ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- To Μέγα Απόρρητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- To Μέγα Απόρρητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Gothic90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
CYBERMASTERΜέλος
31/12/2004, 20:31:39
quote:
Όσο για το υπονοούμενο ( αυτό με τα κόκκινα γράμματα ) δε θα κάνω τον κόπο να ασχοληθώ με αηδίες και κακεντρέχειες. Αρκεί ο ξεφτυλισμός που υποστήκατε με το θέμα του «Θανάτου», ελπίζω πως δεν έχεις ξεχάσει !!!

ΚΑΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ "Β.Η." ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

quote:
Εγώ σου είπα απλά να προσέχεις τον τρόπο που γράφεις και εκφράζεσαι διότι μπορώ κάλλιστα να σου απαντήσω στο αυτό μήκος κύματος

ΚΟΙΤΑ ΤΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΚ???

quote:
διότι μπορώ κάλλιστα να σου απαντήσω στο αυτό μήκος κύματος.

ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ.... (ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ)

quote:
Είδες που δεν πρέπει να έχω απαιτήσεις ;

1.618....... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΑΛΑ ΝΤΑ ΠΙΖΑ!!!! (ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ)

quote:
Από εκεί και πέρα μαγκιές του τύπου «ξηγηθήκαμε» κλπ στην αυλή του σχολείου σου και όχι εδώ μέσα, αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.....

ΟΜΩΣ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΞΗΣ

quote:
Απλά θα ήθελα να παραθέσω τη σκέψη ότι «αν δεν παιδευτείς και δεν παλέψεις δεν πρόκειται να μάθεις».
Το τι ακριβώς θα μάθεις είναι καθαρά δικό σου θέμα, διότι η αποδοχή ή όχι ορισμένων θεωριών, η κατανόηση ή όχι ορισμένων πραγμάτων και η βιωματική εμπειρία ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

Ο καθένας είναι Δάσκαλος του εαυτού του και μόνον αυτού, έτσι κι εγώ δε διεκδικώ κανένα Νόμπελ γνώσης παρά μόνο διατυπώνω τα προσωπικά μου πιστεύω τα οποία και σε ένα δημόσιο Forum τίθενται στην κρίση του κάθε αναγνώστη.

Όσο αφορά τον Λεβί και το συνολικό του έργο αν θέλεις να μάθεις κάτι γι αυτόν καλό είναι να μην αναλώνεσαι στην μασημένη τροφή που σου δίνει κάποιος σε ένα site αλλά να κάτσεις να διαβάσεις και να δημιουργήσεις ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνώμη.

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

01/01/2005, 09:48:25
Είδα φως και μπήκα....

κι είπα να σας κάνω ποδαρικό...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν σε όλους

μετά μπερδεύτηκα, γιατί νόμιζα πως μπήκα στην κατηγορία ΓΝΩΣΗ άλλά τελικά ήταν το Αχλαδότυρο....

κι έτσι ξαναφεύγω...

όταν αποφασίσετε μερικοί να πιάσετε σωστή κουβέντα μας ειδοποιείτε και τους υπόλοιπους να μην σας ανεβάζουμε τον αριθμό αναγνώσεων τσάμπα...

και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

JupiterΜέλος
01/01/2005, 10:51:24

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!

01/01/2005, 14:45:18
Καλημέρα φίλτατε,

ομολογώ πως έχετε μια καταπληκτική επιδεξιότητα στο δημοφιλές σπορ του "αρπάγματος της μύγας"....

σας εύχομαι high score στις επιδόσεις σας σ'αυτό και ...

δεν χρειαζόταν να μας ενημερώσετε για την διεύθυνση εργασίας σας...

Galadriel of Galadhrim

Υ.Γ. Μου χρωστάτε ένα δώρο μια που μπήκα στον κόπο να προσθέσω άλλον ένα πόντο στην αναγνωσιμότητα σας...

