααααααααααααα? (Ο ΟΑΝΝΕΣ με πρόλαβε και ήξερε ότι θα το σχολιάσω!)
Τελοσπάντων...
Λοιπόν στο δίκτυο δεν μπορούσα να μπω αυτές τις μέρες...γιατί...απίστευτο και όμως αληθινό...ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝ!!!!!!![]()
Αυτή την φορά άσχημα...Το αμάξι συνεργείο και εγώ με ελαφρά διάσειση και μιά μελανιά στο πόδι! Αλλά ζω! Κάποιος με μάτιασε την ΚΥΡΙΑΚΗ και την δευτέρα το πρωί έγινε το τρακάρισμα. Ευτυχώς φταίει ο άλλος.
Πάει και αυτό.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ που μας έρχεται... Προτείνω να βρεθούμε πάλι στο ΟΛΥΜΠΙΚΟ είναι κοντά και έρχονται πιο πολύ φίλοι εκεί... γιατί είναι κοντά για όλους. ΩΡΑ 17:00 είναι καλά?
Λέω όχι για ΝΑΥΠΛΙΟ γιατί είναι μακριά και δεν έχω ΑΜΑΞΙ...!$@%@#^#$^#^#&&$%*@#@$%#*%...και επειδή ο καιρος αυτό το ΣΚ δεν θα είναι και πολύ καλός. Λέω για ΝΑΥΠΛΙΟ να περιμένουμε να ανοίξει ο καιρός και μετά να πάμε...και να κάνουμε και κανένα μπάνακι!
Ξέρω ότι θα λυπηθεί η φίλη ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ αλλά...Συγνώμη καλή μου καποδίστρια.
ΟΠΟΙΟΣ θέλει μπορεί να έρθει. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ...όλοι οι καλοί χωράνε.
Θέλω να πω ότι χάρηκα που γνώρισα όλους όσους είχαν έρθει και όσους είχα ξαναδεί, ακόμα και εάν με πειράζανε που ήπια μαρτίνι.![]()
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα καλούς ανθρώπους και γλυκομίλητους συνομιλητές.
Ελπίζω να είναι και στην επόμενη συνάντηση όλοι και ακόμα περισσότεροι έτσι ώστε η παρέα να μεγαλώσει, η θετική ενέργεια να γίνει πιο θερμή και οι γνώσεις να μοιραστούν απλόχερα!
Εγώ έδωσα το μέρος και την ώρα εσείς δώστε το ΠΑΡΟΝ!
ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!
1.VALDA πάλι δεν ήρθες...![]()
2.MARILINE αυτή την φορά πάρε το τηλέφωνο μαζί σου, θα σε περιμένουμε.
3.ΠΕΤΡΟΣ σε περιμέναμε, αν δεν διαβάσεις το forum θα σε ενημερώσουμε και με mail.
4.GEORGE D τι εννοείς...φώτησε μας? ![]()
Να είστε όλοι καλά!
Edited by - cube on 29/10/2003 11:02:38
ενα χαρτακι που να γραφει "κινουμενος στοχος" ,σε βλεπω να βαζεις.
βγαινεις να διασκεδασεις και τυχαινουν στραβα ,νομιζω πως θα ειναι καλυτερα αυτην την φορα να μην κανονισουμε κατι.
πιστευω πως θα ειναι καλυτερα ,ετσι ωστε να οργανωθουμε για να παμε στο ναυπλιο ,οταν ολα θα εχουν καταλαγιασει.
κυβε καλη αναρρωση ,να προσεχεις ,σε θελουμε μαζι μας.
να προσεχεε,ειστε σημαντικοι
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 29/10/2003 12:24:48
Θέλω να πω πως και εγώ χάρηκα και πέρασα όμορφα το απόγευμα με τους παλιούς φίλους και τους καινούριους που γνώρισα.
Φίλη Valda, κρίμα που δεν ήρθες μία γυναικεία συμπαράσταση την περίμενα..
quote:
ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Φίλε Avatar, μα τι λες ? στα μπαράκια σερβίρουν αλκοόλ και από ότι είδα στην παρέα δεν πίνει κανείς αλκοόλ, όλοι με καφέ την έβγαλαν … (ε καλά εξαιρέσεις υπάρχουν παντού για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα)
Φίλη Kapodistria, μήπως να κάνεις εσύ το μεγάλο μπαμ και να πάρεις απόφαση το ταξιδάκι Ναύπλιο – Αθήνα? Σίγουρα όλοι θα χαρούμε να σε δούμε και να σε γνωρίσουμε – όσοι δεν σε ξέρουμε.
Φίλε cube σου εύχομαι περαστικά και να ναι το τελευταίο.
Να’ στε καλά ![]()
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ cube.....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΕ .... ![]()
![]()
Anounaki ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ?????? ![]()
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΕΦΕΡΑ
quote:
ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΧΙ AVATARGR για 12 το βράδυ δεν το συζητάω, ιδιαίτερα κυριακή που την επομένη έχουμε δουλειά. Η συνάντηση θα γίνει απόγευμα 17:00 ή νωρίτερα.
ΕΛΠΙΔΑ όσον αφορά αυτό που μου ζήτησες εσύ και η ΜΑΡΑ θα το βρείτε στο Μύθος και θρησκεία --> Βοήθεια (ζητώ ηλεκτρ.αρχείο ελλ.λέξεων).
Να είστε καλά.
Σε ευχαριστώ πολύ που το θυμήθηκες, ελεγα πως το είχες ξεχάσει... εδώ το ξέχασα εγώ.... (μα τη μνήμη Θεέ μου)
Τώρα εσύ τα έγραψες, εγώ τα κατάλαβα...?
Edited by - elpida on 29/10/2003 13:45:51
quote:
Φίλη Valda, κρίμα που δεν ήρθες μία γυναικεία συμπαράσταση την περίμενα..
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!!!!
cube περαστικα, την επομενη μην πιεις μαρτινι....δοκιμασε κατι σε αγιασμο καλε μου :P
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.