- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Να περάσετε όλοι όμορφα.![]()
Sinigami
Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με Greeklish ώστε να είσαι κατανοητός από όλους μας .
Αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα για αυτό, διάβασε την λύση σε αυτό το λινκ .
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

Εχω δημοσιεύσει ξανά εμπειρία μου που πραγματικά μου άλλαξε τον τρόπο που βλέπω την ζωή. Ήταν εδώ στο ίδιο thread αλλά σε άλλο τίτλο. Διαβάζοντας κάποιες εμπειρίες είμαι σίγουρη πλεον οτι έζησα αστρική προβολή χωρίς την θέλησή μου.
Το βράδυ των σαράντα ημερών από το θάνατο της πεθεράς μου και ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ (στο σπίτι της), χωρίς να καταλάβω τι μου συνέβαινε, νόμιζα οτι όλοι το ζουσαν αυτο... άκουγα έντονα κλάματα και αναστεναγμους έξω απο το παράθυρο του δωματίου (με την φωνή της νεκρής πεθεράς μου), και πολλές φωνές γυναικείες που σαν να προσπαθούσαν να την πείσουν για κάτι. Φαινότανε καλοπροαίρετες και καλοσυνάτες φωνές.Το ζούσα αρκετή ώρα αυτό και νόμιζα ότι ακουγότανε από μεγάλα ηχεία, λες και γινότανε κάποια εκδήλωση στο χωριό και είχε σταματήσει η μουσική έχοντας μείνει ανοικτο το μικρόφωνο..Ξαφνικά άκουσα ένα θόρυβο στην αυλή, ο πεθερός μου είχε ξυπνήσει και κτύπησε μια πόρτα, και αυτομάτως ένιωσα να κατεβαίνω απότομα και με φοβερές δονήσεις μέσα στο σώμα μου, ένιωθα την συγκόληση "εμένα"¨και του σώματός μου.
Ρώτησα τον πεθερό μου εαν άκουγε αυτά που άκουσα και μου είπε φυσικά οτι δεν άκουσε τίποτα.
Δεν ξέρω σε τι διάσταση βρέθηκα.. δεν ξέρω εάν τραβούσε περισσότερο τι θα συνέβαινε.. δεν την θεωρώ και την πιο ευχάριστη εμπειρία, αλλά όμως μου έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο που βλέπω πια την ύπαρξή μας.. και πόσα πράγματα δεν γνωρίζουμε..
Μετά απο αυτήν την εμπειρία σκέφτεσαι να ερευνήσεις το φαινόμενο της αστρικής προβολής?
Υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν συμβεί διάφορα τέτοια, και όμως αυτοί δέν ενδιαφέρονται να ερευνήσουν,φοβούνται(προσωπικά το θεωρώ παράλογο).
Η αδερφή μου επίσης είχε πολλές εμπειρίες κατα καιρούς,αλλά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για το φαινόμενο αυτό,μάλιστα προσπαθούσε να το αποφύγει όταν συνέβενε.
Η αποψή μου είναι οτι σε μερικούς ανθρώπους που επικρατεί η υλιστική σκέψη,η ψυχή τους προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους ανοίξει τα μάτια.
Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω
Γενικά είμαι άτομο επιρρεπή σε τέτοια φαινόμενα, νιώθω έντονα την παρουσία αγαπημένων προσώπων που φεύγουν ..
Δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω πραγματικά έτσι μ΄αυτόν τον τρόπο, χωρίς δηλαδή να το θέλω. Πιστεύω οτι δεν ήταν απλά εμπειρία α.π., αλλά και μεταφοράς σε άλλη διάσταση, εκεί που προσωρινά βρίσκονται οι ψυχές πριν να περάσουν στην επόμενη που μένουν για πάντα.
Η εμπειρία σου φαίνεται να ανήκει στην 5η διάσταση που είναι το αστρικό επίπεδο. Που νομίζεις ότι πάνε οι ψυχές μετά το αστρικό και λες «εκεί που μένουν για πάντα»
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τον κόσμο
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 21/04/2009 23:37:18
Εγώ χρόνια τώρα ξέρω οτι το αστρικό επίπεδο ανήκει στην 4η διάσταση οχι στην 5η. Στην 5η ανήκει το νοητικό.
Δεν ειναι Ελληνες αυτοι;
Ο Χριστιανισμος τιμησε αυτα που επρεπε να τιμηθουν απο την αρχαια Ελλαδα!Ο πολιτισμος δεν καταργηθηκε!Ουτε καταστραφηκε η τεχνη,η τεχνολογια,η μουσικη,το θεατρο...
Η παγανιστικη λατρεια καταργηθηκε απο τον Χριστιανισμο και μονο!
Αν εχουμε την δυναμη να αποκτησουμε την σοφια των προγονων μας τοτε μπορουμε να το κανουμε και με τον Χριστιανισμο ο οποιος μας δειχνει τον δρομο που οδηγει στον Ουρανο κι εμεις αντι να κοιταξουμε ψηλα,κοιταμε το δαχτυλο...
(μόνο αυτό δεν έχουμε ακούσει ακόμα...)
Βέβαια τώρα θα πεταχτούν όλα μαζί τα προβατίνια και θα πούν με μια φωνή... "ΑΛΗΓΟΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ" αλλά πρώτη φορά βλέπω να κάνουν γιορτές, σπονδές, ανθρωποθυσίες, προς τιμήν "αλληγοριών"...
και παίζει και να καταλήξουμε οτι οι Εβραίοι και όχι οι Ελληνες σκοταδιστές "φάγαν" τον Σωκράτη.
μπεεεεεεεεε, δεν υπήρχε ιερατείο στην Ελλάδα...
Τώρα που βρήκες και….τα πνευματικά σου αδέρφια (του τύπου ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ-hrismig) ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕ! Άντε και εις ΑΝΩΤΕΡΑ!
Πάντως δεν μπορώ να πω: κάπου μέσα στο κόλλημα που τρώτε, έχετε και λίγο πλάκα. Ας είναι, δεν σας παίρνει στο σύνολο σας και κανείς (εκτός του μαντριού) στα σοβαρά…..
Τελικά, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ κύριε σοφιστή: ήτανε για ΔΕΝ ήτανε ο κολλητός σας Φλάβιος Βελέριος (αργότερα τον «έχρισε» ο μεταπράτης Γιαχβεδισμός σας ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ!!) ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ?
Έβλεπε, για ΔΕΝ έβλεπε στο νέο όνομα «Χριστός» την συνέχεια της υπάρχουσας λατρείας καθώς και των εορταστικών εθίμων?
Είναι αλήθεια ότι ΕΩΣ ΤΟΤΕ (δηλαδή έως την Α’ οικουμενική σύνοδο όπου……την έναρξη των εργασιών της «ευλόγησε» Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ –ΜΗ ΚΑΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ!) υπήρχανε διάσπαρτες ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ μικρές κοινότητες ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΤΥΠΟ?
Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί της αίρεσης του Τζεσουά ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ στο σύνολο της Ρωμαϊκής επικράτειας και ότι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΑΣ ΕΠΗΛΘΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΛΑΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?
Είναι αλήθεια ότι η λατρεία του Θεού του ηλίου (γι’αυτό ΑΣΧΕΤΕ και το 25 Δεκεμβρίου!!) ΜΙΘΡΑ ήτανε η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? Είναι αλήθεια ότι ΠΡΙΝ την εγκατάσταση σας στην κοσμική εξουσία ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ? Είναι αλήθεια ότι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ….»ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»?
Αλήθεια, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΓΟΥΣΤΑ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΛΑΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ? Την γνωρίζετε?
Και κάτι ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΩΝ) ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ Η ΟΧΙ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ?
Αντί να κουράζεται με τις αμπελοφιλοσοφίες σας και τα ιουδαιοχριστιανικά σας κόμπλεξ, καλά θα κάνετε να μελετάτε και τίποτε άλλο εκτός από απολογητές της φανταστικής χριστολογίας.
Αυτά, τέκνα του Αβραάμ!
Ο Χριστιανισμός ΤΙΜΗΣΕ αυτά που έπρεπε να τιμηθούν, λές. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ? Και βάση ΠΟΙΟΥ «ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ» ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?
