ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

hendrix30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
hendrixΜέλος
02/10/2006, 12:49:13
Ο πόλεμος χάνεται, σύντροφοι, γιατί αφήνετε τούς διαφόρους Σόφιες να διαλέγουν το πεδίο τής μάχης και τούς ακολουθείτε στον βάλτο που σάς οδηγούν.

ΗλίαςΡΜέλος
02/10/2006, 19:16:03
Τζεντλεμαν, ιδού και μερικά ακομα προγραμματα:

ASTROGRAV: http://www.astrograv.co.uk/

AstroGrav can be used to visualize and understand the following aspects of gravitational systems and astronomical systems.

* Basic concepts of mass, position, velocity, acceleration, force, momentum, and energy.
* Kepler's Laws of Planetary Motion and Newton's Law of Gravitation.
* Many body systems and the n-body problem.
* Orbits and Lagrange points.
* Interchange of potential energy and kinetic energy in gravitational systems.
* Projectiles and escape velocities.
* Gravitational slingshots used in space missions.

Φωτό:

GRAVITY SIMULATOR: http://www.orbitsimulator.com/gravity/articles/what.html

Gravity Simulator provides amateur astronomers with a powerful numerical integration tool. By performing n-body simulations, you can study the orbits of planets, moons, asteroids, or any object in the universe. You can recreate simulations performed by professional astronomers, or experiment with simulations of your own creation.

Φωτό:

University of Washigton "N-Body Shop": http://www-hpcc.astro.washington.edu/tools/top.html

Open Universe: http://www.openuniverse.org/

Eagle Lanfer 3D!: http://eaglelander3d.com/

Gravitation 3D: http://www.gravitation3d.com/

gentlemanΜέλος
04/10/2006, 01:03:11
Ευχαριστώ για τα links, αλλά δεν ζήτησα προγράμματα.

Αποτελέσματα ζήτησα, δηλαδή videos ή στιγμιότυπα, δεν έχω την υπολογιστική ισχύ για τα δισεκατομμύρια χρόνια προσομοίωσης που απαιτεί το συγκεκριμένο πρόβλημα της σελίδας 3:

> προσομοίωση δημιουργίας Ηλιακού συστήματος; Γιατί με το laptop μου, θα χρειαστεί χρόνια κάτι τέτοιο (χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια, και δισεκατομμύρια χρόνια).

Αν από την προσομοίωση προκύπτει ο τροποποιημένος νόμος Titus-Bode με 12 και άνω πλανήτες, τότε πρόκειται για μια ανακάλυψη.

Κάτι τέτοιο θα συμφωνεί και με τους ισχυρισμούς μυημένων υποτίθεται κύκλων, που μιλάνε για κατεστραμμένους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Aλλά αυτό είναι για άλλο topic.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 04/10/2006 01:39:08

ΗλίαςΡΜέλος
04/10/2006, 12:50:20
Για αποτελεσματα σου έδωσα μερικα λιnk. Τα προγραμματα επισης ειναι πολυ ωραια, δεν ειναι βαρια (απο υπολογιστικης αποψεως) και μπορουν να φανουν χρήσιμα.

Για περαιτέρω αποτελεσματα, προσωμοιώσεις και παρουσιάσεις, μπορεις να δεις το υλικο απο το workshop που έγινε στο Mürren της Ελβετίας, το Μάρτιο του 2005.

http://www.phim.unibe.ch/rosina/kurs/muerren.html

Εκει μπορεις να βρεις και ορισμενα βιντεο απο προσωμοιώσεις (αλλα πολυ περιγραφικα και απλα, αλλα πολύ τεχνικα)

Ο πιο απλος τροπος για να βρισκεις υλικο και παρουσιάσεις:

Βάλε πχ αυτο: solar system formation filetype:ppt
ή αυτό solar system formation filetype:pdf για αναζήτηση στο google

To "solar system formation" μπορεις να το αλλαξεις με ό,τι θες να ψάξεις (πχ. titius bode filetype:ppt)

Καλή αναζήτηση

ALOSΜέλος
07/10/2006, 04:57:43
quote:

Αγαπητε ALOS ,βλεπω πως η συζητηση που καναμε περι των αποστολων στην Σεληνη σε αλλο τοπικ παρα τα τοσα επιχειρηματα που παραθεσαμε εγω και πολλοι αλλοι φιλοι και παρολο που απαντηθηκαν οι ερωτησεις σου ενω οι δικες μας παρεμειναν μαλλον αναπαντητες τελικα πηγε χαμενη στην κυριολεξια ...

Αν τελικα καποιος θελει να πιστευει σε θεωριες συνομωσιας οτι αποδειξη και να του παρατεθει θα συνεχισει να πιστευει το ιδιο.

Αγαπητέ radioactive toy

Πρώτον είναι μεγάλη ανακρίβεια οτι έμειναν αναπάντητες οι οποιεσδήποτε
ερωτήσεις σας καθότι στο τελευταίο post μου στο συγκεκριμένο topic οι
απορίες σου, δεν ήταν καθόλου τεχνικού περιεχομένου που έδινα σαν
δεδομένα αλλα ερωτήσεις του τί πιστεύω. Φυσικά και απάντησα στο τέλος
με απάντησή σου...

quote:

Επιτελους λες την αποψη σου ...λοιπον σου εχει δωθει απαντηση σε ολα ηδη νομιζω

ΜΑ ΚΑΜΙΑ απάντηση δεν πήρα επάνω στα φωτογραφικά δεδομένα που έθεσα.

Είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να δεί οτι στο συγκεκριμένο topic
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5043
στο οποίο αναφέρεσαι αυτός που "κουράστηκε" να απαντάει πάνω σε απλά
δεδομένα φωτογραφίας ήσουν εσύ και όχι εγώ, βάσει δεδομένων της ΝΑΣΑ
και ΜΟΝΟ, με αντιπαράθεση των δεδομένων που ο Michael Light o άνθρωπος
που επεξεργάστηκε τα masters της φωτογράφισης δούλεψε βάσει του μέσου
και ουδέτερου (φωτογραφικού) γκρί το οποίο έχει ανάκλαση φωτός 18%.

