ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
26/01/2004, 20:36:23
Εχετε σκεφθεί ποτέ φίλοι μου γιατί τις περισσότερες φορές τα συναισθήματα αγάπης είναι αμοιβαία?

Οταν μιλώ βεβαίως για αγάπη μιλώ για την πλατωνική αγάπη(και όχι την ερωτική ή σεξουαλική έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους) καθώς και για τα αισθήματα συμπάθειας και αντιπάθειας που γεννιούνται μέσα μας.

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ από τι εμπνέεται/προκαλείται αυτή η "σύμπνοια" συναισθημάτων?
Οταν συμπαθούμε μας συμπαθούν...
Οταν αντιπαθούμε μας αντιπαθούν...
Κι αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα (μάλιστα σε μένα συμβαίνει ΠΑΝΤΑ μια και δε μου έχει τύχει κάποιος που συμπαθώ να με αντιπαθεί...)

Τι είναι αυτό λοιπόν που μας συμβαίνει?
Είναι η συμβατότητα της αύρας 2 ανθρώπων?
Είναι η ανταλλαγή ενέργειας που συμβαίνει όταν 2 άτομα έρχονται σε επαφή?
Είναι απλά δονήσεις που γίνονται αντιληπτές εκατέρωθεν?
Είναι η "χημεία" των ανθρώπων?

"Τάδε έφη Avallon"
zezmpergΜέλος
26/01/2004, 21:38:07
Σας χαιρετώ.
Να λοιπόν ένα πολύ καλό θέμα!
Καλή επιτυχία.

Καλύπτει μια μεγάλη ομάδα ειδικοτήτων της επιστήμης, όπως, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, μεταφυσικής.
Φίλη μου γλυκιά, τώρα από που να αρχίσω; Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως.
Σαν παράδειγμα θα δώσω, ότι ακόμα και απ'τα γραφόμενα κάποιας/ου μπορείς να διαισθανθείς το φαινόμενο των συναισθημάτων, συμπάθειας- αντιπάθειας, μα και τα καθημερινά αντικείμενα ακόμα που χρησιμοποιεί κάποιος μπορούν να σε προδιαθέσουν θετικά ή αρνητικά, συναισθηματικά!
Σίγουρα κάτι παίζεται, εκεί ανάμεσα, στους εκπεμπόμενους κραδασμούς της ενέργειας των πνευματικών εδρών (τσάκρα), των δεσμεύσεων-ανταποδόσεων (κάρμα) και των εγκεφαλικών ενεργειακών κυμάτων (λογική).
Η μάνα μου έλεγε: <<Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα>>, θέλοντας να δείξει πως δυο άνθρωποι ταίριαζαν (έδεναν) πολύ.
Τώρα προσωπικά πιστεύω, ότι συντελούν οι παραπάνω παράγοντες ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα των θετικών ή αρνητικών συναισθημάτων προς κάποια/ον.
Αλήθεια, κάποιες φορές τα συναισθήματα μεταλλάζουν και εκεί που έκτιμάς έναν ανθρωπο δεν θέλεις καν να τον δεις, έτσι χωρίς κάποιο λόγο! Μου συνέβηκε πρόσφατα...
Σε χαιρετώ φιλικά.

Darkangel_78Μέλος
26/01/2004, 22:13:20
quote:

Οταν συμπαθούμε μας συμπαθούν...
Οταν αντιπαθούμε μας αντιπαθούν...
Κι αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα (μάλιστα σε μένα συμβαίνει ΠΑΝΤΑ μια και δε μου έχει τύχει κάποιος που συμπαθώ να με αντιπαθεί...)

Φίλτατη Avallon ωραίο το θέμα...
Δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ:
1) Η συμπεριφορά παράγει συμπεριφορά.
2) Καρμικοί λογαριασμοί...

Τόσο λιτά και απλά!Αν και συνηθέστερο στη ζωή μου είναι το πρώτο,εν τούτοις πιστεύω ακράδαντα ότι μου'χει τύχει και το δεύτερο...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

26/01/2004, 22:27:52
Ο ένας για τον άλλο είμαστε καθρέφτες.
Ετσι αν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, συνήθως, το ίδιο ισχύει και για τον άλλον.

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

26/01/2004, 23:38:46
ταιριαζουν οι μασκες μας....
ειμαστε απο το ιδιο καρναβαλι...
καλησπερα...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

alexeyev1970Μέλος
26/01/2004, 23:45:38
Εγώ πάντως αντιμετωπίζω με επιφυλακτικότητα όσους με συμπαθούν και συμπαθώ πάρα πολύ όσους με αντιπαθούν.
Κάτι ξέρουν αυτοί!(οι αντιπαθούντες).

27/01/2004, 08:26:46
quote:
Αλήθεια, κάποιες φορές τα συναισθήματα μεταλλάζουν και εκεί που έκτιμάς έναν ανθρωπο δεν θέλεις καν να τον δεις, έτσι χωρίς κάποιο λόγο!

Αλήθεια φίλη μου συμβαίνει και αυτό συχνά...
και τότε δεν μπορεί να εξηγηθεί με τον νόμο του κάρμα που ανέφερε πολύ σωστά η φίλτατη Darkangel.
Oσο για το Νόμο της ανταπόδοσης (νόμιζα ότι είναι το ίδιο με το Κάρμα...) πολλές φορές ξαφνικά αρχίζουμε να αντιπαθούμε κάποιον χωρίς κανένα εμφανή τουλάχιστον λόγο αλλά ακόμη πιο περιέργως και ο άλλος αρχίζει να μεταστρέφει αναλόγως τα συναισθήματά του όσο κι αν προσπαθούμε να το κρύψουμε και να μην δώσουμε δικαιώματα...

"Τάδε έφη Avallon"
27/01/2004, 21:54:34
Γειά σου Avallon.

πολύ ωραίο το θεμα που άνοιξες, αλλά γιατί στο " Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." βρε κορίτσι μου; Αφού είναι ένα θέμα ψυχής (κατά την γνώμη μου)... Οπως πολύ σωστά λέει και η zezμπerg:

quote:
Καλύπτει μια μεγάλη ομάδα ειδικοτήτων της επιστήμης, όπως, ψυχολογίας, φιλοσοφίας, μεταφυσικής.

Για να δούμε όμως το θέμα, από την άποψη της γένεσης νοητικής ουσίας στα ψυχονοητικά πεδία, και της λειτουργίας των σκεπτομορφών.

Θα θεωρήσουμε τον άνθρωπο ως "μία χωριστή μονάδα συνείδησης" η οποία είναι ντυμένη με διάφορα ενδύματα, η φύση των οποίων εξαρτάται από τον κραδασμό της ύλης που τα αποτελούν. Σε χαμηλό κραδασμό αντιστοιχεί το υλικό μας σώμα, ενώ όσο ανεβαίνουμε σε υψηλότερους κραδασμούς συναντούμε το ενεργειακό, το συναισθηματικό και το νοητικό σώμα. Αρα, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, αποτελούν εκδηλώσεις παρόμοιες με αυτές του υλικού μας σώματος, μόνο που λόγο της φύσης τους, είναι πιο λεπτοφυείς. Οπως όμως υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ της παχυλής ύλης (π.χ. απλώνω το χέρι, πιάνω ένα τασάκι), έτσι υπάρχει αλληλεπίδραση και δράση, και στα λεπτότερα αόρατα πεδία. Με αυτό το αναλογικό μοντέλο, μπορούμε να κατανοήσουμε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, είναι κι αυτά "αντικείμενα" ή οντότητες στον δικό τους κόσμο, όπως ακριβώς θεωρούμε ότι συμβαίνει για τα πράγματα που αφορούν τον ορατό κόσμο.

Οταν βρισκόμαστε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο, τότε το νοητικό και το συναισθηματικό μας σώμα, γεννάει μία εικόνα-σκεπτομορφή που σχετίζεται με το άτομο της προσοχής μας. Η σκεπτομορφή αυτή, αποτελείται από μία είδους ύλη η οποία κραδαινόμενη μεταφέρεται έξω από το σώμα μας και μεταβιβάζεται στο άλλο άτομο, όπου και αναπαράγεται, αλλά όχι ακριβώς, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με την αντίστοιχη κραδασμική κατάσταση του άλλου ατόμου. Το ποιόν της παραγόμενης σκεπτομορφής, όσο και η μεταβολή που θα υποστεί από τον δέκτη, εξαρτάται από την προσωπικότητα και των δύο. Δηλαδή, από τον συναισθηματικό και νοητικό του κόσμο, αλλά κι από την ενεργειακή κατάσταση που βρίσκονται την ώρα της επαφής.

Είναι προφανές ότι στη συναναστροφή αυτή, μετέχουν όλα τα σώματα (από τα παχυλότερα, στα υψηλότερα και λεπτότερα) του ανθρώπου, σε διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας. Π.χ. στο υλικό σώμα, μπορούμε να αντιληφθούμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τις κινήσεις του άλλου. Στο ενεργειακό, μόλις που αντιλαμβανόμαστε μία θετική ή αρνητική ενέργεια, στο αστρικό νιώθουμε κάποια συναισθήματα ασαφή κι ίσως μπλεγμένα στην αρχή, και πάει λέγοντας, ανάλογα με το πόσο συνειδητοί είμαστε σε κάθε πεδίο. Θα ανέφερα και τα σώματα του ανώτερου Εαυτού μας, αλλά θεωρώ ότι για την πλειοψηφία των ανθρώπων, η συνειδητότητα στα πεδία αυτά είναι για μας ακόμα ένας μακρυνός στόχος, αν και δέχομαι ότι κι εκεί υπάρχει αντίστοιχη αλληλεπίδραση.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

27/01/2004, 23:43:05
quote:
πολύ ωραίο το θεμα που άνοιξες, αλλά γιατί στο " Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." βρε κορίτσι μου; Αφού είναι ένα θέμα ψυχής (κατά την γνώμη μου)...

Well...let's move it!

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και τα πολύ ενδιαφέροντα που μας είπες...όσο για το θέμα ...εσύ ότι πεις αν και είμαι της άποψης να μείνει για λίγο καιρό εδώ...

"Τάδε έφη Avallon"
28/01/2004, 16:03:16
Ναί avallon αν και ο τίτλος του τόπικ σε ξεγελά
Είναι ενα θέμα πολύ μυστήριο.

Μέ εμένα εχει συμβεί αρκετές φορές να συμπαθήσω υπερβολικά κάποιον και η συμπάθεια να είναι αμοιβαία.

Το αν είναι άνθρωπος , ζώο, αρσενικού ή θηλυκού γένους ομορφος-η ή άσχημος -η αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο οπως ρόλο δεν παίζει γενικά η εξωτερική εμφάνιση.

Τις περισσότερες φορές αυτό που παίζει ρόλο είναι οι συγκυρίες.
πχ μία περίπτωση ανάγκης ,βοήθειας, εξυπήρέτησης, μεγάλης ανάγκης οπου κάποιος ή κάποια μπορεί και προσφέρει βοήθεια η εξυπηρέτηση, αλλά και σε αλλες φορές δεν χρειάζεται τίποτα απο ολα αυτά , απλά έτσι, παράξενα, διαπιστώνεται μία παράξενη έλξη.

Με εμένα ομως πολλές φορές συμβαίνει και το αντίθετο. Αντί για μία παράξενη έλξη μου συμβαίνει να αισθάνομαι μία παράξενη αντιπάθεια σε κάποιους ή κάποιες..... χωρίς καν να τους γνωρίζω.....

Edited by - allzzaro on 28/01/2004 16:11:48

katiaΜέλος
28/01/2004, 19:17:31
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.

29/01/2004, 09:25:59
quote:
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ Η ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.
Ναι είναι πολύ συχνό και δεν έχει να κάνει μόνο με τη συμβατότητα της αύρας αλλά πιστεύω και με την ίδια την ψυχή που σκανάρουμε ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο μόλις τη γνωρίσουμε. Είναι οι καρμικές σχέσεις και τα χρωστούμενα που πρέπει να ανταποδοθούν...

"Τάδε έφη Avallon"
31/01/2004, 01:18:11
Να 'μαι κι εγώ!

Αμοιβαία, αμοιβαία...

Αλλά

quote:
Είναι οι καρμικές σχέσεις και τα χρωστούμενα που πρέπει να ανταποδοθούν...

κίνδυνος μεγάλος όμως πολλές φορές και ο πλανήτης Ποσειδών καραδοκεί να δημιουργήσει πλάνες... κι έτσι πληγωνόμαστε...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

katiaΜέλος
31/01/2004, 10:16:17
AVALLON ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.

01/02/2004, 19:37:25
Aυτό ακριβώς φίλη Κάτια...

"Τάδε έφη Avallon"
zezmpergΜέλος
19/02/2004, 19:47:30
Σας χαιρετώ.
quote:

Τι είναι αυτό λοιπόν που μας συμβαίνει?
Είναι η συμβατότητα της αύρας 2 ανθρώπων?
Είναι η ανταλλαγή ενέργειας που συμβαίνει όταν 2 άτομα έρχονται σε επαφή?
Είναι απλά δονήσεις που γίνονται αντιληπτές εκατέρωθεν?
Είναι η "χημεία" των ανθρώπων?

