ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Παρουσίαση του Βιβλίου της Ουράντια στις 12 και 13 Μαρτίου, Αθήνα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Παρουσίαση του Βιβλίου της Ουράντια στις 12 και 13 Μαρτίου, Αθήνα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Black Rose32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/12/2004, 11:19:04
Kynikos:
«Μάγκες, εγώ δεν είμαι εδώ για να σας κάνω πόλεμο, ούτε για να παρουσιάσω "επιχειρήματα".
Μια ιστοριούλα σας λέω, και σας έχει φρηκάρει κανoνικα.»

Δεν έχει «φρικάρει» κανέναν φίλτατε η ιστοριούλα σου αλλά οι αυθαίρετοι και έωλοι συσχετισμοί που κάνεις. Το πιάνεις ή φαντάζεσαι ότι όλοι παραμένουν σε θερμοκοιτίδα?

Kynikos:
«Εσείς μόλις τώρα συνειδητοποιήσατε τις ομοιότητες σας με τους Παπούα, και έχετε πάθει την πλάκα της ζωής σας.
Αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Απλώς η περιγραφή που έκανα έτυχε να ήταν το καταλυτικό στοιχείο.
Δεν είναι κακό αυτό - πείτε και ένα "ευχαριστώ".
Όχι σε εμένα, αλλά στους Παπούα που σας στάθηκαν τόσο καλοί καθρέφτες...»

Για σου ρε……..«ψυχαναλυτή» Κυνικέ!! Τελικά, αν προσπεράσουμε τις αυτιστικές σου εξάρσεις και τις….συγγραφικές αναλύσεις (!!), διαπιστώνουμε ότι πέρα από αφορισμούς και ετσιθελικές αερολογίες ενός κυνικού (σύνηθες φαινόμενο διαχρονικά..) τίποτα για ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ. Καμία ουσιαστική απάντηση, κανένας απολύτως λογικός ειρμός.

Μωρέ μπας και οι πολλές βροχές βλάπτουνε τελικά πολύ περισσότερο???

Kynikos:
«Μάθατε οτι η Κλασική Ελλάδα δεν ειχε αδιάσπαστη συνέχεια, αφού πρώτα ο Μεγαλέξανδρος, και μετά οι Ρωμαίοι εισήγαγαν ένα κάρο Ασιάτες μέσα σε αυτούς που ονομάζονται Έλληνες.»

Χαίρε μέγα…….ιστοριοδίφη κυνικέ!!! Αυτό λοιπόν και εάν δεν είναι ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΓΝΩΣΕΩΝ τότε ΤΙ είναι μωρέ??

Kynikos:

»Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σας αποτρέψω, γιατί ξέρω οτι δεν αποτρέπεται κανείς από την τρέλλα του Βαϊλάλα. Δεν τα διάβασα χθες τα βιβλία, χρόνια ολόκληρα μελετάω τις θρησκείες των Παπούα και... άλλων πρωτογόνων.»

Το κακό όλης ετούτης της μακρόχρονης θητείας σου σε στρατόπεδα πρωτογόνων, όπως και των Παπούα, είναι μάλλον ότι αποκόμισες και την ανάλογη σοφία και κρίση. Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά κάπου την «πάτησες».

Έτσι βγαίνει τουλάχιστον από την σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό σου φίλτατε. Πάντως, έχεις ακόμη χρόνο μπροστά σου…..

Εγώ πάντως θα πρότεινα να αφήσουνε τα υπόλοιπα μέλη να αναπτυχθεί συνολικά η τοποθέτηση σου, μιας και πολλοί θα μπορέσουνε να παραδειγματιστούνε. Όχι ότι αποτελεί καινοτομία η προσωπική σου κατάσταση αλλά καλά είναι να έχουμε επίκαιρα δείγματα.

Τα φώτα σου λοιπόν Mr. Kynikos!!

AngelosΜέλος
15/12/2004, 11:51:15
Ρε θύματα, ο κυνικός είναι Troll. Γιατί τσιμπάτε ?

Αγγελος.

beyondΜέλος
15/12/2004, 11:57:48
" Μάθατε οτι η Κλασική Ελλάδα δεν ειχε αδιάσπαστη συνέχεια, αφού πρώτα ο Μεγαλέξανδρος, και μετά οι Ρωμαίοι εισήγαγαν ένα κάρο Ασιάτες μέσα σε αυτούς που ονομάζονται Έλληνες.
Κάποια μέρα, επί τέλους, θα πρέπει να του το συγχωρήετε του Μεγαλέξανδρου."