Λές οτι εργάζεσαι 17 χρόνια στη φωτογραφία ερασιτεχνικά αλλα δίνεις
την εντύπωση οτι δεν γνωρίζεις τί εστί flare όταν το δίνεις σαν
εξήγηση για ένα φαινόμενο που διαφέρει απο το flare, πάνω στα στοιχεία
ενός φακού.

Δίνω στοιχεία πάνω σε ANSI standars, χρωματικών πινάκων KODAK, και
ακριβών τιμών R.G.B. (0,0,0)-(255,255,255), όταν εσύ μου μιλάς οτι
έχουν δεί πολλά τα μάτια σου και μιλάς για φωτομέτρηση κουδούνι!!!
όταν συνεχίζεις να ξεχνάς οτι μιλάμε για φωτογραφίες της ΝΑΣΑ.

H τελευταία σου δήλωση για τις φωτογραφίες ήταν

quote:

εγω δεχομαι οτι καποιες απο αυτες ισως πολλες εχουν λαθη φυσιολογικα (φωτομετρησεις,χρηση η μη πολωτκου φιλτρου που επηρεαζει παραγοντες κτλπ)πραγμα που μας οδηγει ΑΠΛΑ στο να μην τις περνουμε ως "τυφλοσουρτη" ωστε να κρινουμε απο αυτες το χρωμα της Σεληνης πχ οπως κανεις εσυ.

Συνοπτικά ο "τυφλοσούρτης" ήταν ένα κείμενο των a) SHELDON C. SHALLON
"Chief Scientist, Surveyor Program, Hughes Aircraft Company"
β) KURT R.STEHLING "Director of the electro-optical systems Washngton"

το οποίο ερχόταν σε αντιπαράθεση με το διεθνές 18% μέσο φωτογραφικό
γκρί ανάκλασης της Σελήνης, και των φωτογραφιών που έδωσε η ΝΑΣΑ στο
κοινό μέσω του γ) Michael Light ο οποίος εργάστηκε επάνω σε αυτό.

Ότι και αν μου απαντήσεις πλέον για ΕΜΕΝΑ είναι χαμένος χρόνος, και
γι'αυτό αποχώρησα απο το θέμα (το πρώτο που αποχωρώ στα δύο χρόνια),
επειδή δεν υπάρχει η οποιαδήποτε λογική βάση συζήτησης όταν αρχίζω
να μιλάω για το ποιό λόγο η σκιά κάνει βυθίσεις και στροφές.

Τέλος το τί πιστεύω δεν έχει καμία σχέση με το τί συζητάω σαν υπόθεση
και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα πρέπει να είναι ένας πόλεμος
κάποιων πιστεύω, πολιτικών, ιστορικών ή θρησκευτικών, όταν εδώ μιλάμε
για απτά δεδομένα πχ. φωτογραφίας.

Αδυνάτησες να μιλήσεις παραπέρα και μου φτάνει αυτό.

14/10/2006, 02:08:58
Οι αστρονόμοι συμπέραναν ότι ο πλανήτης είναι «κλειδωμένος» στο άστρο του, δηλαδή έχει πάντα στραμμένη την ίδια πλευρά του προς το άστρο, όπως η Σελήνη έχει πάντα στραμμένη την ίδια πλευρά προς τη Γη. Έτσι, η μία πλευρά έχει πάντα θερμοκρασία ηφαιστείου, ενώ η άλλη παραμένει αιώνια κρύα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=746400&lngDtrID=252

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

perseus_Νέο Μέλος
24/10/2006, 15:29:18
http://www.antidogma.gr/forum/viewtopic.php?t=35&start=30

ΔΕΙΤΕ ΣΕΛΙΔΑ 3...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑ, ΤΟΥ STRANGE, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

stanfromgreeceΜέλος
25/10/2006, 08:42:28
Καλημέρα φίλοι μου...
Φίλε Περσέα... διάβασα το λινκ που μας αναφέρεις...
Μάλιστα... ενδιαφέρον... πολλοί υποστηρικτες του Σοφια εκεί πέρα...
το περίεργο είναι ότι δεν βλέπω ούτε μία αντίδραση για τα λεγόμενά του...
Και αντί να κοιτάξουν τα μούτρα τους και να κάνουν και καμία έρευνα της προκοπής μπας και ξεστραβωθούν... ασχολούνται με εμάς και με το τί είπαμε στον αγαπημένο τους Σοφια.
Τέλος πάντων... δεν θα ανοίξουμε πόλεμο μεταξύ των site, δεν είναι δική μας δουλειά αυτό... οι υπεύθυνοι του Εσοτέρικα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό, αν και ίσως η καλύτερη απάντηση σε αυτούς να είναι η αδιαφορία μας...
Και μία μεγάλη διαφορά με αυτούς... εδώ είχαμε διάλογο! Με όλη την σημασία της λέξης... υπήρχε και ο Σοφιας να υπερασπιστεί τον εαυτό του... εκεί μας βρίζουν ασύστολα χωρίς να έχουμε εμείς την ευκαιρία να υπερασπιστουμε τα λόγια μας.
Σύμφωνα με κάτι που λένε εκεί "πώς επιτρέπουν οι υπεύθυνοι του εσοτερικα να λεγονται τέτοια πραγματα" να τους υπενθυμήσουμε οτι λειτουργούμε δημοκρατικα και όχι φασιστικα... τώρα αν εκεί υπάρχει λογοκρισία και... κόβεται κάθε λογική απάντηση... πάω πάσο...
Ζητώ συγνώμη για τα γραφόμενά μου... αν πείραξαν κάποιους... αλλα είμαι ολίγον εκνευρισμένος...
25/10/2006, 09:48:03
Stanfromgreece,
Το διάβασα!!!
Έχουν πολύ πλάκα τα τυπάκια γιατί προφανώς δεν έχουν ιδέα από φυσικές επιστήμες. Έτσι μπορούν να γράφουν και να δέχονται ότι φούμαρα τους πουλάει ο καθένας.
Μιλάνε (ιδιαίτερα ο Smaug) για αποσπασματικά δεδομένα που παρέθεσα. Έτσι ακριβώς βρίσκονται ατο κείμενο του Σόφια. Λέτε στην αρχή να γράφει τις αηδίες του ununpentium και στη συνέχεια να τις απορρίπτει;
Όσο για το αν θέλω να βγω με το πραγματικό μου όνομα: Σε καμία εκπομπή "ανάλογου ύφους" δεν με έχουν καλέσει ακόμα γιατί θα τους καταστρέψω τα νούμερα. ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Πριν από χρόνια έστειλα ένα άρθρο σε περιοδικό του χώρου, το οποίο ήταν αντίθετο με τα ψεύδη που γράφουν οι παραμυθάδες. Μετά από 2 περίπου μήνες και αρκετά τηλέφωνα με τιο "τι γίνεται το άρθρο", μου απάντησαν ευθέως: Το άρθρο δεν μπορεί να μπει!!! Γιατί ρε παιδια; Εάν δεν είναι καλά γραμμένο μπορώ να το ξαναγράψω και εάν δεν έχω αρκετά στοιχεία να σας φέρω και άλλες φωτογραφίες. Όχι, όχι, απλώς το άρθρο αυτό δεν μπορεί να μπει...

