- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Φίλε μου starflower, έχω 2 albums από Cradle Of Filth:
- Vempire
- Nymphetamine
Ok, not my style...
Δεν κολλάνε στο δικό μου αυτί.
Παρόλα αυτά μερικά τραγούδια τους πιο ατμοσφαιρικά μου αρέσουν αρκετά:
Portrait of the dead countess, She mourns a lengthening shadow, The graveyard by moonlight.
Αλλά ως εκεί! ![]()
Υ.Γ. Τώρα που το είπατε είχα δεί πολύ πρόσφατα ένα splatter με πρωταγωνιστή τον Dani. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μιλάμε για απίστευτη ατμόσφαιρα...........
quote:
Φίλε D_I κάνε μια προσπάθεια ακόμα και άκουσε το Midian.
Μιλάμε για απίστευτη ατμόσφαιρα...........
Φίλε μου, θα προσπαθήσω να το ακούσω όσο πιο σύντομα μπορώ.
Και μιας που είπες για ατμόσφαιρα, εχθές το βράδυ μου άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιουργόταν στο άκουσμα των Sopor Aeternus ενώ οδηγούσα... ![]()
Κοίταξε, πιστεύω πως το Lichtgestalt είναι πολύ καλό album, όμως δε νομίζω να είναι και το καλύτερο των Lacrimosa.
Πιο πολύ μου αρέσουν το Fassade και το Satura.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Sopor Aeternus
εδω ειμαστε!
σε αυτη την ατμοσφαιρα ειναι καλα να εισαι...
εφοδιασμενος
παιδια,με sopor εχω ταξιδεψει παντου!
the house is emty now λοιπον...
nenia εχει ακουσει κανεις ?
ακουσα ενα (ενα πρεπει να εχουν) δισκακι τους και ακομα να συνελθω
(μονο για τους λατρεις των sopor)
εχουν ενα τραγουδακι ονοματι starflowernight το οποιο ειναι τελειο! ειδικα η original εκδοση του τραγουδιου...

“...when the starflowers bloom in the forest’s arcane night,
then you turn better away and try to escape,
because the ferries here, they are heartless and cruel,
and their wicked games provide only sorrow and pain...”
απο lacrimosa το fassade ειναι τρομερος δισκος,ειδικα η ατμοσφαιρα του...
και το stille ειναι πολυ καλο.
βιντο-κλιπ τους εχει δει κανεις? πηρα ενα ντι-βι-ντι που τα εχει ολα.
δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...
quote:
Satura.
φιλε dying incubus τον συγκεκριμενο δισκο τον αγορασα οταν ειχα παει Κωνσταντινουπολη. τον ακουγα σε κατι παγκακια εξω απο την Αγια Σοφια...
μου εχει αφησει μια περιεργη ατμοσφαιρα...
ειδικα το τριτο τραγουδι το οποιο δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε.
φιλε Savaoth καπου στα τεχνικα θα την βρεις την ακρη...
then you better turn away

Καλή μου gretel, ναι.
Έχω όλη την δισκογραφία των Lacrimosa. ![]()
Φίλε starflower, οι Sopor Aeternus είναι από τα αγαπημένα μου groups.
Φοβερή ατμόσφαιρα...
Το album των Nenia μήπως θυμάσαι πως λέγεται?
Φίλε Savaoth, για να εισάγεις μια εικόνα στην Ψηφιακή σου Υπογραφή, πήγαινε στο προφίλ σου.
Αφού μπείς μέσα πήγαινε στο πεδίο που λέει: Ψηφιακή Υπογραφή.
Εκεί μέσα θα γράψεις: [img][/img] κι ανάμεσα στα 2 αυτά tags θα βάλεις το link που θέλεις ως Ψηφιακή Υπογραφή.
π.χ. [img]www.mplampla.com.05.jpg[/img]
και θα πατήσεις Υποβολή.
Μετά θα σου πρότεινα να πας στο topic:
και να κάνεις κάποια δοκιμή για να δείς αν εμφανίζεται η φωτογραφία. ![]()

quote:
Καλή μου gretel, ναι.
