- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Πυθαγορας
Δεν τον πάω τον χοντροΨεκασμένο. Μπέσα.
Ούτε εγώ.Αλλά αν είναι να κάνει την ανατροπή, χαλάλι του.Και όποιου άλλου τον ακολουθήσει, είτε λέγεται Κασιδιάρης, είτε Κουτσούμπας, είτε Ζωή.
μας πως θα μπορούσα ποτε Φίλε Πυθαγόρα, να συμπεθεριάσω με Χρυσή Αυγή?
Υπεράνω κομάτων και ιδεολογιών όντας?
Επίσης δεν μου αρέσει να σκοτώνω, να αφαιρώ ζωές, αλλά αν χρειασθεί θα το κάνω.
Είναι απλά θέμα ψυχρής λογικής.
Αν είναι η Χρυσή Αυγή να σώσει την Ελλάδα, ας το κάνει.Την θέση της πάντως δεν θα την χάσει.Και αυτή ευρίσκεται επί...τοις π@π@ρίοις, επί του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος.
Οποιος Ελλην βουλευτής, ψηφίσει ΝΑΙ στα μέτρα αυτής της ανασεισίφαλλου μύζουρις γυναικός, της Μέρκελ και του τροχήλατου σακάτη, είναι άξιος μόνο για ένα...Γουδί!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
1. Αν είναι να απαλλαγώ από τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,που με όπλο την ηγεμονική "κυριαρχία του Δ! Ράϊχ", ετοιμάζεται να με καταστήσει πολίτη της άνω βόρειας επαρχίας της Ζιμπάμπουε, όπου το κοντινότερο κέντρο απέχει 2.000 μίλια.
2. Το Μιχαλολιάκο και την παρέα του, θα μπορώ κάποια στιγμή, να τον ανατρέψω, αφού θα έχω γλυτώσει από το Δ! οικονομικό Ράϊχ.
3. Δεν θα μπορέσω όμως ποτέ, να ανατρέψω τον David Mayer, που είναι πίσω από τις ηγετικές ευρωπαϊκές μαριονέτες.
Αρα, το μη χείρον βέλτιστον.
Ετσι απλά.
Τόσο δύσκολο είναι στον άλλο Φίλο μου να καταλάβει το σκεπτικό?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εκτός κι αν δούμε τίποτα εκπλήξεις, και πραγματικά φανεί ότι δουλευόταν παράλληλα τα 2 και τα 3, αλλά χωρίς να το ξέρει ο πολύς ο κόσμος.Γι'αυτό και κρατάω επιφυλακτική στάση και για τον Μπαρουφάκη.
Μπορεί τελικά να μην είναι/ήταν και τόσο Μπαρουφάκης και να εισηγήθηκε ή να προσπάθησε να παίξει ρόλο στο 2 και στο 3, αλλά δεν τον άφησαν, δεν τον υποστήριξαν, δεν, δεν, οτιδήποτε.Μπορεί να είναι και απλώς ένας ακόμη Καραγκιόζης. Εστω και έξυπνος καραγκιόζης. Αλλά πάλι σου λέω, αυτά δεν μπορούμε να τα κρίνουμε τώρα. Δυστυχώς η ιστορία θέλει πολύ χρόνο για να αποτιμήσεις σωστά τα γεγονότα, τις πράξεις, τα πρόσωπα, το ρόλο και τις ευθύνες τους
δεν είχα διαβάσει ακόμη αυτό:
http://www.makeleio.gr/?p=391949" target="_blank"> http://www.makeleio.gr/?p=391949
Μετά λοιπόν και από το παραπάνω (εάν και εφόσον είναι αληθές)
θα πρέπει να ξαναγράψω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και BOLD το προηγούμενο κείμενό μου
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Η λογική του << θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή >>, εστιάζεται στην πιθανή πραγματικότητα:
1. Αν είναι να απαλλαγώ από τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,που με όπλο την ηγεμονική "κυριαρχία του Δ! Ράϊχ", ετοιμάζεται να με καταστήσει πολίτη της άνω βόρειας επαρχίας της Ζιμπάμπουε, όπου το κοντινότερο κέντρο απέχει 2.000 μίλια.2. Το Μιχαλολιάκο και την παρέα του, θα μπορώ κάποια στιγμή, να τον ανατρέψω, αφού θα έχω γλυτώσει από το Δ! οικονομικό Ράϊχ.
3. Δεν θα μπορέσω όμως ποτέ, να ανατρέψω τον David Mayer, που είναι πίσω από τις ηγετικές ευρωπαϊκές μαριονέτες.
Αρα, το μη χείρον βέλτιστον.
Ετσι απλά.
Eγώ μαζί σου είμαι σε αυτή τη λογική.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
εντάξει κι ο μπαρουφάκης πολλά θα πει τώρα μετα χριστόν ώστε να ηρωοποιηθεί...εγώ θυμάμαι να λέει διαρκώς ότι θα είναι ό,τι πιο καταστροφικό να παμε σε δραχμή...και μάλιστα έκραζε τον λαπαβίτσα "ότι έχει κανει ολόκληρη καριέρα με τα σενάριά του περί δραχμής"...τώρα για το αν το σκεφτόταν μυστικά αυτό δε μπορεί ούτε να διαψευστεί ούτε να επαληθευτεί...απλά το συγκεκριμένο άτομο δεν φαίνεται ιδιαίτερα αξιόπιστο στα λεγόμενά του και όντας τόσο νάρκισσος θέλει σίγουρα να παραμείνει σούπερ σταρ και ηρωας στα μάτια του κοσμάκη
Για την αποδόμηση της κοινωνίας συμφωνώ Πυθαγόρα, τα λέμε συνέχεια άλλωστε. Εχει βάθος το σχέδιο, εντός και εκτός Ελλάδας.
Οσον αφορά το νόμισμα, αν δεν έχει άμεση σύνδεση με το ευρώ θα την παλέψουμε όπως και αν το ονομάσουμε αυτό που θα κόψουμε.
Εκεί στη βουλή τους φτύνουν και αυτοί κάνουν ότι βρέχει Ιούλιο μήνα.
Ελπίζουμε σε θαύμα πλέον. Σε περίπτωση που ο κόσμος ήταν πιο ενημερωμένος και όχι τόσο βυθισμένος στον κόσμο του, θα τους είχαμε λυντσάρει ήδη. Οι τύποι θέλουν κρέμασμα.
Και επειδή ο Heretic ή ο Κοστ (?) είπε ότι μπορεί να προσπαθήσανε και να μην τους βγήκε, δεν υπάρχει ολίγον προδότης, παρά μόνο προδότης.
Δεν είναι η χώρα Monopoly.
Edited by - Italos on 14/07/2015 03:02:49
α) Ερασιτεχνισμοί και αφέλειες του χειρίστου είδους
β) Σκοπιμότητες υποκινούμενες απο αόρατους παράγοντες, ωστε να σερβιριστεί το 3ο μνημόνιο ως "εκ των ων ουκ άνευ".
Θυμάμαι σε ανύποπτο χρόνο να έχει βγεί εκείνο το λαμόγιο ο Γιώργος Σταθάκης και να δηλώνει πως μόνο το 5% του δημοσίου χρέους είναι επαχθές. Προσέξτε, αναφέρεται στο χρέος προ μετατροπής του σε ενυπόθηκο διακρατικό αγγλικού δικαίου.
Αρα, οι όποιες απόψεις του (συμπαθη κατ' εμέ Γ. Βαρουφάκη), είχαν ήδη υπονομευτεί εκ των έσω, και εξ αρχής.
quote:Πουλήθηκε από τους συνεργάτες του.
Αρα, οι όποιες απόψεις του (συμπαθη κατ' εμέ Γ. Βαρουφάκη), είχαν ήδη υπονομευτεί εκ των έσω, και εξ αρχής.