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ.
Άλλωστε δείτε και τον τίτλο αυτού του forum. Αντιδογματισμός...
Μάλιστα... Υποστηρικτές της κούφιας, της κοίλης και της κουλής Γης εκεί είναι το σπίτι σας. Γιατί να το πολυψειρίζουμε άλλωστε. Αφού η NASA πήρε 5000 φωτό και τις επεξεργάστηκε pixel - pixel. Το ίδιο θα έκανε και ESA προφανώς αλλά και η διαστημική υπηρεσία της Ιαπωνίας, το ίδιο θα κάνουν του χρόνου και οι Κινέζοι...

Η πλάκα είναι ότι τους τα χώνω για τον μειωμένο δείκτη νουμοσύνης που έχουν, τσαντίζονται και από πάνω. Προσέξατε όμως ότι αυτά τα γράφουν άνθρωποι οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση έχουν 60 μόνο μηνύματα σε εκείνο το forum; Πλάκα δεν έχει;

Συνιστούμε σε όλους τους συμμετέχοντες
να αποφεύγουν τις κρίσεις σε προσωπικό επίπεδο
και ιδιαιτέρως τους προσβλητικούς και υποτιμητικούς
χαρακτηρισμούς σε κάθε περίπτωση.

25/10/2006, 11:03:30
Καποιος πρεπει να τους πει οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ειναι η ΘΕΩΡΙΑ που υποστηριζεται απο εξισου αξιοπιστα και εγκυρα στοιχεια με την θεωρια που φιλοδοξει να αντικαταστησει.

"Και για να υπηρετησουν τους σκοπους τους,αλλαζαν ακομα και την σημασια των λεξεων".

(Θουκυδιδης
Ιστορια του Πελοποννησιακου πολεμου).

Γελασα με:

-τον υποτασικο που "η πιεση του χτυπησε κοκκινο"

-το οτι θεωρουν οτι ειναι σοβαροτεροι ερευνητες απο τους Λιακοφουρακηδες (μουχχαχαχαχαχαχα).

-η συνωμοσιολογια κατα κορον.Ακομα πιστευουν οτι εφαγαν κριτικη επειδη οι ασκουντες κριτικη εχουν οικονομικα συμφεροντα και δεν εννοουν να καταλαβουν οτι ασκηθηκε κριτικη επειδη η "εναλακτικη θεωρια" του Σοφια μπαζει απο παντου.

-Εννοειται οτι δεν γνωριζουν οτι αυτος ειναι ο τροπος που λειτουργει η επιστημη δηλ. με αυστηρο ελεγχο των στοιχειων.Ενας επιστημονας που προωθει μια θεωρια αναμενει τον ελεγχο των συναδελφων του.Ο ψευδοεπιστημονας τρεμει την κριτικη γιατι εχει ηδη παγιωσει μια αντιληψη και θελει να την προωθησει πασει θυσια.Ο δογματισμος ειναι γνωρισμα των θρησκειων και των αγυρτων και οχι της επιστημης.

25/10/2006, 11:32:26
quote:
Η πλάκα είναι ότι τους τα χώνω για τον μειωμένο δείκτη νουμοσύνης που έχουν, τσαντίζονται και από πάνω. Προσέξατε όμως ότι αυτά τα γράφουν άνθρωποι οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση έχουν 60 μόνο μηνύματα σε εκείνο το forum; Πλάκα δεν έχει;

Αγαπητέ OANNHSEA, κατανοώ οτι έχεις αντίθετη άποψη με κάποια πράγματα τα οποία θα διάβασες και θέλεις να καταθέσεις τον αντίλογο σου επάνω σ' αυτά.
Προσπάθησε όμως να εκφέρεις την αντίθεση σου απέναντι στις απόψεις καθεαυτές κι όχι στα άτομα που την εκφέρουν.
Πιστεύω πως είναι αντιληπτή η διαφορά ανάμεσα στις αυτές μορφές αντίθεσης, φίλε μου.
Όχι μόνο είναι πιο δίκαιο κάτι τέτοιο απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά είναι και πιο αποτελεσματικό, πίστεψε με...

In anticipation of my resurrection...

perseus_Νέο Μέλος
25/10/2006, 14:42:38
OANNHSEA, γιατί κρύβεις το όνομα σου και την ταυτότητα σου;

Δεν νομίζεις ότι είναι πολύ άδικο και θρασύδειλο εκ μέρους σου να επιτίθεσαι υβριστικά σε έναν επώνυμο άνθρωπο κάτω από την προστασία της ανωνυμίας που σου προσφέρει το διαδίκτυο;

Kαι αφού είσαι τόσο φοβερός και τρομερός γνώστης όσο λες, γιατί τότε δεν εμφανίζεσαι επωνύμως να αντικρούσεις τον ΣΟΦΙΑ στην τηλεόραση;

Τι φοβάσαι;

Καμία μήνυση μήπως;

Αφού δεν έχει κάνει μήνυση ακόμα ο ΣΟΦΙΑΣ στο esoterica τότε μη φοβάσαι και βγες επωνύμως να πεις αυτά που έχεις να πεις και άσε τις θρασύδειλες τακτικές λασπολογίας...

Όπου να ναι θα βγει η νέα εκπομπή "Πύλες του Ανεξήγητου" με θέμα την Σελήνη.

Ιδού η Ρόδος...

Edited by - perseus_ on 25/10/2006 14:44:02

ΗλίαςΡΜέλος
25/10/2006, 16:04:02
Βρε Περσέα δε σου φτάνουν τα στοιχεία για τις ασυναρτησίες του κ. Σοφιά, το όνομα του OANHSSEA σε πειράζει; Οι εξηγησεις που σου λένε ξεκάθαρα πως αυτός ο άνθρωπος σε κοροιδεύει ξεκάθαρα, κρυμμένος πίσω απο το image του πολιτισμένου συζητητη και του αντισυμβατικου ερευνητη, δε σε πειράζουν;

Τι λογική είναι αυτή; "Ο κ. Σοφιάς εκφράζει τις απόψεις του επώνυμα!"

Γουάου! Ε τότε και εσύ είσαι εξωγήινος. Δεν έχω αποδειξεις για αυτό, αλλα αν σου δώσω το όνομά μου, μήπως έχω καμμια ελπίδα να αποδειχτώ σωστός;

Αν είναι έτσι, βγάλε και εσύ μια θεωρία, δωσε το όνομα σου και διεκδηκησε το βραβειο Νόμπελ, ή στη χειροτερη το βραβείο Πουλιτζερ για τη δημοσιογραφικη έρευνα...

Αν πάς λίγο πιο πίσω στο τόπικ θα δεις πως οι προβλέψεις επαληθεύονται Να τι γράφαμε:

"Μη δίνεις δικαιωμα σε αυτο τον άνθρωπο να βγει απο πάνω, μεταφέροντας τη συζήτηση στο πόσο "κάφροι" είναι οι αντιρρησιες της θεωριας του, τι επιπεδο έχουν, τι εκφράσεις χρησιμοποιούν κλπ. Μην συνεχίζεις γιατι θα γίνουν γενικευσεις, και με τις γενικευσεις αυτος που βγαινει απο πάνω ειναι αυτος που γραφει ωραια λογια και δεν έχει γράψει ειρωνιες..."

Αρχίσαμε ήδη τις γενικεύσεις περι "υβριστικων επιθέσεων", "ανωνυμίας". Η συζήτηση αρχιζει και μεταφερεται μακρια απο την ουσια, η οποια είναι πως ο κ. Σοφιας δεν έχει απολύτως κανενα σωστο στοιχειο γι' αυτά που λεει...

Τι σημαινει επίσης "βγειτε στην εκπομπή και συζητέιστε τα"; Οι εκπομπες δεν αποδεικνύουν τιποτα. Τα ακριβή στοιχεία και η επαληθευσιμοτητά τους είναι οι μόνες αποδειξεις. Ούτε οι συζητήσεις στα φορουμ είναι απόδειξη για τιποτα. Αλλά τα ψέματα και οι ασυναρτησιες του κ. Σοφια είναι τοσο προφανή που δεν χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο από λίγη αντικειμενικοτητα για να βγάλεις συμπεράσματα.

Οι τηλεοπτικες διαμαχες τι αλλάζουν; Τιποτα... Ίσα ίσα που ειναι και παραπλανητικές. Τι κι αν πάω εγώ ή ο OANHSSEA ή κάποιος άλλος και κομπλεξαριστουμε με τις κάμερες και δεν μπορουμε να αρθρώσουμε λέξη; Τι κι αν η κουβέντα μεταφερθει στη λεπτομέρια της λεπτομέριας όπου είναι αδύνατο να συζητηθει και να διερευνηθεί σε μια εκπομπή; Αν πχ. ο Σοφιας μου μίλαγε για στοιχείο unpentium σε μια εκπομπη, τι θα ελεγα πχ. εγώ; "Μισο λεπτο να πάω να δω στο ιντερνετ τι ειναι αυτό και επιστρεφω"; Απλά θα πω "λυπαμαι δεν ξέρω" και ο κ. Σοφιας θα βγει περιχαρης λέγοντας πως "νίκησα, απέδειξα" κλπ κλπ. Το ίδιο ισχύει και για το αντιθετο φυσικα... Ούτε οι συμβατικές, ούτε οι μη συμβατικες θεωρίες αποδεικνύονται μεσω τηλεοπτικών διαμαχών.

Έτσι πήγε μπροστα η ανθρωπότητα; Με τηλεοπτικές διαμαχες;

25/10/2006, 18:32:59
Dying έχεις δίκιο, πως να το κάνουμε...

Medtech, η τελευταία φράση σου τα λέει όλα.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αντέξουν τον διάλογο με κανένα τρόπο γιατί σε όλης τους την ζωή δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιγνωμία. Εγώ σε κάθε βήμα μου πρέπει να παλέψω με 4 τουλάχιστων ανθρώπους για να αποδείξω ότι έχω δίκιο... Έτσι η απόδειξη της κάθε γελοιότητας που εκφράζει κάποιος έχει γίνει αναγκαίο κακό.

ΗλίαςP, τα πράγματα σε αυτή της περίπτωση είναι πιο δύσκολα από όσο τα παρουσιάζεις. Βλέπεις ο Όσιος έχει μαζέψει γύρω ένα κύκλο πιστών οι οποίοι είναι ικανοί σχεδόν για όλα. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ IMPERATOR. Εάν πάω εκεί μπορεί να φάω το ξύλο της αρκούδας από τους "πιστούς" του οσίου Σόφια.

Όσο για την μήνυση χρυσέ μου Perseus το έγραψα και πιο πάνω. Θα πρέπει να αποδείξει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, εάν το ζητήσουμε. Φαντάζεσαι τον δάσκαλό σου μετά την ετοιμυγορία ότι είναι; Ε,ρε πλάκες που έχουν να πέσουν.
Πάντως να ξέρετε, όλοι εσείς οι πιστοί του οσίου, ότι εγώ πρώτος θα βάλω από το υστέρημα μου για να ανοικοδομήσουμε λαμπρό ναό στην γεννέτειρα πόλη του - με ψηφιδωτά και μαρμάρινο τέμπλο.

gentlemanΜέλος
27/10/2006, 20:49:12
Χαρισματική προσωπικότητα στο antidogma, ο luxus. Προσέξτε τι γράφει το άτομο:

"Ο αναρχισμός, η αμφισβήτηση και ο underground χαρακτήρας, είναι όλα χαρακτηριστικά της Γνώσης αυτής καθ' αυτής!

Γνώση χωρίς αμφισβήτηση δεν υπάρχει -- είναι Παπαγαλισμός.

Γνώση υποταγμένη στο «κοινά αποδεκτό» δεν υπάρχει -- είναι Τυπολατρεία.

Γνώση υποταγμένη στο Σύστημα και στην Παραγωγικότητα, δεν είναι πραγματική γνώση, είναι Μέθοδος.

Η Μέθοδος, εκμεταλλευόμενη τα δημιουργικά μυαλά, δημιούργησε τις Βόμβες, τα Νομισματικά Συστήματα, τις Ολοκληρωτικές «επιστημονικές» Κυβερνήσεις, την παρακολούθηση μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων, τις κάμερες, το mind control.

Δυστυχώς, είναι πολλοί σήμερα που δεν το βλέπουν αυτό, και δέχονται άκριτα την ψεύτικη «γνώση» που τους σερβίρεται μασημένη, που είναι κατασκευασμένη για να τους «φορμάρει» και να τους κάνει γρανάζια του συστήματος."

Πρόκειται για ένα topic που συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όλοι να το διαβάσετε, ιδίως τα μαγικά λόγια του luxus.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 27/10/2006 21:10:26

29/10/2006, 07:50:17
Ώστε έτσι; Το μόνο που πρέπει να κάνει κάθε περίεργος άνθρωπος είναι να αμφισβητεί τα πάντα, επειδή αλλιώς είναι μούχλας. Επίσης να πιστεύει ότι αηδία του σερβήρουν ως «αμφισβήτηση», αλλιώς δεν είναι πραγματικός αμφισβητίας. Πολύ ενδιαφέρων πράγματι...
Μόνο που αυτά μου ακούγονται ολίγον τι κουμμουνιστικά και φασιστικά. Και μόνο άνθρωποι οι οποίοι έχουν να κερδίσουν κάτι από όλη αυτή την βαβούρα, βάζουν παρωπίδες οι οποίες ονομάζονται «αμφισβήτηση» και την πουλάνε στον κόσμο... Όπως πουλούσαν οι Σοβιετικοί τον σοσιαλισμό με ποινή γκούλαγκ και οι χιτλερικοί την άρεια φυλή με ποινή Άουσβιτς. Αλήθεια στην είσοδο του Άουσβιτς έγραφε «Η εργασία ελευθερώνει» - μήπως έχουμε τελικά το ίδιο με την «αμφισβήτηση»;
Τα μοναδικά ανθρωπάκια που έχουν να κερδίσουν κάτι από την πλήρη «αμφισβήτηση» είναι οι ψυχοπαθείς και οι εκμεταλευτές. Να αναφέρω περιπτώσεις: Χόμπαρτ, «επισκόπου» Τζόουνς, De Lea, έτσι σαν μία πρόχειρη πινελιά; Μην ξεχνάμε φυσικά ότι γύρω από τους οδηγούς της «αμφισβήτησης του κατεστημένου» υπάρχουν πάντα και τα κοράκια. Τα κοράκια που περιμένουν να τους δώσει κάτι ο οδηγός – έστω μόνο ένα καλό λόγο ή ένα χαμόγελο...

Κάθε πραγματικός ερευνητής πρέπει να μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του και τις σκέψεις του. Τις περισσότερες φορές οι «σωτήρες» απλώς πέρνουν τα ψέματα που είπαν κάποιοι άλλοι «σωτήρες» και τα αναπαράγουν για να φανούν τα λεγόμενα τους αληθηνά. Στο τέλος δε, πετάνε και το (μέσα στα τρελλά όρια της αμφισβήτησης) «εάν θέλετε το πιστεύετε» - και καθάρησαν.
Να αναφέρω τους δεκάδες καραγκιόζηδες «ερευνητές» που είχαν συναντήσει τον Χίτλερ μετά το 1945 στο Κονγκό, στην Νότια Αφρική, στον Αμαζόνιο, να κρύβεται και να ετοιμάζει το 4ο Ράιχ; Και το 2004 οι Ρώσοι έβγαλαν από τις κρύπτες τους και έδειξαν στον κοσμο όχι μόνο ότι απόμεινε από τον Χίτλερ, αλλά και τον εναπομείναντα ρουχισμό του... Ειδικοί από κάθε χώρα φύγανε για να τα δούνε και να τα ελέγξουν – σε πολύ λίγους επιτράπηκε. Οι Ρώσοι ήταν κατηγορηματικοί – δεν λέμε ψέματα. Που είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι ερευνητές μαζί με τα best seler βιβλία τους; Κρύβονται μέχρι να βρουν ένα άλλο παραμύθι να πούνε... Ή οι Ρώσσοι λένε ψέματα μετά από 60 χρόνια;

Γιατί χρησιμοποίησες μαθηματικά gentleman στο θέμα που έβαλες για την φυσική; Μήπως γιατί προσπαθούσες να το αποδείξεις με τον ορθό τρόπο – τον μαθηματικό; Μήπως γιατί ήθελες και οι άλλοι να μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς και να δουν ότι έχεις δίκιο; Μήπως τελικά ακολούθησες την πραγματική οδό;
Βρήσκω – πειραματίζομαι – αποδεικνύω – το θέτω στο κοινό – πειραματίζεται και το κοινό – βλέπει την απόδειξη μου. Ποιός από τους ακατανόμαστους το έχει κάνει αυτό; ΚΑΝΕΝΑΣ. Λαζάρ – ουρανοκατέβατος θεός. Βάλανε τον θεό να εξετάσει μονος του UFO – και ο θεός τα βρήκε όλα και τα είπε όλα στον κόσμο. Πάνω στα βήματα του θεού ακολουθούνε οι προφήτες του – δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, γιατί τα έγραψε ο θεός. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ, ΜΟΥΧΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ. Μέχρι εκεί φτάνει η «αμφισβήτηση». Αμφισβητούμε όλα τα άλλα, όχι όμως και τους λόγους του θεού και των πιστών του...

Αλήθεια ποιός από εσάς είναι απόλυτα σίγουρος ότι είναι παιδί των γονιών του; Κουνια που σας κούναγε... Μία έρευνα στα μέσα του 90 στην Σουηδία έδειξε ότι το 1 στα 4 παιδιά είχε άλλο πατέρα από τον πραγματικό και κάποια δεν ήταν καν παιδιά της οικογένειας!!! Αλλιώς ξεκίνησε η έρευνα, αλλά να τι ωραία τροπή πήρε... Δε μου λέτε ποιός έχει τα κότσια να κάνει τέστ DNA να αποκαλύψει την αλήθεια; Και αν η αλήθεια είναι διαφορετική από αυτή που περιμένει ποιός είναι ικανός να συνεχίσει την πορεία του; Λοιπόν, εάν έχετε τα κότσια αμφισβητήστε!!!

Δεν ξέρω την ηλικία σου gentleman, αλλά ξέρεις τι είναι πραγματική αμφισβήτηση;
Όταν είδα το βίντεο της «ανατομίας του εξωγήινου του Ροσγουελ» ή αλλιώς της κωμωδίας για το πόπολο, είχα της αμφιβολίες μου. Ρε παιδιά έτσι κάνουν τις νεκροψίες και δη αγνώστου πλάσματος; ΟΛΟΙ οι γνωστοί ήταν εναντίον μου εκείνη την περίοδο, ή απλώς φοβόντουσαν να πούνε κάποια αντίρρηση στους «σκληροπυρηνικούς αμφισβητίες». Εγώ έπρεπε να το δω με τα μάτια μου. Επί τρεις μήνες γυρνούσα και παρακαλούσα να μπω να δω μία νεκροψία – και με τα πολλά τα κατάφερα. Στο τραπέζι ήταν ένας μετανάστης γύρω στα 50... Πολύ ενδιαφέρουσα αλήθεια η δομή του ανθρώπου από μέσα. Έμαθα πως είναι ο θωρακικοί μυς, είδα όλα τα όργανα που είναι και πως μοιάζουν και το κυριότερο πως γίνεται μία πραγματική νεκροψία. Όταν δε έδειξα στον νεκροτόμο το μικρό βιντεάκι της κωμωδίας το πρώτο σχόλιο του ήταν – ερασιτέχνες είναι;
Την ώρα που οι συμφητητές μου έκαναν στοιχεία μηχανών, εγώ ξερνούσα από την οσμή του νεκροτομείου τρεις φορές – αυτοί έκαναν μηχανική ρευστών και εγώ έβλεπα πως «χύνονται» τα υγρά του ανθρώπου – αυτοί έπιναν το ποτό τους Σαββάτο βράδυ και εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από τον κομματιασμένο άνθρωπο. Εντάξει, δε την πάτησα σαν ένα φιλαράκι που έψαχνε να βρει τον αποθανόντα θείο του στο νεκροτομείο και είδε το πως έπλεναν ένα νεκροτομημένο παιδί... Έγινα όμως διαφορετικός από εκείνη την μέρα και επιπλέον ήξερα πως το βίντεο ήταν ψέμα...
Θες κάτι παραπάνω; Στο στρατόπεδο είχαμε και ένα παιδί το οποίο ήταν ομοφυλόφυλος. Σε μία συζήτηση είπε πολύ ενδιαφέροντα θέματα για τους ομοφυλόφυλους και δη για τους τραβεστί που δεν τα είχα καν σκεφτεί λόγω της «αποστροφής» που ένιωθα. Το μυαλό μου πήγε πιο μακριά – σε άλλες θεωρίες και στατιστικές. Έχεις σκεφτεί τι δουλειά έκαναν ή θα ήθελαν να κάνουν αντί για την τωρινή τους; Ποτέ φυσικά... Είναι κάτι το σιχαμερό... Πήρα διευθήνσεις από ένα γνωστό ταρίφα για τα μέρη που συχνάζουν και τράβηξα. Τους έλεγα κατευθείαν ότι κάνω μελέτη και προς έκπληξη με πίστευαν και μιλούσαν!!! Δεν μπορείτε να πιστέψειτε τι έβγαλα από τη μελέτη... Εκτός από αυτό όμως είδα και άλλα πράγματα που τόσο καιρό τα είχα ως σίχαμα. Είδα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να γλεντάνε με την καρδιά τους και να ζούνε, αλλά και δράματα που τα προξένησαν άλλοι άνθρωποι που στην πραγματικότητα ήταν και είναι κατώτεροι από ζώα...

Ποιός από τους «αμφισβητίες ερευνητές» έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο; Η τουαλέτα είναι η πιο μακρινή εξερεύνηση που έκαναν ποτέ – όλα αυτά τα ανθρωπάκια. Και την απόδειξη των λεγομένων τους την κρατάνε ασφαλή γύρω από τους πιστούς τους ή την αποδίδουν σε άλλους «αξιόπιστους αμφισβητίες ερευνητές». Μία αμφισβήτηση συνοδεύεται από μαθηματικά και αποδείξεις και όχι από μπλα – μπλα ή έργα που μόνο οι θεοί μπόρεσαν να δουν και να καταλάβουν.

Στο μέλλον

ΗλίαςΡΜέλος
30/10/2006, 22:24:51
Ωραια τα λεει ο luxus, μόνο που τα λεει μισα (ή τουλάχιστον εσύ αυτα μας μεταφέρεις, για να είμαι πιο ακριβής)... Ή μαλλον όχι μισα. Ούτε το ένα δέκατο δε είναι αυτά που μεταφερεις απο αυτα που πρεπει να γίνονται και να λέγονται για τη "γνώση". Και ένα απο τα δεκάδες πραγματα που ποτε δε βλέπουμε στην απαρίθμηση ρητών είναι το "τα ωραία λογια περι αμφισβήτησης δεν φέρνουν γνώση"

Γιατι αμφισβήτηση κανουν οι επιστήμονες, ο luxus, εσύ, εγώ, ο Λιακόπουλος, ο Σοφιας, ολοι. Τι διαχωρίζει λοιπον όλους αυτους από τον luxus;

Και πιο είναι το προϊον αυτής της αμφισβήτησης; Ο Σοφιάς;

Αμφισβητίας δεν είναι μονο αυτος που κριτικάρει την "συμβατική" θεωρία. Αμφισβητίας είναι αυτό που λεει η λέξη. Ειναι αυτος που αμφισβητει. Τώρα γιατί αυτος που αμφισβητεί τη θεωρία του Σοφια είναι δογματικος και αυτός που αμφισβητει τη θεωρία του Νεύτωνα είναι χαρισματικη προσωπικοτητα είναι κάτι που εμεις οι κοινοι, δογματικοι θνητοι δεν το καταλαβαίνουμε.

Όσον αφορά το "Πρόκειται για ένα topic που συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όλοι να το διαβάσετε, ιδίως τα μαγικά λόγια του luxus."...

Πραγματικα μαγευτικο τοπικ... Τώρα πλεον κατλαβαινω γιατι ο Σοφιας έχει δίκιο και εγώ είμαι δογματικος, ψευτομπλαζε στενομυαλος τεχνοκράτης, βαλτος απο συμφέροντα. Τώρα πλεον καταλαβαινω... Πριν ήμουνα τυφλος. Αλλα τώρα μαγέυτηκα!

gentlemanΜέλος
30/10/2006, 23:33:29
> Τώρα πλεον καταλαβαινω γιατι ο Σοφιας έχει δίκιο και εγώ είμαι δογματικος, ψευτομπλαζε στενομυαλος τεχνοκράτης, βαλτος απο συμφέροντα.

Δε λέει ότι ο Σόφιας έχει δίκιο. Ούτε λέει ότι είσαι βαλτός από συμφέροντα.

Αλλά πάλι, ούτε ο Archipov έλεγε όσα του καταλόγισες. Οπότε αν μελετάμε κείμενα με τη μέθοδό σου, δέσαμε.

Είμαστε δικηγόροι, ή ήμαστε αναζητητές της αλήθειας;

Γιατί δύο είναι οι προσεγγίσεις:

1. Προ-αποφασίζουμε ποιο είναι το σωστό, και μετά σαν ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ψάχνουμε μανιωδώς στο internet να βρούμε τα στοιχεία υπέρ της άποψης που προ-αποφασίσαμε. Στόχος μας δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας, αλλά να προβάλλουμε το image του επιστήμονα.

2. Διώχνουμε το δικηγόρο, διώχνουμε τα δόγματα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας, διώχνουμε τις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, και αμερόληπτα μελετούμε:

- τα στοιχεία υπέρ της μιας άποψης
- τα στοιχεία υπέρ της άλλης άποψης
- τα στοιχεία υπέρ της τρίτης άποψης

και πάμε να δούμε προς τα που γέρνει η "ζυγαριά".

Αναζητούμε την αλήθεια, δεν αναζητούμε να πουλήσουμε μούρη στους άσχετους.

Dare To Dream

Edited by - gentleman on 30/10/2006 23:57:05

31/10/2006, 08:23:51
Την ιστορία με τον ιεραπόστολο και τους κανιβάλους την έχετε ακούσει ποτέ;

Ένας ιεραπόστολος πήγε στην ζούγκλα της Νέας Γουινέας για να διδάξει. Στην φυλή λοιπόν που πήγε εκτός των άλλων οι άνθρωποι ήταν και κανίβαλοι. Επί μήνες προσπαθούσε να τους πείσει ότι ΔΕΝ πρέπει να τρώμε ανθρώπους. Κάποια στιγμή ο γηρεότερος του είπε "συζητήσαμε όλοι οι μεγαλύτεροι και αποφασίσαμε ότι λες αηδίες για το φάγωμα των ανθρώπων, πως είναι δυνατόν να είναι λάθος αφού και όλοι οι γειτόνες μας αυτό κάνουν και οι πρόγονοι μας αυτό έκαναν και εμείς δεν το βρίσκουμε λογικο να μην το κάνουμε". Τελικά τα άτομα της φυλής έγιναν χριστιανοί με τα χρόνια - μόνο που συνέχισαν να τρώνε ανθρώπους...

