- "ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΣΚΕΨΕΩΝ" Νο 1 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εγω αρχισα να μουγκριζω σα ζωο, κατι σαν λυκος και ενοιωθα το κακο να με κυριευει. Οφειλω να πω πως εκεινη τη περιοδο ακουγα ενα προγραμμα υπνωσης και καπως με ειχε καταβαλει. Ενοιωσα τη δυναμη του σκοτους να με αποδεσμευει απο τους ιερεις και μετα ξυπνησα.
Ηταν το πιο παραξενο συμβαν, που μου εχει συμβει. Εμοιαζε απολυτως αληθινο. Δεν ηταν απλα ενα συνειδητο ονειρο μα εμοιαζε τοσο αληθινο.
quote:
. Ενοιωσα τη δυναμη του σκοτους να με αποδεσμευει απο τους ιερεις και μετα ξυπνησα.
Από τη στιγμή που μιλάμε για όνειρο μιλάμε για επιρροές, οπότε αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το με τι ασχολείσαι στην καθημερινότητα σου και κατά πόσο σε επηρεάζει.
Ομως θα ήθελα αν επιθυμείς να εξηγήσεις τι εννοείς με το παραπάνω που δανέιστηκα από το ποστ σου, γιατί με μπέρδεψε λιγάκι...
Craven δεν ξέρω για σένα, εγώ όταν τρώω αργά το βράδυ δεν βλέπω καθόλου όνειρα, κοιμάμαι ξερός. Παίζει ρόλο βέβαια και η ηλικία.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Θελησα να το μοιραστω για μηπως καταλαβω περι τινος προκειται... αυτο το συμβαν. Το φρικιαστικο της υποθεσης ηταν οτι πρωτα ακουσα καμπανες πεντακαθαρα και κατι σαν να με τραβηξε σε ενα matrix.
Παρα ηταν "χοντρο" το συμβαν για να το ξεχασω και παρομοιο δε μου εχει συμβει ποτε ξανα, σα να ξυπνησα σε αλλη διασταση αλλα στον ιδιο χωρο. Δε κοιμομουν, μαλιστα ειχα ξυπνησει στα μεσα της νυκτος και διαλογιζομουν.
Παρτε μια γευση απο υπνωση επι τη ευκαιρια
https://www.youtube.com/watch?v=UtOUiekJkoQ
Δεν ειναι σαν αυτο το προγραμμα που ακουγα αλλα μια γευση αρκει.
Τρωω αργα το βραδυ και δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα εκτος του οτι ο μεταβολισμος δε λειτουργει ως πρεπει.
Αλλο ενα συμβαν ειχε συμβει χρονια πριν οταν με παρελυσε μια οντοτητα που πηρε τη μορφη της αδερφης μου οταν κοιμομουν και ειχα ξυπνησει εξαιτιας αυτου.
Τι ηθελα να πω πραγματι, ηταν οτι η σκοτεινη πλευρα του εαυτου μου με βοηθησε να ξυπνησω ενω... ημουν ηδη ξυπνιος. Με βοηθησε να επανερθω στην καθιερωμενη διασταση που λειτουργουμε κανονικα.
Οταν νιωθεις το "κακο", τη στιγμη που θελουν να σε εξοντωσουν, τοτε αυτο ειναι απελευθερωτικο. Εφοσον λοιπον οι ιερεις αποφασισαν οτι εγω ημουν η προσωποποιηση του κακου, τοτε εγω δεν αποποιηθηκα του ρολου μου (το να ειμαι κακος) διοτι ηθελα να επιβιωσω.
Και τα καταφερα.
Edited by - magicpap on 23/01/2015 17:13:55
Αυτά με τις φωνούλες στον ύπνο περι καλού και κακού εαυτού, τα ξέρω και από προσωπικές εμπειρίες, είναι παραμύθια της χαλιμάς δεν έχουμε δυο φύσεις, σκοτεινές και φωτεινές. Η φωτεινές ή δεν υπάρχουμε παένει το πράμα που λένε και στο χωριό μου.
Οσον αφορά τη σελίδα στο προφίλ σου τώρα, πιστεύω να γνωρίζεις τους νόμους που διέπουν τέτοια πράματα. Επί τρία, αν σου λέει κάτι. Μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα.
Οταν μικρός κατάλαβα ότι μπορούσα να υποβάλλω πράγματα σε ανθρώπους, ένιωσα τέτοια αηδία όταν προσπάθησα να το δοκιμάσω, που μου έγινε βίωμα να μην παρακαλάω ούτε για απλά πράγματα, που φαινομενικά θα με βγάζανε ωφελημένο. Και χωρίς κανένα play button. Εξάλλου, όλοι είμαστε υπεύθυνοι των επιλογών μας.
Η ελεύθερη βούληση δεν είναι παίξε γέλασε. Το να ασχολείσαι με τις ζωες των άλλων με κυριαρχικό τρόπο απλά υποδηλώνει ότι έχεις αφήσει τη δική σου ζωή στην άκρη, και δεν εκτιμάς τον εαυτό σου.
Και θεωρώ ανεκτίμητο δώρο το να ζούμε τη δική μας ζωή.
Γενικολογώ, δεν αναφέρομαι προς κάποιον επί προσωπικού.
Αυτή είναι η άποψη μου, τίποτα παραπάνω.
Καλή μας συνέχεια.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Χωρίς να παρακολουθήσεις δεν μπαίνεις σε ένα τέτοιο σάιτ και αρχίζεις και αραδιάζεις τα προϊόντα σου.
Τώρα αν θέλεις το σκοτάδι μπορεί να σε απορροφήσει και στην πραγματική σου ζωή, είναι απλά τα πράγματα, συν ότι αν έχεις ένα τέτοιο σάιτ φυσικό είναι να σε κυνηγάνε επιτήδειοι και να βλέπεις τέτοια όνειρα.
Ερώτηση δηλαδή εσύ σύμφωνα με τον υπνωτισμό, αυτό μου θυμίζει δημιουργείς μία παραίσθηση και μία εικονική ζωής σαν το έργο του Σβαρτζενεγκερ, όπου θέλει να ταξιδέψει για λίγες μέρες στον ύπνο του.
quote:
Επί τρία, αν σου λέει κάτι.
Mπορεις να το διευκρινησεις το επι τρια?
Δεν ειμαι γνωστης του μυστικισμου απλα ασχολουμαι με το αχαλινωτο υποσυνειδητο.
quote:
συν ότι αν έχεις ένα τέτοιο σάιτ φυσικό είναι να σε κυνηγάνε επιτήδειοι και να βλέπεις τέτοια όνειρα.
Δε με κυνηγανε και επισης δεν ηταν ονειρο, μα ωμη πραγματικοτητα.
Υπαρχει η περιπτωση να μου κανανε "remote exorcism" δηλ. εξορκισμο μετ'αποστασεως. Δε το αποκλειω.
Registrant Name: George Papazoglou
Registrant Organization: ClickSpect
Registrant Street: Iliados 14
Registrant City: Thessaloniki
Registrant State/Province: West Macedonia
Registrant Postal Code: 54641
Registrant Country: GR
Registrant Phone: +2315501859
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax:
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: georgethepap<at>gmail.com
Edited by - Heretic on 24/01/2015 15:07:35
quote:
magicpap
Υπαρχει η περιπτωση να μου κανανε "remote exorcism" δηλ. εξορκισμο μετ'αποστασεως. Δε το αποκλειω.
Είναι το πιό πιθανό φίλε.
Υπάρχει στο Βατικανό μιά ειδική ομάδα ιερέων εξορκιστών, ειδικά εκπαιδευμένων και με φυσικά χαρίσματα esp, οι οποίοι κατ'εντολήν του εκάστοτε Πάπα και μετά από σύμφωνη γνώμη ενός πενταμελούς συμβουλίου καρδιναλίων, επεμβαίνουν εξ' αποστάσεως σε κάθε κακομοίρη, που προσπαθεί να κάνει υπερβατικές σκέψεις, αστρικά ταξίδια και γενικά σε όσους υποπέσουν στην αντίληψή τους, οπουδήποτε στον κόσμο.
Δεν έχει σημασία σε ποιά θρησκεία ανήκουν, αρκεί να εμποδισθούν να ανακαλύψουν τις υπερβατικές αλήθειες, που με τόση επιμονή το Βατικανό αποκρύπτει.Οι ιερείς αυτοί, έχουν από τον Πάπα, το δικαίωμα να καταστείλουν την " πνευματική επανάσταση " χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε υπερβατικό μέσο κρίνουν κατάλληλο.Ακόμη και αυτή την κατάληψη σώματος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - Heretic on 25/01/2015 23:51:31
quote:
Νικόμαχος, αστο δεν χρειάζεται. Εγινε ήδη η σχετική banishing ritualEdited by - Heretic on 25/01/2015 23:51:31
Σοβαρά?
Εγινε ήδη λειτουργικό εξοστρακισμού?
Ηταν εξ' αποστάσεως?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Νικόμαχος, αστο δεν χρειάζεται. Εγινε ήδη η σχετική banishing ritualEdited by - Heretic on 25/01/2015 23:51:31
Σοβαρά?
Εγινε ήδη λειτουργικό εξοστρακισμού?
Ηταν εξ' αποστάσεως?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Χμμ.. εγινε αλλα βλέπω οτι δεν έπιασε. Κατσε να δοκιμάσω κάτι αλλο.
magicpap, καμμιά σχέση με τον Γιώργο Παπάζογλου, τον εκ θεσσαλονίκης;