ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΟΥΔΑΣ Ο ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η' ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΙΟΥΔΑΣ Ο ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η' ΘΕΪΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

elo60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/07/2007, 23:10:21
quote:

θινκ_μαθ
Εχω όντως αρνητική άποψη για την αστρολογία γιατί χρησιμοποιεί επιστημονικοφανείς όρους για να θεμελιώσει τις αστήρικτες υποθέσεις της .

Επίτρεψε μου να συμπληρώσω πως δεν θεωρώ την θεολογία των εβραίων και των χριστιανών επιστημονικοφανεί. Η Θεολογία απέχει από την επιστήμη και την επιστημμονικοφάνεια περισσότερο από οτι η μέρα με την νύκτα.

Μάλιστα όλος αυτός ο βομβαρδισμός ιερέων και καλόγερων από εκκλησίες μοναστήρια περιοδικά εφημερίδες τηλεοράσεις πρωί και βράδυ το θεωρώ ένα από τα σημεία των καιρών τα οποία πρέπει να βάλουν σε σκέψεις τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο.

Edited by - Συνοδινός on 01/07/2007 23:22:58

01/07/2007, 23:27:00
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Dying
Αν δεν προσπαθήσει ο ίδιος ο άνθρωπος να ελευθερωθεί από τα πάθη του - κι όχι τις αμαρτίες του - δεν πρόκειται να ελευθερωθεί.
--------------------------------------------------------------------------------

Μήπως αυτό δεν είναι κήρυγμα ;;;;;;;
Μήπως αυτό δεν εκφράζει ένα συγκεκριμένο θεολογικό πλαίσιο ;;;;;;
Το θέμα αγαπητέ είναι ποιο πλαίσιο λέει την αλήθεια και ποιο βρίσκεται στο σκοτάδι.

Δεν εκφράζει κάποιο θεολογικό πλαίσιο, αγαπητέ GreenLantern, και δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση.
Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνομαι εγώ το ρόλο των παθών στην ανθρώπινη φύση, την επίδραση τους και την αντιμετώπιση τους.

quote:
Αλήθεια, πως θα ελευθερωθείς από τα πάθη σου αν δεν καθαρίζεις τις αμαρτίες σου;;;;;;;;
Με τα λόγια θα φύγουν τα πάθη ;;;;;;;
Κάνοντας τις ίδιες αμαρτίες και μη αναγνωρίζοντας τες είναι δυνατόν να καθαριστείς από τα πάθη ;;;;;;
Η αμαρτία είναι το αποτέλεσμα των παθών φίλτατε για να κάνεις αμαρτίες σημαίνει ότι έχεις πάθη. Επιμένοντας στην αμαρτία που είναι το αποτέλεσμα των παθών πως θα τιθασεύσεις τα πάθη σου ;;;;;;;;

Δεν έχω αναφέρει ποτέ το αντίθετο από τα όσα λες κι απορώ για ποιό λόγο πιστεύεις ότι έχω αντίθετη άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος.
Πιστεύω ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν είτε με την πίστη στον Ιησού Χριστό, είτε στον Βούδα είτε στον Αλλάχ είτε σε κανέναν.
Είναι μια μάχη του ανθρώπου προσωπική κι αν σε αυτή την διαδικασία κάποιο θρησκευτικό δόγμα τον ωφελήσει, τότε καλώς κάνει κι ωφελείται και βοηθάται.
Δε μπορώ όμως να πιστέψω ότι η λύτρωση έρχεται μόνο μέσω μιας και συγκεκριμένης οδού.

In anticipation of my resurrection...

