ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπήρξε...προπατορικό αμάρτημα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπήρξε...προπατορικό αμάρτημα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

VIKING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VIKINGΜέλος
28/12/2003, 20:04:26
Φιλε Zadok εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα πρεπει να ξερεις οτι και
αλλα μελη του Φορουμ πολλες φορες αναγκαζονται να παραθεσουν καποια
μακροσκελη κειμενα,δεν ειμαι ο μονος.Τελοσπαντων δεν θα ξαναγινει.

Αυτες τις Αγιες μερες σκοτωθηκαν 111 ανθρωποι απο πτωση αεροπλανου στο Μπενιν,191 ανθρωποι σκοτωθηκαν
απο εκρηξη αεριου στην Κινα και πανω απο 10000 απο σεισμο στο Ιραν και καθε μερα θρηνουμε νεκρους
στην Μεση Ανατολη και στην Ασια.Τωρα πλησιαζει το νεο ετος ,να δουμε τι αλλες δυστυχιες και πονο θα φερει
στην ανθρωποτητα.

Αυτος ειναι λοιπον ο κοσμος,ενας κοσμος βαμμενος στο αιμα.Η κολαση
ειναι εδω στην Γη.Κατα τα αλλα για την Εκκλησια και τους παπαδες γινονται καθημερινα θαυματα που
επιβεβαιωνουν την αγαπη το Θεου.Υπομονη στους νεκρους ερχεται η δευτερα παρουσια.Λυπαμαι αλλα
εκφραζω αυτα που νιωθω,θλιψη και αγανακτηση.Δεν μπορω να ευχηθω καλο το νεο ετος διοτι δεν πιστευω
οτι θα ειναι καλο.Πολλοι μιλανε για συντελεια του κοσμου και οτι θα ερθει το 2012 διοτι αυτο δειχνουν τα σημαδια των
καιρων(σεισμοι,καταστροφες,φαινομενο θερμοκηπιου κ.λ.π) και μετα θα ερθει ο Χρυσος αιωνας.Μα καλα δεν βλεπουν
καποιοι οτι ανεκαθεν απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα κυριαρχουσε το κακο στην Γη.Σεισμοι ,Ηφαιστιακες εκρηξεις,πολεμοι,ατυχηματα παντα γινοντουσαν.Δεν γινανε τοσες καταστροφες και θανατοι εκατομμυριων ανθρωπων και αιωνες πριν;
Πως μπορουν καποιοι να μιλανε για θαυματα οταν βλεπουμε καθημερινα σωρους απο νεκρους και συγγενεις να θρηνουν;
Πως μπορουμε οταν καποιος σωζεται να λεμε οτι τον βοηθησε ο Θεος της αγαπης και οταν καποιος πεθαινει να λεμε οπως καποιοι
γελοιοι μοναχοι του Αγιου Ορους οτι τον εγκατελειψε ο φυλακας Αγγελος του.Λυπαμαι αλλα εγω εκφραζομαι οπως νιωθω.

Κατα τα αλλα το κακο στον κοσμο οφειλεται στο προπατορικο αμαρτημα συμφωνα με καποιους.Ελεος και
τι φταινε ολοι οι σημερινοι ανθρωποι αν καποιος Αδαμ εκανε το αμαρτημα;

Θα αναφερω κατι που ειδα σε εφημεριδα και πραγματικα ποσο δικιο εχει:
"O Χριστος γεννιεται καθε χρονο αλλα ο ανθρωπος σταυρωνεται καθε μερα.Ο φτωχος ανθρωπος."

quote:
Συζήτηση είναι αυτή τώρα;;; Πες μας, ανθρωπέ μου, τί σε εκφράζει εσένα... Διαφορετικά, άνοιξε ένα δικό σου τόπικ και βάλε όλη την ιστοσελίδα μέσα... κι άμα σου απαντήσει κάποιος, να δω τί θα πεις.

Οπως βλεπεις φιλε μου δεν με εκφραζει καθολου αυτα που λεει ο
καθε παπας και η εκκλησια.Ο λογος που παρεθεσα τα κειμενα
ηταν για να σχολιασουμε και αντιθετες αποψεις.

