- Προφητείες Κοσμά Αιτωλού. Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια πλαστογραφία? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μην του χαλάσουμε την έκπληξη, Κώστα ΜΟΥ...
quote:
macedon:
Α, μην το ξεχάσω. Μου έδωσαν να σου δώσω χαιρετίσματα κάτι γνωστοί σου.
A! είναι και δικοί σου γνωστοί?...χαίρομαι!
ΞΥΛΟΥΡΗΣ - ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Edited by - europaios2 on 20/09/2010 23:14:15
Ας είναι όμως, περιμένω από όποιον θέλεις...

macedon
quote:
A! είναι και δικοί σου γνωστοί?
Μπα, σήμερα τους γνώρισα.
quote:
χαίρομαι!
Μ'αρέσουν οι χαρούμενοι άνθρωποι ![]()

macedon

macedon
quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
πιχι η ταδε εφημεριδα της Αρτας δημοσιευε πεντε προφητειες το 1920, η ταδε εφημεριδα των Ιωαννινων αλλες εξη το 1925 (οι χρονολογιες και οι εφημεριδες ειναι παραδειγμα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα), οι εφημεριδες εβρισκαν τις προφητειες απο περιοδειες ανθρωπων που ανεφερα, πιχι θυμαμαι οτι ενας θεολογος ειχε σαρωσει ολη τη Δυτικη Ελλαδα στα ορεινα για να εντοπισει προφητειες που διασωθηκαν σε μοναστηρια και χωρια πολλα χρονια πριν ασχοληθει ο Καντιωτης...
Φίλε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ3 , μπορείς αυτά τα "τάδε" δημοσιεύματα να τα κάνης πιο συγκεκριμένα ? Γιατί έτσι είναι σαν εκείνα τα δημοσιεύματα των αραβικών εφημερίδων για την παναγία την κοπτοραπτού .
*
quote:quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
πιχι η ταδε εφημεριδα της Αρτας δημοσιευε πεντε προφητειες το 1920, η ταδε εφημεριδα των Ιωαννινων αλλες εξη το 1925 (οι χρονολογιες και οι εφημεριδες ειναι παραδειγμα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα), οι εφημεριδες εβρισκαν τις προφητειες απο περιοδειες ανθρωπων που ανεφερα, πιχι θυμαμαι οτι ενας θεολογος ειχε σαρωσει ολη τη Δυτικη Ελλαδα στα ορεινα για να εντοπισει προφητειες που διασωθηκαν σε μοναστηρια και χωρια πολλα χρονια πριν ασχοληθει ο Καντιωτης...
Φίλε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ3 , μπορείς αυτά τα "τάδε" δημοσιεύματα να τα κάνης πιο συγκεκριμένα ? Γιατί έτσι είναι σαν εκείνα τα δημοσιεύματα των αραβικών εφημερίδων για την παναγία την κοπτοραπτού .*
απευθυνσου στο θεολογο Νικο Σωτηροπουλο, ειναι εν ζωη, αν και ειναι ατακτος και τα χωνει σε διαφορους Εκκκλησιαστικους ηγετες...

στειλε του μειλ να σου δωσει πληροφοριες για την αρχειακη του ερευνα, εγω οπως σου ειπα γνωριζω για το εργο του απο τον προλογο στις τελευταιες εκδοσεις του Καντιωτη...
Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 21/09/2010 00:00:54
quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
απευθυνσου στο θεολογο Νικο Σωτηροπουλο, ειναι εν ζωη, αν και ειναι ατακτος και τα χωνει σε διαφορους Εκκκλησιαστικους ηγετες...στειλε του μειλ να σου δωσει πληροφοριες για την αρχειακη του ερευνα, εγω οπως σου ειπα γνωριζω για το εργο του απο τον προλογο στις τελευταιες εκδοσεις του Καντιωτη
Πάλι πίσω στον Καντιώτη ! Και οι εφημερίδες??? Τι έγιναν οι εφημερίδες του 1920 ΟΕΟ ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*
Edited by - Sesostris on 21/09/2010 00:18:54
εχω την εντυπωση ομως πως κυκλοφορει σε καποιο απο τα πολλα βιβλια για τον Κοσμα και η τελικη λιστα των προφητειων με αναφορα ξεχωριστη σε καθε προφητεια (που πρωτοδημοσιευθηκε, αν ηταν σε παλια εφημεριδα και ποιας εποχης η απο το αλβανικο χειρογραφο η απο το αρχειο Σωτηροπουλου η απο το αρχειο του Τζωγα, καποιες εντοπισθηκαν σε περισσοτερες απο μια πηγες)...