ΗλίαςΡΜέλος
31/10/2006, 12:18:57
Gentleman, καταρχάς δεν είπα πως στο τοπικ που μας ζητάς να διαβάσουμε γράφεται πως ο Σοφιας έχει δίκο. Εσύ όμως μας μας συνιστας ανεπιφύλακτα να διαβάσουμε αυτο το τοπικ, οπου διαβάζουμε ένα κάρο κατηγοριες και βρισιες (τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες).

Εγώ απλά ειρωνικα γράφω, μιας και συζητάμε για την περιπτώση Σοφια, πως "ναι, τώρα που διαβασαμε το τοπικ που μας συνιστάς, βρήκαμε το συστατικο στοιχείο που μας έλειπε για να κατανοούμε τι γράφει ο Σοφιας και ο κάθε Σοφιας..." Ο νοών νοείτω. Αλλα εσύ ακομα επιμένεις να πιανεσαι λέξη προς λέξη και να μη βλεπεις την ουσια.

Όπως μπορει να διαβάζεις και τις αντιδράσεις και τα σχόλια που γράφτηκαν στο τοπικ που παραθέτεις, αλλα και στο τοπικ του ίδιου site για τη Σελήνη, γράφεται ξεκάθαρα ως γνώμη πως αυτοι που αντιδρούν είναι βαλτοι και έχουν σκοπο να βλάψουν συμφέροντα. Αυτές τις απόψεις ειρωνεύομαι και καυτηριάζω. Ψάξε να δεις τι απαντήσεις έλαβε κάποιος απο τον luxus στο τοπικ που συνιστας ανεπιφυλακτα.

Πάλι μεταφέρεις το θέμα απο την ουσια της απαντησης (κάποιοι σε ένα τοπικ που συνιστας ανεπιφύλακτα, βρίζουν κάποιους επειδή αντιτίθενται σε κάποιες εναλλακτικες θεωρίες), και παιζεις με τις λέξεις ψάχνοντας να με βγάλεις παραποιητη.

Επιμένεις: "Αλλά πάλι, ούτε ο Archipov έλεγε όσα του καταλόγισες. Οπότε αν μελετάμε κείμενα με τη μέθοδό σου, δέσαμε."

Μαλλον ξέχασες όσα σου είχα γράψει, και επισης ξέχασες πως και ο ίδιος εφαρμοσες τη μέθοδο την οποια με κατηγορεις πως χρησιμοποιώ για να παραποιω.

quote:
Είμαστε δικηγόροι, ή ήμαστε αναζητητές της αλήθειας;

Γιατί δύο είναι οι προσεγγίσεις:

1. Προ-αποφασίζουμε ποιο είναι το σωστό, και μετά σαν ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ψάχνουμε μανιωδώς στο internet να βρούμε τα στοιχεία υπέρ της άποψης που προ-αποφασίσαμε. Στόχος μας δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας, αλλά να προβάλλουμε το image του επιστήμονα.

2. Διώχνουμε το δικηγόρο, διώχνουμε τα δόγματα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας, διώχνουμε τις προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, και αμερόληπτα μελετούμε:

- τα στοιχεία υπέρ της μιας άποψης
- τα στοιχεία υπέρ της άλλης άποψης
- τα στοιχεία υπέρ της τρίτης άποψης

και πάμε να δούμε προς τα που γέρνει η "ζυγαριά".

Αναζητούμε την αλήθεια, δεν αναζητούμε να πουλήσουμε μούρη στους άσχετους.

Δε διαφωνώ εδώ, αλλά δε βλέπω να γίνεται και κάτι διαφορετικο. Και εδωπέρα έχουν παρατεθεί ένα κάρο στοιχεια (χάρτες, links, εργασίες, απόψεις klp). Πολλά από τα στοιχεία παρατέθηκαν χωρίς ερμηνεία, απλά για να τα πάρει ο καθενας και να τα ερμηνεύσει όπως θέλει (βλέπε link προς χάρτες πχ.). Μήπως δεν παρατέθηκαν και αποψεις που να λένε "μακάρι όλου του κοσμου τα περιεργα να συμβαίνουν στη Σελήνη, θα ειναι ενδιαφέρον, αλλα αν ψάξετε να το βρειτε με την μέθοδο του Σοφια, έχε γεια".

Όλα αυτα γίνονται και πρεπει να συνεχίσουν να γίνονται όπως λες. Αλλά όσον αφορα τις ειρωνειες, τουλάχιστον τις δικές μου, ε ναι ανθρωπέ μου. Έχω το δικαίωμα να αντιδράω με αυτο τον τροπο σε κάποιον (και δεν εννοώ εσένα, αλλά το Σοφια) που με στοιχεία που αποδείχθηκαν εντελώς ανεπαρκη:

1. Δεν αλλάζει γνώμη (και πρωτίστως δεν εξηγεί γιατι), σταματαει την κουβέντα εδω, και τη συνεχίζει σε ένα αλλο site (με αιτια αποχώρησης όχι πως δεν έχει χρονο να ασχοληθει με τις απαντήσεις μας, αλλα πως δεν ειμαστε ικανοι, είμαστε δογματικοι ή κατι τέτοιο)

2. Με βάση αυτά τα ανυπαρκτα επιχειρηματα έχει χαρακτηρίσει δογματικους, στενομυαλους, συνομώτες, ψεύτες, όχι μονο τους περισσοτερους αντιτιθενται εδώ στις θεωρίες του, αλλα στο σύνολο της την επιστημονικη κοινότητα, ανθρώπους, υπηρεσίες, κυβερνήσεις. Φυσικα το προσωπο αυτο δεν το παρουσιασε εδω όπου μας έγραφε "ευγενικες απαντησεις", το παρουσιασε μόλις έφυγε απο εδώ... Μήπως oi υποστηρικτες εναλλακτικων θεωριών έχουν κάποιο αναφαιρετο δικαιωμα στη χρήση τετοιων χαρακτηρισμών το οποιο δεν γνωρίζω;

Σε αυτά έχω δικαιωμα να αντιδράω.

Edited by - ΗλίαςΡ on 31/10/2006 12:30:07