Edited by - VIKING on 28/12/2003 20:06:23

28/12/2003, 20:58:06
{παραθέτω απάντησή μου από το άλλο τόπικ}

Με συγχωρείς, αγαπητέ VIKING,

αλλά είναι σαφώς δύσκολο πρακτικά να απαντήσει κάποιος σε ένα τόσο μακροσκελές κείμενο.

Θα μπορούσες να είχες βάλει το λινκ. Όποιος ενδιαφέρεται θα το διαβάσει και θα σχολιάσει. Περιττεύει η αντιγραφή.

Τόση εμμονή μ' αυτή την ιστοσελίδα; Ντε και καλά πρέπει να σχολιάσουμε την Ομάδα Ορθοδόξων Ερευνητών λες και πρόκειται για καμία φοβερή μελέτη;

Αν σε προβληματίζει κάτι συγκεκριμένα στο κείμενο αυτό, μπορείς να παραθέσεις το σχετικό απόσπασμα και να λάβεις γνώμες. Όχι όλο το κεφάλαιο...

{και συνεχίζω}

quote:
Αυτες τις Αγιες μερες σκοτωθηκαν 111 ανθρωποι απο πτωση αεροπλανου στο Μπενιν

...ΕΖΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20, ΜΗΠΩΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;;

Τ' ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΣΕΙΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑ.

Συγγνώμη, αν γράφω κάπως έντονα, αλλά ήμουν ιπτάμενη 16 χρόνια σε αεροπορική εταιρεία και η ευαισθησία μου είναι μεγάλη. Μέσα απ' τη δουλειά μου όμως έμαθα ότι εμείς αποφασίζουμε πώς θ' αντιδράσουμε στα δεινά της ζωής μας κι αυτό είναι η εσωτερική πορεία μας...
Αν δεν έπεφταν αεροπλάνα, δε θα φτιάχναμε καλύτερα και δε θα εφευρίσκαμε σωστικό υλικό. Κι εγώ λυπάμαι που πεθαίνουν άνθρωποι, αλλά ο θάνατος είναι μέρος της ζωής. Λέει κάτι αυτό;
Έχω ζήσει επικίνδυνες καταστάσεις και ξέρω πολύ καλά τί θα πει να σώζεσαι χάρις στην ετοιμότητά σου, την εκπαίδευση και την ψυχραιμία σου και μαζί μ' εσένα να σώζεις κι άλλους...

Δε θέλω να μακρυγορήσω (δάσκαλε που δίδασκες...), αλλά η Φύση είναι πάνσοφη (και δεν είμαι παγανίστρια). ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:16:37

28/12/2003, 21:30:18
Εγώ πάντως φίλοι ερευνητές ακόμα περιμένω.....την απάντηση του κατεστημένου της χριστολογίας!

ΠΟΥ βρήκανε στην "Παλαιά Διαθήκη" τον ορισμό του προπατορικού αμαρτήματος?

ΠΟΥ εντοπίσανε στην "Παλαιά Διαθήκη" το ότι μεταφέρεται η αμαρτία ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ?

ΠΟΙΕΣ είναι οι σχετικές αναφορές της "Καινής Διαθήκης"?

ΣΤΟΙΧΕΙΑ περιμένω να δω απο τους φίλους οπαδούς του δόγματος αλλά...γιόκ!

VIKINGΜέλος
28/12/2003, 21:55:52
Ενταξυ εγινε πλεον κατανοητο,δεν προκειται να ξαναστειλω μακροσκελη
κειμενα διοτι ειναι αληθεια οτι ειναι δυσκολο για ολους μας.

Φιλη zadok δουλευες σε αεροπορικη εταιρια,Κοιτα να δεις συμπτωση.
Ξερεις εγω ηθελα να γινω πιλοτος και ακομα θελω αλλα ειναι
εξαιρετικα δυσκολο.Αμα γινω ποτε ελα μαζι σου μου να
κανουμε το γυρω του κοσμου με ενα αεροπλανο,χε χε.

quote:
Αν δεν έπεφταν αεροπλάνα, δε θα φτιάχναμε καλύτερα και δε θα εφευρίσκαμε σωστικό υλικό. Κι εγώ λυπάμαι που πεθαίνουν άνθρωποι, αλλά ο θάνατος είναι μέρος της ζωής. Λέει κάτι αυτό;
Έχω ζήσει επικίνδυνες καταστάσεις και ξέρω πολύ καλά τί θα πει να σώζεσαι χάρις στην ετοιμότητά σου, την εκπαίδευση και την ψυχραιμία σου και μαζί μ' εσένα να σώζεις κι άλλους...

Συμφωνω στο οτι ο θανατος ειναι μερος της ζωης και εκει καταληγουν ολα τα πλασματα της Γης.Απλως το θεμα ειναι οτι πολλες φορες δεν πεθαινουν οι ανθρωποι στα βαθια γεραματα αλλα σε μικρη ηλικια και
οχι μονο απο ατυχηματα.Ποσες φορες εχουμε ακουσει στην τηλεοραση
να πεθαινει καποιο βρεφος που μολις εχει γεννηθει (και η Εκκλησια απανταει "αγνωσται βουλαι Κυριου") απο καποια ασθενεια,δυστυχως αρκετες φορες.
Αρα λοιπον βλεπω μια αδικια.Δηλαδη το προβλημα δεν ειναι το οτι υπαρχει ο θανατος αλλα η αδικια ας το πουμε της φυσης.Και
να σου πω και κατι αλλο φιλη μου,τι μπορουνε να κανουμε οι φτωχοι λαοι για να
προστατευθουνε απο τους σεισμους;Εσυ τι πιστευεις οτι οι σεισμοι και
γενικα οι φυσικες καταστροφες που δεν οφειλονται στον ανθρωπο
εχουν καποιο νοημα;

28/12/2003, 22:18:32
Αγαπητέ VIKING,

είμαι σίγουρη ότι αν θέλεις πολύ κάτι (π.χ. να γίνεις πιλότος), θα βρεις τον τρόπο να το πραγματοποιήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Θα περιμένω να με πας βόλτα...

quote:
Αρα λοιπον βλεπω μια αδικια.Δηλαδη το προβλημα δεν ειναι το οτι υπαρχει ο θανατος αλλα η αδικια ας το πουμε της φυσης.Και
να σου πω και κατι αλλο φιλη μου,τι μπορουνε να κανουμε οι φτωχοι λαοι για να
προστατευθουνε απο τους σεισμους;Εσυ τι πιστευεις οτι οι σεισμοι και
γενικα οι φυσικες καταστροφες που δεν οφειλονται στον ανθρωπο
εχουν καποιο νοημα;

Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα γεγονός, αν δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους. ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΟ. Εξάλλου πιστεύω στην αθανασία της ψυχής, οπότε θεωρώ ότι υπάρχει μόνον επίγειο τέλος. Η κατάσταση συνείδησης που ονομάζεται "γέννηση", έχει έναν σκοπό και ο θάνατος επίσης. Και τα δύο σηματοδοτούν την εξελικτική πορεία του ανθρώπου. Η πορεία μπορεί να ποικίλλει, αλλά η κατάληξη είναι μία. Έχεις δει την ταινία ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ (SLIDING DOORS) με την Γκουίνεθ Πάλτροου; Εκπληκτική! Υπάρχει και σε βίντεο.

Θα ήθελα όμως, παρότι είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά, να μην σπαταλήσουμε άλλο το τόπικ του αγαπητού Schwabe, ο οποίος προσπαθεί φιλότιμα να επαναφέρει τη συζήτηση στο θέμα.

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει βιβλία της Ντίον Φόρτσιουν. Αν όχι, θα σου πρότεινα να τα προμηθευτείς. Αν ναι, θα σου θυμήσω να κοιτάξεις το "Μέσα από τις Πύλες του Θανάτου". Έχει μνημονευθεί πολλές φορές στο Φόρουμ και νομίζω ότι λέει πολλά...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:17:21

AnounakisΜέλος
28/12/2003, 22:55:12

ΑΓΑΠΗΤΈ Schwabe,

Ξέρεις ότι οι τοποθετήσεις σου ουσιαστικά με βρίσκουν σύμφωνο.

Όμως επέτρεψε μου να σου πω πως πιστεύω ότι είσαι σε λάθος δρόμο.

Η απάτη του Χριστιανισμού είναι δεδομένη.

Αυτό το έχεις αποδείξει στον εαυτό σου όπως και εγώ στον δικό μου.

Τύπους σαν τον THGI προσπαθείς να αλλάξεις;

Μην κάνεις ότι κάνουν και πρεσβεύουν αυτοί που κατηγορείς.

Φανατισμό προσηλυτισμό κτλ.

Ο THGI πείθει κανέναν; Χάνεις το δίκιο σου.

Μήπως πρέπει να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για το πιο πραγματικά ήταν το προπατορικό αμάρτημα;

Για το ποια ή τι ήταν η κιβωτός;

Ένταξη αυτοί λένε ψέματα. Συμφωνώ απόλυτα.

Το ποια ήταν η πραγματική αλήθεια που κουκούλωσε ο χριστιανισμός δεν σε ενδιαφέρει;

Μην στέκεσαι σε αυτούς. Προχώρα...

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.

Πραγματικά μιλάω καλοπροαίρετα γιατί είσαι άνθρωπος με δυνατότητες

και νομίζω ότι τις περιορίζεις.

Ελπίζω να μην προσπεράσεις έτσι το μήνυμα μου.

Ξαναδιάβασε το.

Δεν έχει νόημα να μου απαντήσεις.

Αν θέλεις κάντο.

Και πάλι φίλοι.

ουυυυ...
28/12/2003, 23:15:14
Αγαπητέ Anounakis,

μη με παρεξηγήσεις, αλλά είμαστε κι εμείς εδώ!

quote:
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για το πιο πραγματικά ήταν το προπατορικό αμάρτημα;

Για το ποια ή τι ήταν η κιβωτός;

Περιμένουμε...

Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:18:08

AnounakisΜέλος
29/12/2003, 20:04:37

Προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά που συζητάμε
είναι πραγματικά γεγονότα.

Υπήρξε το προπατορικό αμάρτημα , η κιβωτός και όλα τα άλλα.

Τις ίδιες αναφορές με τις Χριστιανικές (εβραϊκή μυθολογία)

συναντάμε και στην ελληνική μυθολογία
με τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα αντί του Νώε
και τον προμηθέα και την φωτιά αντί του μήλου και του όφις,

συναντάμε και στην Σουμερική μυθολογία
με τον ΕΝ.ΚΙ. να βοηθά τους ανθρώπους
να εξελιχτούν και στο τέλος να τους σώζει από τον κατακλυσμό,

συναντάμε σε όλες τις μυθολογικές αναφορές ανά τον κόσμο.

Γι αυτό προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να εστιάζουμε στον Χριστιανισμό
και στην απάτη των ιερατείων του , όπου είναι δεδομένη

και είναι λάθος να λέμε ότι οι Χριστιανοί δεν τα λένε καλά αλλά καλά τα λένε
οι Έλληνες ή οι Σουμέριοι,

αφού τελικά η πραγματική αλήθεια είναι μία και μόνο μία και όχι πολλές.

Πρέπει να μας ενδιαφέρει η αποκάλυψη αυτής της αλήθειας
και του τι πραγματικά συνέβη.

Στην επικάλυψη των πραγματικών γεγονότων , σημαντικό ρόλο παίζουν
οι σύγχρονες θρησκείες , Χριστιανισμός , Μωαμεθανισμός κτλ...

αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι στους περισσότερους μας (forums esoterica) πλέον γνωστό.

Γι αυτό λεω ότι πρέπει να προχωρήσουμε...

ουυυυ...
30/12/2003, 14:58:43
Anounakis

«συναντάμε σε όλες τις μυθολογικές αναφορές ανά τον κόσμο.
Γι αυτό προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να εστιάζουμε στον Χριστιανισμό
και στην απάτη των ιερατείων του , όπου είναι δεδομένη
και είναι λάθος να λέμε ότι οι Χριστιανοί δεν τα λένε καλά αλλά καλά τα λένε
οι Έλληνες ή οι Σουμέριοι,
αφού τελικά η πραγματική αλήθεια είναι μία και μόνο μία και όχι πολλές.
Πρέπει να μας ενδιαφέρει η αποκάλυψη αυτής της αλήθειας
και του τι πραγματικά συνέβη.»

Η απάτη φίλε μου είναι όντως δεδομένη, άχσετα αν πολλοί για διάφορους λόγους δέν θέλουνε να το παραδεχθούνε, αλλά επέτρεψε μου να πω ότι αυτό που προσπαθώ να αναδείξω είναι κάτι λίγο διαφορετικό.

Κόπτονται κάθε λίγο και λιγάκι ότι δηθεν ερμηνεύουνε τις προφητείες της Π.Δ. διότι δίχως αυτό το υπόστρωμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ!

Να που όμως ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ «ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝΕ» ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.

Ακόμα περιμένω να μου υποδείξουνε ΠΟΥ στην Π.Δ. προκύπτει η έννοια της αμαρτίας που «πέφτει στα τέκνα», αλλά και γενικότερα της αμαρτίας των πρωτόπλαστων.

Επίσης περιμένω να δω ΠΟΥ στην Κ.Δ. υπάρχουνε οι σχετικοί σχολιασμοί που να δένουνε με την Π.Δ.

Αϊντε να δούμε τώρα που’σκασαν μύτη ξανά οι «γνώστες» του είδους...

HeliosΜέλος
04/01/2004, 20:07:55
θελετε να σας πω μερικες συνεπειες του "προπατορικου αμαρτηματος "?
Ειναι ,εκεινα τα πουλια που θα τα δειτε
πασαλλειμενα με πετρελαιο να πεθαινουν
σε καποια μολυσμενη ακρογιαλια,
απο το ταγκερ της πολυεθνικης που εσπασε...
Για τα παιδια με τις συγγενεις ανωμαλιες
απο τα χημικα και την ραδιενεργεια...
Για τους τηλειεροκηρυκες,τηλεπαπαδες,τηλεαρχιεπισκοπους,
και λοιπους κοιλαραδες με τις Mercedes,
που δειχνουν την αγαπη και την καλη θεληση οποτε τους συμφερει,
και συνηθως μπροστα στις καμερες,
που ειναι "ελληναραδες",μεχρι το βολεμα τους,
και που χωριζουν ,διαιρουν και δημιουργουν φατριες,
γιατι μονον ετσι μπορουν να δικαιολογησουν την υπαρξη τους,
και να συντηρησουν τις Mercedes...
Για του θεοβαρεμενους και θεοτρελλους,
αντι για την γαληνη,την αυτογνωσια,
την εμπιστοσυνη στον εαυτο και στον Εαυτο,
και για οσα ωραια εγραψε ο serpent pan στον ΠΑΝΑ,
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,
Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ!

05/01/2004, 00:11:15
Εγώ πάντως απλά να επαναλάβω ότι, αν και το έχω γράψει αρκετές φορές, ακόμα περιμένω απο τους επαϊοντες της χριστολογίας ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Όπως: βάση ΠΟΙΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ της Π.Δ. προκύπτει ότι αμαρτία γονέων βαραίνει τα τέκνα?

ΠΟΥ στην Κ.Δ. υπάρχουνε οι σχετικές παρατηρήσεις ωστε να δικαιολογηθεί η όλη παραφιλολογία?

ΑΪντε να δούμε ΜΠΑΣ και σκάσει μύτη κανένας απο τους λαλίστατους κατα τα άλλα....

09/01/2004, 22:08:33
ΔΑΒΙΔ εβραιολάγνε,

σου έχω απαντήσει σχετικά και σε άλλο μου topic, όπου και πάλι προσπάθησες με τα copy-paste απο τις γνωστές σκοταδιστικές πηγές σας να ρίξεις το επίπεδο της συζήτησης στα μέτρα του μαγαζιού σας: δηλαδή στην παπαγαλία των όσων σας δίνουνε για μάσημα!

Αν έχεις να υποδείξεις κάτι ΚΑΝΤΟ! Αν έχεις να σχολιάσεις κάτι απο τα όσα ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΧΕΣΤΕ και παραπλανάτε τον κοσμάκη ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

Δώσε μας λοιπόν ΕΝΑ, μόνο ΕΝΑ, σημείο της Πεντατεύχου των Εβραίων που εξυμνείτε γοερά νυχθημερόν, που να μιλάει περι των όσων ξεφουρνίζετε στο "ποίμνιο" σας. Αϊντε ντε!!

Χίλιοι "Απολογητές" και να μαζευτείτε, χίλιοι σκοταδιστές και να συσκεφτείτε, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΕΝΕ! Και χώνεψε καλά αυτό που σου λέω.

Βλέπεις, ο ΝΟΘΟΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΣΜΟΥ που σας φόρτωσαν οι ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΙ Φαρισαίοι, σάς ακολουθεί ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ.

Shalom!

10/01/2004, 00:09:49
Αν κατάλαβα καλά, κι εδώ χτύπησε ο ιός ΔΑΒΙΔ...

Μου φαίνεται όμως ότι το ποστ του λείπει τελείως, ε;

poetΜέλος
10/01/2004, 02:11:44
quote:

Αν κατάλαβα καλά, κι εδώ χτύπησε ο ιός ΔΑΒΙΔ...

Μου φαίνεται όμως ότι το ποστ του λείπει τελείως, ε;

Αν χτύπησε λέει ... σε οκτώ σημεία ταυτόχρονα ... και έκανε και κάτι copy paste τεράστια, ασυνάρτητα, έχασες show ... γύρω στις 20:30

Πάντως να σου πώ ότι το αγγελάκι που έχεις στο φώτο της υπογραφής σου ψήθηκε, μπορείς να το γυρίσεις απ'την άλλη μεριά ... μην ξεροψηθεί κιόλας ...

10/01/2004, 02:16:43
Κάτι "μυρίστηκα"!!!

Καιόμενη βάτος είναι αυτή... ότι θέλει κάνει!

10/01/2004, 15:26:48
Και'γω που πίστευα ότι οι "φυλή" των ΤΑΥΡΟΑΒΑΔΩΝ του Βυζαντίου εξέλειψε.....

10/01/2004, 18:28:59
poet:
"Αν χτύπησε λέει ... σε οκτώ σημεία ταυτόχρονα ..."

... 36 ολόκληρα αντίγραφα του εαυτού του πρόλαβε και αναπαρήγαγε ο "δαιμόνιος" αυτός Ιός μέχρι να αντιμετωπιστεί από το ειδικό "fanatical-exterminator" αντι-ιικό!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

CyLightΜέλος
10/01/2004, 19:29:14
quote:

poet:
"Αν χτύπησε λέει ... σε οκτώ σημεία ταυτόχρονα ..."

... 36 ολόκληρα αντίγραφα του εαυτού του πρόλαβε και αναπαρήγαγε ο "δαιμόνιος" αυτός Ιός μέχρι να αντιμετωπιστεί από το ειδικό "fanatical-exterminator" αντι-ιικό!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Αγαπητε μας Admin σ'ευχαριστουμε!!!

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

thothΙδρυτικό Μέλος
10/01/2004, 22:34:23
quote:
"fanatical-exterminator" αντι-ιικό!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

TravellerΜέλος
12/01/2004, 12:16:24
ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ACULATIS ABIS ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

Η ΦΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ "ΤΡΑΒΗΞΕ" ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΩΤΙΝΟΥ :

Η βαθύτερη αιτία είναι, όμως, ότι ο άνθρωπος «έπεσε» στην ύλη διότι όντας θεϊκός στην φύση δεν μπορούσε να φροντίζει τα όντα της γης κι έτσι πήρε υλικό «χιτώνα» για να εκτελέσει το πεπρωμένο του στην γη. Η φροντίδα αυτή δεν έχει να κάνει με την Βιβλική προτροπή για εκμετάλλευση των φυτών και των ζώων αλλά με μία φροντίδα που προϋποθέτει την αγάπη και τον σεβασμό στα κατώτερα βασίλεια.

ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ "ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" ΝΑ ΠΩ... ΙΣΩΣ... ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ...