- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Επίσης πρέπει να προσθέσω ότι οι διαχειριστές της λίστας εξάντλησαν όλη την αυστηρότητα τους στα ρατσιστικά σχόλια του tpt (καλώς έκαναν) αλλά τους διέφυγαν παντελώς οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον των Αράβων και παρόλο που τους το επισήμανα μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει τίποτα (ούτε μια συγκεκριμένη παρατήρηση ή σχόλιο)
Το παραπάνω το αφήνω ασχολίαστο για την ώρα...
Διαχειριστές της λίστας;
Μάλλον τα μπέρδεψες skeptic!
Συντονιστές του καταλόγου είμαστε...
Αλήθεια, έχω μια απορία: Αφού σε καίει τόσο πολύ το ζήτημα της προσβολής των Αράβων από το μέλος junk95, γιατί δεν έκανες καν τον κόπο να ανατρέξεις στο επίμαχο μήνυμα για να διαπιστώσεις εάν πράγματι ο ισχυρισμός σου πως δεν διορθώθηκε ισχύει;
Διότι εάν το είχες κάνει ήδη από χθες, θα είχες προσέξει τις επεμβάσεις - δεν μπορεί! Με κόκκινο είναι...
Θα κλείσω με μία σύσταση που αφορά κάθε "ενδιαφερόμενο":
Η παραποίηση του ονόματος ενός μέλους είναι κάτι το οποίο δεν είναι αποδεκτό στον διαδικτυακό αυτό τόπο!
Θα συνιστούσα να μην επαναληφθεί από κανέναν που συμμετέχει εδώ ή και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ηθέλα να δειψώ με αυτό το αθρό την ελειψή σεβασμου από το Ισραηλινό κράτος , την αποψη των δυνατών αλλα ηθελα (η μαλλόν τώρα θελω , αλλα ξέχασα ) να δειψώ και την απάθεια εμας εναντιων της αδικίας ΄
ΚΑΙ ναι περά από το διαβήμα που δώσαμε στο Ισραήλ , πιο αυστηρά μετρά πρέπει να δωθουν , γιατί ναι είναι παράτυπο να παιρνεις ενα αεροπλάνο που κατευθηνεται στο Ισραήλ να κανεις παραβίαση του εναέριου χώρου της Κυπρου και να αναγκάζεις ενα αεροπλάνο το οποίο εχει (κατά τα μαχητικά) μια ισχυρή βομβα να προσγειωθεί στην τριτοκοσμική Κύπρο .
Τι θα συνεβαινε αν υπήρχε βομβα και ανατυνασονταν η Λαρνακα ;
Τι σχέση εχει με το θέμα ;
Η νεα ταξη πραγματων του δικαιου του ισχυρου χρησιμοποιά και τον σιονισμο και παράγει τον εβραιοαμερικανο εθνικισμο καλυπτοντας τα συμφεροντα του ενός ή του αλλους , ενω στην ουσία είναι ενα αλλό πρόσωπο ... Κοιτάξτε τα λεφτά που παιρνει το Ισραήλ (η αμερικη είναι η μονη χωρά που εδώσε βετο για καταδίκασης της επίθεσης του Ισραήλ )
Μετά αλλες χωρές βοηθούνται και βοηθουν . Και η αυτοκρατοεία μεγαλώνει ...
Ας μην ξεχνάμε και τους αλλους φανατισμένους τρομοκράτες όπως αυτούς
στο Μπεσλαν . Μας κανει να δουμε πως ο αδικημένος δεν πρέπει να αδικεί και δικαιοσύνη ερχέται με δικαιοσύνη , με βοηθεία δηλαδή ...
Προτείνω α) να σταλουν στρατευματα ειρήνης στο Ισραήλ .
Β) να δημιουργήθει το παλεστινιακό κράτος .
Γ) Να φύγουν οι Αμερικανοι από την γή (εννοώ συμφερόντα )
Δ) Να απόσταλουν χρήματα σε χώρες που χρειάζονται αναπτυξει με ενα οργανισμό που να τα δίνει εκεί που χρειάζονται
Ε) Δημιουργεία για πρώτη φορα ανθρωποκεντρικουυ οργανισμου και οχι συμφεροντοκενρικου όπως πχ ΟΗΕ Ευρώπη (εξαιρετικα δυσκολο )
Στ Ασχετο με το θεμα αλλα βετο στην ενταξή της τουρκιας
Ζ) Να βρουμε ενα τρόπο να δώσουμε ελευθερία αρά να εντοπίσουμε το πρόβλημα , ποιο είναι το πρόβλημα πχ στο Ιραν ή σουδαν ή αφρική
Ποροι , ή εκμεταλευσή των αδυνατών απο τους δυνατους , χρειάζεται δημοκρατία και ελευθερή αναπτυξη . Παμε σε αλλο πρόβλημα τους δικτάτορες και τα συμφεροντα και λογους που υπαρχουν αυτοί . Προτείνω μια συνομοσπονδια από κράτη όπως την Ευρωπαική ενωση για να ληθει το προβλημα . Πρεπει όμως να είναι αντικειμενικη και όχι συμφεροντολογική . Αρα παλί βρισκουμε το ίδιο προβλημα δεν μπορείς να εμπιστευθείς τον ανθρώπο για ειρήνη και δικαιοκρατία .
