- "ΤΟ ΖΕΙΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ..." κοινώς ΡΙΣΚΟ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αν δείτε λοιπόν,να ''ξεπετάγεται'' και να ''ακούγεται'' ένα τέτοιο όνομα στο μέλλον,να μην έχετε αμφιβολία οτι είναι αυτός!Απο το όνομα θα τον αναγνωρίσουμε...Αν και ίσως δεν χρειαστεί ούτε αυτό,διότι μην ξεχνάμε και τους 2 προφήτες......
Aν είναι έτσι,τότε υπάρχει ήδη!!
http://foxsecuritysolutions.com/Products.aspx
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Συνοδινός. 1Εσύ έχεις επιστημονική άποψη; Για ποιό πράγμα;
Φοβάσαι να μπεις στο συγκεκριμένο thread?
Δεν ξέρεις να κατανοείς αυτά που διαβάζεις?
Ντρέπεσαι να μας πεις ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ?
Τι απ'όλα αυτά?
Έλα και με τρώει η αγωνία...
quote:
Τέλος πάντων. Γράψε μου εσύ, που ακριβώς μέσα στην ανόητη φλυαρία σου βλέπεις τον Θεό της Βίβλου (ή κάποιο κακό πνεύμα έστω) κι εγώ θα΄ρθώ να σου πω την άποψή μου.
Βάζεις όρους (και μάλιστα θρησκειολογικούς) ως εχέγγυο για να συμμετάσχεις σε μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ συζήτηση ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ θρησκειολογίας εκ μέρους μου???
Μάζεψε τα πούπουλά σου από το forum γιατί μπορεί να γλιστρήσει κανείς.
RUN LOLA, RUN...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 24/10/2012 22:30:05
quote:
macedonΧριστιανός Ορθόδοξος
quote:
και στις 25 Μαρτίου του 2018 έρχεται η Δευτέρα Παρουσία!"Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ" λέει ο Ιησούς. Εσύ από την άλλη φαίνεται να γνωρίζεις καλύτερα.
Εκεί ακριβώς "σκοντάφτουν" όοοοολοι όσοι δίνουν ημερομηνίες (τρομάρα τους).
Μόνο από τα σημεία των καιρών μπορείς να έχεις μια ένδειξη και πέραν τούτου ουδέν!
Χριστιανέ Ορθόδοξε μην ακούς κανέναν Μάξιμο/Μίνιμο.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πρόσεξε πολύ καλά αυτά που σου λέει ο Doc...
Εσύ θα πληγωθείς στο τέλος, αλλά Χριστιανοί και άθεοι σε προειδοποίησαν αρκούντως...
Υ.Γ Γεια σου ρε macedon παπαδοπαίδι...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
"Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ει μη ο Πατήρ" λέει ο Ιησούς. Εσύ από την άλλη φαίνεται να γνωρίζεις καλύτερα.
Εκεί ακριβώς "σκοντάφτουν" όοοοολοι όσοι δίνουν ημερομηνίες (τρομάρα τους).
Μόνο από τα σημεία των καιρών μπορείς να έχεις μια ένδειξη και πέραν τούτου ουδέν!
Χριστιανέ Ορθόδοξε μην ακούς κανέναν Μάξιμο/Μίνιμο.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πρόσεξε πολύ καλά αυτά που σου λέει ο Doc...
Ερευνάτε τας Γραφάς
[/quote]
Συμφωνω απολυτα ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις, περι ημερομηνιών,μονο τα σημεια των καιρων ειναι οι ενδειξεις.Τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση.
Ερευνάτε τας Γραφάς