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

01/01/2005, 15:25:01
Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!
01/01/2005, 15:27:14
Προτεινω, με κοινη συναινεση, να διαγραφουν οι 3,5 απο τις 5 σελιδες...
JupiterΜέλος
01/01/2005, 15:30:29
quote:
Είδα φως και μπήκα....

quote:

Κατά πως φαίνεται, μάλλον εσείς κυρία μου μας ενημερώσατε για το «είδος» εργασίας σας…
quote:
κι έτσι ξαναφεύγω...
όταν αποφασίσετε μερικοί να πιάσετε σωστή κουβέντα μας ειδοποιείτε και τους υπόλοιπους να μην σας ανεβάζουμε τον αριθμό αναγνώσεων τσάμπα...

Απειλές και συμβουλές, εκεί που ξέρετε κυρία μου…

Δεν σας κάλεσε κανείς, μόνη σας «μπερδέψατε» το «φως» και μπήκατε…

Και στοίχημα βάζω ότι θα ξαναυξήσετε τον αριθμό των αναγνώσεων αφού σας τρώει ο κ…ς σας (κακιά συνήθεια)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

01/01/2005, 18:59:29
quote:
ΚΑΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ "Β.Η." ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Όχι

quote:
ΚΟΙΤΑ ΤΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΚ???

Τόλη ??? Γνωριζόμαστε και δε το ενθυμούμε ????
Όσο για τη «γλώσσα» δε θα διαφωνήσω πως δεν είσαι ο μόνος που πρέπει να προσέχει, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα με άλλο τρόπο ο οποίος να μην θίγει τόσο άμεσα αφ’ ενός, αφ’ ετέρου θα πρέπει να δέχεσαι να σου απαντάει κάποιος με τον ίδιο τρόπο που του μιλάς.

quote:
ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ.... (ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ)

Αλλού !!!!
Εσύ από πού κι ως που μου απευθύνεσαι με αυτό τον τρόπο ;
Αν το έκανα σε σένα θα είχες το κάθε δικαίωμα !
Αυτό όμως που λες δε σου δίνει το δικαίωμα τη στιγμή που δε το έχω κάνει μαζί σου.

Όσο για την «συνάντηση» δεν έχω κανένα πρόβλημα, διότι πάντα πίστευα ότι με την καλή κουβεντούλα λύνονται πολλές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις του γραπτού λόγου.
Βέβαια δε καταλαβαίνω τι είδους περιέργεια έχεις.

quote:
ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.....

Αν αυτό είναι το προσδοκώμενο από σένα τότε κανένα πρόβλημα !
Απλά θα σου πρότεινα να μη με έχεις πρότυπο και να αναπτύξεις δική σου συμπεριφορά.
Πάντως σε ευχαριστώ για την τιμή να με θεωρείς τόσο σημαντικό ώστε να με έχεις πρότυπο αντιγραφής.

quote:
ΟΜΩΣ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΞΗΣ….
……………………………………
ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.....

Πάντα βρίσκεις κοινά σημεία αναφοράς με κάποιον συνομιλητή, πάντα θα υπάρχουν και διαφορές στην σκέψη ή στην αποδοχή θέσεων, το ζητούμενο είναι μέσα από το διάλογο να παρουσιαστούν νέοι δρόμοι αναζήτησης και σκέψης.

Που δεν έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του όποιου θέλει να με κρίνει ;
Το ότι υπερασπίζομαι τα πιστεύω μου είναι άλλο θέμα και δεν ανάγετε στην μη αποδοχή κριτικής. Απλά όταν κάποιος κρίνει θα πρέπει και να ξέρει για ποιο ακριβώς λόγο κρίνει και η τοποθέτηση του θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη και όχι αοριστολογίες και απλές επιθέσεις σε πιστεύω θεωρητικά ή βιωματικά.

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

CYBERMASTERΜέλος
02/01/2005, 00:58:42
-BLACK HACKER-

quote:
Τόλη ??? Γνωριζόμαστε και δε το ενθυμούμε ????

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.....

quote:
πρέπει να καταλάβεις πως μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα με άλλο τρόπο ο οποίος να μην θίγει τόσο άμεσα αφ’ ενός, αφ’ ετέρου θα πρέπει να δέχεσαι να σου απαντάει κάποιος με τον ίδιο τρόπο που του μιλάς.

ΤΟΛΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ Η ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΕΣ ΤΟ ΕΓΩ ΔΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΩΠΑ)

quote:
Αλλού !!!!
Εσύ από πού κι ως που μου απευθύνεσαι με αυτό τον τρόπο ;
Αν το έκανα σε σένα θα είχες το κάθε δικαίωμα !
Αυτό όμως που λες δε σου δίνει το δικαίωμα τη στιγμή που δε το έχω κάνει μαζί σου.

ΕΛΕΟΣ!!!!!! ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ???
ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΚΟ???? ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ.....

quote:
Όσο για την «συνάντηση» δεν έχω κανένα πρόβλημα, διότι πάντα πίστευα ότι με την καλή κουβεντούλα λύνονται πολλές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις του γραπτού λόγου.

ΑΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!!

quote:
Βέβαια δε καταλαβαίνω τι είδους περιέργεια έχεις.

ΑΣΤΟ ΤΠΤ....

quote:
Αν αυτό είναι το προσδοκώμενο από σένα τότε κανένα πρόβλημα !
Απλά θα σου πρότεινα να μη με έχεις πρότυπο και να αναπτύξεις δική σου συμπεριφορά.
Πάντως σε ευχαριστώ για την τιμή να με θεωρείς τόσο σημαντικό ώστε να με έχεις πρότυπο αντιγραφής.

Ε ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.....

quote:
το ζητούμενο είναι μέσα από το διάλογο να παρουσιαστούν νέοι δρόμοι αναζήτησης και σκέψης.

ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ Ε....
ΑΦΟΥ ΔΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΝ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ????
ΔΛΔ ΕΣΥ ΡΕ ΓΜΤ ΣΤΑ 16 ΣΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ????

ΥΓ1:ΔΙΑ ΑΣΤΟ ΔΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....
ΥΓ2:ΤΟΛΗ ΑΛΛΞΕ ΦΩΤΟ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....
ΥΓ3:ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

02/01/2005, 03:02:30
quote:

quote:
Είδα φως και μπήκα....

quote:

Κατά πως φαίνεται, μάλλον εσείς κυρία μου μας ενημερώσατε για το «είδος» εργασίας σας…
quote:
κι έτσι ξαναφεύγω...

Απειλές και συμβουλές, εκεί που ξέρετε κυρία μου…

Δεν σας κάλεσε κανείς, μόνη σας «μπερδέψατε» το «φως» και μπήκατε…

Και στοίχημα βάζω ότι θα ξαναυξήσετε τον αριθμό των αναγνώσεων αφού σας τρώει ο κ…ς σας (κακιά συνήθεια)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

-------------------------------------------------------------------------

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 02/01/2005 03:03:56

COBRA21Νέο Μέλος
26/06/2005, 23:43:16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ 22 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ 01/01/2006 ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ Φ.Π.Α 19% ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ?
27/06/2005, 00:50:18
Ήφαιστε, ναι, ο Windwalker είμαι.

Καλά μια πρόταση έκανα, αν δεν θέλετε δεν την ακολουθούμε.

quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΦΙΛΟΣ 22 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ 01/01/2006 ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ Φ.Π.Α 19% ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ?

Ισχύει αυτό;
Δηλαδή "θα βάλουν φόρο στα παράθυρα και στις κότες, αλλά δεν θα προλάβουν?"

27/06/2005, 01:55:35
Προς τον Menas:
Η Φωτογραφία που έδειξες με τον ανάποδο σταυρό στον Θρόνο, δεν σημαίνει ότι ο Πάππας είναι αντιχριστιανός. Ο ανάποδος Σταυρός στον θρόνο του Πάππα είναι προς συμβολισμό ότι ο Πέτρος σταυρώθηκε ανάποδα, επειδή δεν ήταν άξιος (θεωρούσε) να σταυρωθεί όπως ο Κύριος.