GreenLanternΜέλος
01/07/2007, 23:49:44
Βλέπω συνοδινέ ότι συμφωνείς με την αστρολογία αφού από ότι είδα δεν σε ενοχλεί απο την παράφραση που ειδα οτι έκανες στο ποστ που εστειλα

02/07/2007, 00:52:39

quote:
Βλέπω συνοδινέ ότι συμφωνείς με την αστρολογία αφού από ότι είδα δεν σε ενοχλεί απο την παράφραση που ειδα οτι έκανες στο ποστ που εστειλα

Δεν έχω ιδέα περί αστρολογίας.
Το να κάνει κριτική ο Think_Math στην αστρολογία είναι λογικό.
Το να κάνεις το ίδιο και εσύ, μου φάνηκε παράξενο, αφού και η θεολογία της θρησκεία σου, δεν αποτελεί επιστημονικό κλάδο.
Εγώ ξέρω ότι αυτοί που πιστεύουν στο φλυτζάνι για παράδειγμα, τους βγαίνουν όλα.
Αυτοί που δεν πιστεύουν σ΄αυτό, άλλα βγαίνουν, άλλα δεν βγαίνουν.
Όπως ακριβώς και οι θρησκείες.
Άν πιστεύεις σε κάποια από αυτές, βλέπεις αλήθειες.
Εάν δεν πιστεύεις, τότε, βλέπεις παραμύθια.

GreenLanternΜέλος
02/07/2007, 02:01:05
Μου αρκεί που δεν ασχολείσαι με την αστρολογία.
quote:
συνοδινος
Το να κάνεις το ίδιο και εσύ, μου φάνηκε παράξενο,
Να μη σου φαίνεται καθόλου παράξενο.

1. Μάθε τι πρεσβεύει η χριστιανικη θρησκεία.

2. Απέβαλε τον αντιχριστιανισμο σου. Ο φανατισμός δεν βοηθά στην ορθή κρίση

3. Δες το πόσο και πως καταδικάζει ο χριστιανισμός την αστρολογία και με τι επιχειρήματα.

4. Δες πόσοι επιστήμονες και σκεπτόμενοι άνθρωποι (γενικότερα) είναι πιστοί έτσι για να μην σου φαίνεται περίεργο.

5. Δες πόσοι μη επιστήμονες και μη σκεπτόμενοι άνθρωποι (γενικότερα) είναι άπιστοι ή ασχολούνται με αστρολογίες και μαγγανείες σε δύσκολες περιόδους της ζωής τους επειδή δεν έχουν από πού να πιαστούν και μετά βγάλε ασφαλή συμπεράσματα.

Υγ. Μου αρκεί που δεν ασχολείσαι με αστρολογίες μαγγανείες και διάφορες άλλες παραψυχολογίες.

Edited by - GreenLantern on 02/07/2007 02:20:42

02/07/2007, 02:03:54

quote:
Εθελοτυφλείς συνεχώς .
Δεν ανέφερα πουθενά οτι κατηγόρησες τους Εβραίους .

Είσαι σίγουρος think math ότι δεν το ανέφερες πουθενά???????????

για να δούμε....

quote:
Αλλη μία θεωρία συνομωσίας .
Την μία φταίνε οι κακοί Εβραίοι , την άλλη οι κακοί Αμερικανοί , οι κακοί Γερμανοί και πάει λέγοντας .
Είναι ένας ωραίος μύθος για να αποκρύψουμε τον πραγματικό ένοχο και να τα φορτώσουμε όλα πάνω στους άλλους .

Φυσικά λοιπόν και είπες ότι κατηγορώ τους "κακούς Εβραίους"........γι'αυτό μην αντιφάσκεις

[quoteΑνέφερες ολόκληρη παράγραφο για μυστικό σχέδιο των Εβραίων που κρατά εδω και 2000 χρόνια για παγκόσμια κυριαρχία , και αυτό δεν είναι συνομωσιολογία αλλά " άποψη " ??
Εντάξει βάφτισε την όπως θέλεις ...
]

Εννοούσα ότι όσα έγραψα δεν ανήκουν στη φτηνή συνωμοσιολογία του συρμού...

Όσα έγραψα είναι αλήθεια...αυτό βέβαια δε σε υποχρεώνει να την πιστέψεις.....ελεύθερος είσαι να πιστεύεις ό,τι θες....

quote:
Το ότι έχει πείσει εσένα προσωπικά , δεν αποδεικνύει φυσικά τίποτα για την ορθότητα της

Αυτό που λες είναι σωστό...το ότι έχει πείσει εμένα δεν αποδεικνύει τίποτα σε σένα...

Σε εμένα όμως αποδεικνύει πολλά διότι τυχαίνει να είμαι 10 φορές πιο άπιστος Θωμάς από εσένα

Και παρεπιπτόντως να σου θυμίσω ότι εκτός από εμένα έχει πείσει και κάτι περίεργους τύπους ονόματι Ιπποκράτης,Νεύτων,Γιουνγκ κτλ...

Για το αν έχει γίνει αποδεκτή ή όχι η αστρολογία από την Επιστήμη δε μπορείς να έχεις άποψη διότι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις μέχρι που έχει φτάσει η Επιστήμη....πίστεψέ με αδερφέ,πραγματικά δεν έχεις ιδέα για το που έχει φτάσει η Επιστήμη και για το τι έχει αποδεχτεί και τι έχει απορρίψει....

εάν πείθεσαι από τις επίσημες δηλώσεις της τότε λυπάμαι αλλά τρως κουτόχορτο.....

εάν νομίζεις ότι οι Επιστήμονες οτιδήποτε ανακαλύπτουν έρχονται την επόμενη ημέρα και το ανακοινώνουν σε εσένα τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος...

Και θα καταλήξω λέγοντάς σου μία πολύ απλή αλήθεια:

Δεν είναι καθόλου συμφέρον να κοινοποιηθεί η Αστρολογική Αλήθεια...όχι μόνο για το πολιτισμικό σοκ που θα επέλθει αλλά και για πολλούς άλλους λόγους...

quote:
( Π.χ. "Οι δυνάμεις που εξασκούν οι πλανήτες επηρεάζουν την ανθρώπινη ζωή."
Οι μεν πρώτες είναι βέβαια υπαρκτές η δε επιρροή τους όμως ανύπαρκτη.)

[/quote]

Ω Ζευ....εσείς οι "ορθολογιστές" μόνο ορθολογισμό δεν έχετε τελικά...

Για την ύπαρξη των πλανητικών δυνάμεων ακούγεσαι σίγουρος,προφανώς διότι οι επιστήμονες στο είπαν και εσύ συμφώνησες...

Για την επιρροή τους στους ανθρώπους ακούγεσαι σίγουρος ότι είναι ανύπαρκτη,προφανώς διότι οι επιστήμονες στο είπαν και εσύ πάλι συμφώνησες....

Βρε μπαγάσα....ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ??????????????

ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ,Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ?????????

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.......

Η ουσία είναι ότι δεν το έκανες,δεν το έψαξες το θέμα....επομένως δε μπορείς να έχεις άποψη....

Και κάτι τελευταίο,όπου ακούς προβλέψεις τύπου "αύριο είναι πολύ ευνοική μέρα για τους Καρκίνους" εκεί είναι όντως για γέλια και για κλάματα....

αυτό όμως αγόρι μου δεν είναι αστρολογία,αυτό είναι παπαρολογία για να περνούν τις ώρες τους οι γυναικούλες...

Ο πραγματικός αστρολόγος γνωρίζει ότι η αστρολογία δεν είναι ντετερμινιστική και γι'αυτό αποφεύγει να κάνει ειδικές προβλέψεις...για παράδειγμα η δυσμενής επιρροή του πλανήτη Άρη μπορεί όντως να προκαλέσει κάποιο ατύχημα αλλά μπορεί και όχι....

02/07/2007, 02:13:02

Μαντάρα το έκανα το μήνυμα.Παραθέτω το τελευταίο μέρος του για να φαίνεται καλύτερα:

quote:
( Π.χ. "Οι δυνάμεις που εξασκούν οι πλανήτες επηρεάζουν την ανθρώπινη ζωή."
Οι μεν πρώτες είναι βέβαια υπαρκτές η δε επιρροή τους όμως ανύπαρκτη.)

Ω Ζευ....εσείς οι "ορθολογιστές" μόνο ορθολογισμό δεν έχετε τελικά...

Για την ύπαρξη των πλανητικών δυνάμεων ακούγεσαι σίγουρος,προφανώς διότι οι επιστήμονες στο είπαν και εσύ συμφώνησες...

Για την επιρροή τους στους ανθρώπους ακούγεσαι σίγουρος ότι είναι ανύπαρκτη,προφανώς διότι οι επιστήμονες στο είπαν και εσύ πάλι συμφώνησες....

Βρε μπαγάσα....ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ??????????????

ΜΠΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΕΡΜΗΣ,Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ,Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ?????????

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ....ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.......

Η ουσία είναι ότι δεν το έκανες,δεν το έψαξες το θέμα....επομένως δε μπορείς να έχεις άποψη....

Και κάτι τελευταίο,όπου ακούς προβλέψεις τύπου "αύριο είναι πολύ ευνοική μέρα για τους Καρκίνους" εκεί είναι όντως για γέλια και για κλάματα....

αυτό όμως αγόρι μου δεν είναι αστρολογία,αυτό είναι παπαρολογία για να περνούν τις ώρες τους οι γυναικούλες...

Ο πραγματικός αστρολόγος γνωρίζει ότι η αστρολογία δεν είναι ντετερμινιστική και γι'αυτό αποφεύγει να κάνει ειδικές προβλέψεις...για παράδειγμα η δυσμενής επιρροή του πλανήτη Άρη μπορεί όντως να προκαλέσει κάποιο ατύχημα αλλά μπορεί και όχι....

el.elyonΜέλος
02/07/2007, 10:19:52
quote:
γιαπετ: Φίλε μου el.elyon διακρίνω μια σύγχυση με την αλήθεια.

quote:
Όταν μια Αλήθεια είναι αποδεχτή από όλους τότε είναι η Αντικειμενική Αλήθεια γιατί πολύ απλά αγαπητέ μου δεν υπάρχει υποκειμενική Αλήθεια! Ακόμα και στην περίπτωση που η Αλήθεια αυτή είναι Ψέμα , γιατί σε ένα Ψεύτικο κόσμο το Ψέμα είναι η μόνη Αλήθεια, στον Αληθινό δεν υπάρχει Ψέμα!

quote:
Τελικά τι ισχύει για σένα;
Ποιό απ' τα δυο πιστεύεις;

Φίλε γιαπετ επειδή δεν έχεις καμία αλήθεια να παρουσιάζεις αποφεύγεις να μιλήσεις για σένα και επιλέγεις να πεις για μένα. Καλό είναι αυτό, αλλά πρώτα θα πρέπει να καταλάβεις τι εννοώ για να μην διαστρεβλώσεις τα όσα λέω.
Που είναι η σύγχυση? Και τι θα πει ότι μου είχες γράψει? Ποιος νομίζεις ότι είσαι, αυτός που ορίζει ποια είναι η Αλήθεια? Σαφώς η λέξη “ορισμός” είναι Άγνωστη για σένα. Αφού δεν έχεις να πεις τίποτα για τον ορισμό που παρουσιάζω και το είπαμε δεν έχεις καμία υποκειμενική αλήθεια για να παρουσιάζεις και επειδή κάτι έπρεπε να κάνεις είπες να μπερδεύεις τα λόγια μου. Είσαι τόσο μπερδεμένος που μπερδεύεις τον ορισμό για την Αντικειμενική Αλήθεια με την Υποκειμενική μου Αλήθεια. Μάλιστα ρωτάς, ποια από τα δυο πιστεύω;

Φίλε γιαπετ ή Αντικειμενική Αλήθεια υπάρχει ή Υποκειμενική, εσύ μάλλον δεν έχεις ούτε υποκειμενική! Αφού υπάρχει Υποκειμενική Αλήθεια άρα δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια για αυτό η Υποκειμενική Αλήθεια είναι η μόνη Αλήθεια. Κάτι που είναι άγνωστο για σένα αλλά αυτό σου είναι και το μόνο γνωστό, ότι η Αλήθεια είναι Άγνωστη για σένα!

Για τον γιαπετ η Αλήθεια είναι άγνωστη παρόλα αυτά ο γιαπετ λέει την Αλήθεια και μόνο την Αλήθεια που του είναι άγνωστη! Γνωστή αλήθεια για τον γιαπετ δεν υπάρχει……

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
02/07/2007, 11:39:36
Ο ποιητής – φιλόσοφος – αστρολόγος kost μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες απέσυρε, για να μάθουν όσοι θέλουν την Αλήθεια για την Π.Δ. και την Κ. Δ. Ήθελε να μάθει επίσης αν γνωρίζω από αστρολογία αλλά φοβούμενος ότι ίσως να γνωρίζω ήθελε εκ το προτέρων να εξασφαλίσει, ότι αυτά που θα πει, θα είναι και η Αλήθεια.

quote:
kost: Φίλε el.elyon αγνόησε τα πρώτα μηνύματά μου,μπορεί και να σε παρεξήγησα...

