- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Zadoc, σόρυ αλλά απ'ότι κατάλαβα υπονοούσες οτι επειδή οι Εβραίοι ακούν κάποιους έλληνες τραγουδιστές, αυτό υποδηλώνει κάποιο φιλλεληνισμό απο την πλευρά τους!
Σκέψου μόνη σου, είναι λογικό αυτό?
ΣΚΕΨΟΥ εσύ για λίγο αν είναι τόσο λογικό να ακούν ελληνική
μουσική και ταυτόχρονα να σιχαίνονται οτιδήποτε ελληνικό.
quote:
quote:
Ξέρεις τί έχω διαβάσει και τί όχι, ε;
Αφού είναι έτσι, ξαναθέτω την ερώτηση
Έχεις διαβάσει ποτέ σου Falmerayer ή Bernall? Ή έστω τη Βίβλο ή το Ταλμούδ?
Τους έχεις διαβάσει ή όχι?
Ο Falmerayer απ' ό,τι ξέρω ήταν γερμανός, ο Bernall είναι
αφροαμερικάνος και το Ταλμούδ δεν το έχεις διαβάσει με τίποτα. Your point?
(Φυσικά έχεις αναμφίβολλα διαβάσει διάφορα "αποσπάσματα" σε
αντισημιτικά βιβλία, έντυπα ή site).
quote:
Για να στο κάνω λινά λοιπόν. Εγώ, ο κακός ρατσιστής εθνικιστής,το ανθρωπόμορφο τέρας, η μετενσάρκωση του Αδόλφου, , ισχυρίζομαι πως οι Σιωνιστές συνομωτούν για να κατακτήσουν τον κόσμο και πως οι Εβραίοι διακατέχονται απο ένα πανάρχαιο ΜΙΣΣΕΛΗΝΙΣΜΟ. Παραθέτω ονόματα και αποδείξεις για να στηρίξω την άποψη μου.
Και επίσης αγνοείς ότι τα περισσότερα από αυτά σου έχω αποδείξει
ότι είναι ναζιστικά κατασκευάσματα και συνεχίζεις.
quote:
Εσύ που δε συμφωνείς, τι κάνεις για να στηρίξεις τη δική σου άποψη?
Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.
Όσο πιο εξωφρενικός ο ισχυρισμός τόσο περισσότερες αποδείξεις
απαιτούνται. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι οι κανόνες της λογικής,
αν δε σου αρέσουν άλλαξε σύμπαν.
quote:
Εξωφρενικός;;;
Εξωφρενικός είναι ο δικός σου ισχυρισμός που λεει ότι ο σιωνισμός επαναπαύτηκε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και τώρα λίγο ή πολύ σταμάτησε να δραστηριοποιείται!!!
Απόδειξε το λοιπόν με τις περισσότερες δυνατές αποδείξεις και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες.
Εμείς από μεριά μας κοιτάμε να ενημερώσουμε τον κόσμο...συνεχίζοντας στα στοιχεία μας:
http://www.texemarrs.com/images/kerry_at_adl.jpg
Ο κρυπτοεβραίος John Kerry υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει τα διαπιστευτήρια του στους ομογενείς του σε ομιλία στη σιωνιστική (φασιστικού τύπου) μετωπική οργάνωση διώξεως δικαίων και αδίκων Anti Defamation League ADL (www.adl.org)
Προσέξτε στο site τους πόσο εύκολα περνάνε την προπαγάνδα τους καλύπτοντας την λέξη αντι-σιωνισμός(ουσία) με αντι-σημιτισμός(προπαγάνδα).
Η ομιλία του:
http://www.johnkerry.com/pressroom/speeches/spc_2004_0503.html
Αυτό σε συνδυασμό με την προηγούμενη photo του BUSH πριν γίνει πρόεδρος (με το καπελάκι στο τείχος τους)
Επίσης και οι 2 ανήκουν στην μασονικού τύπου λέσχη κρανίο και οστά (skull & bones) του Yale, με πολύ ύποπτες διασυνδέσεις και ρίζες... Θα συνεχίσω αργότερα σε αυτό.
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Ο Falmerayer απ' ό,τι ξέρω ήταν γερμανός,
ΓερμανοΕΒΡΑΙΟΣ...
quote:
ΕΒΡΑΙΟαφροαμερικάνος ή όπως σ...α λέγεται.
quote:
Και επίσης αγνοείς ότι τα περισσότερα από αυτά σου έχω αποδείξει
ότι είναι ναζιστικά κατασκευάσματα και συνεχίζεις.
Σώπα ρε μάγκα! Που το έκανες και δεν το πήρα χαμπάρι? Για πές μου ΤΙ ακριβώς απο αυτά που παρέθεσα είναι ναζιστικό κατασκεύσμα και ΠΟΥ ακριβώς το ανέφερες αυτό πιο πριν. Για ΜΙΑ φορά μίλα συγκεκριμένα και άσε τις αερολογίες!
quote:
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο παραθέτω τα όσα παραθέτω. Αλλά βλέπω οτι εσύ έχεις πάψει πλέον να αραδιάζεις έστω αυτά τα επιχειρήματα της κακιάς ώρας που αράδιαζες και αναλώνεσαι στα γνωστά κλισέ περι ''ναζιστικών κατασκευασμάτων''( χωρίς βέβαια να προσδιορίσεις ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ απο αυτά είναι ναζιστικά κατασκευάσματα). Δυσκολεύουν τα πράγματα έτσι?
Και με τι θράσος μιλάς εσύ για ρατσισμό και ναζισμό, ''κύριε'' που μίλησες με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο για τους Άραβες? (παρατηρώ οτι κάνεις την πάπια σε αυτό το θέμα, όπως επίσης κάνεις την πάπια σε όσους παρατηρούν οτι είσαι ΕΒΡΑΙΚΗΣ καταγωγής. Έκανες την πάπια επίσης σε όσους ρωτούσαν επίμονα να μάθουν ΤΙ είσαι στο υπόλοιπο 75% της καταγωγής σου). Είσαι απο τους χειρότερους ρατσιστές που έχω γνωρίσει και είμαι απόλυτα βέβαιος πως ο Αδόλφος θα είναι πολύ περήφανος για σένα, όπου και αν βρίσκεται.
Πες μας λοιπόν, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ όσα παραθέσαμε είναι ναζιστιό κατασκεύασμα. Περιμένω μια απάντηση πάνω
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Capito?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Ο Έλληνας πρέπει να κάνει μία αυτοκριτική,δεν πάει άλλο.Το έχω ξαναγράψει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΥΠΟΦΕΡΩ όταν βλέπω έναν λαό σαν τους Έλληνες,προικισμένο με τα σπανιότερα χαρίσματα της φύσης,προικισμένο με την ταχύτητα του λαγού να είναι πάντα τελευταίος και να τον ξεπερνάνε οι χελώνες.
"Για όλα φταίνε οι Εβραίοι",έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την καραμέλα,δεν πάει άλλο.Αυτό κι αν είναι μοιρολατρεία.
Οι άντρες που ανέφερες ότι μεγαλουργούν στο εξωτερικό είναι αρκετοί, όμως είναι οι εξαιρέσεις.
Και είναι φυσικά αυτονόητο ότι ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.Έτσι και κάνει τη μαλακία να μείνει στην Ελλάδα την έκατσε.Θα τον ξεσκίσουν,θα τον σταυρώσουν τα τιποτένια ανθρωπάκια,αυτές οι άθλιες ασημαντότητες που ορίζουν τη χώρα.
Θυμάμαι είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από κάτι χρόνια μία σπουδαία Ελληνίδα(δυστυχώς δεν θυμάμαι να το όνομά της) η οποία ανακάλυψε τη θεραπεία ενός συγκεκριμένου καρκίνου(δεν θυμάμαι ποιόν καρκίνο).Μιλάμε για απίστευτο επίτευγμα.Μόλις όμως ήρθε στην Ελλάδα δεν είδε το δρόμο να φύγει λόγω των πρωτόγνωρων επιθέσεων(!!) που δέχθηκε από κάτι εγχώρια σκουλήκια.Παρόμοια παραδείγματα υπάρχουν άπειρα.
ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ.Έτσι όπως το λέω.
Και κάτι άλλο.Λες ότι αυτό που θέλουν να πολεμήσουν είναι το "ελληνικό",δημιουργικό,ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα.Αυτή είναι μία συνηθισμένη καραμέλα που πιπιλιέται καθημερινά.Εσύ,ως Sceptic,νιώθεις ότι το δημιουργικό και "ελληνικό" πνεύμα που διαθέτεις καταπιέζεται?Η εποχή μας μπορεί να έχει τα χίλια στραβά όμως αν είναι κάτι που νιώθουμε περήφανοι αυτό είναι η πρωτόγνωρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.Εγώ προσωπικά ως Κώστας γνωρίζω ότι έχω στη διάθεσή μου ΧΙΛΙΟΥΣΔΥΟ διαφορετικούς τρόπους να εξωτερικεύσω το δημιουργικό μου πνεύμα,έχω στη διάθεσή μου τόσα μέσα και τόσους τρόπους να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ,ειλικρινά σου μιλάω.Αυτό νομίζεις ότι ίσχυε από παλιά?ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.Απλά το μόνο αρνητικό είναι ότι μέσα στο ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ χάνονται οι ωραιότερες φωνές και ακούγονται οι πιο δυνατές και εντυπωσιακές(που συνήθως είναι και οι πιο ανάξιες λόγου).
Φίλε μου Σκεπτικέ στους Σιωνιστές θαυμάζω μονάχα τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν.Πολιτιστικά ακόμα και σήμερα είμαστε δύο σκάλες ανώτεροί τους.ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
Δεν σου κρύβω επίσης ότι εξοργίζομαι για το γεγονός ότι προωθούνται από το Σύστημα κυρίως Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι.Με εξοργίζει.Όμως τί να κάνουμε,έτσι είναι.Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες του εξωτερικού μας κάνουν περήφανους(όλοι οι άλλοι λαοί έχουν αναγνωρίσει το ελληνικό δαιμόνιο) όμως ο λόγος που μας κάνουν περήφανους είναι ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,τη χώρα της απατεωνιάς και αναξιοπιστίας.
Kaizer με πρόλαβες.
Μόλις θα ρωτούσα τον junk95 αν είναι Ελληνικής καταγωγής . Διότι έχω συναντήσει Έλληνες αντιδραστικούς αλλά φαινόταν ότι ήταν Έλληνες. Από το Φόρουμ πάντα μιλάω.
Με τον junk95 όμως κάτι δεν μου πήγαινε καλά.. Φαίνεται να έχει μια άλλη παιδεία.
Αυτά με το 75% τι είναι;;;
Έχω χάσει επεισόδια.;;;
Το παρόν τόπικ πάντως το παρακολουθώ.
quote:
Και οι τούρκοι που ακούν Άντζελα Δημητρίου είναι όλοι φιλλέληνες, καλά τα λέω?
Και γιατί παρακαλώ να ΜΗΝ ακούν τη Λαίδη Άντζζζελλα (με ΠΑΧΥ το ΤΖ και το ΛΛΑ)
Σάματις και έχει και καμμιά διαφορά με αυτά που παράγει η τουρκική βιομηχανία αλαφρών ασμάτων ???
Φιλέλληνες οι τούρκοι ????
Μα, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, λιγο πρίν απο κάθε συνομιλία ένταξής τους σε ευρωπαϊκά σαλόνια, εκεί το θυμούνται πως είναι έμπρακτοι φιλέλληνες...
Και μετά απ αυτό... ψοφήμ καρντάς γιουνάν.
Kaizer, ώρες ώρες με προβηματίζεις !
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
Εν συνεχεία ρωτήθηκε στο ίδιο topic τι είναι στο υπόλοιπο 75% , αλλά απέφυγε να απαντήσει...
Το ίδιο συνέβει όταν ρωτήθηκε τόσο στο παρόν topic όσο και σε άλλα δύο topics.
Οπότε, αφού αρνείται να απαντήσει, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει...
Έλληνας πάντως δεν είναι σίγουρα, τέτοιο μίσος για την Ελλάδα αποκλείεται να έχει οποιοσδήποτε έχει έστω και λίγο ελληνικό αίμα στις φλέβες του.
Αυτά όσον αφορά την καταγωγή του junk, και νομίζω πως πολύ σκοτηστήκαμε για πάρτη του...
Υ.Γ. Όπως βλέπεις, junk, ολοένα και περισσότεροι αναρωτιούνται για την καταγωγή σου, κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ για ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέλος του forum. Γιατί άραγε...
Να ρωτήσω κάτι πιστευετε πως ο ανθελληνισμος των Αμερικανοεβραιωνοτουρκων είναι α) πολιτικο β) στο ντι εν αιη τους /απο τις διαχρονικες και όχι εμπειρίες τους .
Η επόμενη ερώτηση είναι γιατί βλέπουν το ελληνικο πνευμα ως εχθρό τους ;
Πως μπορείς να παράξεις ανελευθερία σε μια δημοκρατία και σε τι οφείλονται οι δύο κυριαρχούμενες αποψείς α) Δεν είμαστε αξιοι αλλα πρέπει β) Είμαστε καλυτεροι από αυτό . (Εντελώς γενικα και αστοχά αφου οι βαθμοι πάντα είναι διαφορετικοί)
Το να ζείς στα ακρά αν εχείς την συγκεκριμένη γνώση μπορεί να σε πάρει στο μέτρο , τι γίνεται όμως αν συνηθήσεις να ζείς στα ακρά ;
Και τα ακρά είναι το μέτρο ;
Μαλον χρειαζέσαι ελευθερία να διακρίνεις το μέτρο απο το ακρό . Η ελευθερία χρειάζεται και σεβασμο από τους αλλους αλιως γίνεται μια δύσκολη υπόθεση .
Μην ξεχάσετε κομματα , μεσα τηλεθέασης , αρχικες προτιμήσεις , όλα άκρο το μέτρο ουδείς που γνωρίζω το γνώρισε .
Καταρχήν ας μην το συνηθίσουμε (το ακρό ) αλλά διαυτού να δουμε το μέτρο .
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
quote:
Φιλέλληνες οι τούρκοι ????Μα, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, λιγο πρίν απο κάθε συνομιλία ένταξής τους σε ευρωπαϊκά σαλόνια, εκεί το θυμούνται πως είναι έμπρακτοι φιλέλληνες...
Και μετά απ αυτό... ψοφήμ καρντάς γιουνάν.Kaizer, ώρες ώρες με προβηματίζεις !
Φίλε vril, αν ενοείς πως σε προβληματίζω, νομίζω πως είχε γινει αντιληπτό πως ειρωνευόμουν τη zadoc, η οποία σε προηγούμενο post της είχε εκλάβει το γεγονός πως οι Εβραίοι ακούν καμιά φορά ελληνικά τραγούδια σαν ένδειξη φιλλεληνισμού!
Δεν πιστεύω να νομίζεις οτι εγώ θα έλεγα ποτέ φιλλέληνες τα τουρκομογγολάκια?
Σε παρακαλώ όμως μην δίνεις συνέχεια, γιατί στο παρα τσακ αποφεύxθηκε να μετατραπεί το εν λόγω topic(το οποίο πιστε΄τω πως μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά) σε άλλο ένα... fight club!
Στις ακόλουθες δηλώσεις σας ...
quote:
...υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της δουλοπρέπειας και του κριτικού πνεύματος.Δουλοπρεπής είναι ο σύγχρονος Έλληνας,αυτό το κοπρόσκυπο,αυτό το θρασύδειλο πλάσμα,αυτός ο γαμημένος ραγιάς ...
...έχω να προσθέσω τα εξής: ορισμένοι συνάνθρωποί μας, φέρονται με τον εξαιρετικά άσχημο τρόπο που περιγράψατε γιατί πιστεύουν ότι είναι ραγιάδες (πολύ σωστή επιλογή του όρου). Τους φέρονται σα ραγιάδες στην δουλεία τους. Τους αντιμετωπίζει σαν ραγιάδες η εκάστοτε κυβέρνησή τους.
Φταίνε όμως οι ίδιοι; Μήπως φταίει το "σύστημα" (ζητώ συγγνώμη για την απλοϊκή χρήση του όρου) που είναι ΔΟΤΟ και διοικείται από πολιτικούς που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον;
Οι ίδιοι αυτοί ραγιάδες και κοπρόσκυλα όταν τους ζητήθηκε τα έδωσαν όλα για την Πατρίδα. Έκαναν την υπέρτατη θυσία: Έδωσαν τη ζωή τους, τα λίγα τους λεφτά και παράτησαν τις οικογένειές τους. Αυτά δεν αρκούν για να εξιλεωθούν για την μίζερη ζωή (στην οποία άλλοι τους έχουν καταδικάσει;
Προσέξτε: επειδή είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους που ήταν στην Αλβανία το '40 και στην Κύπρο το '74 εάν κάποια μέρα στο δρόμο που περπατάτε δείτε:
1. Κάποιον κύριο με κοιλίτσα και φαλάκρα (γιατί πλέον έχουν γεράσει)
2. Ντυμένο με ρούχα ταπεινά
3. Χωρίς ιδιαίτερο θάρρος να εξασκήσει το κριτικό πνεύμα λόγω γήρατος ή κακής υγείας.
4. Ελάχιστα "γοητευτικό" λόγω όλων των παραπάνω
Προσέξτε μήπως αυτός ο ραγιάς, αυτός ο τιποτένιος, αυτός ο αδιάφορος ήταν στα σύνορα όσο εμείς (τουλάχιστον εγώ) θηλάζαμε ασφαλείς τις μητέρες μας.
Μην αφήνετε την αγανάκτησή σας να θολώνει τον σεβασμό σας προς τον συνάνθρωπο