Ένα δεύτερο τώρα, απ'ότι έχω καταλάβει, δεν ακολουθείς κανένα δόγμα και ψάχνεις την ευκαιρία να "την πεις" σε όποιο βρεθεί. Η Καθολική Εκκλησία αυτή την στιγμή αντιπροσωπεύει το 60-70% των Χριστιανών, να μην πω το 80% των Εκκλησιαζομένων Χριστιανών (που έχουν τα μυστήρια της Αρχαίας Εκκλησίας δηλαδή). Πρόκειται για 1.200.000.000 κόσμο, στα οποία μπορούν να προστεθούν μόλις τα 180.000.000 Χριστιανών Ορθοδόξων (δύσκολα μαζεύουμε τόσους) και άντε και τα 60.000.000 Οριεντάλ Ορθοδόξων (Αρμενίων, Κοπτών κλπ), έτσι βλέπουμε ότι η Καθολική Εκκλησία έχει κρατήσει ένα σχετικό μπούσουλα και κρατάει τα βασικά της Αρχαίας Εκκλησίας: Πάππας, Πατριάρχες (Ρώμης, Βενετίας, Λισαβόνας), Αρχιεπίσκοποι, επίσκοποι, ιερείς, διάκονοι, μοναχισμός, τα μυστήρια, Πίστη στον Ιησού, τα ιερά Βιβλία, και σε όλα αυτά παράδοση 2000 χρόνων σαν την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το ότι σαν Ορθόδοξοι (εμείς τουλάχιστον, αν και σίγουρα επηρεάστηκες και εσύ) θεωρούμε τον Πάππα αιρετικό, νομίζω μειώνει την αξιοπιστία της Καθολικής Εκκλησίας όσο οι κατηγορίες του Πάππα ότι εμείς έχουμε ξεφύγει μειώνουν την δικιά μας.

Κατά συνέπεια να σε ρωτήσω και εγώ: Ο Ιησούς θα κάνει διάκριση ανάμεσα στο 1 δις Καθολικούς και στα 170 εκ Ορθοδόξων, επειδή ο Κηρουλάριος και ο Πάππας τα τσουγκρίσανε το 1054; Θα πετάξει στο πυρ το εξώτερο ένα τεράστιο (ήδη από τότε - 1054) τμήμα του Αποστολικού Χριστιανισμού, επειδή ο Αρχιερέας της Εκκλησίας αυτής έπεσε σε μεγάλα σφάλματα; Έχει σημασία αν ο Αρχιερέας αλλοίωσε το δόγμα της Εκκλησίας για τον απλό άνθρωπο που εφαρμόζει το τι λέει η ΚΔ και κοιτάει σε κάθε πράξη του να σκέφτεται: "Ο Ιησούς θα το έκανε αυτό;".
Σε τελική ανάλυση, για σκέψου και εσύ, αν μας τύχαινε εμάς ένας Πατριάρχης που έκανε τα δικά του, το ανάθεμα θα έπεφτε σε εμάς;

Και σε τελική ανάλυση: νομίζω το 1054 ο πρώτος που αναθεμάτισε ήταν ο Πάππας, έστειλε έγγραφο αφορισμού στον Πατριάρχη, και ο Πατριάρχης ακολούθως το έκαψε δημοσίως, κατά συνέπεια έδειξε ασέβεια προς τον 13ο απόστολο, τον κριτή της Γης, και όλα τα υπόλοιπα που έλεγε ο τίτλος και λέει ακόμα στην Ορθοδοξία. Ασχέτως αν η πράξη του Πάππα ήταν καλή (λες και ήταν και ποτέ καλή), σύμφωνα με τους κανόνες της Εκκλησίας, εφόσον "μας πρόλαβε", δεν είμαστε όλοι ένα ποίμνιο ενός καταραμένου Πατριάρχη, ενός αναθεματισμένου που έκαψε κιόλας το αφοριστήριο έγγραφό του;
Να το δεχθώ όμως εγώ τώρα αυτό; Ότι δηλαδή πέφτει το ανάθεμα πάνω μας επειδή ο Πάππας πριν το σχίσμα μας αναθεμάτισε, και μετά τον αναθεματίσαμε και εμείς; Δηλαδή δεν υπάρχει πραγματικά Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία στον κόσμο;