Μήπως με το ίδιο κριτήριο που δρούσανε στο μεσαίωνα οι ιεροεξεταστές του δόγματος…..της αγάπης του χριστού? Μήπως με το ίδιο κριτήριο που υπέβαλαν εις τον γνωστό ΛΙΒΕΛΟ οι κύριοι της Ορθοδοξίας όσους…..επέστρεφαν από σπουδές στο εξωτερικό?
Αναμασάς τα γνωστά ΨΕΥΔΗ που φροντίζει να σκορπά το ιερατείο (πού έμμεσα ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ) άπαξ και ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος το 1821.
Πάντοτε έτσι ήτανε. Όσοι θέλουνε να «αγιάσουνε» τα εγκλήματα των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ προβάλλουνε τέτοιου είδους δικαιολογίες.
Βέβαια, κάπου έχεις και «δίκαιο». Οι ανθελληνικές πράξεις των ιουδαιοχριστιανών εξουσιαστών αποδεικνύονται μόνο έμμεσα. Έτσι για παράδειγμα ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ», ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! Της Εκκλησίας που προσκυνάς.
Εάν πάρουμε για παράδειγμα την απόφαση της «εν Καρθαγένη τοπικής συνόδου» τότε με φρίκη διαβάζουμε: « Αιτήσαι δει τους θρησκευτικωτάτους Βασιλείς, ώστε εγκαταλείματα των ειδώλων τα κατά πάσαν την Αφρικήν, κελεύσαι παντελώς ανακοπήναι. Και γαρ εν πολλοίς τόποις παραθαλασσίοις και διάφοροις κτήσεσιν ακμάζει έτι πλάνης η αδικία, ίνα παραγγελθώσι και αυτά απαλειφθήναι και οι ναοί αυτών οι εν τοις αγροίς και εν αποκεκρυμμένοις τόποις, χωρίς τινός ευκοσμίας καθεστώτες, παντί τρόπω κελευσθώσι καταστραφήναι» (πηδάλιο, σελ.497 Καρθαγ.Κανών 67)
Κατά τα άλλα, φερέφωνα σαν και εσένα διατυμπανίζουνε ότι «…ο Χριστιανισμός τίμησε αυτά που έπρεπε!!!»
Απόλαυσε λοιπόν με την ησυχία σου το κείμενο ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΠΡΕΠΕ» Απόλαυσε με την ησυχία σου την «απόδοση τιμών» στους ναούς ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΩΝ με το…γεμάτο αγάπη «…παντί τρόπω καταστραφήναι!».
Κοίτα λοιπόν….ψηλά Skorpina γιατί έτσι δεν θα δείς και την μαυρίλα που έχεις μπροστά σου. Κοίτα λοιπόν ψηλά, γιατί λίγο πιο χαμηλά ο δρόμος της αγάπης που ευαγγελίζεστε είναι ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. Θεούς που δεν έσκουζαν σαν τον λύκο για «αγάπη», γιατί δεν είχανε τίποτα να κρύψουνε.
Έχει λεχθεί ότι τον χρόνο τον αντιλαμβάνεται, ο καθένας, ανάλογα με το διανοητικό του επίπεδο.
Σάμπως και το διανοητικό επίπεδο του ανθρώπου δεν αλλάζει με το χρόνο;
Πριν καν εφευρεθούν τα ρολόγια, τον χρόνο τον μετρούσαν σε μέρες, που ήταν το διάστημα απ’ την ανατολή του ήλιου μέχρι τη δύση.
Τώρα γιατί στη Βίβλο οι Εβραίοι και συνεπώς και οι Χριστιανοί, συνεχίζουν ακόμα να πιστεύουν στη διαίρεση της κοσμογονίας σε ημέρες... πριν ακόμα δημιουργηθεί η γη, ο ήλιος και ο ουρανός, είναι μια άλλη ιστορία!
Στην ιστορία των δυο τελευταίων χιλιετιών όμως έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα, όπου η εκκλησία αναλάμβανε τον άχαρο εκείνο ρόλο, να μας εξηγεί τον κόσμο με το κατέχον διανοητικό της επίπεδο!
Βάζοντας το μάτι τους γύρω απ’ την διόπτρα του Γαλιλαίου, περίμεναν να δουν τον δημιουργό των πάντων και με την απουσία του τελευταίου, άρχιζαν ν’ ακονίζουν τα μαχαίρια τους! Μόνο η φήμη του διάσημου αστρονόμου, τους εμπόδισε ν’ ανάψουν την πυρά και για τον ίδιο, ενώ για την αποκατάσταση της καταδικαστικής τους απόφασης, χρειάστηκαν πάνω από τριακόσια πενήντα χρόνια, ώστε να πεισθούν πια, ότι δεν γυρίζει ο ήλιος γύρω από την γη, αλλά η γη γύρω από τον ήλιο! Είναι φοβερό! Το 1992 ήταν το έτος που η παπική εκκλησία, ανακάλυψε το φακό που ξεχωρίζει την Ανοησία απ’ την Λογική, δηλώνοντας κυνικά ότι, «οι ιεροεξεταστές είχαν παραπλανηθεί απ’ τις λογοτεχνικές αναφορές της εποχής»! Και δεν ήταν ο μόνος, για τον οποίο, οι Ιερές Γραφές παραπλανούσαν. Ο Τζορντάνο Μπρούνο κάηκε ζωντανός, γιατί τόλμησε να σκεφτεί ότι η γη δεν πρέπει να είναι το μόνο ουράνιο σώμα που δημιούργησε ζωή. Την ίδια τύχη είχε κι ο θεολόγος-γιατρός Μιχαήλ Σερβέτους, λίγο πιο πριν, γιατί τόλμησε σαν επιστήμονας να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα, που φαίνεται δεν άρεσε στους Καλβινιστές. Ποιος όμως σήμερα αμφιβάλλει για την κυκλοφορία του αίματος απ’ την καρδιά στους πνεύμονες που υποστήριζε ο Σερβέτους; Ίσως αυτοί που και σήμερα αμφιβάλλουν ότι, οι άνδρες πρέπει να έχουν 23 πλευρά σε αντίθεση με τις γυναίκες που έχουν 24, γιατί απ’ το πλευρό αυτό ο θεός δημιούργησε την Εύα!
Δεν αστειεύομαι αναγνώστη, θλίβομαι, οδύρομαι θα έλεγα καλλίτερα, γιατί πίσω απ’ αυτό που σήμερα προκαλεί το γέλιο κρύβεται άλλη μια καταδικαστική απόφαση της Ιερής Εξέτασης. Ο Ανδρέας Βεσάλιος, ιδρυτής της νεώτερης ανατομικής σήμερα, ήταν αυτός που τόλμησε να πει ότι και οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν 24 πλευρά, μια αλήθεια για την οποία η Αγία Γραφή ήταν αντίθετη. Καταδικάστηκε στην πυρά! Αλήθεια τι εύκολο να το λέμε... αν και ο ανατόμος την γλύτωσε, γιατί εξαντλημένος από πυρετό, πέθανε πριν ανάψει άλλη μια φωτιά. Θεία πρόνοια είπαν μερικοί...
Ο κατάλογος είναι μακρύς. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι, ο Ισπανός Τωρκοεμάδας μόνο, υπέγραψε είκοσι χιλιάδες τέτοιες καταδικαστικές αποφάσεις και δεν ήταν ο μόνος.
Έτσι γράφτηκε η Ιστορία και δημιουργήθηκε ο Πολιτισμός μας! Για αιώνες μας κυβερνούσαν επιτήδειοι τσαρλατάνοι...
«Ο τσαρλατανισμός γεννήθηκε την μέρα που ο πρώτος κατεργάρης, συνάντησε τον πρώτο βλάκα», έλεγε ο Βολτέρος, «...από τότε οι κατεργάρηδες πολλαπλασιάστηκαν...»
Από τον πρόλογο του βιβλίου μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ ΣΤΟΝ SCHWABE
υπάρχουν ακόμα και Έλληνες!
quote:
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ ΣΤΟΝ SCHWABE
υπάρχουν ακόμα και Έλληνες!
υπαρχουν και ευτυχως που υπαρχουν. και δυστηχως για καποιους πλεον ειμαστε πολλοι...
Αναρωτιέμαι φίλε schwabe,εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για τα "πιστεύω" των άλλων,τι κάνεις εδώ μέσα. Λες να τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Εσύ μας "ξεφουρνίζεις" τα δικά σου,αλλά κανείς να μην αντιδρά?
Και κάτι άλλο: εκπροσωπείς και το σύνολο τώρα? Μίλα μόνο για τον εαυτό σου και αυτό με ΣΕΒΑΣΜΟ και άσε τις εκφράσεις του τύπου "το χασες","γελάω μαζί σας".
Λυπάμαι που θα στο πω έτσι "ξερά", αλλά εκτός από τον εγωισμό,σε διακρίνει και η επιπολαιότητα.Τουλάχιστον αυτά φαίνονται από τα παραπάνω.
Ελπίζω να μπορούμε να συζητάμε "δημοκρατικά", διότι δεν σας κρύβω ότι ένας λόγος που "απουσιάζω" από την συγκεκριμένη συζήτηση είναι αυτός.
Ρωτάς «τι κάνω εδώ μέσα?». Ένα είναι πάντως σίγουρο: δεν τα «έχω» με κανέναν προσωπικά αλλά ούτε και σκοπός μου είναι να «κομματιάσω» κανέναν χριστιανό. Πόσο μάλλον δε Έλληνα.
Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο beyond ότι ορισμένες φορές το «χοντραίνω» το θέμα, αλλά παρεκτρέπομαι δυστυχώς με φαινόμενα ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ όπως αυτό του κατά τα άλλα συμπαθέστατου ΑΙΟΝ.
Αυτό που αδυνατούν να κατανοήσουν οι φίλτατοι «χριστιανοί», είναι ότι ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η θρυλική χριστιανική ηθική που ευαγγελίζονται, η οποία υποτίθεται θα “αντικαθιστούσε” το παλιό ήθος, ΥΠΗΡΞΕ ΦΡΟΥΔΑ ΕΛΠΙΔΑ!
Και σε τελική ανάλυση: ΟΛΕΣ ΟΙ «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ παρερμήνευσαν και κακοποίησαν την (υποτιθέμενη) διδασκαλία του Χριστού που οι ίδιοι κόπτονται! Διότι, μελετώντας ΤΑ ΜΕΣΑ που μεταχειρίστηκε ο χριστιανισμός για να επικρατήσει ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ μπορούμε να το δούμε.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν την αγωνία τους, αλλά και αυτοί θα πρέπει να καταλάβουνε ότι ο χρόνος τους είχε δώσει ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (…το «ΔΩΣΕΙ» σε εισαγωγικά!) να αποδείξουνε στον κόσμο την θρησκεία της αγάπης που διαλαλούσανε, όμως τελικά-και στην ουσία-όλα ήτανε ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα επιβολής εξουσίας. Απλά, με «σημαιοφόρο» την θρησκεία πατάς καλύτερα στην πολιτική έδρα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!
Ουδέποτε στην ιστορία υπήρξε ορατή μια τόσο ακραία καταγραφή αντίθεσης μεταξύ του ιδεώδους και του πραγματικού, όσο από το 325μχ και μετά. To αποτέλεσμα αυτής της "πραγματικότητας" υπήρξε μια αδιάκοπη, έως τις ημέρες μας, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΚΤΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ.
Το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑ είχανε ξεκινήσει. Ξεκινήσανε μια καταστροφική κοινή πορεία η οποία σύντομα οδήγησε σε θλιβερά μονοπάτια κράτος ΚΑΙ εκκλησία. Ο ταχύτατα (κρατική επιβολή βλέπεται…) διογκούμενος Βυζαντινισμός βυθιζόταν με εμπάθεια στο φοβερό βόθρο του εξ ανατολών δόγματος.
Οι τυμπανοκρουσίες περί της φιλάνθρωπης και ηθικοπλαστικής αποστολής της νεοϊδρυθείσας ρωμαιοχριστιανικής εκκλησίας, «παραμελήθηκε» προκειμένου να δώσει τη θέση της ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.
Αποτέλεσμα του κακέκτυπου αυτού ήτανε οι Μονοφυσίτες, Νεστοριανοί, Αρειανοί, Μονοθελητές, Παυλικανοί και κάθε είδους «αντιφρονούντες» του νέου Κωνσταντίνειου δόγματος. Κάθε τέτοια ομάδα που εξέφραζε μια διαφορετική άποψη περί της σύνθεσης του Θείου, ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΙΑΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ. Πάντοτε βέβαια με τις «ευλογίες» των ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ εκπροσώπων του Γιαχβέ επί της γης……….
Με το τέλος της σοφιστικής περιόδου ΑΛΛΑΖΕΙ οριστικά και η καλαισθησία του λόγου, και ενόψει ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΙΑΝΩΝ ακμάζει πλέον η….ρητορική ΤΟΥ ΑΜΒΩΝΑ που εξυπηρετεί αποκλείστηκα και μόνο ΤΟΝ ΑΔΗΦΑΓΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ!!
Η καλαίσθητη ρητορική που δίδαξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα ξεπέσει πλέον στο επίπεδο μιας τεχνικής διδασκαλίας του πατερικού λόγου. Ενός «λόγου» που σκοπός του είναι η συστηματική αποχαύνωση και οι διδαχές των Ιουδαϊκών «άθλων»!
Επομένως δεν «μάχομαι» κανενός τα «πιστεύω», αλλά ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ που με την προβιά της πλαστογραφημένης χριστολογίας ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Αυτά!
(ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ CyLight!)
quote:
Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο beyond ότι ορισμένες φορές το «χοντραίνω» το θέμα, αλλά παρεκτρέπομαι δυστυχώς με φαινόμενα ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ όπως αυτό του κατά τα άλλα συμπαθέστατου ΑΙΟΝ.
Tι ? Τι πάει να πεί πάλι αυτό? Σε έχει βαρέσει και σένα η συνομωσιολογία κατακέφαλα ?
Το ξέρεις οτι αυτά που γράφεις περι Κωνσταντίνου είναι πανομοιότυπα με αυτά που γράφουν κάτι ανθελληνικά βουλγαρικά site ?
Φυσικά και ο Μέγας Κωνσταντίνος ήταν ένας σφαγέας ένας άνθρωπος παρασυρμένος απο το πάθος για εξουσία, σε αυτό δεν θα διαφωνούσα ποτέ.
Διαφωνώ όμως κάθετα στο περίεργο κόλημα που έχεις να μας πετάς εδώ τις "εβραιοφοβικές" θεωρίες των ξένων "διαφωτιστών" περι κατασκευασμένου Χριστού.
Εχεις που γράφεις συνεχώς τις ίδιες αστήριχτες κοτσάνες δυο βδομάδες τώρα αλλα όλα όσα λές είναι θεωρίες και έκανες και "γαργάρα" αυτά που σου είπε ο Φώτιος.
Καταλαβέ το μάγκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,μόνο θεωρίες. Θεωρίες πάνω στις Θεωρίες.
Οσο για τον Μέγα Κωνσταντίνο ο μοναδικός βιογράφος του ήταν ο ΕΥΣΕΒΙΟΣ και το μόνο που αναφέρει είναι οτι ήταν ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ , όταν θα μου βρείς και σύ μια πηγή εκείνου του καιρού που να λέει οτι ήταν ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ του Μίθρα τότε το ξανασυζητάμε.
Αλλά επειδή μου το παίζεις και Ελληναράς να σε ρωτήσω κάτι... Ετσι καλώς ή κακώς όπως έχουν έρθει τα πράγματα συμφωνείς οτι η Θρησκεία είναι απο τα μοναδικά πράγματα που κρατάν σε μια συνοχή την χώρα αυτή? έστω και αν ο περισσότερος κόσμος πια πιστεύει απο συνήθεια...
Εσύ τι σόι ελληναράς είσαι που θές να διχάσεις τον κόσμο ?
Να ξέρεις οτι πιο πολύ εσύ μοιάζεις με "δούρειο ίππο" πάντως...