- ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα τους τις έδινα εγώ αλλά δεν τις βρίσκω, η στείλτες σε μένα να τους τις δώσω εγώ!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
αποδειξεις που δεν καταλαβαίνει ο Μακεδών, γι αυτό δεν τις
βλέπει..Εσύ, όμως, στον ..οφθαλμίατρο πήγες;Λέμε ότι ότι
αμφισβητεί καποιος, δεν το αμφισβητεί ώς ειδήμων, αλλά φέρνοντας
στοιχεία που να λένε το αντίθετο..Αποδείξεις, π.χ., για τό ότι
δεν είναι έτσι..Τόσο απλά...Ή να αμφισβητούνται ακριβώς οι άλλες θέσεις..
Τώρα, το ανέκδοτο να βγάζετε ....θεολόγους όσους επιστήμονες λένε
την αλήθεια κι όχι πιθανές ικασίες και ευσεβείς πόθους μερικων,
μάλλον πρέπει να του ρίξετε μια ματιά..Μιλάμε για επιστήμονες, ανεπηρέαστους, που ψάχνουν στοιχεία, τα βρίσκουν και μιλούν...
Ας μήν μπερδεύονται οι ερευνητές του καφέ, με τους εαυτούς τους....
Επιτέλους, απομονώνεστε, με τη λογική που ακολουθείτε...
Όσο για τον άραβα, είναι μια ιστορία αληθινή, γιατί κανείς δεν βγήκε να την διαψεύσει και δεν υπήρχε λόγος να βγει έτσι για εφφέ...Δεν κάνουν οι χριστιανοί εφετζίδικες κινήσεις.Μάλλον οι άλλοι που επειδή δεν έχουν ουσία, βάζουν μπόλικη φαντασία και καθαρίζουν...
Ο διάλογος απαιτεί κοινή βάση.Όταν δεν υπάρχει, δεν έχεις διάλογο,
αλλά προσυλητισμό...
Εψαξα τα links αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι λένε οι επιγραφές αυτές, πού βρέθηκαν και πότε χρονολογούνται. Κανείς δε φαίνεται να τις ξέρει...
Επειδή παράθεσες κάποιες πηγές για τις επιγραφές, τις οποίες προφανώς έχεις μελετήσει, αλλιώς δεν είσαι τόσο ανόητος να παραθέσεις πηγές ... που διάβασαν άλλοι και συ δεν ξέρεις, θα ξέρεις τι λένε.
Πες μας και μας λοιπόν τι λένε οι επιγραφές του 1ου αιώνα στη Ναζαρέτ να το μάθουμε όλοι. Αντε μπράβο...
Α, και που'σαι; Φέρε και κείνα τα στοιχεία για τον Αραβα όπως θα έρχεσαι...

macedon
quote:
...εγω θα μεινω στη σοφια του ελληνικου λαου,
Η σοφία του Ελληνικού λαού, ε;;;
Η οποία λέει, τι;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Οι επιγραφές σου και τα στοιχεία για τον σαουδάραβα, για πολλοστή φορά, λέω ότι εσύ πρέπει να αποδειξεις ότι δεν είναι έτσι..Εσύ το
αμφισβητείς...
Επειδή το αμφισβητώ κι εγώ, οφείλω να σου πω (και ότι καταλάβεις) ότι κανείς δεν μπορεί να λέει μια μαλακία και μετά να περιμένει αποδείξεις ότι είναι μαλακία.
Το παραμύθι με τον Σαουδάραβα είναι τόσο χοντρό που, πέρα από μερικούς καλόγερους και κάποιους κουτοχριστιανούς, κανείς δεν μπορεί να χάψει, όσο καλά κι αν είναι στημένο.
quote:
Όσο για τον άραβα, είναι μια ιστορία αληθινή, γιατί κανείς δεν βγήκε να την διαψεύσει...
Και την ύπαρξη του παπουτσωμένου γάτου δεν αμφισβήτησε κανείς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι παραμύθι...
quote:
Δεν κάνουν οι χριστιανοί εφετζίδικες κινήσεις.
Αν σου έλεγα ότι ΜΟΝΟ τέτοιες κινήσεις κάνουν και σου ανέφερα για παράδειγμα το αίμα των εικόνων που είναι βυσσινάδα, το σώμα-θαύμα που μόλις εκτέθηκε στο οξυγόνο... έλιωσε φυσιολογικά, τα δάκρυα από λάδι ραπτομηχανής, τις... μαγκούρες των "αγίων" που περπατάνε μέσα στον τάφο τους (!!!) και τόσα άλλα, τι θα απαντούσες;;;;
Άλλωστε είναι πάγια αρχή σε μια διαφωνία, αυτός που ισχυρίζεται κάτι να το υποστηρίζει και να το αποδεικνύει. Αν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σοβαρά και ισχυρά, δεν αμφισβητούνται, αν όμως είναι ανύπαρκτα ή σαθρά (όπως οι ισχυρισμοί ενός καλόγερου, ας πούμε), χρειάζονται ενίσχυση για να εκληφθούν υπ' όψιν.
Το κακόγουστο και μακάβριο παραμυθάκι με τον Σαουδάραβα, το αμφισβητεί η ίδια η λογική και η φύση, οπότε, εκ των πραγμάτων, θέλει μεγάλη... υποστήριξη, για να το καταπιεί κάποιος, εκτός μαντρίου...
Εσύ λοιπόν, τρεχα.... θα πρέπει να φέρεις αποδείξεις και όχι όποιος, λογικά, το αμφισβητεί.
Υ. Γ. Και δεν πρέπει να βρίζεις διότι αυτό είναι κάτι το διαφορετικό από την πλακίτσα...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Edited by - γιαπετ on 10/09/2009 01:11:09
trexagireve :
quote:
Όσο για τον άραβα, είναι μια ιστορία αληθινή, γιατί κανείς δεν βγήκε να την διαψεύσει και δεν υπήρχε λόγος να βγει έτσι για εφφέ...Δεν κάνουν οι χριστιανοί εφετζίδικες κινήσεις.Μάλλον οι άλλοι που επειδή δεν έχουν ουσία, βάζουν μπόλικη φαντασία και καθαρίζουν...
Το πιό εκνευριστικό που κάνεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι "χριστιανοί" που διαδίδετε αυτές τις μπούρδες είναι οτι δεν σέβεστε την νοημοσύνη των άλλων .
Ο ισχυρισμός σου οτι αυτό που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι αλήθεια , είναι προσβολή στην ανθρώπινη νοημοσύνη και λογική .
Παρουσιάζετε μιά ιστορία που είναι μη διαψευσιμη , αφού μιλά για ΚΑΠΟΙΟΝ Ανώνυμο Αραβα μέ μία Ιστορία που γράφτηκε σε ΚΑΠΟΙΕΣ αραβικές εφημερίδες , και ΚΑΠΟΙΑ τηλεοπτικά δύκτια .
Δηλαδή , θέλεις να σου διαψευσει κάποιος κάτι για το οποίο δεν δίνεις ΚΑΜΜΙΑ πληροφορία .
Είναι σαν να ισχυρίζομαι εγώ , οτι σε ΚΑΠΟΙΟ σπίτι που έχω , άγνωστο σε σένα , εκτρέφω ένα ΡΟΖ ΔΡΑΚΟ , πράγμα που πιστοποιούν μόνο ΚΑΠΟΙΟΙ άγνωστοι σε σένα φίλοι μου , και έχω την απαιτηση να το πιστέψεις , γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το διαψευσεις .
ΚΑΙ σε ρωτάω : ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ?
Αλλο χαρακτηριστρικό παράδειγμα :
Ο χότζας που έγινε χριστιανός .
http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=159&Itemid=48
Και πάλι εχουμε το ίδιο σενάριο :
Κάποιος ΑΝΩΝΥΜΟΣ χότζας , " για ευνοητους λόγους ανώνυμος " όπως γράφει , (ολοι καταλαβαινουμε ποιοι ειναι) , έγινε χριστιανός γιατί... ένας σταυρός έσωσε την κόρη του .
Και μάλιστα αυτό μαθεύτηκε στην επίσης ΑΓΝΩΣΤΗ πόλη που ζούσε
και σε πολλους επίσης ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και ανώνυμους ανθρώπους .
Και όπως γράφει στο τέλος :
"Για τους μουσουλμάνους σήμερα ο ίδιος και η οικογένεια του είναι επικηρυγμένοι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε περισσότερα στοιχεία."
Ο λόγος που δεν δημοσιέυονται βέβαια τα στοιχεία είναι προφανής :
Για να είναι το "θαύμα" ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΙΜΟ .
Δηλάδή θέλεις να πιστεψουμε τρεχαγίρευε , οτι οι μουσουλμάνοι , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ποιός είναι αυτός ο χότζας , και περιμένουν να το μάθουν απο τις ιστοσελίδες σας ?
Και ξαναλέω : Για τοσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάτε ?
quote:
Για τοσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάτε ?
Φίλε μου Think_Math να κάνω μια διευκρίνηση, πάνω σ' αυτό που λες.
Για να θεωρήσει κάποιος ηλίθιο κάποιον, θα πρέπει να του λέει πράγματα που ο ίδιος δεν πιστεύει, για να πετύχει κάτι.
Εν προκειμένω, ο τρεχα...., ο ψηλός, οι ευρωπαίοι και οι λοιποί χριστιανόπληκτοι του φόρουμ, πρώτα οι ίδιοι έχουν πεισθεί ότι αυτή η χοντράδα είναι γεγονός και, απ' ότι φαίνεται, δεν μας δουλεύουν.
Επομένως δεν θεωρούν εμάς (τους υπόλοιπους συζητητές) ηλίθιους, απλά είναι οι ίδιοι και τους φαίνεται περίεργο που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σκέπτονται.
Επίσης, ενδεχομένως να έχουν κάποιοι καταλάβει το μέγεθος της ανοησίας που επιδεικνύει κάποιος, όταν θεωρεί τέτοιες παιδαριώδεις ανοησίες ως γεγονότα και να προσπαθεί να τις υποστηρίξει για λόγους... "αυτοεκτίμησης".
Πώς να δεχθεί κανείς ότι τον δουλεύουν και πως είναι βλάκας;
Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο...
Για να σεβαστεί κάποιος τη νοημοσύνη των άλλων, θα πρέπει να διαθέτει τέτοια, ο ίδιος.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Τι δεν καταλαβες;
Το παπα παιδι διαολου εγγονι;
Πριν λιγες σελιδες το αναφερω,αν παρεις εναν ανθρωπο και τον πιεσης καταπνιγοντας ολες τις επιθυμιες του καποια στιγμη επερχεται η ρηξη η εκρηξη,τα αποτελεσματα ποικιλουν.Οπως επισης εχω γραψει περι προσωπικοτητας,το συνολο των εμπειριων που τη διαμορφωνουν και το περιβλημα που δημιουργει γυρω απο την ψυχη ενος ανθρωπου.Αυτο το περιβλημα φερει και το φορτιο που κανει δυο ανθρωπους να ελκονται ή να αποθουνται,αυτο το περιβλημα καλουμαστε να ξεπερασουμε.
Δεν εχω ταχθει να υπηρετησω κανενα σκοπο,στο μονο το οποιο ειμαι ταγμενος ειναι η γυναικα μου και τα παιδια μου και ειναι ο μονος λογος που βρισκω αξιο να πολεμησω!Οχι μονο στα λογια,οπου και οποτε χρειαστει!
Να σου περιγραψω και την οπτικη μου,βρισκομαι σε ενα λοφακο και παρακολουθω τη μαχη στην πεδιαδα αναμεσα σε χριστιανομαχους και ελληνομαχους απολαμβανοντας το θεαμα,οπου πιστευω οτι μπορω να προσβαλω τα ασκερια της καθε πλευρας κατηφοριζω λιγο και το κανω απλα για να αποδειξω ποσο τυφλος μπορει να ειναι καποιος ταγμενος στο σκοπο του.
Ονειρο μου και ευχη μου αυτο το πεδιο,της μαχης,να κανει ενα κοπο να αποκτησει και υποσταση.Να βρεθειτε ολες οι πλευρες σ'αυτην την κοιλαδα και να σφαχτειτε μεχρει τελικης πτωσης,αυτους που θα μεινουν ορθιοι τους αναλαμβανω εγω για να μπορεσουμε επιτελους να απολαυσουμε τη ζωη μας χωρις το μισος σας και τον μισανθρωπισμο σας!
Γμτο άρχισα να βλέπω εφιάλτες τα βράδια..
Η Ναζαρέτ, υπήρχε και γι αυτό συνέχισε έτσι,αν είχε γίνει μετά
Χριστόν, λέμε δεν θα είχαν δικαίωμα να ειναι στους ιερείς του ναού, ως χριστιανοί..Πόσο μπορείτε, πιστεύετε, να το παραλογίσετε αυτό;
Εκτίθεστε ομαδικα σε γκαλερύ, ή μου φαίνεται;
Όσο για τον Σαουδάραβα, τελειώνει απο μένα, θα σε βοηθήσω Μακεδών, με στοιχεία ώστε να βρεις τι θέλεις...Δηλαδη, το Δεκέμβριο του 2004, ο σαουδάραβας, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπη και είπε γι αυτο που έζησε.
Το αναμεταδώσαν εφημερίδες, κανάλια, σε Αραβία, Παλαιστίνη,Συρία και όλες τις μουσουλμανικές χώρες..Ψάξε και βρές το...Μην επιμένεις, εσύ τα ζητάς τα στοχεία, όχι εγώ..Εγώ πιστεύω τον ηγουμενο της μονής των
Ποιμένων, ο οποίος, πδωσε τη σχετική είδηση, μέσω του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, τουτέστιν, με τη δική του έγκριση..Για να μην πούμε την αντίδραση των μουσουλμάνων, αν δεν ήταν αλήθεια...
Και φυσικά, εσύ δεν πιστεύεις ότι λέει ένας χριστιανός, όπως κι οι
υπόλοιποι..Εμείς οι χριστιανοί, όμως, περιμένουμε ακόμη ότι θα
καταλάβετε ποιός ειναι σίγουρος και ποιοί φωνάζουν και δημιουργούν όχλο για να περάσουν τη γνώμη τους....Βοηθάτε τους ρε παιδιά.῎..
Ελάτε κι άλλοι,μόνο εν τω πολλώ το εύ....Δεν τα βγάζουν πέρα μόνοι τους....
Εν ανάγκη, πάρτε ταξί, σας χωράει κι ελάτε....Πείτε κι εσείς ποιοι είναι ηλίθιοι και ποιοι περνάνε τους εαυτους τους για έξυπνους, αδιαφορώντας αν είναι ή όχι..Αδιαφορώντας, ότι μόνο εγωισμό δείχνουν, απορρίπτοντας ότι έχει δεχτεί ο κόσμος όλος, ακόμη κι οι
εχθροί του χριστιανισμού, απο άποψη θέσεων και ιστορίας..Καλά, γραμμή δεν παίρνετε; Χάλασε το τηλέφωνο;
Ξέρω καλό σκάκι, έχω σπουδάσει με μάστορες απο Ρωσία, Τσεοσλοβακία,
δεν μπορείς να με παίξεις,Μακεδών, μην ματαιοπονείς...Φιλική συμβουλή...
Αλλά επειδή θεωρώ πλανεμένους, απο κέντρα αποσταθεροποίησης της Ελλάδας, αυτά τα άτομα, προσπαθώ να επικοινωνησω με τη νοημοσύνη τους
και το φιλότιμο τους, αλλά, φεύ!