- Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ....ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 1000 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν έχω βάλει κανένα αρθρο του Δαυλού .... όλα είναι απο εφημερήδες και μάλιστα έγκριτες......ώστε να διασφαλιστεί η ουδετερότητα....αν ήθελα να προπαγανδίσω ξέρω που θα ψάξω όχι πάντως στις εφημερίδες...
Δεν είπε κανείς ότι ξέρουμε την ακριβή περιουσία της Εκκλησίας...αλλά δεν πρέπει να μάθουμε;;;;
Τα άρθρα συνομολογούν για μια τεράστια περιουσία....οικόπεδα, επιχειρήσεις, επιδοτήσεις, αφορολογητο, μισθοδοσία από το κράτος κτλ κτλ
Που είναι λοιπόν το "ο έχω δυο χιτώνες δίνει τον ένα;;;;" μήπως τελικά ο τίτλος του θέματος είναι αληθινός;;;;;
Και οι πιστοί τι κάνουν;;;;;;; πως αφήνουν το θρησκευτικό τους πιστεύω να το καταπατούν αυτοί οι αλήτες;;;;;; πως οι πολίτες ζουν μίζερα για να ζουν υπερλαμπρα αυτοί που μιλούν με τον Θεό;;;;;;πως πως;;;;; αυτό είναι το θέμα Ψηλέ
Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι που ζουν σε βάρος των πιστών;;;;;;
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Τι το καινούργιο υπάρχει στο άρθρο που παράθεσες;;
Τουλάχιστον με τη συντήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς (άσχετα με το αν εσύ είσαι ικανός να το εκτιμήσεις ή όχι, δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε) θα μείνει και κάτι σε αυτούς που έρχονται μετά από εμάς.
Με τα όσα όμως έχουν βάλει στις τσέπες τους ιδιώτες μεγαλοκαρχαρίες αλλά και μικροκαρχαρίες, από τα διάφορα κοινοτικά πακέτα, τι γίνεται, μου λες σε παρακαλώ;;
Τόσα χρόνια τώρα γίνεται κατάφορη κατάχρηση των κοινοτικών κονδυλίων και τα χρήματα γεμίζουν τις τσέπες ιδιωτών, τί γίνεται με αυτό λοιπόν;; Δεν λέμε τίποτα;;;
ΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΩΡΕ!! ΕΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΩΠΩΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Τώρα όμως, βλέπω πως σε ενδιαφέρει τελικά για το τι κάνει ο Αμβρόσιος. Γιατί λοιπόν; Αυτός δεν μπορεί να είναι έξυπνος ή μάγκας;; Μήπως γιατί φορά ράσο; Πώς και έτσι τέτοια αλλαγή φίλε μου και εκφράζεις τέτοιου είδους ανησυχίες;;
Φιλικά όπως πάντα
Το άρθρο το λέει καθαρά ότι πολλά είναι για την Ποιλιτιστική ΟΡΘΟΔΟΞΗ Κληρονομιά....ΑΥτό είναι καλό....και ΘΕΜΙΤΟ
ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙ ΑΕ ρε ΨΗΛΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ....;;;;;; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΗ ΡΕ ΨΗΛΕ....
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.....
ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΙ ΑΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ;;;;; ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ
Αλλά εσύ μόνο ότι σε συμφέρει βλέπεις .... τα άλλα δεν υπάρχουν
Και για να συνεχίσω για τους ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ..... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΗΛΕ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ή ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ....ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ.......(τώρα ελπίζω να κατάλαβες τι εννοούσα τότε, αν θέλεις το κάνω και με μεγαλύτερη λεπτομέρια)
ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΣ....Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΕΣ , ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ.... ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..... ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ (Δες ξανά τα αρθρα)
Αυτό είναι ΑΛΗΤΕΙΑ ΨΗΛΕ πιο ευκολονόητο δεν μπορώ να το κάνω λυπάμαι....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
«Αλλιώς θα το 'κανες έτσι;»
Και πάλι όχι. Όσον αφορά εμένα τουλάχιστον.
Όλα καλά?![]()
![]()
![]()
![]()
«Υπάρχει ελευθερία έκφρασης σήμερα;;;;;;;;;;
Καλά θα μας τρελάνεις τελείως βρε Σβάμπε;;»
Γιατί, σε εμπόδισε κανείς να μιλήσεις? Εάν βέβαια αναφέρεσαι στην απαράδεκτη κατοχή των θρησκευτικών τμημάτων στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας από το ορθόδοξο λόμπι, τότε δεν έχεις άδικο.
Είναι μια απαρχαιωμένη και αδιέξοδη κατάσταση.
Κατά τα άλλα, ΠΟΥ παρακαλώ έχεις ενστάσεις?
quote:
Ψηλος : Καμία πορεία δεν διεκόπη από κανένα!!
Ο λαός μας, με τη θέλησή του και συνειδητά επέλεξε το Χριστιανισμό.
Απο που τεκμαιρεται αυτο. Κατι τετοια λες και ο WWalker σου δινει τα ευσημα
quote:Χειριστου ειδους παραχαραξη της ιστοριας δεν μπορει να υπαρξει.Τι να πρωταναφερω...εχουν χιλιοειπωθει...
Πες τα ρε Ψηλέ να αγιάσει το στόμα σου!
quote:Σαφεστατα.Καμια σχεση ομως το ενα με το αλλο.Και οι γεννητσαροι Ελληνες ηταν, στο γενος ομως, δεν ειχαν Ελληνικη συνειδηση.Οι Πατριαρχες ηταν ανεγνωρισμενοι ως
Όσοι Έλληνες το γένος, γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν σε ξένο κράτος π.χ. κάποιο ευρωπαϊκό, και υπηρέτησαν τη θητεία τους στο εν λόγω κράτος, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;;
Βασιλεις και αυτοκρατορες ή Αυθεντες και Δεσποτες απο τους τουρκους σουλτανους απολαμβανωντας προνομοια ως ουδεις αλλος : ...πασαν εξουσιαν και δεσποτειαν...να μη εχη κανενα εμποδιον υπο τινος...οποιος φανη εναντιος του μπαρατιου αυτου να παιδευεται μεγαλως παρα της αυτου Βασιλειας (!!) ... (σουλτανος Μεχμετ Β΄ για τον πατριαρχη Γεωργιο Γενναδιο και υστερα για τον Ιωακειμ Β΄ ).
Ο Ανωνυμος Ελλην της "Ελληνικης Νομαρχιας" αναφερει μεταξυ αλλων τα εξης για το ιερατειο : (σελ. 140) ..λυκοι και βαρβαροι λησται...η χυδαιοτης των και η σκληροτης των διαπερνα κατα πολυ εκεινην της παρδαλεως...α(σελ 135) αμαθεις και αναλφαβητοι λαοκλεπτες...εκδυουν γυναικας οποτε ημπορουν...(σελ 138)...ζωσιν αργοι και τρεφονται απο τους ιδρωτας των ταλαιπωρων και πτωχων Ελληνων....Και καταληγει: Ιδου ,ω Ελληνες αγαπητοι μου αδελφοι, η σημερινη αθλια και φοβερα καταστασις του ιερατειου,που ειναι και η πρωτη αιτια που αργοπορει την ελευθερωσιν της Ελλαδος.
Αυτη λοιπον ηταν τοτε η πρακτικη του ιερατειου ,αυτη ειναι και σημερα.Με τις υγειες σας.Να τους εχετε και να τους καμαρωνετε - ευγε και παλι!
quote:Αφου τ΄αποφασισες εσυ WWalker εμεις το "πομνιο" θα συνετιστουμε...
Τα δις θα τα πληρώνουμε, όπως τα πληρώνει και η Μόσχα και στο Πατριαρχείο της.
quote:λαθος βιαστικο ----> ποιμνιο
"πομνιο"
quote:Δεν το κανεις λιανα...μπας και καταλαβουμε και εμεις τι γινετε ;
Φυσικά δεν με παραξενεύει η συμπεριφορά του Δαυλού διότι όλοι γνωρίζουμε τους σκοπούς του και υπό ποιο πνεύμα ασκεί την προπαγάνδα του!!
quote:
quote:Τα δις θα τα πληρώνουμε, όπως τα πληρώνει και η Μόσχα και στο Πατριαρχείο της.Αφου τ΄αποφασισες εσυ WWalker εμεις το "πομνιο" θα συνετιστουμε...
Τι εννοείς "αποφάσισα"; Έτσι είναι τα πράγματα, από εκεί και πέρα τι σημασία έχω έγω;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
quote:Η εκφραση σου ειναι κατηγορηματικη , σαν να εισαι απο αυτους που αποφαζιζουν...ετσι μιλας.
Τι εννοείς "αποφάσισα"; Έτσι είναι τα πράγματα, από εκεί και πέρα τι σημασία έχω έγω;