- ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
γιατι ετσι μπορεσες να μαθεις τα ορια σου και τις δυνατοτητες σου
και σιγουρα θα μπορουσαμε να ειμαστε 2 πολυ καλες φιλες
εχουμε πολλα κοινα οι 2 μας

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
Ο φίλος μας τα είπε όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και το εύλογο ερώτημα από την αρχή...
Τι κόσμο δημιούργησαν όλοι αυτοί οι μεγάλοι (ομολογουμένως και αδιαμφισβήτητα μεγάλοι) άνδρες ? ? ?
Η πορεία εκπληκτική αλλά στο δια ταύτα κολλάει το θέμα, κάπου οι μεγάλοι άνδρες παραννόησαν και άρχισαν να δημιουργούν ένα έκτρωμα.
Αν εσύ υποστηρίζεις ότι οι γυναίκες δεν έκαναν τίποτα απολύτως και αναλαμβάνει το αντρικό φύλλο την απόλυτη ευθύνη για το χάλι που σήμερα ζούμε, μαγκιά σου τόση ειληκρίνεια.
Κσλό βράδυ
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
είμαι μια γυναίκα που βασανίσθηκε από τον τρόπο που τη μεγαλώσανε
και ίσως μάλιστα να είμαι και πολύ αυστηρή με τις φεμινίστριες
όχι για τα πιστεύω τους αυτό είναι δικαίωμα τους
αλλά γιατί ξεχνάνε τη γυναίκα που έχουν μέσα τους
και θέλουν να το παίξουν άντρες !
και πάλι όσα λες σωστά είναι αλλά ξεχνάς το πιο βασικό
ότι και όλους αυτούς που λες γυναίκες τους γέννησαν και τους γαλούχησαν
όσο για το ότι είμαστε μόνο για μαγείρεμα γνώμη σου και τη σέβομαι αλλά σεβάσου και εσύ τι δική μου που λεω ότι είστε πλεον μόνο για αναπαραγωγή ( δε σου αρέσει αυτό ε)
όσο για τους σεφ δεν είστε και τίποτα σπουδαίο
απλά έχετε περισσότερη δύναμη για μα σηκώνετε τις κατσαρόλες που είναι για πολλά άτομα αν και τώρα με τους νέους τρόπους μαγειρέματος ούτε αυτό χρειάζεται και για αυτό οι γυναίκες βρήκαν τη θέση τους και εκεί!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΔΥΟ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ......?????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ναί αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν τα μεγάλα αυτά μυαλά είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους.. οπότε τα νήματα τα κινεί.. μία γυναίκα..
--------------------------------------------------------------------------------
Φοβερή συνεπαγωγή...Μα που κολάει το πρώτο μέρος της πρότασής σου με το πόρισμα που βγάζεις στο δεύτερο?
Μα simoril που την είδες την συνεπαγωγή.. Μα γιαυτό βάζω ... τελίτσες.. για να μην εννοηθεί κάτι τέτοιο..
Καταρχή συγνώμη που προέτρεξα να βγάλω λάθος πόρισμα.. οι τελίτσες από μόνες τους δεν με βοήθησαν να καταλάβω αυτό που θέλησες να εννοήσεις..
quote:
Αχ.. αχ .. εσείς οι γυναίκες.. αν είχατε λίγο περισσότερο αντίληψη
Αλλά πες μου, αυτό θα μου το έλεγες εάν ήμουν άντρας? Και σε παρακαλώ όπως σου μιλάω να μου μιλάς γιατί μέχρι στιγμής δεν έθιξα την προσωπικότητά σου..
και εντέλει δεν μίλησα μόνο για την συνεπαγωγή.. αλλά και για κάποια άλλα πράγματα που δεν έχεις απαντήσει ακόμα.. Πες μου.. εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος.. εκτός από κάποιες γυναίκες που είχαν κάποια εξουσία.. μίλησέ μου για τις υπόλοιπες.. είχαν και αυτές εξουσία.?
Και μην βιάζεσε να βγάζεις συμπεράσματα για το αν ευαισθητοποιούμαστε ή όχι για εκείνες τις γυναίκες που ζούνε εκτός ελλάδας γιατί κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς κομπλεξικός..
Έχεις γίνει επιθετικός..
Και λυπάμε που βλέπω τέτοιες αντιδράσεις και εδώ μέσα..
Αλλά ήμουν σχεδόν σίγουρη...
Φίλες μου.. έχω συναντήσει πάμπολες φορές αυτή την συμπεριφορά.. ακόμα και από ανθρώπους είκοσι χρονών.. Δεν ζούμε καμία ισότητα.. σε τίποτα..