Ισώς ,αν αλάζε η καθημερινή μας ζωή και συμετύχαμε . Αρα θελουμε δήμοκρατία . Πανώ απο συμφεροντολογία . Μα πως το πετυχαίνεις αυτό αν είμαστε όλοι συμφεροντολογοι και απλως επισηναπτουμε το δικαιο στο συμφέρον μας ;
Ισως Φιλοσοφία στον καθένα μας μετά πραγματική δικαια εφαρμογή , πρώτα από εμας (ισως θα βοηθουσέ αν έφευγε το χολιγουντ , μεταφορικα πάντα ) Αναπτυξη της παιδίας , δηλαδη .
Μα πως επυτιχαναετε αυτό στην σημερινη μιζερια των υποτιθήμενων δασκαλών μιας παλιας μη ελευθερής κοινωνίας , παλι το ιδιο προβλημα ο ανθρωπος για να αλαξει περισσότερο θελει καποια αλλάγη - θελει θελήση και οχι το γνωστο αφηστο να παει - Ακομά όμως και η τότε Αθηνα οδηγήθηκε στην καταστροφή . Σπαώ τον λιγό μου νου για να το βρώ πως εξαφανίζουμε το δικαιο του δυνατου , χωρις να κανουμε τίποτα ... Πρεπει να αλλάξουμε πρώτα εμεις . Τι είναι αυτό που θα μας αλλάξει χριστιανισμος μαλλόν εμείς τον αλλάξαμε , φιλοσοφια , ισως να μας επηρεάσει και αλλαξουμε λίγο πριν αλλάχθει και αυτή .
Μια νεα πράξη πραγματών που θα εναντιώνεται στο δικαιο του ισχυρότερου χρειάζεται ισορρόπια αλλα και αλλήθεια , ισως αν μαθαίναμε πως η μιζέρια είναι κακό πράγμα και να μαθαίναμε να ψαχνουμε το δικαιο μας ; Ισως να αλλαζαμε λιγο , στου κουφου την πορτά όσο θελεις βρόντα , αλλα ισως καποτε να σε ακουσει , Ισως ;
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
quote:quote:
Μπράβο ρε Zadoc, υπερασπίσου τον κιόλας τον μ...α. Αυτό που είπε για τους Άραβες δεν σε πείραξε καθόλου έτσι? Και μάθε οτι ναι, οι Έλληνες( οι πραγματικοί Έλληνες και όχι οι νεοελληνίσκοι του καναπέ) ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!!!Γιατί παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά σε μία συζήτηση;
Δεν υποστηρίζω κανέναν.
Ξέρεις τί πιστεύω πραγματικά για τους σημερινούς Έλληνες;
Ότι είμαστε κομπλεξικοί. Τόσα χρόνια δουλείας, αγαπητέ μου, δε φεύγουν εύκολα απ' την ψυχή μας. Γι' αυτό τώρα διανύουμε την περίοδο που προσπαθούμε ν' αποδείξουμε (κυρίως στους εαυτούς μας) ότι είμαστε ικανοί ...και φυσικά, εκεί που μας υποτιμούσαμε (βασικό ιδίωμα των δούλων στην ψυχή) και λατρεύαμε κάθε τι ξενόφερτο, περάσαμε στο άλλο άκρο, της υπερεκτίμησης και του εθνικισμού. Θα περάσει κι αυτό...
Πάντα χρειάζεται να βιώσεις τα άκρα, για να καταλήξεις στο μέτρο.
Κατ' αρχήν, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε από το θέμα και να επαναλαμβάνουμε την όχι και τόσο κομψή αισθητικά συζήτηση του θέματος "Ελληνισμός vs Εβραϊσμός".
Δε νομίζω ότι οδηγεί πουθενά δυστυχώς.Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για την αναζήτηση μίας διαφορετικής άποψης από το συνομιλητή τους, αλλά μία επιβεβαίωση της δικής τους κι έτσι, επιδίδονται σε ένα ράλι "ποιός θα προσκομίσει τα καλύτερα πειστήρια".