Χαίρε καλή μου φίλη Avallon.

Λοιπόν, εκεί (στην ερημιά μου...), είχα τον χρόνο να διαβάσω και σκεφτώ διάφορα θέματα. Ένα από αυτά, φυσικά ήταν και το topic: Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου... Που με απασχολούσε αρκετά, διότι μέσα σε μια μικρή φρασούλα -Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου- η καλή μας φίλη Avallon, είχε τόσα πολλά να μας πει!
Ναι και ίσως να μην το είχε αντιληφθεί το τόσο... μεγάλο μέγεθος στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά δεν μπορεί. Κάτι η φίλη Avallon είχε κατά νουν!

Όλα ξεκινούν από τους δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι η πράξη των δεσμεύσεων ανταποδόσεων (κάρμα) και ο δεύτερος η ελεύθερη βούληση που έχει ο καθένας μας μέσα στον κύκλο της αυτής μεταψύχωσης. Δηλαδή, της αυτής ζωής που ζούμε και έχουμε την συνείδηση που εκφράζει την ελεύθερη βούληση στις όποιες πράξης μας, όπου σίγουρα και αυτές θα ενταχθούν στο μελοντικό κάρμα μας. Έτσι η (Χ) ανρθώπινη σχέση, μπορεί να ξεκινά από μιά καρμική πράξη ή να καταλήξει να γίνει καρμική στο μέλλον.
Όπως έχω γράψει και πιο πάνω, δεν μπορείς τόσο εύκολα να "ερμηνεύσεις" τις ανθρώπινες σχέσεις, συμπάθειας είτε αντιπάθειας.
Πρέπει να ξέρεις και να διαβάζεις τα αισθήματα, να είσαι καλός γνώστης της "λογικής" στην μεταφυσική και των πεπραγμένων στην συλλογή του κάρμα.... Ακόμα και μια μικρή ενόχληση στον έναν, την στιγμή της πρώτης συνάντησης δύο ανθρώπων, μπορεί να έχει θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα.

Προσπάθησα να μοιράσω τις "ευθύνες" για τις ανθρώπινες σχέσεις σε πέντε βασικές βαθμίδες και σας τις παρουσιάζω.

1.) Σχέση δέσμευσης-ανταπόδοσης ή καρμική σχέση. Η μόνη που αυτούσια φέρουμε από το παρελθόν, οι υπόλοιπες τέσσερις μπορούν να τροποποιηθούν βάση της ελεύθερης βούλησης μας

2.) Σχέση γνώσης, (σαν του δασκάλου-μαθητή).

3.) Σχέση ασφάλειας, (σαν της μάνας με το παιδί). Ετούτη η σχέση προέρχεται από την εκπομπή της ενέργειας των εδρών. Δηλαδή της αύρας.

4.) Σχέση πνεύματος, (σαν την σχέση των συμαθητών μιας οποιοσδηποτε τάξης).

5.) Σχέση ψυχής, (το ανάλογο της Ίσιδος και του Οσίρη).

Οι πέντε τούτες βαθμίδες σχέσης, μπορούν να λειτουργήσουν και σε ασυνείδητη κατάσταση, ουτωσόστε να μην εντοπίσουμε εγκαίρος την ουσία του συναισθήματος που μας κατευθύνει σε μια ανθρώπινη σχέση.

Ετούτα για την ώρα.
Σε χαιρετώ Avallon.
Σας χαιρετώ.

19/02/2004, 20:20:39
Αγαπητή zezmperg σε ευχαριστώ για την πολύ καλή ανάλυση του Θέματος...
Αναρωτιέμαι τι περισσότερο ή τι διαφορετικό έχει να πει κάποιος άλλος...
Κατόπιν τούτου ζητώ από τον admin να το κλειδώσειτο τόπικ αφού τώρα που το σκέφτομαι δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα...
Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν...

"Τάδε έφη Avallon"
20/02/2004, 01:19:15
Αγαπητή Avallon!

Είδα πως ζητάς να κλειδωθεί το παρόν τόπικ, με την αφορμή:

quote:
Αναρωτιέμαι τι περισσότερο ή τι διαφορετικό έχει να πει κάποιος άλλος...
Κατόπιν τούτου ζητώ από τον admin να το κλειδώσειτο τόπικ αφού τώρα που το σκέφτομαι δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα...