Είναι απίστευτο που μιλάμε για εσωτερισμό και φιλοσοφία και στα απλά και απτά πράγματα της ζωής βλέπω τέτοια ξεροκεφαλιά.. και αδιαφορία..
Ξέρεις πως τους φαινόμαστε όλες εμείς που δείθεν στα μάτια τους ψάχνουμε το δίκιο μας? Γυναικούλες...
Αλλά θα το πω μία φορά.. Να φοβάστε την οργή της γυναίκας... και το αναφέρω για να καταλάβετε πως δεν πρόκειται για κανένα καπρίτσιο.. τα όσα έχουνε λεχθεί από γυναίκες καταπιεσμένες..
Υ.Γ. δεν είμαι φεμινίστρια.. προς αποφυγή παραξηγήσεων.. όχι πως με νοιάζει δηλαδή.. ήδη μου κρεμάσατε ένα κουδουνάκι από την ημέρα που γεννήθηκα ως θηλυκό και όχι ως αρσενικό...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
ksotikoula θα δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.αυτο το χαλι θα υπηρχε ετσι και αλλιως.ο κοσμος δεν γινεται πιο ωραιος γαιτι δεν υπαρχει ωραιος και ασχημος.υπαρχει ισσοροπια ωραιου και ασχημου οπως και ο ανθρωπος ειναι ωραιος και ασχημος, καληνυχτα .τωρα να απαντησω και στην shadow ισως να ειπα καποια λογια παραπανω που δεν τα εννοουσα απλως νευριαζω να ακουω γυναικες{του τυπου αφροδιτη} να διαμαρτυρονται.δεν πιστευω οτι οι γυναικες ειναι για την κουζινα αλλα ειναι σιγουρα υπευθυνες με την σταση τους που οι μισοι αντρες σημερα ειναι γκει.
Το ξέρεις όμως πως και πολλές από τις γυναίκες το έχουνε γυρισει ήδη.. Τί έχεις να πεις γι αυτό?
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! ολες οι φεμινιστριες σαν τις j shadow και αφροδιτη εχουν απολυτο αδικο.οι γυναικες πιο εξυπνες απο τους αντρες.αυτο θα επρεπε να μπει στο αλλο τοπικ με τα ανεκδοτα.ας ερευνησουμε λιγο στην ιστορια της ανθρωποτητας τι λετε? στρατιωτικοι ολοι αντρες,επιστημονες{αινσταιν,Νευτωνας,Ντα βιντσι,και χιλιαδες ακομα που βαριεμαι να γραψω.πολιτικοι αρχηγοι{χιτλερ,σταλιν,μουσολινι,γκεβαρα}και αυτα δεν ειναι τιποτα.ολα ΟΛΑ στην γη ειναι ετσι επηδει οι αντρες προσπαθησαν ενω οι γυναικες μονο να μαγειρευουν γαι ξερουν και ως και σε αυτο οι αντρες σεφ καλυτεροι ειναι.μην το ψαχνετε σε ολα ειμαστε καλυτεροι
Μα τί αντίφαση είναι αυτή? από την μία την εξουσία την έχουνε οι γυναίκες αλλά όλα τα υπόλοιπα τα έχουν οι άντρες.. επιστήμονες-στρατιωντικοί-πολιτικοί-αρχηγοί..
βρείτε κάποτε την χρυσή τομή.. γιατί πέφτετε σε αντιφάσεις..
Όταν σας αναφέρουμε την αιτία των δεινών της ανθρωπότητας λέτε πως φταίμε εμείς που έχουμε την εξουσία.. αλλά όταν σας μιλάμε για αντίληψη τότε θυμόσαστε να φτιάξετε τις λίστες για να μας τις πασάρετε .. τελικά εσείς που έχετε όλα τα χαρίσματα σωματικά και νοητικά, πως σας ξεφυγε η εξουσία από τα χέρια? Αλήθεια για λύστε μου και αυτή την απορία.. ???
Βλέπω σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων πως οι γυναίκες φταίνε γία όλα.. και για την πλάτη που σκύβουν αλλά και για την εξουσία που έχουν...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 05/05/2005 05:09:22
Edited by - simori on 05/05/2005 05:14:54
ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ
Από την απογραφή του πληθυσμού του 2001 έχει αποδειχθεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται στα 10.934.097 από αυτά τα 5.520.671 είναι γυναίκες (δηλαδή περίπου 100.000 ψήφοι περισσότεροι από αυτούς των αντρών).