E,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ..ΜΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ..

"2) Μάθατε οτι οι Αρχαία Σπάρτη είχε αναλογία καμιά 25αρια στον 1 είλωτες, και άν θέλετε καταγωγή από εκεί, θα πρέπει να αναγνωρίσετε αυτό το ποιλήκιο."
ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

"3) Μάθατε οτι οι αρχαίοι δεν ήταν τα νευρωτικά ανδρείκελα των 3ο-ραἱχικών ονειρόξεων του Gunther (κάτσε να βρώ και το λίνκ), αλλά άνθρωποι σαν και εμάς, με την αποστροφή τους για τους "βάναυσους" γλύπτες, την αγάπη τους για το fame story της εποχής τους, φυγόπονοι, πονηροί, αχαϊρευτοί, εν ολίγοις άνθρωποι."
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.λ.π ,κ.λ.π..ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

"4) Μάθατε οτι ήταν δεισιδαίμωνα πνεύματα όσο δεν πάει άλλο, με τον συνεχή φόβο των Ερινυών, και τον τρόμο για τί συμφορά θα φέρουν στα κεφάλια τους πάλι οι ακατανόητες κάβλες των "Θεών". Ακόμα και ο άθλιος Γιαχωβα θα ήταν ανακούφηση για τους φουκαράδες."
ΣΩΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΘΕΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..

"5) Μάθατε οτι είχαν μια τόσο θλιβερή και σκοτεινή εικώνα για τον Άδη, που ακόμα και το πιο φανταχτερό Μιθρα-Χριστιανικό παραμύθι τους φαινόταν καλύτερο. Και ποιός τους κακίζει; Σκεψου πώς θα ήταν αν το μόνο πράγμα που είχες να κάνεις για μια ολόκλληρη Αιωνιώτητα, είναι να περιμένεις τον Ath να ρίξει λίγο αίμα χάμου για να πιείς, ή τον Σβαμπε να σου αρχίσει τις λειτανίες για "Αναπαλαιωμένα" Φορτία;
Το κακό στον Άδη ξέρεις ποιό ήταν; Όλοι θέλαν να αυτοκτονήσουν!! "

ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΛΙΑΝTΙΝΗΣ:"Έλληνας θα πει όσο ζεις, να δοξάζεις με τους γείτονες τον ήλιο και τον άνθρωπο. Και να παλεύεις με τους συντρόφους τη γη κα τη θάλασσα. Και σαν πεθαίνεις, να μαζεύονται οι φίλοι γύρω από τη μνήμη σου, να πίνουνε παλιό κρασί και να σε τραγουδάνε…"
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ?

"6) Μάθατε οτι οι φιλόσοφοι δρούσαν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, και δεν θέλαν πολλά οι μουρλοί συνάνθρωποί τους για να τους βγάλουν από την μέση, όταν παραγινόντουσαν ενοχλητικόι."
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ...

"7) Μάθατε οτι κατα την 1500ετή διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατωρίας, μαζί με τους απόγωνους των είλωτων, των (ως επι το πλέιστον άξεστων) μη-Αθηναϊκών πόλεων και των σατράπηδων Μακεδώνων, ο χώρος γέμισε από Αλβανούς και ακόμα και μερικούς Σλάβους. Θα δυσκολευτήτε να αρνηθείτε οτι αυτό έγινε. Το πολύ-πολύ να τους βγάλετε... Ιλλύριους!! Δεν φταίω εγώ. Τα ρέστα απο τους Ρωμαίους.
Βαλτε και τους Ιταλούς μέσα στους αχυράνθρωπούς σας, τι να πώ;"
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ,ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ..

"8) Μάθατε οτι αν το μόνο που σας νοιάζει για τους πρόγωνους σας είναι οτι ήταν τσικ καραμπουζουκλήδες, και οτι ποτέ, μα ποτέ δεν είχαν σεξ μεταξύ τους, τότε οι πρόγονοι που πραγματικά θα θέλατε είναι ο Αττίλας και ο Τζεγκις. Μην κολλάτε. Τό ίδιο εύκολα όσο επικαλείστε τον Περικλή μπορείτε να τους επικαλεστήτε και αυτούς."
ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ...

"9) Μάθατε, διαβάζοντας την Αλεξιάδα, και τα άλλα παλια κείμενα, οτί και Ελληνο-Ρωμαίοι της "Βυζαντινης" αυτοκρατωρίας, δεν απήχαν και πολύ στο ψώνιο από τους αρχαίους."
ΑΛΛΟ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ..

"10) Μάθατε οτι η εξιδανικευμένη εικώνα που έχετε στη γκλάβα σας, είναι παράγωγο κυρίως Γερμανών και Άγγλων λογίων και πολιτικών, και πιό κύριος σκοπός της ήταν να δίνει κάποια ρατσιστική δικαιολογία (υπόσχομαι οτι θα το βρώ το λινκ, έννοια σας). Μάθατε αργότερα οτι η Ελληνικές κυβερνήσεις των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα έχτισαν πάνω σε αυτό το παραμύθι (και καλά κάναν, γιατί βάζαν βάσεις για την νέα χώρα που αναδυόταν)"

ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΣΕ H ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: "ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ:Να μας πούνε δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα:Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντινός, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν αντίστοιχα Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος.
Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς.
Να μας ειπούν οι κάθε λογής έλληνες επιστήμονες τι λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταβάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη…"

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

KaiserΜέλος
15/12/2004, 13:39:34
quote:
1) Μάθατε οτι η Κλασική Ελλάδα δεν ειχε αδιάσπαστη συνέχεια, αφού πρώτα ο Μεγαλέξανδρος, και μετά οι Ρωμαίοι εισήγαγαν ένα κάρο Ασιάτες μέσα σε αυτούς που ονομάζονται Έλληνες.
Κάποια μέρα, επί τέλους, θα πρέπει να του το συγχωρήετε του Μεγαλέξανδρου.

2) Μάθατε οτι οι Αρχαία Σπάρτη είχε αναλογία καμιά 25αρια στον 1 είλωτες, και άν θέλετε καταγωγή από εκεί, θα πρέπει να αναγνωρίσετε αυτό το ποιλήκιο.

3) Μάθατε οτι οι αρχαίοι δεν ήταν τα νευρωτικά ανδρείκελα των 3ο-ραἱχικών ονειρόξεων του Gunther (κάτσε να βρώ και το λίνκ), αλλά άνθρωποι σαν και εμάς, με την αποστροφή τους για τους "βάναυσους" γλύπτες, την αγάπη τους για το fame story της εποχής τους, φυγόπονοι, πονηροί, αχαϊρευτοί, εν ολίγοις άνθρωποι.

4) Μάθατε οτι ήταν δεισιδαίμωνα πνεύματα όσο δεν πάει άλλο, με τον συνεχή φόβο των Ερινυών, και τον τρόμο για τί συμφορά θα φέρουν στα κεφάλια τους πάλι οι ακατανόητες κάβλες των "Θεών". Ακόμα και ο άθλιος Γιαχωβα θα ήταν ανακούφηση για τους φουκαράδες.

5) Μάθατε οτι είχαν μια τόσο θλιβερή και σκοτεινή εικώνα για τον Άδη, που ακόμα και το πιο φανταχτερό Μιθρα-Χριστιανικό παραμύθι τους φαινόταν καλύτερο. Και ποιός τους κακίζει; Σκεψου πώς θα ήταν αν το μόνο πράγμα που είχες να κάνεις για μια ολόκλληρη Αιωνιώτητα, είναι να περιμένεις τον Ath να ρίξει λίγο αίμα χάμου για να πιείς, ή τον Σβαμπε να σου αρχίσει τις λειτανίες για "Αναπαλαιωμένα" Φορτία;
Το κακό στον Άδη ξέρεις ποιό ήταν; Όλοι θέλαν να αυτοκτονήσουν!!

6) Μάθατε οτι οι φιλόσοφοι δρούσαν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, και δεν θέλαν πολλά οι μουρλοί συνάνθρωποί τους για να τους βγάλουν από την μέση, όταν παραγινόντουσαν ενοχλητικόι.

7) Μάθατε οτι κατα την 1500ετή διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατωρίας, μαζί με τους απόγωνους των είλωτων, των (ως επι το πλέιστον άξεστων) μη-Αθηναϊκών πόλεων και των σατράπηδων Μακεδώνων, ο χώρος γέμισε από Αλβανούς και ακόμα και μερικούς Σλάβους. Θα δυσκολευτήτε να αρνηθείτε οτι αυτό έγινε. Το πολύ-πολύ να τους βγάλετε... Ιλλύριους!! Δεν φταίω εγώ. Τα ρέστα απο τους Ρωμαίους.
Βάλτε και τους Ιταλούς μέσα στους αχυράνθρωπούς σας, τι να πώ;

8) Μάθατε οτι αν το μόνο που σας νοιάζει για τους πρόγωνους σας είναι οτι ήταν τσικ καραμπουζουκλήδες, και οτι ποτέ, μα ποτέ δεν είχαν σεξ μεταξύ τους, τότε οι πρόγονοι που πραγματικά θα θέλατε είναι ο Αττίλας και ο Τζεγκις. Μην κολλάτε. Τό ίδιο εύκολα όσο επικαλείστε τον Περικλή μπορείτε να τους επικαλεστήτε και αυτούς.

9) Μάθατε, διαβάζοντας την Αλεξιάδα, και τα άλλα παλια κείμενα, οτί και Ελληνο-Ρωμαίοι της "Βυζαντινης" αυτοκρατωρίας, δεν απήχαν και πολύ στο ψώνιο από τους αρχαίους.

10) Μάθατε οτι η εξιδανικευμένη εικώνα που έχετε στη γκλάβα σας, είναι παράγωγο κυρίως Γερμανών και Άγγλων λογίων και πολιτικών, και πιό κύριος σκοπός της ήταν να δίνει κάποια ρατσιστική δικαιολογία (υπόσχομαι οτι θα το βρώ το λινκ, έννοια σας). Μάθατε αργότερα οτι η Ελληνικές κυβερνήσεις των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα έχτισαν πάνω σε αυτό το παραμύθι (και καλά κάναν, γιατί βάζαν βάσεις για την νέα χώρα που αναδυόταν)

Ναι καμάρι μου....Ναι αστέρι μου... Τη θέση του διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Τελ Αβίβ την έχεις καπαρώσει!Μιλάμε μας έχεις κολήσει στον τοίχο!
Μα καλά, πόσες σφαλιάρες πρέπει να φας για να καταλάβεις οτι η εμετικές ανθελληνικές απόψεις σου δεν περνάνε?
Δεν έχεις βαρεθεί να σε έχουν όλοι στο φτύσιμο?
Καταντάει βαρετό βρε παιδάκι μου!

ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

junk95Μέλος
15/12/2004, 14:16:54
Ο Kynikos λέει μικρά πράγματα που είναι αληθινά (ή εν πάσει περιπτώσει επαληθεύσιμα).

Ο Athakandr λέει Μεγάλα Λόγια που δε λένε τίποτα. Πολύ ωραία για να ξεσηκωθούν κάποιοι ηλίθιοι και να πάνε να σφαχτούνε. Αρκετά ακατάλληλα για μια νηφάλια συζήτηση. Ενδιαφέρον Athankandr ότι οι απόψεις σου στην ουσία ανάγονται σε αυτό που λένε οι συμπατριώτες μας που θεωρείς παρηκμασμένους: "ώχου μωρέ, όλοι λαδώνονται, εμένα ήρθατε να πιάσετε;". Ή μάλλον "γιατί να μη λαδωθώ κι εγώ, αφού όλοι λαδώνονται".

Ο Kaiser προφανώς υφίσταται τα αποτελέσματα μιας αποτυχημένης δίμηνης θεραπείας.

Ο Λιαντίνης δεν αξίζει ούτε τις θερμίδες που κατανάλωσα για να τα πληκτρολογήσω όλα αυτά, αν θεωρεί το Max Plank κλώνο του Λεύκιππου και τους αρχαίους Έλληνες οπαδούς του ilios-uzo-syrtaki-thalassa.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

kynikosΜέλος
15/12/2004, 17:06:20
quote:
Τη θέση του διευθυντή στο ραδιοφωνικό σταθμό του Τελ Αβίβ την έχεις καπαρώσει!

Πώ, πώ, πολύ ζόρικο επιχείρημα!!

Δωράκι σας το φέραν, από την Schwabia;;

Θα σας πείραζε να το χρησημοποιήσω και εγώ;

Λοίπον, καθήστε καλά όλοι! Σκασμός, και ακούτε προσεχτικά:-

Όλα όσα λέω είναι σωστά γιατί είμαι ο Νεός Διευθηντής του Ράδιο Τελ-Αβιβ!!

Όποιος δημιουργήσει πρόβλημα, θα στείλω και την Μοσάντ...

Ξηγηθήκαμε.

kynikosΜέλος
15/12/2004, 18:41:30
beyond,
quote:
kynikos: Μάθατε οτι η Κλασική Ελλάδα δεν ειχε αδιάσπαστη συνέχεια, αφού πρώτα ο Μεγαλέξανδρος, και μετά οι Ρωμαίοι εισήγαγαν ένα κάρο Ασιάτες μέσα σε αυτούς που ονομάζονται Έλληνες.
Κάποια μέρα, επί τέλους, θα πρέπει να του το συγχωρήσετε του Μεγαλέξανδρου."

beyond: E,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ..ΜΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ..

Το ξέρω οτι δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό για εσένα, beyond, αλλά κάτι μου λέει οτι κάποιοι άλλοι κοντέυουν να πεθάνουν απο αφυδάτωση, λὀγω της οξείας ευκοιλιότητας που τους προκαλεί η σκέψη.
Καλύτερα να κάνεις αυτή τη συζήτηση με τον Ath, τον Καισέρ ή τον Σβάμπε, και μετά τα ξαναλέμε. Στο μεταξύ, σου κρατάω θέση εκφωνητή στο Ράδιο Τελ-Αβιβ.

Πάντως, χειροκροτώ το γούστο σου στα Ασιατικά μωρα.

quote:
ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
Αλήθεια, ποίος;
Θα σε ξαναπαραπέμψω στους προαναφερθέντες.

quote:
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ,ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ.λ.π ,κ.λ.π..ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
Τόν πούστη τον Ανθέλληνα τον Κυνικό, πάλι λέει οτι οι Έλληνες δεν κάναν τίποτα!! Ούπς, σόρυ, για μια στιγμή σε μπέρδεψα με κάποιον άλλον.

Μπηγιόντ μου, κανείς δεν είπε οτι ο Κλασικός Πολιτισμός δεν έκανε θαύματα, και οτι δεν είχε έναν ιδιαίτερα ψηλό αριθμό εξέχοντων ανθρώπων. Το κατάλαβες; Έ, άντε εξήγησε το και στους άλλους. Το θέμα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ από αυτους ήταν (και αυτοί) οι πρόγωνοι μας, δεν λέει τίποτα. Αμάν πια.

Καθόλου άσχημα δεν ήταν για μια χούφτα ανθρώπων. Εφεύραν και την σοφιστεία, το ντόπινκ (της εποχής τους, πάντα), την ζαβολιά, την τυρανεία, κλπ, κλπ. Το θέμα οτι και από αυτους κάποιοι ήταν πρόγωνοι μας, επίσης δεν λέει τίποτα. Αμάν πια.

quote:
ΣΩΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΘΕΟ,
Οι φιλόσοφοι, ναι. Ο λαός δεν έπαψε να μιλάει για Γ*** τους επεμβατικούς θεούς. Καμμία θρησκεία, ρε παιδί μου, ουτε ο τιμωρος Γιαχοβάς δεν είχε τόσο επεμβατικούς θεούς όσο η Ελλάδα.
quote:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΝΩ
Καλά κάναν. Και ακόμα συνεχίζουμε... και λοιπόν;; Παει να πεί οτι οι Αρχαιολάτρες δεν είναι Παπούα; Ήμαρτον. Ξεμυγιάσου, beyond.
quote:
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..
Σωστα. Δουλεία που την τελείωσαν οι Ευρωπαίοι, όταν κατάφεραν να απαλαχθούν από τα Αριστοτελικά κατακάθια. Φαντάζομαι οτι συμφωνείς. Μπράβο. Τώρα εξήγησε το και στους άλλους που μας ζαλίζουν τους όρχεις με τα κλαψουρίσματά τους για τους ΚουτόΦραγκους.

quote:
kynikos: Το κακό στον Άδη ξέρεις ποιό ήταν; Όλοι θέλαν να αυτοκτονήσουν!! "

beyond: ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΛΙΑΝTΙΝΗΣ
[...]
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ?

Κοίτα να δείς, τον Λιαντίνη εδώ μέσα τον πρωτάκουσα. Πήγα και στο site του, και μπορώ να σου πώ οτι δεν εντυπωσιάστηκα. Ξέρω οτι αρκετοί εδώ μέσα τον έχουν μασκότ, αλλά σε πληροφορώ οτι ένας άνθρωπος με τις απόψεις του, ουτε για καθαρiστής αποχωρητηρίων δεν κάνει σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ χώρες. Οτι ένα τέτοιο φρόκαλο κατάφερε να γίνει καθηγητής φιλοσοφίας, λέει πολλά....

Πήγα που λές στο site του, και τον άκουσα κι όλας να μαίνεται και να ωρίεται σε κάτι mp3. Μόνο που δεν έλεγε αυτά που παραθέτεις εσύ, ακριβώς, αλλά μάλλον:
"Έλληνας θα πει όσο ζεις, να βριζεις τους εβραίους και να αρνείσε κάθε ίχνος προσωπικής ευθύνης. Και να λές πριμαντονίστικές μαλακίες για το θάνατο να κάνεις μόστρα στα μαθητούδια…"
ΣΥΡΤΑΚΙ-ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΑΚΙ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΚΙ, όπως σωστά πρόσεξε και ο junk95, και όπως φαίνεται να δείξαν και τα γεγονότα.

Για εμένα, αυτός ο άνθρωπος συνόψιζε όλην την νοσηρή αντίληψη των Ελλήνων για τον θάνατο, και ναί, πράγματι είχε κάτι το Αρχαίο και το αταβιστικό στις αντιλήψεις του για τον Άδη.

Κλαίω μόνο για τα πιτσιρίκια που ξεμυάλησε.

Τι κάναν τα φτωχά να αξίζουν τέτοια μοίρα;

quote:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ...
Καλώς σας βρήκα.
Μα... πού πήγατε όλοι; Ελάτε πίσω...
Αφήστε κάτω τα μαχαίρια -σκαλίζετε αργότερα τους ασυρμάτους...

quote:
kynikos: Μάθατε οτι κατα την 1500ετή διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατωρίας, μαζί με τους απόγωνους των είλωτων, των (ως επι το πλέιστον άξεστων) μη-Αθηναϊκών πόλεων και των σατράπηδων Μακεδώνων, ο χώρος γέμισε από Αλβανούς και ακόμα και μερικούς Σλάβους. Θα δυσκολευτήτε να αρνηθείτε οτι αυτό έγινε. Το πολύ-πολύ να τους βγάλετε... Ιλλύριους!! Δεν φταίω εγώ. Τα ρέστα απο τους Ρωμαίους.
Βαλτε και τους Ιταλούς μέσα στους αχυράνθρωπούς σας, τι να πώ;"

beyond: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ,

Ναι χρυσέ μου, το είπαμε!
ΕΣΥ δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Οι Παπούα όμως έχουν...

quote:
kynikos: Μάθατε οτι αν το μόνο που σας νοιάζει για τους πρόγωνους σας είναι οτι ήταν τσικ καραμπουζουκλήδες, και οτι ποτέ, μα ποτέ δεν είχαν σεξ μεταξύ τους, τότε οι πρόγονοι που πραγματικά θα θέλατε είναι ο Αττίλας και ο Τζεγκις.
beyond: ΟΧΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ...
Ο δευτερός πληθυντικός που κολλάει. Εγώ χαρακτηρισά σαν cargo-cult αυτούς που τους νοιάζει.

Τί φιλόσοφος είσαι ρε beyond; Έχεις κάποια μύγα, και μυγιάζεσαι;;
Εδώ μιλάμε για τους Παπούα, και τις ομοιώτητες τους με τους "Ελληνόθρησκους".

Συγκαταλέγεις τον εαυτό σου ανάμεσα τους;
Δεν το είχα καταλάβει... Καλα σου λέει ο Άγγελος.

quote:
ΑΛΛΟ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ..
Ακριβώς.

Άλλο οι Κουλτες των Φορτίων του Λιαντίνη και άλλο το Ελληνικό Πνευμα.

Κ.

kynikosΜέλος
15/12/2004, 18:50:58
quote:
Ρε θύματα, ο κυνικός είναι Troll. Γιατί τσιμπάτε ?
Δεν πρόκειται να πάψουν να τσιμπάνε, Άγγελε.

Όπως ήδη εξήγησα, η ΦΥΣΗ του "πιστεύω" στην τρέλα του Βαϊλάλα είναι οτι α) έχουν αδικηθεί και β) είναι θύματα.

Το ξέρεις καλύτερα από εμένα.

Εκτιμώ την ευσπλαχνική σου συμβολή / προσπάθεια να τους βοηθήσεις να καταλάβουν...

athakandrΜέλος
15/12/2004, 22:42:05
cynic-man sprehen:

quote:

Εσείς μόλις τώρα συνειδητοποιήσατε τις ομοιότητες σας με τους Παπούα, και έχετε πάθει την πλάκα της ζωής σας.

Αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Απλώς η περιγραφή που έκανα έτυχε να ήταν το καταλυτικό στοιχείο.
Όχι σε εμένα, αλλά στους Παπούα που σας στάθηκαν τόσο καλοί καθρέφτες...

Παρά τον περίτεχνο τσαρλατανισμό, ο cynic-man δεν πείθει. O Ελλ. λαός σε πείσμα των καθέδρας ανθελλήνων επιμένει να γνωρίζει την ιστορία του και να αντιστέκεται. Ο "κυνισμός" δεν περνάει ούτε ένα χιλιοστό!

Τρία είναι τα χαρακτηριστικά των καθέδρας κυνικών:

α) Λασπολογία και συκοφαντία, μεγάλα ψέματα πού πλασσάρουν ως σοφιστίες

β) Απόδοση ανύπαρκτων χαρακτηριστικών σε πολιτισμούς και πολίτες, σε έθνη και πατριώτες

γ) Παρουσίαση ξεκομμένων μύθων και στη συνέχεια ανάληψη της ευθύνης από τον .. διευθυντή του ράδιο τελ-αβίβ.

Σκοπός τους είναι να σβήσουν τις ιστορίες και τους πολιτισμούς χρησιμοποιώντας τις πασπαρτού ρετσέτες τους: δεν υπάρχουν Έλληνες, δεν υπάρχουν πατριώτες, παρά μόνο "άμυαλλοι αρχαιολάτρες".

Βέβαια οι περισσότεροι, αν εξαιρέσουμε τον junket-man (μεταφ.: αυτός που μας διασκεδάζει) διαβάζουμε αυτά που γράφει ο cynic-man και γελάμε.

Κι άλλες φορές πάλι, που απαντάμε στις αερολογίες, ο cynic-man παριστάνοντας το κορόϊδο ανταπαντά: "Μα πότε τα είπα εγώ αυτά;"

Ευτυχώς βέβαια που ο καλός Θεός της Ελλάδας, έστειλε τον cynic-man στα ξένα, γιατί κανείς δεν ξέρει που θα είχε οδηγηθεί η χώρα αυτή, αν ζούσαν εδώ όλοι οι Ελληναράδες-τραβεστί!

ath.

15/12/2004, 23:21:44
Εσείς μόλις τώρα συνειδητοποιήσατε τις ομοιότητες σας με τους Παπούα, και έχετε πάθει την πλάκα της ζωής σας.

Όχι σε εμένα, αλλά στους Παπούα που σας στάθηκαν τόσο καλοί καθρέφτες...

Το αλκοόλ; Το χόρτο; Η κόκα; Τις πταίει;

Ωχ αδερφέ

Ελεύθερος

Να ο δρόμος προς το φως: Τί, γιατί και πώς; Και πότε, πού, και ποιός;

kynikosΜέλος
15/12/2004, 23:53:17
quote:
Το αλκοόλ; Το χόρτο; Η κόκα; Τις πταίει;
Ελεύθερε, τα έχουμε ξαναπεί...

You know Varnalis?

Άντε, για όσους... δεν

quote:
― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.

Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας έβρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

(Τελετουργία του Βαϊλ-ΕΛΛΑΣ)

kynikosΜέλος
16/12/2004, 01:14:55
Κοίτα να δεις Ελεύθερε:

quote:
Αυτό εδώ φαίνεται να σε πείραξε.

quote:
Είναι ακόμα πιο αυθαίρετο να υπονοεί κανείς οτι αν υπεραμύνομαι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ αυτών των αρχών, βάλλω εναντίων τους.
Αυτό εδώ όμως, που είναι και η ουσία του θέματος, φαίνεται να περνάει εντελώς στο ντούκου.

Από τους άλλους το καταλαβαίνω. Μην θίξω το... DNA τους, είμαι Ανθέλλην.

Από εσένα, όμως τον "Ελεύθερο";
Ρε γμτ, που νόμιζα οτι είχε και μερικούς φιλόσοφους εδώ μέσα, αλλά τελικά έπεσα στην Λιλλιπούπολη....

Κ