ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζητιάνοι... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ζητιάνοι... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Booboo31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
BoobooΝέο Μέλος
01/06/2005, 20:48:07
Δέν ξερω για εσάς αλλα εγώ δέν αντέχω να βλέπω τα καημένα τα παιδάκια να πουλάνε διάφορα μικροπράματα στους δρόμους ή τους ηλικιωμένους που έχουν διάφορα προβλήματα κ ζητάνε χρήματα.Τους βλέπω κ όλο κάτι α τους δώσω.Ξέρω πως αυτός δέν είναι ο σωστός τρόπος αλλα δεν ξέρω τι να κάνωΕσείς τι κάνετε όταν έρχεστε στην θέση μου?
01/06/2005, 22:28:52
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

BoobooΝέο Μέλος
01/06/2005, 22:51:31
Ώντως.Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.Αν ψάχνουμε να βρούμε δκαιολογίες για να φανούμε σκληροι απέναντί τους κ να μήν τους δίνουμε χρήματα γιατί πολλές φορές υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που τελικά παίνουν τα λεφτά τους.Μόνο για τους ηλικιωμένους βρίσκουμε γιατί στην τελική αυτοί διαμόρφωσαν την ζωή τους με αυτόν το τρόπο!

ΒΟΟΒΟΟ...

02/06/2005, 10:01:02
Όχι πολλές φορές, θες να πεις όλες τις φορές υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν τα λέφτά τους.
Είναι δίκοπο μαχαίρι και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω.

Δίνεις χρήματα στα παιδιά γιατί τα λυπάσαι, τους τα παίρνουν αυτοί οι ελεεινοί που τα βγάζουν μέχρι το πρωϊ να γυρίζουν στους δρόμους και τα μαγαζιά και τα ξαναβγάζουν, ξανά και ξανά γιατί βλέπουν το πρόσφορο έδαφος.

Δεν δίνεις χρήματα τα χτυπάνε γιατί δεν κάναν αρκετά για να μαζέψουν το μεροκάματο.

Ειδοποιείς την αστυνομία να έρθει να μαζέψει αυτούς τους απάνθρωπους τύπους, φωνή βοόντος εν τη ερήμω.

Τι να κάνεις?

Εκεί πάντως που δίνω χωρίς να εξετάζω εάν ο άλλος με κοροϊδεύει ή όχι είναι σε ηλικιωμένους και σε μουσικούς.

Καλά εγώ βέβαια δεν υπολογίζομαι ως παράδειγμα γιατί δίνω σε όποιον με σταματήσει στο δρόμο και μου ζητήσει λεφτά.
Θυμάμαι πριν πολύ καιρό ήταν ακόμη η δραχμή, δούλευα στο Κολωνάκι, πήγαινα στην δουλειά περίπου 9 το πρωϊ, με σταματάει μιά κυρία καλοντυμένη, μίλαγε σπαστά Ελληνικά και μου λέει ότι πρέπει να πάει σε μία Πρεσβεία που ήταν στο Ψυχικό και δεν είχε λεφτά για το ταξί, βγάζω τις δίνω 3.000 χιλιάδες για να πάει.

Όταν πήγα στη δουλειά και το είπα όλοι γέλαγαν, ήταν το ανέκδοτο της ημέρας.

Η πλάκα ήταν ότι μου είχε ζητήσει 2.000 χιλιάδες αλλά θεώρησα καλό να της δώσω παραπάνω μήπως δεν την φτάσουν.

02/06/2005, 11:10:55
ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
ΒΟΗΘΕΙΑ .
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΑΡΑ
ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ
ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ
ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ
ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ.
GDS1Μέλος
02/06/2005, 11:26:57
Παιδιά εγώ κάνω την εξής ερώτηση όταν μου ζητάνε λεφτά...

Τους απαντάω “όχι δεν θα σου δώσω λεφτά αλλά θα σου αγοράσω μια τυρόπιτα να φας, Θέλεις;”

Η απάντηση είναι “ΟΧΙ”. Αν δεν με πιστεύετε κάντε το και εσείς.

Αν θέλετε βάλετε και την παράμετρο θα σου δώσω κάτι να φας αν μου κάνεις μια δουλεία που θέλω.

Ο ζητιάνος θα τρέχει να ξεφύγει πιο γρήγορα από όταν τον κυνηγάνε οι Μπάτσοι

Ξέρετε γιατί; Γιατί μας κοροϊδεύουν...Γιατί είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ... Ο άνθρωπος που θέλει να δουλέψει θα δουλέψει δεν θα βγάλει ούτε τον ΠΑΠΠΟΥ του ούτε τα ΠΑΙΔΙΑ του να ζητιανέψουν. Όσο δεν δίνουμε τόσο πιο καλό κάνουμε για τα ΠΑΙΔΙΑ και τους ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ που κάποιοι χρησιμοποιούν.

Ο λόγος αν για μια εβδομάδα δεν βγάλει λεφτά ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ.

02/06/2005, 11:35:26
quote:
Ξέρετε γιατί; Γιατί μας κοροϊδεύουν...Γιατί είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ... Ο άνθρωπος που θέλει να δουλέψει θα δουλέψει δεν θα βγάλει ούτε τον ΠΑΠΠΟΥ του ούτε τα ΠΑΙΔΙΑ του να ζητιανέψουν. Όσο δεν δίνουμε τόσο πιο καλό κάνουμε για τα ΠΑΙΔΙΑ και τους ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ που κάποιοι χρησιμοποιούν.

Ο λόγος αν για μια εβδομάδα δεν βγάλει λεφτά ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ?
ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ .
θείτσαΜέλος
02/06/2005, 12:29:04
Open Mind
Καλύτερα να κλέψουν γιατί την στιγμή που θα βάζουν χέρι στα λεφτάκια μας,τότε θα βρούμε και έναν λόγο που μας ακουμπάει πιο πολύ ωστε να τους κυνηγήσουμε.
Αν θέλουμε να δώσουμε οπωσδήποτε ας δώσουμε στα παιδάκια κάτι που θα μπορέσει να χορτάσει την πείνα του ή να κάνει τα ματάκια του να λάμψουν έστω και για λίγο.
GDS1,στην τυρόπιτα έχω ακούσει οχι,αλλά στο παγωτό ή στις σοκολάτες μόνο ναι,παιδάκια δεν είναι;
Υπάρχει ένα διαφημιστικό σποτ που δίνει ακριβώς για αυτόν τον λόγο ένα τηλέφωνο ώστε να καταγγέλουμε όποια τέτοια περίπτωση συναντάμε,δεν τον θυμάμαι(ναι δεν τον σημείωσα).Αν τον βρω θα τον βάλω.

*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*

02/06/2005, 12:49:54
quote:
Καλύτερα να κλέψουν γιατί την στιγμή που θα βάζουν χέρι στα λεφτάκια μας,τότε θα βρούμε και έναν λόγο που μας ακουμπάει πιο πολύ ωστε να τους κυνηγήσουμε

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ? Η ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΔΕΙΟ?
quote:
Αν θέλουμε να δώσουμε οπωσδήποτε ας δώσουμε στα παιδάκια κάτι που θα μπορέσει να χορτάσει την πείνα του ή να κάνει τα ματάκια του να λάμψουν έστω και για λίγο.

ΣΥΜΦΩΝΩ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ
ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ
ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
GDS1Μέλος
02/06/2005, 13:49:27
Open Mind
"ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ?"

Υπάρχει ένα Αγγλικό ρητό που λέει

"If you want to do the crime then you must be prepared to do the time"

Στα ελληνικά

"Αν θέλεις να κάνεις το έγκλημα τότε να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις και Φυλακή"

Πιστεύεις ότι θα προτιμήσουν να γίνουν η ΓΚΟΜΕΝΑ του Ισοβίτη από το να βγούν να δουλέψουν; Αν θέλανε να το κάνουνε δεν θα το είχαν κάνει ήδη;

Τα παιδάκια σκέψου που στα 18 δεν θα έχουν τίποτα ούτε γνώσεις μια και δεν πήγαιναν σχολείο, ούτε ήθος μια και ο πατέρας τους τους βγάζει στην ζητιανά. Αυτά τα παιδιά ξέρεις τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν;

GDS1Μέλος
02/06/2005, 13:51:27
Οpen Mind
"... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ..."

Συμφωνώ

02/06/2005, 14:02:52
quote:
Τα παιδάκια σκέψου που στα 18 δεν θα έχουν τίποτα ούτε γνώσεις μια και δεν πήγαιναν σχολείο, ούτε ήθος μια και ο πατέρας τους τους βγάζει στην ζητιανά. Αυτά τα παιδιά ξέρεις τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν;

ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.
quote:
Αν θέλεις να κάνεις το έγκλημα τότε να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις και Φυλακή

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑ
ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
02/06/2005, 14:05:46
quote:

Κάτι μου λέει οτι θα γίνουν ερευνητές παραφυσικών φαινομένων και χρονικογράφοι.

GDS1Μέλος
02/06/2005, 14:26:47
Open Mind
"ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ."

Συμφωνώ αλλά ας πάμε λίγο κοινωνιολογικά. Τα περισσότερα παιδάκια είναι τσιγγάνοι. Δυστυχώς, οι γονείς τους δεν έχουν παιδεία (γνώσεις) και η μεγαλύτερη μερίδα από αυτού είναι ανήλικοι όταν κάνουν παιδιά μια και δεν γνωρίζουν τους πιο απλούς τρόπους αντισύλληψης (πχ, τραβήξου ρεεεεε). Άρα το παιδί δεν το έκαναν επειδή το ήθελαν αλλά γιατί δεν ήξερα. Φυσικά δεν αμφιβάλω ότι υπάρχουν και αυτοί που το κάνουν με την θέληση τους για να τα ρίξουν στην ζητιανιά (που δυστυχώς δεν διώκεται). Αχ αυτή η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

Vril
"Κάτι μου λεει ότι θα γίνουν ερευνητές παραφυσικών φαινομένων και χρονικογράφοι."

Χα χα καλό ... θα κινηθούν και προς Πεντέλη;;;

02/06/2005, 14:32:15
To ζήτημα εδώ είναι να γνωρίζουμε άν τα χρήματα που θα δώσουμε πάνε στην τσέπη των παιδιών ή άν δουλεύουν για λογαριασμό κάποιου νταβαντζή. Εγώ δέν θα δυσανασχετούσα να τους δώσω ότι μου περισσεύει και ότι έχουν ανάγκη αρκεί να ήξερα οτι θα πάνε στην τσέπη τους.
Η κατάσταση έχει γίνει πέρα για πέρα ανυπόφορη. Σε κάθε φανάρι, σε κάθε διασταύρωση, σε κάθε στενό βρίσκεις και απο έναν εκληπαρόντα ζητιάνο. Σε φέρνει σε απόγνωση δέν ξέρεις τί να κάνεις.
Δυστυχώς και η οικονομική κατάσταση του κράτους είναι πολύ κάτω του μετρίου έτσι ώστε δέν μπορούν ούτε ιδρύματα να δημιουργηθούν για την στέγαση τους, ούτε να τους δοθεί κάποια επιδότηση. Η κακή οικονομική κατάσταση είναι και ο λόγος της έλλειψης πεζών περιπολιών ώστε οι κακοποιοί να μπορούν να δρούν ανενόχλητοι.
Η σωστή λύση θα ήταν μιά σκληρότερη φορολόγηση της πλουτοκρατίας ώστε με τα κέρδη και τα πλεονάζοντα έσοδα απο το κράτος να μπορούσαν να συντηριθούν λίγο και αυτοί οι άνθρωποι αλλά τί λέμε τέτοια ώρα τέτοια λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ δέν έχω ικανό το Ελληνικό κράτος όπως δείχνει να ακολουθεί κάποιον σωστό δρόμο.
02/06/2005, 16:26:58
quote:

Η σωστή λύση θα ήταν μιά σκληρότερη φορολόγηση της πλουτοκρατίας ώστε με τα κέρδη και τα πλεονάζοντα έσοδα απο το κράτος να μπορούσαν να συντηριθούν λίγο και αυτοί οι άνθρωποι αλλά τί λέμε τέτοια ώρα τέτοια λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ δέν έχω ικανό το Ελληνικό κράτος όπως δείχνει να ακολουθεί κάποιον σωστό δρόμο.

Τι λές βρε τρελαμένε ?

Θα φορολογήσουν τους διαπλεκόμενους καναλάρχες, μηντιάρχες, ποδοσφαιρόπρόεδρους?

Σε ποιόν πλανήτη ζείς ????

02/06/2005, 16:28:33
quote:

Vril
"Κάτι μου λεει ότι θα γίνουν ερευνητές παραφυσικών φαινομένων και χρονικογράφοι."

Χα χα καλό ... θα κινηθούν και προς Πεντέλη;;;

έχει πολύ ψωμί η Πεντέλη.

Είτε σαν οικόπεδα είτε σαν "μυστήρια"

Όσο τα σκάνε τα κορόιδα, τόσο θα τρώνε μερικοί

BoobooΝέο Μέλος
02/06/2005, 19:07:21
Βασικά κ τα παιδιά δεν πρέπει να αντιδρούν λίγο?Τις προάλλες είδα σε μία γειτονιά εναν πατέρα που έδερνε το παιδι επειδή δεν πήγε χρήματα κ το παιδί δεν αντιδρούσε.Ηταν περίπου 13 χρονων άρα αρκετά μεγάλο ωστε να αμυνθεί.Εγω στη θέση του θα σηκωνώμουν κ θα έφευγα ή θα του έκανα μύνηση του ...βλάκα!(έχουμε κ την λογοκρσία της αμαλίας!)
02/06/2005, 21:08:10
quote:
Τι λές βρε τρελαμένε ?
Σε ποιόν πλανήτη ζείς ????

Φίλε Vril οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς είναι ανεπίτρεπτες. Και εγώ δέν είπα τίποτε άλλο απο αυτό που λές και εσύ δηλαδή συμφωνούμε απόλυτα. Εγώ είπα τί θα έπρεπε να γίνει και όχι τί μπορεί να γίνει που επαναλαμβάνω είναι ολοκληρωτικά αδύνατο.
GDS1Μέλος
03/06/2005, 10:30:45
ΒοοΒοο δεν νομίζω τα παιδιά αυτά να γνωρίζουν την έννοια της ΜΥΝΗΣΗΣ αλλά ούτε και τα δικαιώματα τους. Δυστυχώ τα 13χρόνα δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν είναι πολύ μικρά ιδιαίτερα αν έχουν συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο μεταχείρισης