- Επιστήμη και θρησκεία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Τώρα δεν πα να κάνει ακροβατικά ο macedon ......., τι να κάνουμε, του τυχαίνει και αυτουνού καμιά φορά να τον πιάνουν κάποιες κρίσεις ειλικρίνειας και του ξεφεύγουν κάποια πράγματα, άνθρωπος είναι και αυτός, δεν είναι μηχάνημα.
Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μια συγκεκριμένη αναφορά μου πάνω σε συγκεκριμένο άρθρο και για συγκεκριμένο θέμα, απλή στο νόημά της, σε προβληματίζει τόσο.
Υποθέτω πως είσαι κουτοπόνηρος και θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Εκτός αν όντως είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις τι είπα. Τελικά τι από τα δύο είσαι;

macedon
ΨΗΛΟΣ :
quote:
Και εγώ συμφωνώ πως οι διάφοροι μαθηματικοί λογισμοί ή υπολογισμοί, συνήθως, διαψεύδονται από την εμπειρία της ζωής. Τα μαθηματικά, κι αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, είναι τα ίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας, έτσι δεν είναι;
ΟΧΙ ψηλε .
Τα μαθηματικά δεν διαψευδονται ποτέ απο την ζωή , παρα μόνο οταν οι υπολογισμοί σου είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ και εκτός πραγματικότητας .
Θα αναφερθώ εκτενέστερα στο θέμα σε επομενο μηνυμα το βράδυ , που θα έχω περισσότερο χρόνο .
quote:
macedon:
Ο ευρωπαίος δεν έχει την ανάγκη κανενός. Εξευτελίζεται μια χαρά μόνος του.
Βρε άντε πήγαινε να πουλήσεις το βιβλίο σου σε κανά πανηγύρι...
quote:
Αίολος:
Ποιόν Ευρωπαίο ρε παιδιά!
Στον Ευρωπαίο θα έστελνα λουλούδια; Τι με περάσατε;--->;;;
Στην ευγενική κυρία τα έστελνα!
Ναι αλλά, άλλα ακούν τ' αυτιά μου..... και άλλα η καρδιά μου!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
quote:
Ψηλόςquote:
Τώρα δεν πα να κάνει ακροβατικά ο macedon ......., τι να κάνουμε, του τυχαίνει και αυτουνού καμιά φορά να τον πιάνουν κάποιες κρίσεις ειλικρίνειας και του ξεφεύγουν κάποια πράγματα, άνθρωπος είναι και αυτός, δεν είναι μηχάνημα.Δεν μπορώ να κατανοήσω πως μια συγκεκριμένη αναφορά μου πάνω σε συγκεκριμένο άρθρο και για συγκεκριμένο θέμα, απλή στο νόημά της, σε προβληματίζει τόσο.
Υποθέτω πως είσαι κουτοπόνηρος και θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Εκτός αν όντως είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις τι είπα. Τελικά τι από τα δύο είσαι;
macedon
Μα καλά, αν είσαι τόσο μαλάκας, γιατί πρέπει να θεωρείς και τους άλλους το ίδιο μαλάκες σαν και σένα;
Στην απάντησή σου τότε δεν αμφισβήτησες την εγκυρότητα του μαθηματικού υπολογισμού, είπες απλά πως η εμπειρία της ζωής τον διαψεύδει (άρα και τον αμφισβητεί) και παρέθεσες στοιχεία που αναφέρουν πως η ζωή δημιουργήθηκε τρεις φορές πάνω στη γη.
Συνέχισε τις κωλοτούμπες κλόουν της συμφοράς!
***Επιμένω, βγάλε που και που την περικεφαλαία, τουλάχιστον όταν κοιμάσαι, σε χαλάει!!![]()

quote:
Στην απάντησή σου τότε δεν αμφισβήτησες την εγκυρότητα του μαθηματικού υπολογισμού, είπες απλά πως η εμπειρία της ζωής τον διαψεύδει
Ξεχνώ ότι μιλάω με σένα και πως ακόμη και απλά πράγματα πρέπει κανείς να στα εξηγεί α-να-λυ-τι-κά.
Αν οι υπολογισμοί του ήταν σωστοί, δεν θα έπρεπε να υπάρχει ζωή στη γη. Αλλά η ίδια η ύπαρξη της ζωής στη γη (αυτό που περιγράφει ο όρος "εμπειρία της ζωής") τον διαψεύδει.
Τώρα εσύ τι λες. Αμφισβήτησα ή όχι την εγκυρότητά των υπολογισμών του;
quote:
Συνέχισε τις κωλοτούμπες κλόουν της συμφοράς!
...
Μα καλά, αν είσαι τόσο μαλάκας
Ευχαριστώ που απάντησες στην ερώτησή μου για το πού θα μπορούσε κανείς να σε κατατάξει.

