- Το νέο βιβλίο του κυρίου Φουράκη - Περιοδικά - Βιβλία
Συμφωνώ,όμως,και με τον Πλωτίνο,θα είναι χαζό να εστιαστούμε μονάχα σε αυτή τη γενιά διότι οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν(ήδη έχουν έρθει) είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο,είτε από τη μία γενιά είτε από την άλλη-στην ουσία από όλες μαζί.
Όσο για το τραγούδι που ανέφερες Δημήτρη αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό με το βιολί που σολάρει για πολύ ώρα και με έναν τραγουδιστή με ψιλογερμανική προφορά.Όντως είναι μαγεία.
efxaristo kost gia tin apantisi
Εντελώς απαράδεκτο .
opote sygnomi. ki ego to theoro aparadekto, alla apo to na min grafo katholou, protimo etsi
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!!! ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ?????
ΤΟ Ε μην ξεχνάτε οτι είναι και το σύμβολο του χαπιού Ecstasy!
ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!
Υ.Γ Στην γενεά ΄83 και μετά: Αν θα αλλάξει κάτι αυτό θα το κάνετε εσείς σίγουρα, αλλά με πολύ κόπο και φυσικά θα πρέπει να είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
Ο κάθε ένας κρίνεται με αυτά που γράφει και καταθέτει δημοσίως.
Τα άρθρα μου και οι απόψεις μου είναι επώνυμες. Υπό αυτή την άποψη πολλοί με γνωρίζουν, εγώ όχι.
Επισκέφτηκα την ιστοσελίδα που υπέδειξες και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Το μόνο που βρήκα είναι τα πολύ γνωστά θαλάσσια σαλάχια που κάποιος αφού τα έκοψε και τα έραψε τα βάφτισε τελχινες...
Καλό καλοκαίρι….

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Μόλις είδα αυτό το άρθρο. Η γνώμη μου είναι πως κάθε έτος γεννιούνται λαμπρά μυαλά αλλά το θέμα είναι αν και το πώς «ενεργοποιούνται».
Από κει και πέρα θα συμφωνήσω με τον ΠΛΩΤΙΝΟ. Μία ερώτηση μόνο. Εμείς που είμαστε πριν το ’83, βάση του εν λόγο συγγραφέα δεν έχει «κοκό»?
Με εκτίμηση,
nobody
Φτου
ανήσυχη7