Έχω όλη την δισκογραφία των Lacrimosa.
Ωραία σου βρήκα δουλειά χε χε χε

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Ενας αυτοδυτης για τον δικο του λογο φορα το σκαφανδρο που εξυπηρετει το συγκεκριμενο σκοπο του και βουτα σε αυτην την θαλασσα.Φτανει μεχρι το τελευταιο,ας πουμε, πεδιο.Με θαυμασμο ή και φοβο κοιτα τον κοσμο αυτου του πεδιου κανοντας παραλληλα το εργο για το οποιο εχει βουτηξει.Αν ξεχαστει,αν παγιδευτει στην γοητεια του κοσμου που εχει συναντησει δεν θα μπορεσει να επιτελεσει το εργο για το οποιο εχει κατεβει.Σαν πλασμα του φωτος εχει αναγκη το φως,το οξυγονο και το σκαφανδρο του ειναι φτιαγμενο για τοσο χρονο οσο πραγματικα θα χρειαζοταν για να ολοκληρωθει το εργο του.Ετσι θα ειναι αναγκασμενος να κατεβει και να ξανακατεβει,και ξανα και ξανα ωσπου καποια στιγμη να εκτελεσει το εργο για το οποιο την αποφαση την ειχε παρει μεσα στο φως.
Αν ο ανθρωπος(η συνειδηση αυτου) της επιφανειας,του φωτος ειναι η Ψυχη μας τοτε το σκαφανδρο ειναι το οχημα που την μεταφερει στην Υπαρξη δλδ τα διαφορα υλικα σωματα μας.Εαν η συνειδηση του δυτη που ηδη βρισκεται μεσα στα διαφορα πεδια της υπαρξης γοητευτει και ξεχαστει σε αυτα τοτε μοιραια θα οδηγηθει στην αποτυχια.Ειναι οι Σειρηνες που ελκουν σε αυτο το μακρυ ταξιδι της Ψυχης, ειναι η 'πυκνοτητα' των νερων αυτων των επιπεδων,οι χαμηλοι κραδασμοι που κρατουν τον ανθρωπο εγκλωβισμενο ...Η ταυτιση με ολ'αυτα ειναι τα παθη τα οποια ο ανθρωπος αν θελει να ξαναερθει στην Ψυχη Αυτεπιγνωση θα πρεπει να ελεγξει με πληρη συνειδητοτητα κι ετσι να απελευθερωθει εχοντας ξανα γνωση της πραγματικης του ουσιας και του σκοπου του. Ειδαλλως ξανα και ξανα θα βουτα στις θαλασσες του Υπ-αρχω...Η 'βασιλεια των ουρανων εντος υμων εστι'...
Ενας καθαρος νους και μια ψυχη οταν ζει σε ειρηνη,απαλλαγμενη απο παθη και αυταπατες,προχωρα πιο συντομα στην διαδικασια της αυτοπραγματωσης που αυτο ειναι το ζητουμενο του εσωτερικα στραμμενου ανθρωπου.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί επιλέγεις συνειδητά το που και πότε θα συμμετάσχεις...
quote:
Ενας καθαρος νους και μια ψυχη οταν ζει σε ειρηνη,απαλλαγμενη απο παθη και αυταπατες,προχωρα πιο συντομα στην διαδικασια της αυτοπραγματωσης που αυτο ειναι το ζητουμενο του εσωτερικα στραμμενου ανθρωπου.

Ο κ.Γκιμπράν νομίζω ότι με καλύπτει.
Κάποτε αναρωτιόμουν...:
"αχ! να μπορούσα να αποβάλω απο το μυαλό μου και από την καρδιά μου το πάθος μου για τις γυναίκες!!", "πόσο ΕΛΕΥΘΕΥΡΟΣ θα ήμουνα..."
Τελικά όμως κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν το είχα αυτό, η ζωη μου θα ήταν τελείως ανάλατη και μονότονη. Χωρίς νόημα και ουσία...