Μου ζητάει να αγνοήσω τα πρώτα μηνύματα του, και μετά λέει αυτό

quote:
kost: Φίλοι think math και el.elyon το μήνυμά μου δεν απευθύνεται σε εσάς...και λυπάμαι γι'αυτό...
Απευθύνεται σε άτομα σκεπτόμενα...

Απευθύνεται σε άτομα σαν τον Νίτσε, και εδώ για τον Νίτσε λέει ο ποιητής – φιλόσοφος – αστρολόγος

quote:
kost: Όσο για το φίλο μας τον el.elyon προφανώς δεν έχει διαβάσει ούτε μία αράδα από Νίτσε, απλά παπαγαλίζει αυτά που του λέει το παπαδαριό τις Κυριακές...

Όχι στα Γερμανικά δεν έχω διαβάζει γιατί δεν γνωρίζω Γερμανικά αλλά αυτά που υπάρχουν στα Ελληνικά. Αυτός που τον είχε διαβάσει στα Γερμανικά και που έκανε πράξη αυτά που έλεγε ο Νίτσε ήταν ο Χίτλερ. Από τα πρώτα που διάβαζα από το Νίτσε ήταν τα ποιήματα του για τον Λυτρωτή του που τα έγραψε σε μικρή ηλικία ( και αυτός ποιητής – φιλόσοφος ήταν). Το καλύτερο βιβλίο του για μένα ήταν το ecce homo, το οποίο το αποκαλώ, το βιβλίο της Τρέλας του Νίτσε. Θα γνωρίζεις ότι ο τρελογιατρος του Νίτσε ήταν ο Φρόιντ. Η ηθική αιτία του ναζισμού δεν ήταν ο Χίτλερ αλλά ο Νίτσε. Ποια ήταν η Σοφία του Νίτσε? Να εξαφανίζεις το αδύναμο, και τους αδυνάμους. Το να είσαι Εβραίος και Χριστιανός είναι αδυναμία για αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια παντοδύναμη φυλή, χωρίς αδυναμίες. Αυτή ήταν η σοφία του Νίτσε.( Αν θες να μιλήσουμε για την τρελά του το Νίτσε, θα ήταν χαρά μου.)

quote:
kost: Θα παρουσιάσω περιληπτικά τις βασικές διαφορές των δύο Διαθηκών.Θα σας πω αλήθειες και αυτός που θα με βγάλει ψεύτη θα είναι μεγάλος ψεύτης

Μα ποιος θα τολμήσει να σε βγάλει ψεύτη? Ποιος θα τολμήσει να πει την φιλοσοφία σου, αμπελοφιλοσοφίες? Μόνο Εσύ

quote:
kost: Ας αφήσω όμως τις γενικές αμπελοφιλοσοφίες και ας μπω στο θέμα που μας ενδιαφέρει.

Μόνο εσύ μπορείς να πεις ότι είσαι μαζόχας, σαν τον Νίτσε

quote:
kost: Η μαζοχιστική μου τάση να κουβεντιάζω με άτομα που δε μπορούν να με καταλάβουν συνεχίζεται......

Μόνο εσύ μπορείς να προφητεύεις την έλευση νέου Συντονιστή που δεν έχει αδυναμίες και δεν θα επιτρέπει στους Χριστιανούς να είναι εδώ μέσα. Θα είναι Συντονιστής, Νίτσε!

quote:
kost: Ωστόσο είμαι βέβαιος πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να "συντονιστεί",έστω και σε 3 χρόνια από τώρα....

quote:
Εν ολίγοις,για να ολοκληρώσω το κείμενο αυτό,οι δύο Διαθήκες γράφτηκαν από ανθρώπους μυημένους και ενορατικούς και παρουσιάζουν την πορεία του Ισραήλ από τη δουλεία της Αιγύπτου στην παγκόσμια κυριαρχία.

Εσύ δεν χρειάζεσαι και πολλά αφού είσαι αυθεντία. Ποιητής – φιλόσοφος – αστρολόγος. Εσύ είσαι η Ιδέα του Ποιητή, η Ιδέα του Φιλοσόφου, η Ιδέα του Αστρολόγου. Είσαι ο εκπρόσωπος των Θεών που Κυβερνούν αυτό το Συμπάν!

quote:
kost: Ε λοιπόν καμία σχέση...η Αστρολογία καταρχήν σε βοηθάει να γνωρίσεις τους Θεούς που Κυβερνούν αυτό το Σύμπαν και κατά δεύτερον σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τον Εαυτό σου και τους υπόλοιπους Ανθρώπους.

Και ο σοφός Νίτσε πίστευε σ΄ αυτούς τους Θεούς? Ποιοι είναι αυτοί οι Θεοί? Είναι άραγε τα Θεϊκά Όντα της Θεοσοφίας και εσύ είσαι Θεοσοφιστής? Για να δούμε, τώρα που μπήκες στο χορό αν θα χορέψεις?

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Edited by - el.elyon on 02/07/2007 11:40:36

el.elyonΜέλος
02/07/2007, 12:00:17
quote:
Think_Math: Φίλε el-elyon :
quote:
Οι μόνοι που ενοχλούνται και τον απορρίπτουν ολοκληρωτικά είναι οι δογματιστές θρησκόληπτοι και θρησκιολογούντες .
( Είναι αυτά που λέγαμε πριν περι προκατάληψης .)

Άκου, ενοχλούνται λέει από την Σοφία!!! Ε και τι έγινε αν ο Νίτσε ήθελε να μην υπάρχουν Εβραίοι και Χριστιανοί, αν ήθελε να τους εξαφανίσει…..

Αφού οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί είναι σκοταδιστές και δεν ανήκουν στον πολιτισμένο κόσμο…..

Αυτό που ήθελε ο Νίτσε δεν είναι κακό αλλά είναι Σοφία!!!!!!!

Έχεις δίκαιο φίλε Think_Math δεν πρέπει οι Χριστιανοί να είναι προκατειλημμένοι.......

quote:
Think_Math: quote:
Δυστυχώς δεν νομίζω να προσφέρουν τίποτε στην συζήτηση .

Μα πως μπορώ να προσφέρω σε μια συζήτηση μαζί σου όταν είμαι στο “σκοτάδι”, ενώ εσύ που είσαι στο φως το μόνο που βλέπεις είναι το “σκοτάδι” μου, τίποτα άλλο. Για αυτό και το “σκοτάδι” μου φωτίζει ποιο πολύ από το φως σου, που δεν βλέπει τίποτα!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

27/05/2010, 10:06:54
ΔΝ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..

KAI ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ..
ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ Estella

MORANDI COLORS
http://www.youtube.com/watch?v=nrpX8n8qk90

CHARMED

27/05/2010, 10:20:24
KAI ENA AΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟ ΔΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ pandi

http://www.youtube.com/watch?v=td2FjC7aaAU

CHARMED

27/05/2010, 10:29:11
quote:
ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΞΑΝΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ..
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..

το αφιερωσα γενικοτερα σε ολους, αλλα περα απο αυτο... δεν σου αρεσει? ωραιο τραγουδακι για να σε ηρεμει

NOVUS ORDO SECLORUM
27/05/2010, 10:31:05
http://www.youtube.com/watch?v=NUVCQXMUVnI&feature=fvst

αυτο δεν το χω ξανα αφιερωσει ομως!

NOVUS ORDO SECLORUM
27/05/2010, 10:34:03
quote:
γεια οσους δεν ξυπνησαν καλα σημερα

quote:
το αφιερωσα γενικοτερα σε ολους,

ΜΝ ΘΙΓΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..

CHARMED

EstellaΜέλος
27/05/2010, 11:17:00
ΩΩωω ευχαριστώ πολυ

Σε οποιον δεν ξύπνησε καλά...

http://www.youtube.com/watch?v=t_RJ9K6wOss

Και για σένα Charmed:

http://www.youtube.com/watch?v=jlhnZpKHGVo

http://www.youtube.com/watch?v=8BLJM1LG63k

Καλημέρα!!!!

EstellaΜέλος
27/05/2010, 11:26:12