macedon
Edited by - macedon on 15/09/2010 18:23:21
Προς macedon:
Μήπως μπορείς ν' απαντήσεις στην δική μου ερώτηση σ' αυτό το καταραμένο το πμ;

macedon
quote:
dimitris2 -Αφού πετάει και την ειρωνεία του και ο συντονιστής στο παραπάνω και τελευταίο μήνυμα, στον ευρωπαίο, πράγμα που πρώτη φορά το είδα σε φόρουμ και μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν έχω δει σε άλλα φόρουμ σοβαρά κάποιον συντονιστή να προσπαθεί να εξευτελίσει τα μέλη του φόρουμ, τελικά κάνει έκκληση προς διάλογο!
Θα του έλεγα να κάνει διάλογο με τους προηγούμενους με χειρονομίες γιατί και τα ούνγκ χρειάζονται προσπάθεια.
Δεν κατάλαβα dimitris2…![]()
![]()
Από πότε ο ευρωπαίος χρειάζεται δικηγόρο εδώ μέσα, αλλά και ποιος σε έχρισε υπερασπιστή του ευρωπαίου…!!!!!
Αν ο ευρωπαίος νομίζει ότι τον πρόσβαλα και έχει χρόνο να αφήσει τον "ιερό σκοπό του όπου έχει ρίξει άλλο το βάρος του" όπως έγραψε, μπορεί να το γράψει.
Όπως και επίσης δεν κατάλαβα ποιος σου είπε ότι εσύ θα αποφασίσεις με ποιον θα συνομιλήσω, αλλά και τι θα γράψω.
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις το τι γράφεις και αν κάτι σε χαλάει και σε προσβάλει στα πιστεύω σου να το λες στα ίσια και όχι με πλάγιους (έμμεσους) τρόπους …![]()

quote:
macedon -Υποθέτω πως είσαι κουτοπόνηρος και θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις... Εκτός αν όντως είσαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνεις τι είπα. Τελικά τι από τα δύο είσαι;Ψηλός -Μα καλά, αν είσαι τόσο μαλάκας, γιατί πρέπει να θεωρείς και τους άλλους το ίδιο μαλάκες σαν και σένα;
Το να υπάρχουν διαφωνίες και αντιρρήσεις πάνω σε τέτοια θέματα το καταλαβαίνω, ποτέ όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί πρέπει πάντα να καταλήγουμε σε αυτό…![]()
Ψηλέ και Μακεδόνα θα σας παρακαλέσω να προσέχετε τις εκφράσεις σας, άλλωστε γνωρίζετε και οι δυο σας πολύ καλά (πιστεύω) πως κάθε τι που γράφετε εδώ μέσα, λίγο πολύ διαβάζετε από αρκετά ενεργά μέλη και μη, οπότε ο καθένας μας διαβάζοντας καταλαβαίνει (βάση πάντα την αντικειμενική του άποψη)….![]()

quote:
elo:
δεν κατάλαβα dimitris2…Από πότε ο ευρωπαίος χρειάζεται δικηγόρο εδώ μέσα, αλλά και ποιος σε έχρισε υπερασπιστή του ευρωπαίου…!!!!!
Αν ο ευρωπαίος νομίζει ότι τον πρόσβαλα και έχει χρόνο να αφήσει τον "ιερό σκοπό του όπου έχει ρίξει άλλο το βάρος του" όπως έγραψε, μπορεί να το γράψει.
Όπως και επίσης δεν κατάλαβα ποιος σου είπε ότι εσύ θα αποφασίσεις με ποιον θα συνομιλήσω, αλλά και τι θα γράψω.Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις το τι γράφεις και αν κάτι σε χαλάει και σε προσβάλει στα πιστεύω σου να το λες στα ίσια και όχι με πλάγιους (έμμεσους) τρόπους …
Ευτυχώς τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να γράψω.....
Απλά έχω την αίσθηση ότι ο Δημήτρης έχει εντυπωσιαστεί από κάποια πράγματα.....και ότι το μάτι του έχει μάθει να κόβει προς όλες τις κατευθύνσεις!![]()

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