Θα κυριαρχούσε η λογίκη μου αλλά θα ήμουν δυστυχισμένος!
Ενω με το σωστό συνδυασμό, είμαι ευτυχισμένος!
Ο άνθρωπος, λοιπόν, που ελέγχει τα πάθη του είναι σκλάβος της λογικής του!!
Καλησπέρα σας!!!
.jpg)
In This Life or The Next I Will Have My VENGEANCE!!!
αγαπητη Spirit δυσκολο ερωτημα βαζεις..
Δεχομαι οτι η μονη δυναμη που ο τοποχρονικος ανθρωπος εχει στην διαθεση του ειναι η θεληση.Περαν αυτης καμια αλλη.Την αφυπνιζουν και μας την συστηνουν τα ενστικτα μας, με σκοπο την διαρκη ικανοποιηση τους.
Δεχομαι οτι ο Νους ειναι το μοναδικο εργαλειο που ο τοποχρονικος ανθρωπος εχει στην διαθεση του για να κατευθυνει την θεληση του.Ειναι ο Νους θειος, δεν ειναι ο Θεος.Ειναι ενα μεσο.Η ορθη χρηση αυτου του μεσου ειναι απαραιτητη για την πορεια του ιδου του ανθρωπου.Η ορθη χρηση του εχει να κανει με το κατα ποσο υπηρετει τις επιταγες του Εαυτου.Η λαθεμενη χρηση του εχει να κανει οταν τον θετουμε στην υπηρεσια των ορμεμφυτων αναγκων μας,οντας οι ιδιοι ταυτισμενοι με αυτον.
Θα σου πω ενα παραδειγμα αναφερομενος σε μια κατασταση,λιγο πολυ, κοινη σε ολους μας:
Πολλες φορες ειμαστε σε μια κατασταση δυσαρμονιας.Βιωνουμε εντονα την λυπη,την χαρα,τον θυμο.Εκεινη την στιγμη που το αντιλαμβανομαστε λεμε στον εαυτο μας: "ηρεμησε!".Παρατηρουμε οτι δεν υπακουουν τα συναισθηματα μας.Δεν μεταβαινουμε στην κατασταση της γαληνης,της ηρεμιας που θελουμε.Γιατι αραγε;
Γιατι πολυ απλα,καποτε οταν βρισκοσουν στην αγκαλια του συντροφου σου ειπες μεσα σου:"να!αυτη ειναι η γαληνη,η ηρεμια!".Καποια αλλη στιγμη ευρισκομενη μονη μπροστα σε ενα υπεροχο ηλιοβασιλεμα ειπες:"να!αυτη ειναι η γαληνη,η ηρεμια!".Μια αλλη στιγμη της ζωη σου βγαινοντας απο ενα θορυβωδικο μερος στο γλυκο τραγουδι μιας φθινοπωρινης βροχης ειπες: "να! αυτη ειναι η γαληνη, η ηρεμια!".Κατεγραψες μεσα σου την ηρεμια, την γαληνη την καθεφορα διαφορετικα.
Οταν λοιπον λεμε στον Νου μας οτι θελουμε να μπουμε σε μια κατασταση ηρεμιας, γαληνης αυτος μπλοκαρει εχοντας τοσες διαφορετικες καταγραφες,πολλες φορες σε πληρη αντιθεση, για αυτην την κατασταση ηρεμιας.Δεδομενου οτι η κατασταση γαληνης εμπεριεχει την αυταρκεια ειναι προφανες οτι αν οντως μπορουμε να μπαινουμε σε μια τετοια κατασταση συνειδητα, τοτε καμμια αλλη δεν μπορει να μας εγκλωβισει.
Πολλοι βεβαια μπερδευουν την λογικη με την ορθη χρηση του νου.Νομιζουν οτι εαν τα ηνια τα κρατει ο νους τοτε παυουν να κοινωνουν την γευση των συναισθηματων.Ή απο την αλλη νομιζουν οτι τα συναισθηματα ειναι αναξια λογου.Κι ομως ο ορθολογιζομενος ανθρωπος δινει ακριβως την αξια που αρμοζει σε ολα οσα ερχονται στην αντιληψη του,διχως να αφαιρει ή να προσθετει ενα δραμι σε αυτη και τουτο καλειται συνειδησιακη πληροτητα.
Αλλωστε αγαπητη Spirit μην ξεχνας οτι η δια του λογισμου κοινωνια της ουσιας των οντων δεν αφαιρει τιποτε απο την ουσια του ανθρωπου.Εανς πετυχημενος διαλογισμος σε ενα τριανταφυλλο κρινεται απο το γεγονος του κατα ποσο ο διαλογιζομενος ευωδιαζει οπως το αντικειμενο του διαλογισμου του.
quote:
Ενας καθαρος νους και μια ψυχη οταν ζει σε ειρηνη,απαλλαγμενη απο παθη και αυταπατες,προχωρα πιο συντομα στην διαδικασια της αυτοπραγματωσης που αυτο ειναι το ζητουμενο του εσωτερικα στραμμενου ανθρωπου
Πραγματι ειναι στενες οι πυλες του ουρανου...
Ας κάνω μερικές ερωτήσεις που δεν έχουν πάντα συγκεκριμένη απάντηση
αλλά έχουν βαθεία σχέση με το θέμα . Με τις δικες μου απαντήσεις έχω
βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα , θα ήθελα να δώ και τις δικες σας
Τί είναι αλήθεια ένα πάθος μια αδυναμία . Είναι κάτι ασυνείδητό η συνειδητό. Τι είναι γενικά ένα πάθος.
Γιατί μας δυσκολέυει στην διαδικασία του Εσωτερισμού;
Ποια αδυναμία χρειάζεται ένα πάθος
Τι είναι ένα πάθος
Τί είναι μια αδυναμία
Ποιός ελέγχει ένα άνθρωπο τα πάθη του ή ο εαυτός του
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μας εχθρός στον εσωτερισμό
Πως δουλέυει εναντίων μας
Ελέγχουμε τα πάθη μας
Τα καταπολεμάμε με αυτό τον τρόπο
Τι είναι πάθος και τι χάρισμα
Ποιος δημιουργει τις αδυναμίες μας
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις αδυναμίες μας και τα πάθη μας
Τα πάθη μας καθηστερούν την διαδικασία εσωτερισμού . Πως
Αλήθεια , τι πράγμα έχει περισσότερο επιροή σε ένα εσωτεριστή. Γιατί
Τι είναι λογική , συναίσθημα, πάθοι , Εχουν διαφορά
Πιο πρέπει να είναι πιο αναπτυγμένο σε κάθε άνθρωπο ,γιατί
Πρεπει κάποιο να είναι πιο αναπτυγμένο γιατί.
Πια η μεγαλύτερη διαφορά ενος άνθρωπου μεταξύ ενος αθέλητου ζώου μεταξύ ενός με θέληση
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
quote:
Πολλοι βεβαια μπερδευουν την λογικη με την ορθη χρηση του νου.Νομιζουν οτι εαν τα ηνια τα κρατει ο νους τοτε παυουν να κοινωνουν την γευση των συναισθηματων.Ή απο την αλλη νομιζουν οτι τα συναισθηματα ειναι αναξια λογου.Κι ομως ο ορθολογιζομενος ανθρωπος δινει ακριβως την αξια που αρμοζει σε ολα οσα ερχονται στην αντιληψη του,διχως να αφαιρει ή να προσθετει ενα δραμι σε αυτη και τουτο καλειται συνειδησιακη πληροτητα.
Mήπως όμως μερικες φορες τα συναισθήματα ,με την ένταση που μερικες φορες τα χαρακτηρίζει, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα προς την αυτοπραγμάτωση ? Απο τη φύση τους τα συναισθήματα εμφανίζονται δίχως εμείς να τα επηζητήσουμε ,ενστικτωδώς μερικες φορες , κι αυτο απο μόνο του αποτελεί κατα καποιο τρόπο μη αυτοέλεγχος.Αλλα υποθετω πως σημασία έχει το πως εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε και πως θα τα εντάξουμε στον εαυτό μας . Αλλωστε οι εκρήξεις συναισθηματων μπορεί να αποτελεσουν αφορμή για πολύτιμα διδάγματα και ενδοσκόπηση .
