- ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:@A. Kircher
Ε νομίζω πως θα ήταν ένα φρικτό συναίσθημα να συνειδητοποιείς ότι έδωσες το τελειωτικό χτύπημα σ'ένα είδος και συμμετείχες σε μια...γενοκτονία
συναντησα καποτε στην Κρητη ενα σκαθαρι που νομιζα οτι δεν υπηρχε πια στην Ελλαδα
μεγαλο γυρω στα 5 εκατοστα, μαυρο, με μια μεγαλη καθετη δαγκανα - πανεμορφο
ενιωσα ενα δεος κι ενα ψυχοπλακωμα στην ιδεα οτι μπορει να ηταν το τελευταιο του ειδους του στην Κρητη
στα χρονια που περασαν, δεν ξανασυναντησα αλλο του ειδους του...
quote:Agnostic
@ellovos και Troll
Οχι ότι δεν γέλασα με τις "διασταυρώσεις" ζώων στις φωτογραφίες που βάλατε μέχρι τώρα. Μάλιστα, μερικές ήταν αρκετά πετυχημένες και εμπνευσμένες. Η ευγενική μου προτροπή είναι να παραθέσετε περαιτέρω παρόμοια φανταστικά ζώα σε ανάλογα τόπικς, είτε στην κατηγορία "ΕΙΚΟΝΕΣ", είτε σε συγκεκριμένα τόπικς του "Τυράχλαδου" στα οποία μπορούμε να κάνουμε πιο συχνά το καλαμπούρι μας.
εβουαλα μαγκες: photoshop - η ένατη τέχνη
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8995
ηθελα να το ανοιξω απο καιρο και μου δωσατε την ευκαιρια
*
*
*
επανερχομαι στο θεμα και για να σας καταθλιψω, σας θυμιζω την σφαγη των μωρων της φωκιας στην Αρκτικη, καθε χρονο
ΓΟΥΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ
οπως και οτι καποιοι λαοι οπως οι Ιαπωνες, επιμενουν να σκοτωνουν και να τρωνε φαλαινες

quote:
Αλλωστε και ο άνθρωπος σε πιο ελεύθερα πλαίσια, ζώο είναι και αυτός
Nice work.
Jonniebegood
quote:
ΓΟΥΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Σφαγή δελφινιών
δειτε το βιντεο (ευχαριστω την φιλη Κατερινα που ανεβασε το λινκ στο φορουμ του ΦΟΣ)
http://rplanetservice.blogspot.com/2007/02/blog-post.html

Με την αδεια της Κυβέρνησης του Καναδά άρχισε το μεγαλύτερο κυνήγι μωρών φώκιας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ 300.000 μωρα φώκιας θα σφαγιαστούν φέτος.
Μήπως πρέπει να γίνει κάτι σύντομα;;;
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=canada_seal_hunt&Player=wm&speed=_med

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
πρεπει να το δουνε ολοι μπας και καταλαβουν απο που προερχονται οι γουνες που φορανε οι ματσωμενες μουλαρες...
θενκς!

THE COVE

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
"Ανθρώπινη ράτσα"..ορδές δολοφόνων..βιαστών!
Δεν θέλω να πώ τίποτ'αλλο..τίποτ'αλλο...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Με απογοητεύει, τι προσπαθούμε να κάνουμε εμείς? Θα καταφέρουμε ποτέ να ξεφύγουμε από αυτό το επίπεδο?

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."
Ψάχνοντας τα συναισθήματα που νοιώθω εκείνη την στιγμή το μόνο που «βλέπω» είναι ότι πραγματικά θα γινόμουν κτήνος και εγώ απέναντι τους, και ίσως κάτι χειρότερο..
Ξέρετε φίλοι μου και μόνο που το σκέπτομαι, που βιώνω αυτά τα αισθήματα, πραγματικά με φοβίζει….![]()
![]()

Από μωρό μου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο, τουλάχιστον για μενα. Δεν ξέρω αν είναι όνειρα αυτά που βλέπωή στιγμιές εικόνες που περάνε μπροστά από τα μάτια μου και μετά χάνονται, και τις ξεχναω, δεν εδωσα ποτέ σημασία, αλλά όλες αυτες, τέλος πάντων οι εικόνες, μετα από καιρο γίνονται πραγματικότητα. Κάτι σαν να ΄βλέπω τι θα συμβει στο μέλλον. Ποτέ δεν το πήρα στα σοβαρα. Μεχρι προχθες. Ανοίξαμε μια συζήτηση με την καθηγητριά μου στο μάθημα, την οποία μετά από μερικά λεπτά συνειδητοποίησα ότι είχα ξαναδει. Ήξερα πλέον τι θα απαντήσει η καθηγήτριά μου, τι θα ρωτήσει στον ΄συμαθητή μου και ακριβώς, τι θα απαντήσει αυτός!είχα πάθει σοκ!ήξερα ακριβώς όλη την εξέλιξη!
Πάντα μου γινόταν αυτό, φοβόμουν όμως να το πω, γιατί δεν νομιζω πως 8α μ' επαιρνε κανένας στα σοβαρα...
please!μπορεί κάποιος να μου πει τι μου συμβαινει???
Polina
"ήδη οφθέν"...
Είναι ικανότητα του νου, που εξηγείται με την ταχύτερη
αντίληψη, κατά μερικούς,ή την προφητική ικανοτητα που
λες εσύ...
Ειναι δε ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε πολλούς ανθώπους,
οπότε ηρέμησε κάπως και θα συζητήσουμε το θέμα συν το χρόνο,
καθώς είναι ένα επίσης αμφισβητούμενο ζήτημα, κατά πολλούς...
Βλέπεις η πίσημη επιστήμη ισχυρίζεται ότι είναι θέμα
αντίληψης του γεγονότος που ήδη συμβαίνει κι ότι επειδή το καταγράφει γρήγορα ο νους,τα θεωρεί ότι τα έχει ξαναδεί..
Ωστόσο, υπάρχει κι δική σου πλευρά οτι υπάρχει όντως
προφητική ικανοτητα...Γι' αυτό είπα ότι το
θεμα θα συζητηθεί..

stits
Συμβαίνει σε όλους
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
quote:
.... την οποία μετά από μερικά λεπτά συνειδητοποίησα ότι είχα ξαναδει...
Διαφορά φάσης των αυτιών ή και των ματιών. Δηλαδή ο εγκέφαλος δέχετε καθυστερημένα για χιλιοστα του δευτερολέπτου την εικόνα π.χ. από το δεξί μάτι σε σχέση με το αριστερό και σου δημιουργείτε η αίσθηση ότι κάποια εικόνα ή κάποιο γεγονός το έχεις ξαναζήσει. Τώρα αυτό που λες ότι ήξερες την συζήτηση τι θα επακολουθήσει ίσως είναι κάτι πιο περίπλοκο. Ο εγκέφαλος είναι μυστήριος. Συμφωνώ με τον Σταύρο ότι συμβαίνει σε όλους, το έχουνε παρατηρήσει πολύ άνθρωποι.
Πάντος μιας και άνοιξες το νήμα με τίτλο προφητικά σημάδια θέλω να σου πω ότι καμιά φορά διαισθανόμαστε "την αύρα" που εκπέμπουν οι γύρω μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι κάτι πάει η δεν πάει καλά και να το εξηγούμε σαν προφητικά σημάδια. Σε αυτό το κομμάτι από όσο έχω διαβάσει μεγάλο ρόλο παίζει η γλώσσα του σώματος των γύρω μας με αποτέλεσμα να μας περνάνε υποσυνέιδητα κάποια "μυνήματα" είτε θετικά είτε αρνητικά. Εμείς δηλαδή μπορεί και να μην τα αντιλαμβανόμαστε αλλά ο εγκέφαλος μας αυτά τα σήματα τα "πιάνει".
Ανέφερες κάτι που με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα:
...στιγμιές εικόνες που περάνε μπροστά από τα μάτια μου και μετά χάνονται, και τις ξεχναω, δεν εδωσα ποτέ σημασία, αλλά όλες αυτες, τέλος πάντων οι εικόνες, μετα από καιρο γίνονται πραγματικότητα. Κάτι σαν να ΄βλέπω τι θα συμβει στο μέλλον..
Όταν λες στιγμιαίες εικόνες εννοείς σκέψεις ? Δηλαδή σου περνάει από το μυαλό σε άσχετη χρονική περίοδο ένα γεγονός το οποίο επαληθεύετε μετά από δευτερόλεπτα?
Νομίζω έχει να κάνει με την διαίσθηση πιο πολύ.
Φίλε τρεχαγύρευε εύχομαι έναν επικοδομητικό διάλογο σε αυτό το νήμα, θα σε παρακαλούσα εσύ και όποιος άλλος ξέρει να μας περιγράψει το "desa vue". Ανέφερες "Είναι ικανότητα του νου, που εξηγείται με την ταχύτερη αντίληψη". Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις περίπλοκες.
Μου έχει τύχει να είμαι σε χώρο με κάποια άτομα και να νιώσω μια "συνομοσία" όχι απαρέτητα κακή προς το πρόσωπό μου. Απλά θέλω να τονίζω ότι ένιωσα τον "χώρο". Ίσως είναι αυτό που λέει και η επιστήμη περί γλώσσας του σώματος αλλά εγώ θέλω να το ψάξω παραπέρα.
Μπορώ να σας δώσω ένα πολύ απλό και ασήμαντο γεγονός που μου έχει τύχει. Σηκώνομαι από τον καναπέ του σαλονιού για να πάω στην κουζίνα να αφήσω ένα άδειο ποτήρι που κρατούσα. Κατά την διάρκεια μου πέρασε από το μυαλό, έτσι στο ξεκάρφωτο, φαντάσου να σπάσει το ποτήρι όταν πάω στην κουζίνα και το αφήσω στον νεροχύτη. Πράγματι το ποτήρι έσπασε όταν πήγα να το αφήσω. Δεν θυμάμε αν μου γλίστρησε η το άφησα με δύναμη θυμάμε ότι έσπασε. Περιστατικά τα οποία επαληθεύτηκαν μετά από δευτερόλεπτα μου έχουνε τύχει πολλά αλλά δεν έδεινα σημασία. Μέχρι να αρχίσουνε πιο χοντρά γεγονότα και να διαισθάνομε ή να βλέπω όνειρα για κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα που να επαληθεύοντε. Αυτό μπορώ με τον απλή μου λογική να το εξηγήσω στο ότι όταν κοιμόμαστε ο εγκέφαλος "χαλαρώνει" ( έχω ακούσει για καταστάσεις "θήτα" αν θυμάμε καλά) και αναλύει τα πράγματα ξανά.
με το ότι ο νους είναι πιο μπροστά από το είναι
και δηλώνει έτοιμος να παίξει με τις καταστάσεις..
Φίλε σε ρωτώ, είναι ο άνθρωπος θεός ή όχι;
Μπορεί να λύσει καταστάσεις ή μόνο δημιουργεί
προβλήματα;
-Ποιος είναι αυτός? Με ρώτησε!
-Αυτός που έγραψε τον Τσελεμεντέ που διαβάζεις της είπα με απόλυτη φυσικότητα.
-Και που τον ξέρεις μου είπε!
-Από τον στρατό.
Γυρίζει κάπου στο βιβλίο και μου λέει:
-Ψέματα λες! το ήξερες το είχες διαβάσει από πριν.
Στην αρχή πίστεψα ότι μου έκανε πλάκα, μετά όμως κοίταξα και είδα ότι έτσι ήτανε εντελώς τυχαία είχα βρει το επίθετο.
-Να μη γινόταν και με τα νούμερα του Λόττο!
-Πάντως όντως το μυαλό μπορεί να σου παίξει περίεργα παιχνίδια.
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
quote:
Αγαπητέ Omas epsilon, το ντε ζα βου έχει να κάνει
με το ότι ο νους είναι πιο μπροστά από το είναι
και δηλώνει έτοιμος να παίξει με τις καταστάσεις..
Φίλε σε ρωτώ, είναι ο άνθρωπος θεός ή όχι;
Μπορεί να λύσει καταστάσεις ή μόνο δημιουργεί
προβλήματα;
Αν αναλογιστούμε ότι δουλεύουμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας... σίγουρα υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα πραγματα. Φυσικά και μπορεί να λύσει καταστάσεις.
Μονο τις περιπτώσεις που είναι θέμα ένα δυο δευτερόλεπτων τι γίνεται
Όμως αν ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει μέσα σε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ?
Όσο για 'σενα φίλε OmasEspilon, αυτό που λες, για τις σκεψεις, δεν το παθαίνω εγώ, αλλά η χαδέλφη μου. Έχεις αναρωτηθεί αν το παθαίνει καικάποιος άλλος από τον συγγενικό σου κύκλο?
Polina