quote:
Τώρα μπερδεύομαι. Τελικά την προφητεία την δίνει το Άγιο Πνεύμα (οπότε και αποκλείεται να βλέπει τον Πάπα σαν "άγιο άνθρωπο"), ή πηγάζει από ανθρώπινους λογισμούς (με παρεμβάσεις της σκοτεινής πλευράς) οπότε μπαίνει μέσα το υποκειμενικό στοιχείο?

Άνοιξε την Αποκάλυψη του Ιωάννη, και πήγαινε στην 3η σάλπιγγα. Αναφέρεται στο Τσερνομπίλ (Άψινθος, ουκρανικά Τσερνομπιλ) ως μέγα αστέρα φλεγόμενο που πέφτει απ'τον ουρανό.
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω το πυρηνικό μανιτάρι βλέπω ένα αστέρι να φλέγεται, αλλά να βγαίνει απ'το έδαφος. Να πέφτει έξω η προφητεία, ή μήπως έτσι τα είδε ο Άγιος Ιωάννης και νόμισε ότι το αστέρι έπεφτε από πάνω (όπως ήταν συνηθισμένος ο άνθρωπος, που να το φανταζόταν τότε ότι θα φτιάξουμε τέτοια τέρατα);
Μήπως θέλει λίγη σκέψη το όλο θέμα, όσον αφορά το πως τα βλέπουν οι προφήτες τα πράγματα, ειδικά αν τα καταγράφουν και βλέπουν όραμα του μέλλοντος; Ένα παράδειγμα δίνω τώρα.

Το θέμα με την Καθολική Εκκλησία ας κλείσει, μια ιδέα έδωσα δεν ευδοκίμησε. Ούτε Καθολικός είμαι, ούτε πρόκειται να κάθομαι να υπερασπίζομαι τους καθολικούς.

AetosΜέλος
27/06/2005, 09:16:15
Κατ' αρχάς,

να δώσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στην Ελένη! Εκπληκτικά τα links...τόσο που ανατρίχιασα!
Αν κατάλαβα καλά, και με απλά λόγια το site μας λέει πως οι αρχιερείς του Ιδουαϊσμού και περισσότερο οι της Καμπάλα, είναι ουσιαστικά, μυσταγωγοί του Σατανισμού και όργανα του Σατανά.
Αν και το κείμενο είχε αρκετά δύσκολο λεξιλόγιο (λόγω των ορισμών και των ονομάτων που με δυσκόλευαν) θα ήθελα να έβλεπα κάποιο βιβλίο που να αναφέρεται σε όλα αυτά, για να τα μελετήσω πιο διεξοδικά.

Ουσιαστικά πάντως, είναι ξεκάθαρο πως οι εβραίοι (στο θρήσκευμα) μέσα από τις πράξεις τους μετουσιώνουν το ανάθεμα που πήραν πριν 2000 χρόνια σταυρώνοντας τον Χριστό και προετοιμάζουν συνειδητά τον ερχομό του Αντιχρίστου.

Κάτι άλλο τώρα: ο Ανάποδος Σταυρός είναι Αντιχριστιανικό σύμβολο ακόμα και για την Καθολική εκκλησία (θυμιθείτε δεκάδες σχετικές Χολυγουντιανές ταινίες). Ο Απόστολος Πέτρος, ΔΕΝ σταυρώθηκε σε Ανάποδο Σταυρό, αλλά σε σταυρό σε σχήμα Χ.
Ουσιαστικά, τα πόδια του δεν ήταν ενωμένα όπως του Κυρίου, αλλά σε 2 διαφορετικά ξύλά. Θα ήταν αδύνατο να στηριχθεί ο σταυρός ανάποδα σε σταύρωση γιατί το κέντρο βάρους του σώματος είναι πολύ πιο χαμηλά από ότι σε όρθια σταύρωση.
Ο Σταυρός κατά την σταύρωση, στηριζόταν σε ικρίωμα.
Αντίθετα, σε ανάποδο σταυρό το ικρίωμα δεν μπορεί να σταθεί για να "πιάσει" τα άκρα των ανοιχτών χεριών κι επομένως το βάρος του σώματος. Αν μπει ικρίωμα τότε ουσιαστικά, δεν μιλάμε για σταυρό αλλά για ένα σχήμα που μοιάζει περισσότερο με ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο όπου φυσικά ο σταυρός είναι στην μέση.

Επιπλέον, σε ανάποδη σταύρωση επειδή το βάρος του σώματος πέφτει στους ώμους, θα προκαλούσε τρομερή πίεση στους σταυρωμένους καρπούς, οι οποίοι θα σχιζόντουσαν αμέσως. Έτσι, θα κοβόντουσαν τα χέρια του σταυρωμένου και εν συνεχεία θα σχιζόντουσαν και τα καρφωμένα του πόδια με αποτέλεσμα να έπεφτε από τον ανάποδο σταυρό.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο όρθιο σταυρό. Για τον λόγο αυτό, οι Ρωμαίοι ακουμπούσαν τα πόδια πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stand, όπου εκεί στηριζόταν όλο το σώμα και παρέμενε πάνω στον σταυρό. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί σε ανάποδο, αφού θα έπρεπε να καρφωθεί και το κεφάλι!

Όλα αυτά, για να επισημάνω πως ο Άγιος Πέτρος δεν σταυρώθηκε ανάποδα, αλλά σε σχήμα Χ.
Έτσι, το σύμβολο του ανάποδου σταυρού δεν είναι Χριστιανικό.
Επιπλέον, ακόμα κι έτσι να ήταν, δηλαδή να συμβολίζει την σταύρωση του Απ.Πέτρου, να μην πλανευόμαστε! Η πίστη βασίζεται στον Κύριο κι όχι στο μαρτύριο οποιουδήποτε μάρτυρα που πεθαίνει στο όνομα του Κυρίου, ακόμα κι αν ο μάρτυρας αυτός είναι ο Πρώτος από όλους τους Αγίους Αποστόλους.
Κάθε συμβολισμός στο όνομα διαφορετικό του Ιησού Χριστού, είναι αιρετικό και πονηρό!
Είναι σαν να πούμε εμείς οι Έλληνες, πως διαλέγουμε ως σύμβολο Πίστης την σούβλα του Αθανάσιου Διάκου, που σουβλίστηκε από τους Τούρκους στο όνομα της ελευθερίας και του Χριστιανισμού!!!!

Φαντάζεστε πάνω στην μήτρα του Αρχιεπισκόπου να υπήρχε και μία σούβλα?? (το έχω γελοιοποιήσει επίτηδες, για να δώσω έμφαση).

Οι Αντιχριστιανικές πράξεις του Παπισμού, έχουν αρκετές μεγάλες εμφάσεις μέσα από την ιστορία. Χαρακτηριστικά θα σας θυμίσω μερικές:
1. Μεσαιωνικά βασανιστήρια ανθρώπων & Ιερά Εξέταση.
2. Κοσμική εξουσία Παπικής εκκλησίας και πολιτική δύναμη.
3. Αφορισμός Χριστιανών (μέγα αμάρτημα, που δεν έχει δωθεί τέτοια εντολή σε ανθρώπους από τον Κύριο).
4. Συγχωροχάρτι.
5. Σιωπηρή υποστήριξη στους Ναζί για το Ολοκαύτωμα.

Κάποια από αυτά (όπως ο αφορισμός και η κοσμική εξουσία)επηρρέασαν και την Ορθόδοξη εκκλησία, και γι' αυτό - κατά την γνώμη μου - σήμερα βλέπουμε τα θλιβερά γεγονότα της πτώσης των ιερέων και της εκκλησίας.
Σε καμία όμως περίπτωση, όλα αυτά δεν είναι επίσημες εκφράσεις και λειτουργίες της Εκκλησίας μας, όπως γινόταν και γίνεται στην Παπική εκκλησία.

kyriakopoulosΜέλος
27/06/2005, 11:09:48
ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΓΙ`ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙ`ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ.Σ`ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΑΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ?
27/06/2005, 11:35:14
Δεν είναι κατάκοιτος αυτός;

Ο πρώην Μητροπολίτης Χρύσανθος έλεγε πως το θαύμα είναι αληθινό...

22Μέλος
27/06/2005, 11:40:31
Φιλε κομπρα,η προφητεια ειναι οπως την ειπε ο wwaker,λεει δλδ οτι θα βαλουν φορους στις κοτες και τα παραθυρα.Οσο πιο πολλα παραθυρα εχει ενα σπιτι,τοσο πιο πολλα τετραγωνικα ειναι,τοσο πιο μεγαλο,ετσι;Οταν λεει λοιπον φορο στις κοτες και τα παραθυρα εννοει οτι εκεινη τη χρονια θα μας ριμαξουν στους φορους ακινητης περιουσιας,και αν αυτο το συνυπολογισω με την προφητεια που λεει οτι <<θα σας βαλουν βαρυ και δυσβασταχτο φορο,δεν θα προλαβουν ομως>>,τοτε αυτο σημαινει οτι ειμαστε πολυ κοντα.Αν μαζι με αυτα συνυπολογισουμε και τις αλλες προφητειες που μιλανε για τον προεδρο Πουτιν στη Ρωσια,για τους τελευταιους Ολυμπιακους που εγιναν στην Αθηνα,το τραγουδι επικληση που χρησιμοποιηθηκε στην προεκλογικη εκστρατεια του κομματος που κυβερνα αυτη την τετραετια,τις εξελιξεις στις σχεσεις Αμερικης-Τουρκιας και το οτι το 2007 σχεδον συμπιπτει το πασχα με την 25η Μαρτιου(με το παλαιο ημερολογιο παντα),πραγμα που για εμενα δεν ειναι τυχαιο αλλα σημαινει οτι εκεινη τη χρονια θα γιορτασουμε το ιδιο βραδυ την πνευματικη ανασταση αλλα και την ανασταση του εθνους,τοτε νομιζω οτι ο καθενας μπορει να καταλαβει το ποσο κοντα ειμαστε! Αν θελεις να μαθεις τι πιστευω εγω,να σου πω οτι το 2005 η' το αργοτερο το 2006 μετα τα μεσα της χρονιας θα αρχισει ο τριτος παγκοσμιος και θα τελειωσει 5-6 μηνες αργοτερα,ισως το βραδυ της αναστασης και της 25η ΜΑΡΤΙΟΥ του 2007(με το παλαιο παντα ημερολογιο,ητοι σημαινει 13 μερες πισω),για σκεφτειτε το...να γιορτασουμε το ιδιο βραδυ την ανασταση του Χριστου,την απελευθερωση απο τους τουρκους την πρωτη φορα(1821),την απελευθερωση απο τους τουρκους τη δευτερη φορα και την πνευματικη ανασταση ολου του κοσμου με τον ερχομο του Ιωαννη.
kyriakopoulosΜέλος
27/06/2005, 11:50:36
ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ Η ΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΣΠΑΣΕ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ 2Χ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ)ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΙΑΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΥΘΗΚΕ 2Χ.ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.ΒΛΕΠΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΡΙΓΕΝΗ,ΤΕΡΤΥΛΙΑΝΝΟΥ.ΣΕ ΣΧΗΜΑ Χ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.
andreas_Μέλος
27/06/2005, 11:52:41
Δεν είναι ο Απόστολος Ανδρέας που σταυρώθηκε σε Χ;
kyriakopoulosΜέλος
27/06/2005, 12:11:43
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ.ΘΑ`ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΥΡΕΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΖΑΠΕΛΙΝ ΠΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.