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Από το παραπάνω πληθυσμό το 65% των γυναικών έχουν ανώτερο εκπαιδευτικό επίπεδο από το γονέα σε σύγκριση με το 58% των ανδρών. Ποίο είναι όμως το πεδίο εκπαίδευσης που ακολουθούν οι γυναίκες και υπερισχύουν με αυτό των αντρών; Οι γυναίκες υπερτερούν
1) Κοινωνικές επιστήμες, Επιχειρήσεις και Δίκαιο, (Ανώτατα Στελέχη, Οικονομολόγοι, Ψυχολόγοι, Δικαστές, Δικηγόροι κτλ)
2) Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια, (Ιατροί, νοσοκόμες κτλ)
3) Εκπαίδευση, (Νηπιαγωγοί, Δασκάλες, Καθηγήτριες κτλ)
4) Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες,
σε σύγκριση με τους άντρες που υπερτερούν
1) Γενικά Προγράμματα,
2) Επιστήμες, Μαθηματικά και Πληροφορική,
3) Μηχανική, Μεταποίηση και Κατασκευές,
4) Γεωργία και Κτηνιατρική.
Άρα συμπεραίνουμε ότι οι γυναίκες ακολουθούν σπουδές που της οδηγούν σε καλύτερες θέσεις εργασίας.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Ας δούμε τους κλάδους εργασίας όπου οι γυναίκες υπερτερούν (στην πρώτη θέση εργασίας)
1) Πρόσωπα που ασκούν επιστημονικά, καλλιτεχνικά και συναφή επαγγέλματα,
2) Τεχνολόγοι, τεχνικοί βοηθοί και συναφή επαγγέλματα,
3) Υπάλληλοι γραφείου και συναφή επαγγέλματα, (Υπάλληλοι Γραφείου δεν είναι μόνο οι γραμματείς αλλά όλα τα Διοικητικά Στελέχη όπως Λογιστήριο, Μάρκετινγκ, κτλ
4) Απασχολούμενοι στην παροχή υπηρεσιών (σύμβουλοι επιχειρήσεων, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών )
οι άντρες είναι πρώτοι με διαφορά στις
1) στρατιωτικές σχολές
2) αγροτικές εργασίες
3) ανειδίκευτους εργάτες.
Συνεπώς, οι καλύτερες σπουδές των γυναικών της οδηγούν και σε καλύτερες θέσεις εργασίας γιατί άλλο ανειδίκευτος εργάτης και άλλο Υπάλληλοι γραφείου.
(Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από την ΕΣΥΕ και όχι από το μυαλό μου αν θέλεις μπορώ να σου παρέχω και ποσοστά αν θέλεις.)
ΣΧΕΣΕΙΣ
Εδώ ερχόμαστε σε ένα πεδίο που είναι υποκειμενικό δηλαδή το πιο από τα δυο φύλα υπερισχύει (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο ή είναι θεμιτό) οφείλεται στον χαρακτήρα του κάθε μέρους της σχέσης, τις προηγούμενες εμπειρίες τους κτλ κτλ.
Η γνώμη μου είναι ότι «... και καράβι σέρνει»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Γενικότερα, οι γυναίκες είναι ίσες με τους άντρες και σύντομα θα είναι κάτοχοι όλων των κύριων θέσεων αποφάσεων. Άρα νομίζω ότι κάλυψα το θέμα εξουσίας με στοιχεία από την ΕΣΥΕ.
Ως προς τα συναισθήματα της αγάπης, κατανόησης κτλ, που είναι άκρως σημαντικά σε μια υγιή σχέση, και αν δεν υπάρχουν τότε, η σχέση τελειώνει. Σε περίπτωση που δεν τελειώνει τότε το λάθος δεν είναι του φύλου που δεν δίνει αυτά τα συναισθήματα αλλά του άλλου που δεν τα παίρνει και παραμένει σε μια σχέση με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αλλάξει τον σύντροφο του (είτε άντρας είτε γυναίκα).
quote:
είσαι επιθετικός
O σκοπός αγιάζει τα μέσα..
quote:
Και μη μου μιλάς για το πόσο ντόμπροι μάγκες και σωστοί είναι οι άντρες γιατί έχω ανεξάντλητα παραδείγματα που αποδεικνύουν το αντίθετο.
Φαίνεται οτι μέχρι στιγμής εχεις γνωρίσει μόνο ``φλώρους`` και έτσι τους βάζεις ολους στο τσουβάλι.. sorry αλλά είσαι λάθος.
ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩ ΓΑΛΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
---
ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ.
ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΠΑΛΕΥΩ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ. ΕΧΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ, ΠΕΤΥΧΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΕΙΑ.
ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΚΑΙ ΚΥΤΤΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.