- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
σημερινή....Στα 7.500 χρόνια, υπολογίζεται η νεολιθική Θεσσαλία,
η πιο πρώιμη,αγροτική περιοχή της Ευρώπης...
Αυτό το 7.500 χρόνια, αρχίζει και σαλεύει...
Θα πέσει πολυ γέλιο, είναι αλήθεια.....
Αν δεν με απατούν τα αγγλικά μου, μας πληροφορεί πως η επίσημη ονομασία του New College, Oxford είναι η College of St Mary. Αναφέρει, επίσης, πως ιδρύθηκε από τον Επίσκοπο του Winchester, William of Wykeham και είναι αφιερωμένο στην Παναγία.
"New College, Oxford
New College is one of the constituent colleges of the University of Oxford in the United Kingdom. Its official name, College of St Mary, is the same as that of the older Oriel College; hence, it has been referred to as the "New College of St Mary", and is now almost always called "New College".
.........
.............
..............
History
Despite its name, New College is one of the oldest of the Oxford colleges, having originally been founded in 1379. The second college in Oxford to be dedicated to the Blessed Virgin Mary, it was founded by William of Wykeham, Bishop of Winchester."
Πιο κάτω αναφέρει και το όνομα του Dawkins ως άτομο που «σχετίζεται» με το κολλέγιο.
"People associated with the College
There are a number of notable individuals who have studied at New College, including churchmen, statesmen, and literary figures. The Professorial Fellowships which the College holds include the Charles Simonyi Professor in the Public Understanding of Science, which was held by Richard Dawkins."

quote:
Πιο κάτω αναφέρει και το όνομα του Dawkins ως άτομο που «σχετίζεται» με το κολλέγιο.
Καλά, άστο. Λάθος μου. Όπως τα λες είναι, έχεις δίκιο.

macedon
quote:
Όταν αρχίσεις και κάνεις διάλογο, μπορεί να καταλάβείς, το χιλιοειπωμένο,"απο κει που έρχεσαι ήμουνα, κι εδώ που ειμαι θάρθεις"
Δεν το νομίζω καθόλου
quote:
Να καταλάβεις, ότι τα ερωτηματικά σου, δεν ειναι
δικά σου, αλλά, τα έχουν σκεφτεί ολοι
Δεν αμφιβάλλω, τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ όμως δε βλέπω πουθενά.
quote:
Εσύ, ποιές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όχι ΘΕΩΡΙΕΣ,έχεις, για το ότι υπήρχε κόσμος,πριν 7,700 χρόνια
Έχεις βγάλει πανεπιστήμιο, και μάλιστα 3 όχι ένα, και δεν ξέρεις τι σημαίνει θεωρία για την επιστήμη; Εδώ τίθεται ΣΟΒΑΡΟ θέμα κύρους. Ποια πανεπιστήμια και ποιοι καθηγητές χορήγησαν τίτλο σπουδών σε ένα τέτοιο άτομο. Πες μας, από πού τα πήρες τα πτυχία
Αποδείξεις έδωσα, συγκεκριμένες. Τι απαντάς σε αυτές δεν άκουσα. Δε χρειάζεται ΚΑΝ βίντεο, λάιβ είναι.
quote:
Καμιά φωτογραφία,ή βίντεο;
Ενώ εσύ έχεις σε βίντεο τον κόσμο να δημιουργείται μετά το πρόσταγμα μιας φωνής, το Χριστό να βγαίνει από τον τάφο, το υπερηχογράφημα της Παναγίας την ώρα που μυρίζει τον κρίνο κτλ; Έτσι;
quote:
Γιατι,όλα
τα άλλα, ότι και να πεις, θα είναι μετρήσεις, αναλύσεις, δεν θα είναι αποδείξεις, άμεσες,αλλά, έμμεσες..
Το μάθαμε και αυτό. Τι αξία έχουν οι μετρήσεις όταν συγκρούονται με την αλάνθαστη πίστη. Επιμένω να ρωτάω ποιο πανεπιστήμιο έδωσε πτυχίο σε άνθρωπο που λέει τέτοια πράγματα.
Όσο για το ζήτημα του ΕΜΜΕΣΟΥ, να ρωτήσω το εξής: Αν κάποιος ΣΚΟΤΩΣΕΙ και βρουν αποτυπώματά του, πρέπει να αθωωθεί σύμφωνα με τη λογική σου αφού δεν υπάρχει βίντεο ή μάρτυρας. Γιατί και το αποτύπωμα είναι ΕΜΜΕΣΗ απόδειξη. Αυτή είναι η εισήγηση του χριστιανικού εγκεφάλου.
Και δεν κατάλαβα ΠΩ'Σ ακριβώς η γραπτή αφήγηση ενός γιδοβοσκού της ερήμου αποτελεί ΑΜΕΣΗ απόδειξη;
quote:
Όσες αναγνωρίζεις εσύ,φυσικά, μετρήσεις, έρευνες...Αυτές,τις εγκρίνεις, όσες δεν αναγνωρίζεις, τις απορρίπτεις..
Αποδέχομαι αυτές που αποδέχεται η επιστημονική κοινότητα. Αυτοί, ΝΟΜΙΖΩ, ξέρουν καλύτερα. Αλλά ακριβώς τι απέρριψα εγώ; Το έγκυρο επιστημονικά...μπλογκ του Βατοπεδίου; Για να είμαστε ειλικρινείς και ακριβείς, αυτό ο οποίο έβγαλε στημένα τα ΟΛΑ ανεξαιρέτως (και μιλάμε για εκατοντάδες) απολιθώματα είναι άλλος. Εσύ είσαι ο αρχιερέας της παραπληροφόρησης που απορρίπτει συλλήβδην και άκριτα αυτά που δε συμφωνούν με την "αλάνθαστη" πίστη του.
quote:
Να σου φέρουμε και το ...ελληνικό σύνταγμα; Θα βοηθούσε πολύ να απομάκρυνες κι απο κει κάποια πράγματα.
Οι μόνοι που αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ για το σύνταγμα και τις συνταγματικές ελευθερίες ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ είστε εσύ και οι όμοιοι σου. Εγώ ΠΟΤΕ δε μίλησα για ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ, ποτέ δε μίλησα για ΕΞΟΥΣΙΑ σε ζητήματα γνώσης, ποτέ δεν παραπληροφόρησα με σκοπιμότητα σε αντίθεση με εσένα.
Εδώ θα ήθελα να σταθώ λίγο και να ζητήσω τη βοήθεια του ψηλού. Ένας τέτοιος χαρακτηρισμός,ΨΗΛΕ, ότι εγώ είμαι κρυφοχουντικός τουλάχιστον, ενώ ΔΕΝ έχω δώσει τέτοια δικαιώματα είναι ή δεν είναι χειρότερος από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βρισιά; Ειδικά όταν έχω δημοκρατική συνείδηση.
quote:
Για να δράσεις ανεπηρέαστα, στην εξάπλωση της θρησκείας σου
Μια χαρά εξαπλωμένη είναι, 98%. Η δικιά σου είναι βιδωμένη στον πάτο...
quote:
Για μας ισχύουν, τέτοιοι νόμοι, όχι του ..χάους
Εγώ έχω ξαναρωτήσει...ΠΟΙΟ σύνταγμα επιτρέπει σε κάποιον να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ; Ποιο σύνταγμα επιτρέπει σε κάποιον να λέει ότι το αυτά που ισχυρίζεται είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ. Απλές ερωτήσεις...
quote:
Όπως, ότι τον μεγαλύτερο, τον σεβόμαστε.
Τι γίνεται όμως όταν λέει αρλούμπες; Τι γίνεται όταν έχει σκοτεινούς σκοπούς, για την εξυπηρέτηση των οποίων πιθανότατα έχει απολαβές; Τι γίνεται όταν ο μεγαλύτερος ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ και κακοποιεί την αλήθεια; Δεν είναι τόσο άσπρο μαύρο τα πράγματα.
quote:
Αν δεν μπορείς αυτό, ουδέν όφελος έχεις απο τις σπουδές σου.
Οι δικές σου οι σπουδές τι όφελος είχαν δεν ξέρω και το κυριότερο, ΠΟΥ έγιναν;
quote:
Και επιτέλους, βγές απο την προσωπική αντιπαράθεση...Φαίνεσαι φανατισμένος, σαν....χριστιανός.
Μάλλον δεν ξέρεις με ποιον μιλάς
quote:
Εσένα και τους υπόλοιπους ηλίθιους( ευρωπαίο, τρέχα, δημήτρη2)"Ποιος το είπε αυτό;
Όποιος γράφει ηλιθιότητες, μοιραία θα χαρακτηριστεί ηλίθιος. Όμως είχε προηγηθεί μια δική σου εξυπνάδα για χριστιανομάχους. Την ΞΕΧΑΣΕΣ ψηλέ; Θες να στη θυμίσω;
Το κείμενο που έδωσες το αποδέχεσαι ή δεν το αποδέχεσαι; Γιατί αν το αποδέχεσαι υπάρχει ένα θέμα με αυτά που ΕΣΥ κάνεις
Πρώτα πρώτα, αφού η επιστήμη και οι επιστήμονες, ΔΕΝ είναι ένα μάτσο προπαγάνδα των αθέων γιατί αμφισβητείς κάποια από τα πορίσματα της ως ΣΚΟΠΙΜΑ αντίθετα με τη θρησκεία; Και δεν εννοώ τα γραπτά του Ντώκινς (που είναι ethology οχι εξελικτική βιολογία αλλά εν πάσει περιπτώσει) αλλά την εξελικτική θεωρία.
Επίσης το κρίσιμο ερώτημα είναι αφού υπάρχει ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ ρόλος επιστήμης και θρησκείας (απαντούν στο πώς η μία, στο γιατί η άλλη, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έχω γράψει 8000 φορές σε αυτό το θέμα) γιατί θες η θρησκεία σου να απαντήσει στις ερωτήσεις που είναι ξεκάθαρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ φύσεως;
Και επιτέλους, μιας και ΞΑΝΑ-έρχεται το ζήτημα της "σύγκρουσης", θα φανεί κανένας αρκετά άντρας να μου απαντήσει γιατί ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ επιστήμονες, και ειδικά εξελικτικοί βιολόγοι όπως ο Miller, o Dobzansky ακόμα και ο ίδιος ο Δαρβίνος αποδέχονταν ΠΛΗΡΩΣ την έννοια του Θεού και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ την αλήθεια της εξελικτικής θεωρίας; Γιατί αυτοί ΔΕΝ είδαν σύγκρουση;
Edited by - IndustrialAngel on 25/10/2010 13:46:16
quote:
Τώρα με δουλεύεις έτσι? Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν οτι ο κόσμος είναι 7000 χιλιάδων ετών?Αν εξακολουθούν να το πιστεύουν μετα απο τις σχετικές ανακαλύψεις οτι είναι δισεκατομμυρίων ετών,τότε έχουν κάλο στον εγκέφαλο,δεν εξηγείται αλλιώς
Εχμ...άλεξ... Ο τρέχα αυτό πιστεύει... Για αυτά φωνάζουμε...
Για κοίτα
quote:
Αγαπητοί μου κύριοι, εγώ ανήκω ,σε αυτούς τους πιστεύοντες, ότι
ο κόσμος είναι 7700 χρόνων
Επομένως στους ηλίθιους. Οι αποδείξεις για αυτό είναι ποιες;;;;
quote:
Δεν μπορούμε, να στηριχθούμε σε μετρήσεις, που δεν απηχούν στην αληθεια,αλλά, χρειαζόμαστε, αποδείξεις,τέτοιες που ζητάμε, στοιχεία, που να το τεκμηριώνουν,αλλά, που μέχρι στιγμής, υπολογίζονται...Δεν υπάρχουν
Τι λες ρε επιστήμονα; Σοβαρά; Και η ταχύτητα του φωτός δεν είναι στοιχείο; Τι θα μας πεις τώρα; Ότι την μετρήσαμε λάθος;
Αυτός είναι ο άνθρωπος που απορρίπτει επιστημονικά στοιχεία ΚΑΤΑ το δοκούν...
quote:
.Γιατι, ότι βρέθηκε πάνω στη γή, έγινε έτσι, εξ αρχής, για να στερεωθεί η γή, κοινως, όπως λέει η θρησκεία μας, απο τον Θεό, όχι απο το πέρασμα του χρόνου.
Τι πάει να πει να στερεωθεί η γη; Η...επίπεδη γη, στις κολώνες;;; Για εξήγησε τι λέει η... θρησκεία των Ζουλού και από που προκύπτει. Α υπόψιν, αν ο Θεός έφτιαξε έναν κόσμο που μας ΕΞΑΠΑΤΑ ως προς την πραγματική του ηλικία τότε είναι πονηρός και όχι πανάγαθος.
quote:
Επ αυτού,πρέπει να δούμε τι υποστηρίζει η κάθε πλευρά και να δούμε ποιά αποδεικνύεται, απο τον χρόνο που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, οχι
πως τον υπολογίζουμε προς τα πισω..Πολλές φορές, αλλάζουν ασύμετρα
οι προσδιοριζόμενες χρονολογίες, εμφάνισης ζώω, ανθρώπου, κλπ,πράγμα, που μέχρι σήμερα, ο χριστιανισμός, δεν εκανε,εφόσον
ότι άλλο δεν απεδείχθει....
Μπούρδες...
quote:
Αυτό εγώ λέω λογική...Εσείς, για πείτε μου,εμένα τον χαζό,πως τεκμηριώνεται το πανω απο 10.000 χρόνια;...Μνημεία, ας πούμε, υπάρχουν, προ 10000 χρόνων;
Ε εντάξει τα απέδειξες όλα έτσι... Την πιθανότητα να προσπαθούσαν να επιβιώσουν τότε και να μην έχτιζαν δεν την εξέτασες;
Αλλά για κάτσε...Τι είναι αυτά τα σατανιστικά που βρίσκω... ¨Ότι υπήρχε λέει παλαιολιθική περίοδος (δεν ξέρω να το μεταφράσω στα βλάχικα) που τελείωσε πριν από 10000 χρόνια και έχουμε βρει ακόμα και βελόνες από τότε;Και βραχογραφίες; Και εργαλεία; Τι λένε οι βρωμοσατανιστές!
quote:
Εντελώς, συμπτωματικά, έπεσε το μάτι μου, σε μια είδηση
Θα πέσει πολυ γέλιο, είναι αλήθεια..
Το γέλιο θα πέσει όταν αναλύσω αυτήν την είδηση, ξεφτιλιστείς για νιοστή φορά, και μετά ως δια μαγείας ΞΕΧΑΣΕΙΣ ότι την έφερες όπως έγινε με τον αυστραλοπίθηκο.
ανάλυση:
Για να καταλάβουμε αυτοί γιατί μετράνε σωστά και οι άλλοι λάθος; Αν σου πω ότι η μέτρηση είναι με τις ίδιες μεθόδους τι θα απαντήσεις; Ξέρεις πώς μετρήσανε; Η λέξη νεολιθική υπέπεσε στην προσοχή σου; Τι σημαίνει ξέρεις; Το γεγονός ότι ο άνθρωπος πέρασε από το τροφοσυλλεκτικό (κυνήγι, συλλογή καρπών) όπως προκύπτει από ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ευρήματα, πριν γίνει γεωργός τι σημαίνει; Ότι υπάρχουμε για πολλά περισσότερα από 10 000 χρόνια πριν.
Τώρα θα αρχίσει η λήθη...
quote:
.....Εντελώς, συμπτωματικά, έπεσε το μάτι μου, σε μια είδηση
Θα πέσει πολυ γέλιο, είναι αλήθεια.....
Βαγγέλη , έχω την αίσθηση ... ότι καταλαβαίνω τι εννοείς και απο που άντλησες την εν λόγω πληροφορία...αλλα θα σου πώ , ότι το συγκεκριμμένο κειμενο που διάβασες αναφέρεται σε μια συγκεκριμμένη χρονική περίοδο και τίποτ'αλλο...κάνω λάθος..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Όλα τα άλλα τα "βαφτιζετε", όπως θέλετε.....
Και δεν μου λες,για να καταλάβω, όταν ζητάω αποδείξεις
για ζωή πριν απο 10000 χρόνια,πρέπει να απαντήσω εγώ;...Γιατί ζητάς απαντήσεις, σε κάτι που ρώτησα εγώ....
Τον γιατρό, που λέγαμε....
Αγαπητέ μου Δήμο,σου έχω πει ότι κάνω κι εγώ δικές μου μελέτες
και μαζεύω στοιχεία,για διάφορα πράγματα, που με αφορούν...
Ένα απο αυτά, είναι, όπως λέει και η αρχαία ελληνική μυθολογία,
ότι στην Θεσσαλία, ήταν η αρχή του ανθρώπου,αλλά και ταιριάζει με τα στοιχεία που δίνουν,ολοι οι λαοί, για τον κήπο της Εδέμ...
Τα νεολιθικά ευρήματα, συμπληρώνουν, άλλα στοιχεία που έχω,ότι στη
Θεσσαλία, ξεκίνησε, αυτό που λέμε άνθρωπος.....
Με αποδείξεις.....
quote:
[quote]Αγαπητοί μου κύριοι, εγώ ανήκω ,σε αυτούς τους πιστεύοντες, ότι
ο κόσμος είναι 7700 χρόνων...
Πώς είναι δυνατόν να το υποστηρίζεις αυτό ρε τρεχαγύρευε?
Όπως σου είπε και ο Γιώργος,η ταχύτητα του φωτός απο μόνη της αποδυκνύει οτι το σύμπαν είναι δισεκατομμυρίων χρόνων,δεν μπορείς να κάνεις κάτι εδώ για να το απορίψεις,δεν μπορείς να κάνεις το ασπρο μαύρο.Τέλος.
Edited by - strangerz2 on 25/10/2010 13:40:08
Όταν λες για 7500 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι έχεις βίντεο από τότε ή κάποια έμμεση μέτρηση; Γιατί αυτή είναι αποδεκτή; Ρώτησα αν κατάλαβες τι σημαίνει η λέξη νεολιθικός;
Όσο για τις άλλες ερωτήσεις, ειρωνικές ήταν,αλλά κακώς περίμενα να το καταλάβει ο βλάχος.
Έχουμε βρει ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ ευρήματα, δηλαδή αρχαιότερα των 10000 ετών, οικισμούς, εργαλεία, κυνηγετικά όπλα, ακόμα και βελόνες, σε εκατοντάδες σημεία στον κόσμο. Μπήκες ή θες να αφιερώσω κανά 2-3 ποστ να δίνω στοιχεία;