Οσο ικανός και να είναι κάποιος, αν δεν μπορεί να διαλέγει συνεργάτες, δεν κάνει για τίποτα.

quote:
Δεν είναι η χώρα Monopoly.
Τώρα μας δουλεύεις Itale???
Κατόπιν εορτής το λες αυτό??
Εντάξει έχετε τη δικαιολογία είστε σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι όλοι είμαστε με τις ραγδαίες και άσχημες εξελίξεις αλλά ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή στους προηγούμενους μήνες…
Τόσο καιρό τη γουστάρατε τη μονόπολη που έπαιζε ο σύριζα!!! Μπράβο λέγατε"επιτέλους αυτοί διαπραγματεύονται και προσπαθούν να ανακτήσουν εθνική κυριαρχία...παίζουν, ρισκάρουν και καλά κάνουν διότι δεν έχουμε άλλη λύση"….και στο τέλος «ή θα μας σώσουν ή θα μας αποδιαλύσουν»…θυμάμαι διαλόγους σ’αυτό εδώ το φόρουμ….και λέγατε παράλληλα ότι το δευτερο ήταν πιο πιθανό να μας γαμήσουν αλλά ελπίζατε (το ήλπιζα και εγώ) μήπως τελικά βγει και κάτι καλό…στη δε αποθέωση της μονόπολης, όταν ο άλλος έπαιξε τα ρέστα του με το δημοψήφισμα όλοι φωνάζατε υπέρ του «μπράβο Αλέξη πάρ’τους τα σώβρακα».
Τώρα ο άλλος που τα έχασε όλα στη μονόπολη εσείς απαιτείτε κρεμάλες στο γουδί…και το κάνετε αυτό διότι είστε εντελώς έξω από το χορό, σαν προπονητές της εξέδρας που φαντασιώνονται τον εαυτό τους Μουρίνιο
Σόρυ λοιπόν Ιταλέ,η ιερή λαική αγανάκτηση δεν μου λέει απολύτως τίποτα…Ο Έλληνας έχει μεγάλη παράδοση να ξεσηκώνεται από λαικιστές και μετά να τους καταριέται…τους αποθεώνει δουλοπρεπώς με βάγια και μετά σαν όχλος απαιτεί να τους σταυρώσουν….άλλα 100 χρόνια δώσε στο λαό αυτό και πάντα ίδιος θα μένει….εδώ ήδη αρκετοί στρέφονται προς ΚΚΕ και ΧΑ επειδή αυτοί είναι οι μόνοι που δεν κυβέρνησαν και πλέον φαντάζουν ως οι μόνοι τίμιοι πατριώτες της πολιτικής….ρε τι κατάντια είναι αυτή…ο κάθε πνιγμένος να εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στα κομμούνια, τους ανάρχες και τους νεοναζί…
Άστο Ιταλέ κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες και την τύχη που του αξίζουν…το επίπεδο της ηγεσίας ενός τόπου βρίσκεται σε απόλυτη αναλογία και αντιστοιχία με το επίπεδο του λαού της…κι όποιος νομίζει ότι ξεχωρίζει από όλο αυτό και ότι αποτελεί την ιερή εξαίρεση ας «εξετάσει» λίγο το γονίδιό του και τα ξαναλέμε…και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι με το ΟΧΙ ο λαός φάνηκε αντάξιος της ηρωικής του ιστορίας…εντάξει της πλάκας είναι αυτά….μας ε΄δωσε ο άλλος ο βλάκας την ψευδαίσθηση της λαικής κυριαρχίας με μία εντελώς ηλίθια απόφαση…όπου το πιο εύκολο πράγμα ήταν για κάποιον να ψηφίσει Όχι σ'αυτό το ηλίθιο και ρητορικό ερώτημα…τίποτα δεν κόστιζε το Όχι αυτό στον αιωνίως παραμυθιασμένο Έλληνα.