Καταρχήν, νομίζω ότι τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που έγραψε η zezmperg, δεν αποτελούν λόγο για να κλειδωθεί ένα τόπικ - κάθε άλλο! Δίνουν μία συνέχεια σε αυτό το ωραίο θέμα, και έναν ακόμη λόγο για να προβληματιστούμε. Εξάλλου, το να θεωρείς ότι κάποιος με μία τοποθέτησή του τα είπε όλα, είναι μεν δική σου άποψη και δικαίωμα, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα άτομα που διαβάζουν το τόπικ που άνοιξες, και ίσως θέλουν και να διαβάσουν, αλλά και να γράψουν περισσότερα.

Να θυμήσω κάτι και σε σένα, αλλά - επί της ευκαιρίας - και στους υπόλοιπους αναγνώστες του θέματος και των forum:
Το ότι κάποιο μέλος ανοίγει ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι το θέμα αυτό μπορεί και να το κλειδώσει, επειδή αυτός το άνοιξε! Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, όπως το να έχει ξεφύγει πέραν κάθε προσπάθειας διόρθωσης το τόπικ από το θέμα του, ή να γίνονται έντονοι διαπληκτισμοί, ή να είναι διπλό και τρίδιπλο - πανομοιώτυπο με κάποιο ήδη ενεργό (οπότε "σκοτώνεται" εν τη γενέση του ), ή να έχει θέμα άσχετο με το αντικείμενο του ESOTERICA από την αρχή, ή τέλος να είναι έντονα προπαγανδιστικό ή να έχει ανοιχτεί με σκοπό να προσβάλλει κάποιο άτομο (μέλος ή μη) ή και κάποια ιδεολογία.

Δε νομίζω λοιπόν, πως είναι καλή ιδέα να κλειδωθεί το τόπικ αυτό. Καλύτερη ιδέα θα ήταν, να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να συνεχίσει η ομολογουμένως (στο είπα και σε προηγούμενη απάντησή μου αυτό) πολύ καλή συζήτηση που γίνεται εδώ!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

zezmpergΜέλος
20/02/2004, 06:20:53
Σας χαιρετώ.
quote:

Καταρχήν, νομίζω ότι τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που έγραψε η zezmperg, δεν αποτελούν λόγο για να κλειδωθεί ένα τόπικ - κάθε άλλο! Δίνουν μία συνέχεια σε αυτό το ωραίο θέμα, και έναν ακόμη λόγο για να προβληματιστούμε. Εξάλλου, το να θεωρείς ότι κάποιος με μία τοποθέτησή του τα είπε όλα, είναι μεν δική σου άποψη και δικαίωμα, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα άτομα που διαβάζουν το τόπικ που άνοιξες, και ίσως θέλουν και να διαβάσουν, αλλά και να γράψουν περισσότερα.

Avallon και Amalia σας χαιρετώ.
Συμφωνώ, καλή μου φίλη Avallon, με τις απόψεις περί τούτου, του όμορφου ειλικρινά topic, που έκθεσε η Amalia.
Θα είναι πολύ άδικο να μπει λουκέτο σε ένα τόσο "καυτό" και όμορφο θέμα που συνάμα πιστεύω πως απασχολεί πολλούς συνειδητούς φίλους.
Ξέρεις, οι άνθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας υπάρχουν και είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο επαφής, καλύπτονται δε και από αρκετή ανασφάλεια. Έτσι μπορούμε να πάρουμε σαν αφορμή ετούτο το topic και να αναλύσουμε -όσο γίνετε βέβαια- τις σχέσεις αλλά και τα αισθήματα που τις "ντύνουν" και τις κατευθύνουν.
Εκείνο που νομίζω γλυκία μου Avallon και στο έχω πει, πριν ακόμα ανοίξεις τούτο το τopic, είναι η κατα τη γνώμη μου, ίσως και να είναι λάθος, η μη σωστή θέση του, στο Forum: Απόψεις, Προτάσεις. Κάτι φυσικά που εντόπισε και η Amalia σχεδόν από την αρχή.
Τώρα βέβαια εσύ γνωρίζεις περισσότερα και αποφασίζεις.
Σας χαιρετώ φιλικά.

20/02/2004, 14:38:15
Να το μετακινήσουμε λοιπόν στο Forum .-= Η ΨΥΧΗ =-. ;;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------