Το είχα γράψει και στο άλλο θέμα: το μίσος φέρνει μίσος.
Η συνωμοσιολογία τρέφεται από τον ίδιο της τον εαυτό.
Όσο πιστεύουμε ότι κάποιοι άλλοι κινούν τα νήματα για μας, θα παραμένουμε δούλοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και στην ίδια μας τη χώρα.Το ζήτημα είναι η ενεργοποίηση και ενεργοποίηση δε σημαίνει να κυνηγάμε ανεμόμυλους σαν άλλοι Δον Κιχώτες, αλλά να προσφέρουμε πραγματικά στην ανθρωπότητα αυτό που της λείπει.
3 Άλφα
"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Tα ακόλουθα σχόλιά σας με αφήνουν άναυδο
quote:
Ξέρεις τί πιστεύω πραγματικά για τους σημερινούς Έλληνες;
Ότι είμαστε κομπλεξικοί. Τόσα χρόνια δουλείας, αγαπητέ μου, δε φεύγουν εύκολα απ' την ψυχή μας. Γι' αυτό ...και φυσικά, εκεί που μας υποτιμούσαμε (βασικό ιδίωμα των δούλων στην ψυχή)...
Ειλικρινά χρειάζομαι την βοήθειά σας για να καταλάβω πως καταλήξατε στα συμπεράσματα αυτά.
Μήπως είσασταν κουρασμένος την ώρα που γράφατε το post (βλέπω ότι ήταν 02:38:27 π.μ.);
Μήπως είστε γενικότερα κουρασμένος από τη ζωή (λόγω κάποιας ασθένειας ή γήρατος);
Είστε κάτοχος εξειδικευμένης γνώσης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς;
Μήπώς είστε ψυχολόγος και έχετε σπουδάσει την έννοια του συμπλεγματισμού (κομπλεξισμού);
Μήπως είστε κοινωνιολόγος και μπορείτε να εξετάσετε την επίδραση μιας ασήμαντης χρονικά περιόδου δουλείας στη ψυχή των Ελλήνων;
Ειλικρινά θεωρείτε ότι 400 χρόνια δουλείας έχουν ριζώσει στο συλλογικό υποσυνείδητο των Ελλήνων. Μα 400 χρόνια αποτελούν μόλις το 3% στην -ιστορικά τεκμηριωμένη- χρονική παρουσία των Ελλήνων στη Γη. Μήπως υπερτιμάτε κάποια πράγματα;
Μήπως έχετε κάποια άλλα παραφυσικά χαρίσματα που σας επιτρέπουν να βλέπετε στην ψυχή δούλων;
Παρακαλώ διαφωτίστε με: Πώς σε δύο-μόλις-φράσεις κάνετε χρήση τόσο εξειδικευμένων γνώσεων για να προσάψετε τόσο αρνητικές ιδιότητες για έναν ολόκληρο λαό; Τέτοια πυκνότητα παρατηρούμε μόνο σε συμπυκνωμένα δηλητήρια.
Όσον αφορά το επόμενο σχόλιο...
quote:
...έχω να παρατηρήσω ότι είναι μάλλον απόρροια κάποιων φιλοσοφιών που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις ανήθικες υπερβολές που εμπεριέχονται στην διδασκαλία τους. Το "μέτρο" είναι το ζητούμενο αλλά μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει και με τη σωστή παιδεία και όχι απαραίτητα με υπερβολές. Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό.
Στο επόμενο σχόλιό σας οφείλω να διαφωνήσω
quote:
Κατ' αρχήν, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε από το θέμα και να επαναλαμβάνουμε την όχι και τόσο κομψή αισθητικά συζήτηση του θέματος "Ελληνισμός vs Εβραϊσμός". Δε νομίζω ότι οδηγεί πουθενά δυστυχώς.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η συζήτηση αυτή οδηγεί σε συμπεράσματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζω το θέμα της συζήτησης:"Τί είναι Σιωνισμός;"
Ένας τρόπος για ορίσεις κάτι είναι να βρείς κάτι διαφορετικό και να το συγκρίνεις. Δεν πιστεύω να διαφωνούμε σε αυτό.
Αυτή λοιπόν η σύγκριση λαμβάνει χώρα στις συζητήσεις του forum. Γιατί πιστεύετε ότι "δυστυχώς" η συζήτηση δεν είναι "αισθητικά" κομψή;
Με συγκινεί η λεπτότητά σας έναντι των Εβραίων απογόνων γιδοβοσκών. Με κλονίζει η αναζήτηση της αισθητικής κομψότητας όταν το θέμα της συζήτησης αφορά ανθρώπους που δεν έχουν ΠΟΤΕ δημιουργήσει πλούτο με την εργασία τους παρά μόνο μέσω της τοκογλυφίας. Θερμά σας παρακαλώ την ίδια εξαίρετη λεπτότητα να δείχνετε και στους σημερινούς Έλληνες απογόνους των ενδόξων Ελλήνων που πριν 12604 χρόνια αντιστάθηκαν και τελικά τσάκισαν τους μαυρόψυχους κατοίκους τους Ατλαντίδας (βλ. Πλάτων "Τίμαιος", "Κριτίας").
Και όσον αφορά το τελευταίο σας σχόλιο...
quote:
Το ζήτημα είναι η ενεργοποίηση και ενεργοποίηση δε σημαίνει να κυνηγάμε ανεμόμυλους σαν άλλοι Δον Κιχώτες, αλλά να προσφέρουμε πραγματικά στην ανθρωπότητα αυτό που της λείπει.
...θα ήθελα να σας ρωτήσω τι πιστεύετε ότι πρέπει (εμείς; κάποιοι άλλοι; ο οποιοσδήποτε;) να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα;
Παρακαλώ να απαντήσετε συγκεκριμένα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και λυπάμαι εάν σας κούρασα.
Είναι δικαίωμά τους να μη δέχονται ένα αεροσκάφος και να ζητείται η προσγείωσή του σε εναλλακτικό αεροδρόμιο. Είναι μέσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αυτά.
Τώρα, τα πολιτικά ζητήματα, τα οποία θέτεις, δεν έχουν σχέση με το επεισόδιο.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Είναι δικαίωμά τους να μη δέχονται ένα αεροσκάφος και να ζητείται η προσγείωσή του σε εναλλακτικό αεροδρόμιο. Είναι μέσα στις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αυτά.
Προβλεπόμενη διαδικασία η παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου από ισραηλινά F16; καλό και αυτό!
Ρε παιδιά γιατί πια τέτοια αγάπη προς τους εγκληματίες σιωνιστές του Ισραήλ;(!); Δεν βλέπετε ότι είναι εγκληματίες πολέμου; Αν ήσασταν μόνο στη θέση των Παλαιστίνιων.... (και οι φουκαράδες οι κύπριοι από αυτούς το βρήκαν το κακό το ’74 * βλ. σιωνιστή Κίσινγκερ, γεγονότα Γιομ-Κιπουρ κλπ)
τι άλλο να πω...κρίμα.
Προς APIS
Ευχαριστώ για την παρέμβαση σας.
Και μία ερώτηση.
Μήπως τυχόν ανήκετε στο HRG/OEA ή παράπλευρες οργανώσεις;
Δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε δημοσίως...
Αγαπητή amalia,
Μόλις τώρα πρόσεξα τα κόκκινα σημαδάκια (αλλά καμία όμως επιπλέον δημόσια επίπληξη στoν junk). Χθες που κοίταξα δεν είδα τίποτα. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να "αστυνομεύω" επί 24ώρου διάρκειας το forum σας, για τυχόν αισχρές ρατσιστικές εκφράσεις.
Πάντως ευχαριστώ τους διαχειριστές για την –έστω και ετεροχρονισμένη- επέμβαση τους.
Πάντα στη διάθεση σας...
Α καλά, παράφραση η μετάφραση; νομίζω κομπλιμέντο του κάναμε με τη συγκεκριμένη λέξη
(όμως σεβαστό και δεν θα ξαναεπαναληφθεί από εμένα)
junk [dzhAnk]
μτφ. οτιδήποτε άχρηστο ή αναξιόλογο, σκουπίδι(α): the room is full of junk το δωμάτιο είναι γεμάτο άχρηστα αντικείμενα § junk jewelry λιλιά, ψευτοκοσμήματα # οτιδήποτε στερείται αξιόλογου περιεχόμενου, σαχλαμάρες: what you read is junk αυτά που διαβάζεις είναι σαχλαμάρες # παλιατσαρία, παλαιά ή άχρηστα αντικείμενα (προς πώληση): junk yard " μάντρα" άχρηστων υλικών § junk shop παλαιοπωλείο # ιδ. ναρκωτικό ή ηρωίνη # ΦΡ. junk dealer παλαιοπώλης § junk food ανθυγιεινό φαγητό: potato crisps are though to be junk food τα "πατατάκια" θεωρούνται ανθυγιεινό φαγητό ...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:Προβλεπόμενη διαδικασία η παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου από ισραηλινά F16; καλό και αυτό!
![]()
Ρε παιδιά γιατί πια τέτοια αγάπη προς τους εγκληματίες σιωνιστές του Ισραήλ;(!);
Την επόμενη φορά που θα εκπονηθούν οι Διεθνείς Κανονισμοί Αεροναυτιλίας να φροντίσουν να ρωτήσουν την γνώμη σου, για να είσαι ικανοποιημένος.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, είναι εκτός θέματος και κανείς δεν έγραψε ότι όπου υφίσταται έγκλημα ή κοινωνική αδικία, δεν είναι ένα κατακριτέο γεγονός.
Και αυτό δεν αφορά μόνον στους Εβραίους.

Στο ακόλουθο σχόλιό σας...
quote:
Και μία ερώτηση.
Μήπως τυχόν ανήκετε στο HRG/OEA ή παράπλευρες οργανώσεις;
Δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε δημοσίως...
...έχω να πω ότι δεν είμαι μέλος των ομάδων HRG/ΟΕΑ ή σε άλλες παράπλευρες οργανώσεις. Δεν ξέρω τη φύση των ομάδων αυτών και τι πραγματεύονται (τα αρχικά τους δεν μου θυμίζουν κάτι).
Είμαι ένας συνηθισμένος Έλληνας σαν αυτούς που θα δείτε στο δρόμο ή σε ένα βιβλιοπωλείο. Απλά έχω λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερώσω στη μελέτη της θείας σοφίας των φωτεινών προγόνων μας.
quote:
"Υπάρχει μία τάση κυριαρχίας".Λάθος,οι Εβραίοι έχουν ήδη κυριαρχήσει,προ πολλού.
"Έχουν κόμπλεξ ανωτερότητας".Γιατί να μην έχουν? Αφού είναι ΟΝΤΩΣ η ανώτερη φυλή!Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Δεν είναι έτσι φίλε kost. Η ηττοπάθεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Δεν ελέγχουν -ευτυχώς για την ανθρωπότητα- ολόκληρο τον πλανήτη (έχουν σταθερό στόχο όμως προς αυτή την κατεύθυνση), ούτε φυσικά πρόκειται για την ανώτερη φυλή (αυτό ακριβώς θέλουν να πιστέψουμε = δουλοπρέπεια).
Εκτός και αν εννοείς ανωτερότητα την γενοκτονία, την απάτη και την τοκογλυφία, οπότε συμφωνούμε! Εκεί τους έχουν ξεπεράσει όλους! ![]()
Αλλά σύντομα τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις ![]()
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ (ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ) ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΦΡΙΚΤΩΝ ...ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΤΥΧΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ) ![]()
http://i-cias.com/e.o/zionism.htm
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές, ούτε όλοι οι σιωνιστές εβραίοι (εβραϊκής καταγωγής). Η διαφορά τους είναι -νομίζω- ότι οι σιωνιστές έχουν ως σκοπό τους την επιστροφή όλων των εβραίων της διασποράς στο κράτος του Ισραήλ (και την ανάκτηση όλων των εδαφών που υποτίθεται ότι τους ανήκουν) και θεωρούν ότι ανεξάρτητα από το πού ζουν σήμερα, η σκέψη και η πράξη τους αποβλέπει πάντα στην στήριξη αυτού του κράτους, που το θεωρούν το μόνο "δικό τους".
Θέλουν οι σιωνιστές να κατακτήσουν τον κόσμο; Καλή ερώτηση. Πολλοί (και όχι αποκλειστικά Ελληνες) θεωρούν ότι αυτός είναι ο τελικός τους στόχος. Λένε ότι ήδη έχουν πιάσει διάφορες θέσεις κλειδιά και ότι προωθούν αφ ενός την ιδέα της στήριξης του κράτους του Ισραήλ και αφ εφετέρου την παγκόσμια κυριαρχία των "πολιτών" του.
(Το ότι το Ισραήλ βρίσκεται με πυρηνικό οπλοστάσιο που δεν θεωρείται παράνομο από την διεθνή κοινότητα, νομίζω ότι κάτι πρέπει να μας λέει και για την ισχύ και για την επιρροή του).
Η σχέση Εβραίων-Ελλήνων δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλή νομίζω, η σχέση Σιωνιστών-Ελλήνων μάλλον είναι χειρότερη. Διαφορετικές κοσμοθεωρίες που δεν υπήρχε περίπτωση να συκλίνουν εύκολα. Επίσης υπήρχε οικονομικός/εμπορικός ανταγωνισμός.
Παρόλα αυτά όταν οι δύο λαοί ήρθαν σε επαφή κυρίως με την κατάκτηση της περιοχής από τον Μ. Αλέξανδρο και μετά από τους Ρωμαίους, υπήρξε ως ένα σημείο "εξελληνισμός" του ντόπιου πληθυσμού (πχ υπάρχουν τάφοι Εβραίων γραμμένοι στα ελληνικά με εβραϊκά σύμβολα από κάτω) αλλά η κύρια προσπάθεια σύκλισης από την μεριά των πιό προοδευτικών Εβραίων -κατά την γνώμη μου- ήταν η γέννηση του Χριστιανισμού, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα στον Εβραϊκό πληθυσμό.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

quote:
Έχει ταξειδέψει ποτέ κάποιος στο Ισραήλ, να μπει σε ταξί και ν' ακούσει Νταλάρα ή Αλεξίου;
Μάλιστα. Και εμένα άμα μου τη βαρέσει, πότε πότε βάζω και ακούω Beatles. Αυτό σημαίνει οτι είμαι αγγλόφιλος σωστά?
Και οι τούρκοι που ακούν Άντζελα Δημητρίου είναι όλοι φιλλέληνες, καλά τα λέω?
Ενδιαφέρουσα λογική...
Αλήθεια, έχεις διαβάσει ποτέ σου Falmerayer ή Bernall? Ή έστω τη Βίβλο ή το Ταλμούδ? Καν'το και μετά τα ξαναλέμε...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Αυτό το γελοίο και φαντασιόπληκτο υποκείμενο που νομίζει ότι ο χρόνος έχει σταματήσει στο 300 πΧ.
Ηττοπάθεια?Πλάκα μου κάνεις?Τη λέξη Ρεαλισμό την έχεις ακουστά?Ή μήπως νομίζεις ότι οι Νεοέλληνες στη φάση που είναι τώρα θα μπορούσαν να διοικήσουν καλύτερα τον Κόσμο?Μην το ξαναπείτε ούτε για πλάκα γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Δεν με ενδιαφέρουν οι Εβραίοι.Είναι όντως απεχθής φυλή όμως μου αρέσει να είμαι δίκαιος και γι'αυτό ξαναλέω ότι η πολιτική μεγαλοφυία των ηγετών τους είναι κάτι απίστευτο.Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για αυτούς όμως δεν το κάνω διότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα αυτιά να με ακούσουν και να με κατανοήσουν.Φωνή βοόντος.
Στο ξαναλέω,δεν με ενδιαφέρουν οι Εβραίοι,αυτοί που με ενδιαφέρουν είναι οι Έλληνες,οι αθάνατοι Διδάσκαλοι του ανθρώπινου γένους,που από πρώτοι έγιναν τελευταίοι.Αυτοί με ενδιαφέρουν.
Α και κάτι άλλο,μην ξαναπείτε για εγκλήματα και θηριωδίες γιατί γελάνε και οι πέτρες.Δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ Υπερδύναμη που να μην έχει διαπράξει τα εγκλήματα που αναφέρατε.Δεν τους δικαιολογώ απλά όπου υπάρχει Εξουσία υπάρχει και Κακό,Αδικία.Μαζί πάνε αυτά τα δύο,από τη γέννηση του Ανθρώπου.Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι.
Είναι το ίδιο οι Beatles με την Γλυκερία (λέμε τώρα). Τί λες τώρα;
quote:
Ενδιαφέρουσα λογική...
Προέβαλλα κάποιο συλλογισμό και αναφέρεσαι σε λογική;
Μία ερώτηση απλή κι έσπευσες ν' ακολουθήσεις τα βήματα των συνειρμών σου...
Ε, ότι έχει ο καθένας στο μυαλό του, καταλαβαίνει.
quote:
Αλήθεια, έχεις διαβάσει ποτέ σου Falmerayer ή Bernall? Ή έστω τη Βίβλο ή το Ταλμούδ? Καν'το και μετά τα ξαναλέμε...
Ξέρεις τί έχω διαβάσει και τί όχι, ε;
Για να γνωρίζεις τους ανθρώπους, πρέπει να συναναστρέφεσαι μαζί τους. Για ν' αγαπάς τους ανθρώπους, πρέπει να τους κάνεις καλό. Για να σέβεσαι τους ανθρώπους, πρέπει να τους αποφεύγεις.

Σκέψου μόνη σου, είναι λογικό αυτό?
quote:
Ξέρεις τί έχω διαβάσει και τί όχι, ε;
Αφού είναι έτσι, ξαναθέτω την ερώτηση
Έχεις διαβάσει ποτέ σου Falmerayer ή Bernall? Ή έστω τη Βίβλο ή το Ταλμούδ?
Τους έχεις διαβάσει ή όχι?
Δεν βλέπω να παραθέτεις κάποιο επιχείρημα για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Για να στο κάνω λινά λοιπόν. Εγώ, ο κακός ρατσιστής εθνικιστής,το ανθρωπόμορφο τέρας, η μετενσάρκωση του Αδόλφου, , ισχυρίζομαι πως οι Σιωνιστές συνομωτούν για να κατακτήσουν τον κόσμο και πως οι Εβραίοι διακατέχονται απο ένα πανάρχαιο ΜΙΣΣΕΛΗΝΙΣΜΟ. Παραθέτω ονόματα και αποδείξεις για να στηρίξω την άποψη μου. Εσύ που δε συμφωνείς, τι κάνεις για να στηρίξεις τη δική σου άποψη? Τι επιχειρήματα προσφέρειας εκτός απο απαντήσεις του στύλ
quote:
quote:
quote:
Εμείς όταν μιλάμε για "ομάδες Ε" κι άλλα τέτοια κουραφέξαλα, δεν υπαινισσόμεθα την ελληνική παγκόσμια κυριαρχία, απλά "εκπολιτίζουμε".
Και βέβαια το ανυπέρβλητο
quote:?
Έχει ταξειδέψει ποτέ κάποιος στο Ισραήλ, να μπει σε ταξί και ν' ακούσει Νταλάρα ή Αλεξίου;
Χάνεις το χρόνο σου υπερασπιζοντας τον ψυχοπαθή junk95. Τι άλλο να πει κανείς?
Αν πράγματι δεν πιστεύεις πως υπάρχει μια σιωνιστική συνομωσία, καλά θα κάνεις να φέρεις επιχειρήματα για να το υποστηρίξεις και να σταματήσεις να μιλάς περι ανέμων και υδάτων. Στα λέω αυτά γιατί εγώ κουράζομαι να ψάχνω για επιχειρήματα για να υποστηρίξω αυτ΄΄α που λέω, και εκνευρίζομαι όταν άλλοι συνομιλητές προσπαθούν να με ''μηδενίσουν'' δίνοντας μου απαντήσεις του στύλ <<Η συνωμοσιολογία τρέφεται από τον ίδιο της τον εαυτό.>>
Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα σου συστήνω να σταματήσεις να σχολείσαι και να το αφήσεις να πάρει το δρόμο του.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Υ.Γ. Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να μαλώσουμε. Ότι λέω, αν και ίσως το διατυπώνω λίγο απότομα, είναι καλοπροέρετο. και με μόνο στόχο την προώθηση του υγιούς διαλόγου.
Ίσως βέβαια πρόθεση σου να είναι με αυτή την ..."ακραία τακτική" να ταρακουνήσεις ορισμένα κοιμισμένα πνεύματα οπότε και δεν με βρίσκεις απέναντι σου.
Μην τα παραλές όμως. Δεν είναι ΤΟΣΟ τραγικά όσο τα περιγράφεις.
Μπορεί συλλογικά ως χώρα να μας κρατάνε εκεί που θέλουν (με τις γνωστές μεθόδους τους) αλλά ατομικά οι Έλληνες πάντα προσέφεραν και ακόμα προσφέρουν πραγματικά σπουδαίες υπηρεσίες στο ανθρώπινο γένος. Ιδίως στο εξωτερικό όπου και -όχι τυχαία- μπορούν και μεγαλουργούν! (εκμεταλλευόμενοι δυστυχώς από τις μεγάλες στρατηγικά δυνάμεις, συχνά αντίπαλοι του ελληνισμού)
Αυτό που θέλουν να πολεμήσουν ουσιαστικά, είναι το "ελληνικό"(όχι απαραίτητα με την αυστηρά εθνική έννοια) ελεύθερο δημιουργικό και αδάμαστο πνεύμα.
Νομίζω αυτός είναι ο μεγαλύτερος "αντίπαλος" των απανταχού σκοταδιστών και φασιστών σήμερα (συμπεριλαμβανομένου και της σιωνιστικής ιδεολογίας).
Και ναι όντως φυσικά και συμφωνώ ότι έτσι όπως μας έχουν καταντήσει ως χώρα είναι αδύνατον να έχουμε την πρωτοκαθεδρία του πλανήτη. Μια έντονη όμως συλλογικά πολιτική και πνευματική αναγέννηση του Ελληνισμού είναι κάτι που πραγματικά τους τρομοκρατεί, πίστεψε με! Χρειάζεται όμως σταθερή προσωπική μάχη και ενημέρωση από τον καθένα μας και όχι ραγιαδισμός όπως σωστά είπες...
Τώρα βέβαια αν εσύ προτιμάς τη σιωνιστική ηγεμονία (να είσαι δηλαδή σκλάβος των εβραίων, βλ. Rabbi Rabbinovich). διευκρίνισε το παρακαλώ γιατί διέκρινα μεγάλο θαυμασμό(!) από μέρους σου στους πολιτικούς ηγέτες του σιωνισμού. Μπορεί να κάνω και λάθος...
ΥΓ: Υπ’οψιν, αν οι σιωνιστές δεν έλεγχαν τις ΗΠΑ δεν θα συζητούσαμε καν τώρα γι’αυτούς....
Προς Ostria
Ευχαριστώ για την πολύ καλή παρέμβαση.
Για τα πυρηνικά του Ισραήλ που ανέφερες πολύ σωστή παρατήρηση!!!
Διαθέτουν περίπου 300 πυρηνικές κεφαλές καθώς και υποβρύχια με πυρηνικούς πυραύλους που σκοπεύουν το Ιράν(!) (το ξέρω από φίλο Ισραηλινό με διασυνδέσεις IDF αυτό) και οι ... «σύμμαχοι» ενοχλήθηκαν από τα ανύπαρκτα WMD του ΙΡΑΚ...
πρόσεξε και μια σχετική πρόσφατη είδηση.
Ο ΒΑΝΟΥΝΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
Τελ Αβίβ, 8 Οκτωβρίου 2004 (20:56 UTC+2)
http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=485561
quote:
Ξέρεις τί πιστεύω πραγματικά για τους σημερινούς Έλληνες;Ότι είμαστε κομπλεξικοί. Τόσα χρόνια δουλείας, αγαπητέ μου, δε φεύγουν εύκολα απ' την ψυχή μας. Γι' αυτό τώρα διανύουμε την περίοδο που προσπαθούμε ν' αποδείξουμε (κυρίως στους εαυτούς μας) ότι είμαστε ικανοί ...και φυσικά, εκεί που μας υποτιμούσαμε (βασικό ιδίωμα των δούλων στην ψυχή) και λατρεύαμε κάθε τι ξενόφερτο, περάσαμε στο άλλο άκρο, της υπερεκτίμησης και του εθνικισμού. Θα περάσει κι αυτό...
Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά για τους "σημερινούς Έλληνες". Τα πιστεύω
όμως για όσους από εμάς είναι επιρρεπείς στο σύνδρομο του
white trash.
quote:
Η συγκεκριμένη συνωμοσιολογία αγαπητή Zadok τρέφεται δυστυχώς
από τα έργα της Σαβίτρι Ντέβι, από τα μανιφέστα και τα βιβλία
ναζιστικής φαντασίας των αμερικανών νεοναζιστών, από το σύμπλεγμα
του πολιορκούμενου κάστρου που μας διακατέχει ως χώρα μετά
το 1922, από τα κοινωνικά προβλήματα και ΚΥΡΙΩΣ από πλαστά ή
παραποιημένα "ντοκουμέντα" που αυγατίζουν κατά δεκάδες σε
site όπως το stormfront και σε εκδοτικούς οίκους που διαφημίζονται
10 ώρες ημερησίως από σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.
Ή εγώ αδυνατώ να σου δώσω να καταλάβεις ή ενώ εγώ σου δείχνω το φεγγάρι, εσύ επιμένεις να κοιτάς το δάχτυλό μου!
Τί να επιχειρηματολογήσω λοιπόν;
Σε βολεύει να σου πει κάποιος ότι έχεις δίκιο ή σ' ενδιαφέρει η αλήθεια;
Γιατί αν ισχύει το πρώτο: ok, έχεις δίκιο (όπως το βλέπεις), μόνο που η οπτική σου είναι αυτοκαταστροφική.
Ας ασχοληθούμε όλοι λίγο με το τί κάνουμε εμείς για ότι κατακρίνουμε κι ας είμαστε το παράδειγμα για τους άλλους...
Με το να καταφερόμαστε εναντίον υποτιθέμενων στόχων, παίζουμε το παιγνίδι της διεθνούς τρομοκρατίας, η οποία δίνει άλλοθι σε επιθέσεις παρανοϊκών παγκόσμιων ηγεμόνων.
Μήπως μπορείς να φανταστείς τώρα τί θέλω να πω ή χρειάζεται ν' ανεβάσω κάποια εικόνα;
Θα ήθελα ειλικρινά μία απάντηση.
Τώρα βέβαια, αν πρέπει να πάρω σοβαρά τις δηλώσεις σου:
quote:
Εγώ, ο κακός ρατσιστής εθνικιστής,το ανθρωπόμορφο τέρας, η μετενσάρκωση του Αδόλφου,
...γιατί εγώ δεν τα έγραψα αυτά και ούτε τα υπενόησα, να υποθέσω ότι τζάμπα "καίει η λάμπα";