Αλλα σχετικα με αυτο που είπες "Νομιζουν οτι εαν τα ηνια τα κρατει ο νους τοτε παυουν να κοινωνουν την γευση των συναισθηματων" πιστεύω πως περιέχει μία δοση αλήθειας . Για να βιώσεις στην ολότητα του ένα συναίσθημα πρέπει να αφεθείς,να σιωπησεις λίγο την ορθολογιστική πλευρα του νου σου . Με την προυπόθεση όμως ότι θα διαρκέσει πολύ λίγο γιατι ύστερα μπορεί να πραγματικα να οδηγήσει σε απώλεια ελέγχου. Μπορείς να "κατανοήσεις" ένα συναίσθημα αν δεν το νιώσεις να κατακλύζει όλο σου το είναι ,αν δεν βυθίζεσαι μέσα του έστω και για λίγο ? Αλλωστε αυτο αποτελεί και ένα τρόπο εκτόνωσής του...
Και με την αφορμή αυτή θα ήθελα να αναφέρω ότι μερικες φορες ορισμενα συναισθηματα μπορεπι να εξελιχθουν σε παθη . Ουκ ολίγες φορες μπορεί να εθιστούμε σε διαφορα συναισθήματα όπως αυτολύπηση , θλίψη ή και στην αντίπερα όχθη στην ματαιοδοξία χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε...
[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Λοιπόν ... απ'την στιγμή που άσχετα άν υπερισχύει απλά υπάρχει το δεύτερο, είμαι ένας αλαζόνας , εγωιστής ,ακατάλληλος για ανίκανος για οιανδήποτε άνοδο σε Ανώτατα ψυχικά επίπεδα & επικοινωνία με τον Θεό , ή οτιδήποτε άλλο Ανώτερης μορφής απο μένα!! Είμαι ανίκανος σάν Άνθρωπος να εκπληρώσω τον προορισμό μου στην Γή , γι'αυτό ακόμα & μετά θάνατο θα παραμείνω στα ίδια χαμερπή Γήινα επίπεδα!!! Μήπως διαφωνείται οτι το ίδιο συμβαίνει άν όχι με όλους, αλλά με την συντριπτικότατη πλειοψηφία των Ανθρώπων Σήμερα;; Είναι απογοητευτικότατο να λέω οτι ακόμα & ενας Άνθρωπος φιλέυσπλαχνος, ελεήμων έχοντας κάνει πολλά καλά έργα & ευεργεσίες είναι δυνατόν στο τέλος να βγεί σκάρτος Δυστυχώς ΝΑΙ!!! Είναι δυνατόν να βγεί σκάρτος!!
Οπως έχω ξαναπεί αλλού η ψυχή του Ανθρώπου είναι μιά σταγόνα νερό! Η σταγόνα αυτή πρέπει να παραμείνει καθαρή γιατί τελικός προορισμός της είναι να ενωθεί με τον Ωκεανό, που είναι ο Θεός & να γίνει Ένα & Αυτό με αυτόν!! Απο την στιγμή που θα ενωθεί με τον Ωκεανό όλες οι ενωμένες με αυτόν σταγόνες βρίσκονται στην ίδια απεραντοσύνη!! Πώς η ψυχή θα ετοιμαστεί κατάλληλα να μπεί στον απέραντο Ωκεανό του Πνεύματος άν θεωρεί Όλες τις υπόλοιπες ψυχές ξένες, μισητές, εχθρικές ή ... ή ... ή ... δέν πρέπει πρώτα να γίνει ένα & το αυτό μαζί τους;;; Δέν πρέπει να ενδιαφέρεται για την ψυχή την οποία συναντά μπροστά του, όπως ακριβώς για την δική του;;;
Eγώ αυτόν τον προβληματισμό κάνω σκεπτόμενος τους παχηλούς τίτλους κάποιων εφημερίδων για κάποιες δωρεές τεράστιες πολυεκατομμυριούχων!! Άν ο συγκεκριμένος πολυεκατομμυριούχος ήθελε πραγματικά να βοηθήσει , έπρεπε ταυτόχρονα να το διαδόσει στα Μ.Μ.Ε. για την προσωπική του Δόξα & προβολή;;; Δέν είναι λοιπόν αυτός ο υποτιθέμενα τόσο καλός Άνθρωπος επίσης σκάρτος;;;
αυτή με γέμισε χαρά πεισσότερο από κάθε δώρο αυτή ητάν η πραγματική αξία των δώρων και ρωτω αναπτήχθηκε τόσο η κοινωνία και επιστίμη αλλά ο άνθρωπος καθόλου όσο εμείς ενεργούμε με βάση του εγωισμού (και εγώ πολλές φορες έτσι ενεργώ) και όχι βάση της αγάπης δεν θα προκόψεί. Γιατί το αντίθετο της αγάπης είναι ο εγωισμός ,δεν λέγω να μην υπολογίζουμε την ύπαρξη μας αλλά να αγαπάμε τον πλησίον μας όπως πολοί σοφοί είπαν πολλοί λίγοι το εφάρμοσαν όλοι μπορούμε . Για αυτό πιστέυω πως ένας εσωτεριστής πρέπει να είναι άτομό που δίνει πολλά στον κόσμο καταρχήν χαρά άρα το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο εαυτός μας εγωισμός μας .
Το οποίο με φαίρνει στην επόμενη ερώτηση τι είναι ο εσωτερισμός και τι θέλουμε να επιτύχουμε με αυτόν και πως μπορεί κάποιος να είναι εσωτεριστής αν δεν αγαπά τιπότε στον κόσμο.
Όσο πιο πολλύ αγάπας τόσο πιο εσωτεριστής είσαι δεν χρείαζεται βιβλία για αυτό μόνο προσπάθεια ενώ κάποιοι το έχουν από την αρχη της ζωής τους απορέει αγάπη συνεχώς από μέσα τους αυτό είναι πιστέυω το νόημα του εσωτερισμού να απορεέι αληθινή αγάπη από μέσα σου όχι φτιαχτή αγάπη που πολλές φορες είναι η συμερινή αλιθινή , για να γίνει αυτό πρεπει να νοίαζεσαι να ενεργείς και για τον δίπλα σου αυτό είναι το νόημα της αγάπης και εσωτερισμού.
Τι συμβαίνει τώρα με τα πάθη και τις αδυναμίες. Οποιοδήποτε πάθος και αδυναμία μπορεί να ελέγξει ο άνθρωπος μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι ένα πάθος αδυναμία . Για παράδειγμά το πάθος κάποιου για τις γυναίκες , είναι αυτό που δεν αφήνει κάποιον να δώσει αγάπη μπορεί να το ελέγξει (όχι εξαφανίσει , ελέγξει) ειναι τότε κάποιο πάθος αδυναμία ή μέρος του εαυτού του , θα μου πείτε και ο εγωισμό μας είναι μέρος του εαυτού μας , αλήθεια είναι του εαυτού μας , μπορούμε να τον ελέγξουμε .
Όσο για τα φυσικά πάθη εξαρτάται τί ζητά κάποιος για την φυσικη του κατάσταση και πώς τον επηρεάζει. Τα πάθη του σώματος είναι διαφορετικά με αυτά τις ψυχής φτάνει να μήν γίνουν αδυναμίες για αυτό και χρειαζόμαστε αυτόελεγχο ο οποίος στο τέλος αν είναι πραγματικός δεν εξαλείφει την ελευθερία μας δεν αλοιώνει τον χαρακτήρα μας αλλά τον κτίζει με βάση τα δικά μας πρότυπα.
Ο σεβασμός και η αποδοχή είναι οι βασικές αρχές της ελευθερίας
Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004
Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.
Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον