- Οι φίλοι μας οι Ιταλοί (Una Fatsa Una Ratsa), η καταστροφή και η λεηλασία του Παρθενώνα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Από την παραδοσιακή αξιοκρατική κοινωνία όπου βασίλευαν οι θεικοί βασιλείς του χρυσού γένους, φθάσαμε τώρα στην κοινωνία του εκλέγεσθαι, όπου κυβερνά ο δήμος και τα κατώτερα πάθη του μαζάνθρωπου. Δεν είναι πια η κυβέρνηση θεϊκή, δεν υπάρχουν αξίες, η ΗΘική είναι αμφίβολη, οι νόμοι δεν είναι αμετάβλητοι και θεικοί αλλά ορίζει ο καθένας ότι θέλει. Από την πνευματικότητα και την αξιοκρατία, έχουμε φθάσει στην τεχνοκρατία, στον μαζάνθρωπο και στην υποτιθέμενη "πρόοδο" που έρχεται σε σύγκρουση με ότι διδάσκουν οι μύθοι για παρακμή του ανθρώπινου γένους.
quote:
Μα δεν μίλησα για ισότητα. Η ισότητα είναι μια ανύπαρκτη δοξασία που χρησιμοποιεί ο φεμινισμός. Αν η γυναίκα ήταν ίση με τον άνδρα τότε δεν θα ήταν γυναίκα αλλά άνδρας. Ή ο βασιλιάς(άνδρας) θα είναι ανώτερος από το ιερατείο(γυναίκα) και αυτό θα περιορίζεται στο να αναγνωρίζει την θεϊκή του ιδιότητα ή το ιερατείο θα τον κάνει κουμάντο και θα τον χρίζει.Από την παραδοσιακή αξιοκρατική κοινωνία όπου βασίλευαν οι θεικοί βασιλείς του χρυσού γένους, φθάσαμε τώρα στην κοινωνία του εκλέγεσθαι, όπου κυβερνά ο δήμος και τα κατώτερα πάθη του μαζάνθρωπου. Δεν είναι πια η κυβέρνηση θεϊκή, δεν υπάρχουν αξίες, η ΗΘική είναι αμφίβολη, οι νόμοι δεν είναι αμετάβλητοι και θεικοί αλλά ορίζει ο καθένας ότι θέλει. Από την πνευματικότητα και την αξιοκρατία, έχουμε φθάσει στην τεχνοκρατία, στον μαζάνθρωπο και στην υποτιθέμενη "πρόοδο" που έρχεται σε σύγκρουση με ότι διδάσκουν οι μύθοι για παρακμή του ανθρώπινου γένους.
Σου έχω πει πολλές φορές να κόψεις την μαλακία.
Αντ' αυτού, εσύ τον χαβά σου.Και μάλιστα αυξάνεις την ταχύτητα της παλινδρομικής κίνησης καθέτως προς τον άξονα.
Και μετά με κατηγορούν, όταν λέω πως η λοβοτομή είναι...λύση!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Μα δεν μίλησα για ισότητα. Η ισότητα είναι μια ανύπαρκτη δοξασία που χρησιμοποιεί ο φεμινισμός.
Και ο Χριστιανισμός. Του Χριστού όμως όχι των παρατρεχάμενων.
quote:
. Αν η γυναίκα ήταν ίση με τον άνδρα τότε δεν θα ήταν γυναίκα αλλά άνδρας.
Ιση είναι όπως ομοούσια. Οχι ίδια, για προφανεις....λόγους.
Γιατί ο Θεός δεν είναι άντρας. Δεν έχει μουστάκι.
Ο θεός δεν είναι άντρας.
Ο θεός δεν είναι αντρας.
Η θεά δεν έιναι άντρας.
Δεν τον ενδιαφέρει πως τον λες, γιατί δεν είναι δίποδο με φαλλό.
Και Χρίστο Ελ,
δόξα τω Θεώ
τω Θεώ δεν είναι ανδρας.
quote:
Ή ο βασιλιάς(άνδρας) θα είναι ανώτερος από το ιερατείο
Ξέχασες τη Βασίλισσα, που κινείται και σε όλη τη σκακιέρα.
Αλλιώς ο Βασιλιάς το βράδυ θα παίζει με το όμποε, η θα παίζει το κλαρίνο των αυλικών φίλων του.
Και στις δύο περιπτώσεις, ευτυχώς για μας δεν θα έχει απόγονο, και θα μας αφήσει ήσυχους.
Χώνεψε το. Ο Θεός έφτιαξε τον ΑΝΘΡΩΠΟ κατ'ΕΙΚΟΝΑ και καθ'ΟΜΟΙΩΣΗ, ΑΡΣΕΝ και ΘΥΛΥ. Και αυτό αν το πάρουμε όπως το λέει η Γραφη.
Δεν έχεις κανένα ανώτερο προνόμιο. Είσαι απλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
Αλλο ίσος, άλλο ίδιος.
quote:
Ή ο βασιλιάς(άνδρας) θα είναι ανώτερος από το ιερατείο(γυναίκα) και αυτό θα περιορίζεται στο να αναγνωρίζει την θεϊκή του ιδιότητα ή το ιερατείο θα τον κάνει κουμάντο και θα τον χρίζει.
Με όλο το σεβασμό και το θάρρος αλλά μήπως την έχεις δει βασιλιάς; Μήπως πρέπει να το κοιτάξεις;
Φίλε μου, ΔΕΝ θέλουμε βασιλιάδες. Δεν θέλουμε αλάθητους πάπες. Σε ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε. Δώσαμε.
Ο Χριστός όταν λέμε βασιλέας επί της γης δεν εννοούμε ότι θα βάλει την κορώνα και θα δίνει διαταγές. Από τη στιγμή που ακολουθείς τη διδασκαλία του Χριστού, οι βασιλείς είναι άχρηστοι.
Ρε φίλε έχεις διαβάσει τι είπε ο Χριστός η μας δουλεύεις; Λες ότι να ναι.
quote:
Από την παραδοσιακή αξιοκρατική κοινωνία όπου βασίλευαν οι θεικοί βασιλείς του χρυσού γένους
Οι οποίοι είναι; Για πες ονόματα να δούμε ποιος ειναι Χριστιανός και ποιος ο κουλτουριάρης... Ονόματα θέλω αν βέβαια θες να μας πεις και συ, που δείχνεις να τους έχεις σε μεγάλη υπόληψη...
quote:
φθάσαμε τώρα στην κοινωνία του εκλέγεσθαι, όπου κυβερνά ο δήμος και τα κατώτερα πάθη του μαζάνθρωπου
Ποιος κυβερνάει; Ο Δήμος; Ο Σαμαράς είναι ο Δήμος; Η ο Ροκφέλλερ; Εχεις την εντύπωση ότι κυβερνάς εσύ εγώ και ο Νικόμαχος; Γιατί εγώ νόμιζα οτι κυβερνάνε τα λεφτά.
Τα κατώτερα πάθη πριν ήτανε του Βελζεβούλη, τώρα γίνανε του ανθρώπου;
Γιατί εγώνόμιζα ότι ο άνθρωπος εκτός από πάθη είχε και θετικά χαρακτηριστικά όπως αγάπη, συμπόνοια κτλ.
Μήπως έχεις μια εμμονή με την εξουσία και το ποιος θα είναι από πάνω;
Μήπως θες να πεις ότι εχθρός είναι ο άνθρωπος, ή μαλλον η ανθρώπινη φύση που κράζεις σαν καλός Ερμητιστής σε όλα σου τα ποστ;
Φιλε μου, μήπως είσαι λίγο σατανιστής;
quote:
. Δεν είναι πια η κυβέρνηση θεϊκή, δεν υπάρχουν αξίες, η ΗΘική είναι αμφίβολη, οι νόμοι δεν είναι αμετάβλητοι και θεικοί αλλά ορίζει ο καθένας ότι θέλει. Από την πνευματικότητα και την αξιοκρατία, έχουμε φθάσει στην τεχνοκρατία, στον μαζάνθρωπο και στην υποτιθέμενη "πρόοδο" που έρχεται σε σύγκρουση με ότι διδάσκουν οι μύθοι για παρακμή του ανθρώπινου γένους.
Οτι του φανεί του Λολοστεφανή. Υπάρχουν αξίες, δεν έχουν όλοι, η Ηθική είναι προσωπική, ο Χριστός σου πε πέντε πράματα δεν τα διάβασες, για τους νόμους του νομοθέτη φταίει ο νομοθέτης που ναι παπάρας και όχι εγώ, για τους συμπαντικούς νόμους δεν έιναι καθόλου ευμετάβλητοι, ότι δίνεις παίρνεις να το θυμάσαι αυτό.
Οσον αφορά τον μαζάνθρωπο, θα σε παρακαλέσω να με κρίνεις προσωπικά, δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τις μάζες.
Shadow Dancer
Δεν σου απάντησα κάτι, γιατί είναι προφανές ότι αυτά που λες είναι λογικά, και δεν μπορώ να διαφωνήσω.
Νικόμαχε
Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω πως το πρόβλημα είναι αντίθετο, ο φίλος μας δεν ασχολείται τόσο όσο πρέπει με το εργαλείο του.
Μάλλον γιατί ψάχνει γυναίκα να τις δίνει μόνο διαταγές...
Χρίστο ΕΛ
Δεν είσαι χριστιανός. Δείχνεις να μην έχεις διαβάσει καν τι είπε ο Χριστός.
quote:
Ποιος κυβερνάει; Ο Δήμος; Ο Σαμαράς είναι ο Δήμος; Η ο Ροκφέλλερ; Εχεις την εντύπωση ότι κυβερνάς εσύ εγώ και ο Νικόμαχος; Γιατί εγώ νόμιζα οτι κυβερνάνε τα λεφτά.
Τα κατώτερα πάθη πριν ήτανε του Βελζεβούλη, τώρα γίνανε του ανθρώπου;
Γιατί εγώνόμιζα ότι ο άνθρωπος εκτός από πάθη είχε και θετικά χαρακτηριστικά όπως αγάπη, συμπόνοια κτλ.
Μήπως έχεις μια εμμονή με την εξουσία και το ποιος θα είναι από πάνω;Μήπως θες να πεις ότι εχθρός είναι ο άνθρωπος, ή μαλλον η ανθρώπινη φύση που κράζεις σαν καλός Ερμητιστής σε όλα σου τα ποστ;
Φιλε μου, μήπως είσαι λίγο σατανιστής;
Ο Σαμαράς, ο Ροκφέλλερ και όλοι αυτοί είναι από τις κατώτατες τάξεις, δεν έχουν αριστοκρατική πνευματική καταγωγή.
Είναι εκλεγμένοι όλοι αυτοί από τον λαό και προέρχονται από τον ίδιο τον λαό. Ο λαός απορεί γιατί κάνουν ότι θέλουν. Έτσι κάνουν όμως όλοι όσοι προέρχονται από τις μάζες, σκέφτονται μόνο την κοιλιά τους.
Χρειαζόμαστε πνευματικούς ηγέτες που δεν εκλέγονται από τις "σαπιοκοιλιές".
Ακόμα κι αν δεν ήταν Χριστιανός αλλά εχθρός του Χριστιανισμού, ο Ιουλιανός ήταν ένα παράδειγμα ηγέτη με αριστοκρατική πνευματικότητα. Πίστευε στο θεικό δίκαιο και στο πνεύμα.
ΥΓ Το αριστοκράτης το εννοώ πνευματικά, όχι σαν κάποιος ψευτοαριστοκράτες που είναι σε υψηλά σε μια κοινωνική δομή λόγω χρημάτων.
Ιταλος
quote:
Μήπως θες να πεις ότι εχθρός είναι ο άνθρωπος, ή μαλλον η ανθρώπινη φύση
Μισφραγμούθωσις
quote:
Είναι εκλεγμένοι όλοι αυτοί από τον λαό και προέρχονται από τον ίδιο τον λαό. Ο λαός απορεί γιατί κάνουν ότι θέλουν. Έτσι κάνουν όμως όλοι όσοι προέρχονται από τις μάζες, σκέφτονται μόνο την κοιλιά τους.Χρειαζόμαστε πνευματικούς ηγέτες που δεν εκλέγονται από τις "σαπιοκοιλιές".
Αυτά έλεγε και ο "Εωσφόρος" που φέρει το φως μη χέσω, καθώς και οι Σιωνιστές που όμως όλως περιέργως κυβερνάνε αυτόκλητα.
Αυτό προσπαθεί να αποδείξει.
Είναι χάρισμα να κλονίζει κάοιος τα νεύρα μου.
Πάρε μερικές σαπιοκοιλιές Μισφραγμούθωσις
http://millionsofmouths.com/blog/poverty-pictures/
Πανε πάρε κάνα σουβλάκι να φας τώρα.
quote:
Χρειαζόμαστε πνευματικούς ηγέτες που δεν εκλέγονται από τις "σαπιοκοιλιές".
Αυτόκλητους. Πεφωτισμένους πυροβολημένους. Οχι ευχαριστούμε, δεν θέλουμε ρε φιλαράκι. Δεν θέλουμε ηγέτες γενικότερα.
Να στο κάνω λιανά φίλε μου.
Εσύ θέλεις ένα τσούρμο πνευματικά πεφτισμένους μονάρχες να κυβερνάνε εκατομύρια ανθρωπάκια.
Εγώ θέλω εκατομύρια ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ πνευματικά απελευθερωμένους να κυνηγάνε ένα τσούρμο ηγέτες.
Οπως το βλέπει καθένας.
Και όπως τον βολεύει.
Πάρε και διάβασε κανενα ιστορικό βιβλίο.
Για τα τελευταία 200 χρόνια. Για τη ζάχαρη. Για το χρυσό και την ανταλλακτική αξία του. Για την αποικιοκρατία, για την Περσία, Για το πέρασμα από τη φεουδαρχία. Για την οικονομική κρίση της Γερμανιας, τον μιλιταρισμό, το ΥΠΕΚΕΡΔΟΣ.
Κάτι τελοσπάντων.
Μετά έλα να συζητήσουμε για το ποιοι κυβερνάνε σε μόνιμη βάση, και το τι σημαίνει δημοκρατία και τι ελευθερία και τέτοιες περίεργες έννοιες.
Επίσης σε ξαναρωτάω να μου ονοματίζεις τους πεφωτισμένους, να τους μάθω και γω. Καθώς και τους πεφωτισμένους της αγαπημένης χρυσής εποχής. Μην κάνεις κο κο κο. Ονόματα.
Και ψιτ, Μισφραγμούθιους,
δέν είσαι Χριστιανός.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσα είπες με ένα κατεβατό, τα είπα με μια λέξη!!!![]()
![]()
![]()
Πάντως εσυ και ο Σωτήρης, έχετε και την πρώτη υπομονή.
Ακόμη και αν ο "τοίχος" είναι σκέτο ντουβάρι!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εχω βαρέσει τόσους τοίχους, και πολύ λίγους έχω ρίξει. Ολοι φτιάχνουν έναν φανταστικό κόσμο και ζούν το ψέμα τους.
Λες και αν καεί το σπίτι του διπλανού δεν θα αρπάξει και το δικό μας.
Λες και αν γεννιόταν ο Ιταλος στην Τουρκία δεν θα τον είχαν βαφτίσει μουσουλμάνο τώρα.
Λες και μπορεί κάποιοι να περιορίσουν τη αγάπη και τον έρωτα σε πλαίσια.
Ολα μια αλυσίδα είναι.
Ενας ολόκληρος κόσμος περιτριγυρισμένος από τείχη, που φτιάχνουμε και φυλακίζουμε τον εαυτό μας.
Δεν είναι η υπομονή που με ωθεί είναι η ξεροκεφαλιά και η επιμονή. ΚΑθώς και η σκέψη πως κάποιοι που αμφιταλαντεύονται, μας διαβάζουν και ίσως μπορει να μην χτίσουν άλλον ένα τοίχο.
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που χτίζουνε τοίχους Νικόμαχε, σε συναισθηματικό επίπεδο, σε ερωτικό, σε κοινωνικό, σε πολιτικό.
Εχω βαρέσει τόσους τοίχους, και πολύ λίγους έχω ρίξει. Ολοι φτιάχνουν έναν φανταστικό κόσμο και ζούν το ψέμα τους.
Λες και αν καεί το σπίτι του διπλανού δεν θα αρπάξει και το δικό μας.
Λες και αν γεννιόταν ο Ιταλος στην Τουρκία δεν θα τον είχαν βαφτίσει μουσουλμάνο τώρα.Λες και μπορεί κάποιοι να περιορίσουν τη αγάπη και τον έρωτα σε πλαίσια.
Ολα μια αλυσίδα είναι.
Ενας ολόκληρος κόσμος περιτριγυρισμένος από τείχη, που φτιάχνουμε και φυλακίζουμε τον εαυτό μας.
Δεν είναι η υπομονή που με ωθεί είναι η ξεροκεφαλιά και η επιμονή. ΚΑθώς και η σκέψη πως κάποιοι που αμφιταλαντεύονται, μας διαβάζουν και ίσως μπορει να μην χτίσουν άλλον ένα τοίχο.
Υπάρχει φοβερή Τοιχομόνωση γενικώς φίλε Ιταλέ...
αλλεπάλληλοι τοίχοι και ενδιάμεσα χώμα....
τύφλα να'χει ο Τύμβος της Αμφίπολης δηλαδή....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "