- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
NIKOMAXE μιας που είσαι και ο πιο τολμηρός της παρέας, ο Αιθέρας συμβιβάζεται με το Ηλεκτρικό Σύμπαν?
Την προσωπική γνώμη σου θέλω διότι και εδώ δεν υπονοώ ότι ξέρω κάτι παραπάνω...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Μάλιστα...NIKOMAXE μιας που είσαι και ο πιο τολμηρός της παρέας, ο Αιθέρας συμβιβάζεται με το Ηλεκτρικό Σύμπαν?
Την προσωπική γνώμη σου θέλω διότι και εδώ δεν υπονοώ ότι ξέρω κάτι παραπάνω...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Θέλεις να με βάλεις να ακροβατήσω, σε τεντωμένο σχοινί, έτσι?![]()
![]()
Ενω ξέρω, πώς έχεις άποψη, αλλά είσαι δειλός(![]()
![]()
), θα πώ δυό λόγια, με την ελπίδα, να αφήσεις και τα δικά σου στον χώρο.
ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ!!!
Δεν μπορώ αλλοιώς, να ερμηνεύσω την θάλασσα ενέργειας και το "κοχλάζον" κενό του Σύμπαντος.Πλάσμα υπάρχει παντού γύρω μας.Εντός κι εκτός ατμόσφαιρας.
Μόνο που μας είναι γνωστό με άλλες ονομασίες.
Σου παραχωρώ την τιμή, να τις ονοματίσεις!
![]()
![]()
Ζήτησες την προσωπική μου άποψη και αυτή είναι:
Ο Αιθέρας, υπάρχει παντού, διαποτίζει τα πάντα, ( πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, θα σου είναι πιο οικείο.![]()
),μεταβάλλεται ή μεταβάλλει την ύλη σε ενέγεια και αντιστρόφως.
Δεν έχει θερμότητα, δεν έχει εντροπία.
Προσωπικά θεωρώ, πώς χωρίς τον Αιθέρα ( το μέσον ), δεν θα υπήρχε καν, μετάδοση φωτός και ακόμη πιό τολμητα, δεν θα υπήρχε χωροχρονικό συνεχές!
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν, θα μπορούσε κάλλιστα, μέσω του Αιθέρα, να απαντήσει σε όλα σχεδόν τα αναπάντητα ερωτήματα της σημερινής κοσμοθεώρησης.
Δεν μπορώ να αγνοήσω τον Μάξγουελ, όταν όριζε τα πεδία, ώς καταστάσεις μηχανικής συμπίεσης, υπο την σκέπη ενός άγνωστου-αόρατου υλικού.Του Αιθέρα δηλαδή.
Ούτε μπορώ να αγνοήσω τις απόψεις του, περί ενός διηλεκτρικού κενού.Ενός πολωμένου κενού.
Δεν μπορώ να δεχθώ τον τρόπο, με τον οποίο "αποκλείστηκε" ο Αιθέρας, απο την επιστήμη.Επειδή σε μια πειραματική διάταξη, δεν υπάρχει απόκλιση του φωτός, αυτο σηματοδοτεί και το "τέλος" του Αιθέρα.
Οπως βολεύει, μερικούς.
Εσυ συμφωνείς?
Θα χαρώ να σε...διαβάσω!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ο Αιθέρας, υπάρχει παντού, διαποτίζει τα πάντα, ( πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, θα σου είναι πιο οικείο.),
Έεεεεετσι....
quote:
μεταβάλλεται ή μεταβάλλει την ύλη σε ενέγεια και αντιστρόφως.
Δεν έχει θερμότητα, δεν έχει εντροπία.
Σωστό.
quote:
Προσωπικά θεωρώ, πώς χωρίς τον Αιθέρα ( το μέσον ), δεν θα υπήρχε καν, μετάδοση φωτός
Ακόμα και ο...Εωσφόρος αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σ'αυτό αρκεί το Άνθρώπινο Γένος να μη μάθαινε ποτέ για την ύπαρξη και την τεχνολογία πίσω από τον Αιθέρα (Προμηθέας, Maxwell, Tesla)
quote:
και ακόμη πιό τολμητα, δεν θα υπήρχε χωροχρονικό συνεχές!
Σαφώς διότι θα ήσουν ακόμα στον...Παράδεισο/Ηλύσια Πεδία/Γη (Νησί) των Μακάρων κλπ.
Μετά την Πτώση σου μπήκες στο κουτί του χώρου και του χρόνου.
Και τα δύο όμως έχουν ημερομηνία λήξεως...
quote:
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν, θα μπορούσε κάλλιστα, μέσω του Αιθέρα, να απαντήσει σε όλα σχεδόν τα αναπάντητα ερωτήματα της σημερινής κοσμοθεώρησης.
Σωστά αλλά άλλο ρώτησα, ίσως με λάθος διατύπωση.
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν προυποθέτει ως απαραίτητη την ύπαρξη του Αιθέρα ή μπορεί να υπάρξει και μόνο του?
quote:
Δεν μπορώ να αγνοήσω τον Μάξγουελ, όταν όριζε τα πεδία, ώς καταστάσεις μηχανικής συμπίεσης, υπο την σκέπη ενός άγνωστου-αόρατου υλικού.Του Αιθέρα δηλαδή.
Ούτε μπορώ να αγνοήσω τις απόψεις του, περί ενός διηλεκτρικού κενού.Ενός πολωμένου κενού.
Το οποίο κενό δεν υπάρχει βεβαίως διότι δεν μπορούμε να βγάλουμε τον Αιθέρα ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ μέσα από κανένα από τα 7 επίπεδα της Δημιουργίας.
quote:
Δεν μπορώ να δεχθώ τον τρόπο, με τον οποίο "αποκλείστηκε" ο Αιθέρας, απο την επιστήμη.Επειδή σε μια πειραματική διάταξη, δεν υπάρχει απόκλιση του φωτός, αυτο σηματοδοτεί και το "τέλος" του Αιθέρα.
Οπως βολεύει, μερικούς.
Εσυ συμφωνείς?
Είμαι σίγουρος ότι ούτε οι Michelson–Morley δεν το πίστεψαν αυτό...
quote:
Θα χαρώ να σε...διαβάσω!
Μόνο αν είσαι Ορθόδοξος ιερέας...![]()
![]()
![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 24/06/2013 22:18:56
quote:
Μόνο αν είσαι Ορθόδοξος ιερέας...
Χαχαχα ![]()
![]()
![]()
![]()
, μιλάμε με έριξες απο την καρέκλα!!!
quote:
Ακόμα και ο...Εωσφόρος αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σ'αυτό αρκεί το Άνθρώπινο Γένος να μη μάθαινε ποτέ για την ύπαρξη και την τεχνολογία πίσω από τον Αιθέρα (Προμηθέας, Maxwell, Tesla)
Αμα σου λέω εγω, στο άλλο τόπικ....ξέρω τι λέω.!!
Μην μου κρύβεσαι, μουχρίτσα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν προυποθέτει ως απαραίτητη την ύπαρξη του Αιθέρα ή μπορεί να υπάρξει και μόνο του?
Οχι.Δεν μπορεί να υπάρξει μόνο του.
θα "άναβε" στιγμιαία και θα έσβηνε αμέσως.
Ισως ο νόμος των Biot – Savart, αν μπορούσε να επαληθεφθεί πειραματικώς, στο διάστημα, ( δεν γνωρίζω άν κάποια αποστολή Απόλλων, το έχει ήδη κάνει),θα μας έβγαζε απο το αδιέξοδο, της αποδοχής του Αιθέρα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν προυποθέτει ως απαραίτητη την ύπαρξη του Αιθέρα ή μπορεί να υπάρξει και μόνο του?Οχι.Δεν μπορεί να υπάρξει μόνο του.
θα "άναβε" στιγμιαία και θα έσβηνε αμέσως.
Σωστό αλλά ακόμα δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι σε ρωτάω.
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν θεωρείται (κατ'εσέ πάντα) ως ενιαία "οντότητα" με τον Αιθέρα ή αποτελεί ένα sandwich δύο ετερόκλητων πραγμάτων που αναγκαστικά συνυπάρχουν καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαχωριστούν?
Ερευνάτε τας Γραφάς
Κάθε φορά που ρωτάς κάτι και σου απαντώ, συμφωνείς μεν, αλλά στο "καπάκι", μου λες ότι δεν με ρωτάς αυτο ακριβώς, αλλά το άλλο!!!
Και εγω το κακόμοιρο, τι σου φταίω, αν δεν μπορείς να αρθρώσεις ορθό λόγο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας δούμε και αυτο και μην τολμήσεις να μου πεις ότι άλλο ρωτάς!![]()
![]()
![]()
quote:
Το Ηλεκτρικό Σύμπαν θεωρείται (κατ'εσέ πάντα) ως ενιαία "οντότητα" με τον Αιθέρα ή αποτελεί ένα sandwich δύο ετερόκλητων πραγμάτων που αναγκαστικά συνυπάρχουν καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαχωριστούν?
Κατ'εμέ πάντα?
Γιατι Πάνο?
Κατ'εσέ είναι διαφορετικό?
Ναι θεωρώ το ηλεκτρικό σύμπαν, ενιαία οντότητα με τον Αιθέρα και μάλιστα εξ΄αυτού πορευόμενο.
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ηλεκτρικό σύμπαν χωρίς τον Αιθέρα.Χωρίς τον χώρο, χωρίς τον χρόνο, χωρίς την κίνηση.
Δυνατότητα να διαχωρισθούν, σαφώς δεν υπάρχει.Αν με κάποιο υποθετικό τρόπο, διαχωρίζονταν, θα υπήρχε αλληλοκατάρρευση.Μηδενισμός.Ανυπαρξία των πάντων.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 24/06/2013 23:38:54
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
quote:
Ακόμα και ο...Εωσφόρος αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σ'αυτό αρκεί το Άνθρώπινο Γένος να μη μάθαινε ποτέ για την ύπαρξη και την τεχνολογία πίσω από τον Αιθέρα (Προμηθέας, Maxwell, Tesla)Αμα σου λέω εγω, στο άλλο τόπικ....ξέρω τι λέω.!!
Μην μου κρύβεσαι, μουχρίτσα!!!
Αν βάλεις κάτω τις Γραφές (όοοοοοσες περισσότερες μπορείς και όχι μόνο τις Χριστιανικές) και τις ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ θεωρώ ότι θα φτάσεις κάπου εκεί.
Τα όποια περίεργα υπονοείς αρχίζουν και τελειώνουν σε κάποιες επικλήσεις (κακών) πνευμάτων, όπως έχω αναφέρει σε άλλο τόπικ, οι οποίες επιβεβαιώσαν ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ (περί Αιθέρα, Νόμων του Σύμπαντος κτλ) που αναφέρω εδώ μέσα με τον τραγικότερο τρόπο.
(Η επιβεβαίωση του Χριστιανικού "Δόγματος" είναι εκ των ουκ άνευ και ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία να αναφερθώ παραπάνω)
Ερευνάτε τας Γραφάς
Άργησα να απαντήσω γιατί τις τελευταίες μέρες προσπαθούσα να αλιεύσω όσο μπορούσα περισσότερες πληροφορίες για το Ηλεκτρικό Σύμπαν.
Γράφεις :
quote:
. . . Ο Αιθέρας, υπάρχει παντού, διαποτίζει τα πάντα, ( πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, θα σου είναι πιο οικείο.),μεταβάλλεται ή μεταβάλλει την ύλη σε ενέγεια και αντιστρόφως.
Μεταξύ των πληροφοριών που συγκέντρωσα , το μοντέλο του Ηλεκτρικού Σύμπαντος ισχυρίζεται ότι :
" . . . Η Γενική Θεωρία του Αϊνστάιν επινοήθηκε για να ερμηνεύσει τη βαρύτητα.
Επιχειρεί να αποποιηθεί την παρατηρημένη δράση, από απόσταση, της βαρύτητας, προτείνοντας ένα αντι-διαισθητικό κύρτωμα του χώρου, παρουσία μαζικών αντικειμένων.
Αυτή η αχρείαστη περιπλοκή του χώρου προστίθεται έπειτα στη τρέχουσα μεταφυσική , του τί αποτελεί τη μάζα ενός αντικειμένου.
Αλλά ο χώρος θα πρέπει να κυρτώνεται με σχεδόν άπειρη ταχύτητα για να παράγει τις παρατηρούμενες πλανητικές τροχιές.
Τα περισσότερα εγχειρίδια χρησιμοποιούν τον όρο “ύλη” αντί για “μάζα”. Αλλά πουθενά δεν δείχθηκε ότι μάζα και ύλη είναι εναλλάξιμες .
Στην πραγματικότητα, έχουμε παντελή άγνοια για το τι αποτελεί την μάζα ενός αντικειμένου. Έτσι είναι ανεπίτρεπτο να υπονοούμε ότι ενέργεια και ύλη είναι εναλλάξιμες.
Η τελική έκφραση αυτής της ιδέας οδήγησε στην ανοησία του Μπιγκ Μπανγκ .
Φαίνεται απλούστερο και πιο λογικό να προτείνουμε ότι τόσο η πυρηνική όσο και η χημική ενέργεια απελευθερώνονται και απορροφούνται από την αναδιάταξη των συντονισμένων τροχιών των φορτισμένων σωματιδίων".
Και στη συνέχεια ορίζει τη μάζα ως εξής:
" . . . Είναι τότε ζήτημα κοινής λογικής να προτείνουμε ότι η μάζα είναι η μετρούμενη ανταπόκριση ενός συστήματος φορτισμένων σωματιδίων σε ένα εξωτερικό ηλεκτροστατικό πεδίο . . ."
Αλλά η σχετικότητα μεταπίπτει σε κλασική φυσική σε ένα σύμπαν στο οποίο η ηλεκτροστατική δύναμη έχει σχεδόν άπειρη ταχύτητα .
Τι γνώμη έχεις για τα παραπάνω ;

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά
quote:
Αν βάλεις κάτω τις Γραφές (όοοοοοσες περισσότερες μπορείς και όχι μόνο τις Χριστιανικές) και τις ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ θεωρώ ότι θα φτάσεις κάπου εκεί.
Εφθασαν κι άλλοι εκεί, όπως εσυ κι εγώ.Λίγοι "επιβίωσαν" με τα μυαλά να παραμένουν εντός του κρανίου.
Σε πληροφορώ ότι είμαι, πολύ πιο διαβασμένος, απο όσο φαντάζεσαι!
Για αυτο και σε πιάνω αμέσως, χαζούλη!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.