ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Underground30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
UndergroundΜέλος
24/01/2005, 11:39:34
χμμ το καλο θα ηταν το αρχικο ποστ να γραφοταν 11:11 .

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

24/01/2005, 12:10:34
χμ... εγώ που έκανα login στο φόρουμ στις 11:55 τι είμαι?

πιάνεται για μισό 11:11?

και το άλλο μισό τι σημαίνει?

G.

Υ.Γ. και δεν θέλω απαντήσεις από εσάς αγαπητή Zadok και αγαπητέ Gothic, που είσαστε γνωστοί new agers....

προτιμάω από τον αγαπητό skeptic που είναι φανερό ότι ξέρει κάτι παραπάνω...

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
skepticΜέλος
24/01/2005, 16:01:39
quote:

Κανένας admin;;;;;;;;
Κανένας γιατρος;;;;;
Μπόγιας μήπως;;;[/purple]

Άσε τα σάπια αδελφέ Gothic, δεν σου ταιριάζει στην ευγένεια σου ως … ιππότης που είσαι
Οι τελευταίοι 2 θα σας μαζέψουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΚΩΤΟΥΣ αν μπουν και δουν τι κάνετε στις τελετουργίες μύησης και τα άλλα παλαβά μέσα στις στοές σας.

ZADOK, πιστεύεις και στις επόμενες ζωές εκτός από το 11:11, τον Uri Geller και τα άστρα ε; Το περίμενα... τυπική New Ager!

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

OannesΜέλος
24/01/2005, 19:01:53
Zητώ εκ προοιμίου συγνώμη από τους διαδικτυακούς μου φίλους που δεν με έχουν συνηθίσει, εδώ και περίπου 2 χρόνια, εντός forums esoterica να εκφράζομαι έτσι εναντίον κάποιου μέλους αλλά είσαι γραφικός

Eπίσης, επειδή βλέπω δυσκολίες στη χρήση του γραπτού λόγου και συγκεκριμένα στις πτώσεις, σου προτείνω να αγοράσεις ένα Συντακτικό της Nέας Eλληνικής Γλώσσας.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
GothicΜέλος
24/01/2005, 19:26:38
H galadriel σου μίλησε, σ'εμένα απαντάς......
Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι.....

Επί τη ευκαιρία να σου γνωρίσω τον καινούργιο admin

Πρόσεχε......

24/01/2005, 19:28:35

VIVA LA REVOLUTION !

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 24/01/2005 19:30:21

skepticΜέλος
24/01/2005, 20:08:37
Βρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο ΠΟΔΙΤΣΕΣ!! Ε ΠΟΔΙΤΣΕΣ!
ΟΥΣΤ!!!

Εγώ θέλω μόνο την Zadok μου!

Zadok θέλω να μου διαβάσεις την παλάμη να μου πεις την μοίρα μου το ριζικό μου!

μετά είσαι για κανένα διαχωρισμό των σεφειρώθ;

24/01/2005, 21:37:34
ώπα!

τι έγινε εδώ?

μα γιατί δε μου λες?

θέλω να ξέρω!

καινούρια κατηγορία είναι αυτές οι ποδίτσες τώρα?

μα που στο καλό ανήκω?

κι αυτά τα σεφιρώθ πως θα τα διαχωρίσετε ακριβώς?

κάτι κρεμασμένα σε ένα δέντρο δεν είναι?

όλο απορίες είμαι σήμερα....

πες μου

πες μου

πες μου

πες μου

pleaseeeeeeeeeeeeee!

Galadriel of Galadhrim

24/01/2005, 22:30:13

COMmmmmE TO MEeeee...

.
.

3A

skepticΜέλος
25/01/2005, 00:28:24
ΟΥΣΤ ANTICHRIST ΟΥΣΤ 666 ΟΥΣΤ !!!!

ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!!!!

Ενημερωτικά τις ποδίτσες τις φοράνε κυρίως οι νοικοκυρές και οι ..."ελευθερο"τέκτονες

25/01/2005, 00:45:36
Γεια σαααααας!

Ελπίζω οι πρόσφατες εξελίξεις να έχουν... καλή συνέχεια και πολύ περισσότερο: "Καλή Κατάληξη!"

Ειδάλλως το Θέμα θα απενεργοποιηθεί, στις 11:11 ΑΚΡΙΒΩΣ! (που θα πάει, θα το πετύχω...)

... άσε που αυτά τα ζητήματα με τις συγκυρίες και τη συγχρονικότητα μπορεί να επιφέρουν και διάφορες "απρόβλεπτες" επιδράσεις.

Το κτύπημα των φτερών μίας πεταλούδας μπορεί εξάλλου να είναι απείρως πιο καταστροφικό απ'όσο κάποιος μπορεί να περιμένει!

Υ.Γ.: Θα μπορούσαμε άραγε να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, ένα "καλό κλίμα" και ένα "ευγενές περιβάλλον" ;; (εάν τα λεπτεπίλεπτα φτερά μίας πεταλούδας μπορεί να έχουν τέτοια επίδραση - όπως τουλάχιστον ο Lorenz μας λέει - σε τι άραγε μέγεθος είναι δυνατόν να φτάσει η επίπτωση που έχουν οι συνδυασμένες νοητικές εκπορεύσεις και το "κτύπημα χιλιάδων δακτύλων" στα "στιβαρά" πληκτρολόγια των σύγχρονων Computers...)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

lulu lalaΝέο Μέλος
25/01/2005, 02:43:00
....Ηθελα
να μαθω εδω και καιρο γιατι πολλοι ανθρωποι συνηθιζουνα κοιταζουν την ωρα οταν αυτη ειναι 11:11 ......

να γινεις πιο σαφης...ποιοι ανθρωποι?πολλοι ως προς τι μεγεθος-δειγμα συγκρινομενοι?

αν απλως θελεις να δωσεις εμφαση σε καποια προσωπικη σου παρατηρηση που τυχαινει να κανουν και αλλοι ανθρωποι, να πω πως με αυτη τη λογικη κι εγω τυχαινει κατα περιοδους να κολλαω με διαφορους αριθμους,αντικειμενα, ιδεες...δε σημαινει τιποτα παραπανω απο μια ιδιαιτερη προσοχη σε κατι που μου τραβηξε το ενδιαφερον αμεσα η μεσα απο διαφορους συσχετισμους και συνειρμους...

αν τωρα το 11:11 που παρατηρεις-θελω να πιστευω ανεπηρρεαστα απο Geller η οποιαδηποτε αλλη πηγη που παιζει να σε εχει οδηγησει σε αυθυποβολη-εμπεριεχει και καποιου αλλου ειδους ανησυχιες καλυτερα να μας τα πεις εσυ, διοτι αν διαβασες καθολου τις τελευταιες σελιδες του θεματος σου, εχουν οδηγηθει σε new agers, συνομωσιολογιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις...

Ydroxoos25Μέλος
25/01/2005, 09:37:42
quote:
Υ.Γ.: Θα μπορούσαμε άραγε να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, ένα "καλό κλίμα" και ένα "ευγενές περιβάλλον" ;; (εάν τα λεπτεπίλεπτα φτερά μίας πεταλούδας μπορεί να έχουν τέτοια επίδραση - όπως τουλάχιστον ο Lorenz μας λέει - σε τι άραγε μέγεθος είναι δυνατόν να φτάσει η επίπτωση που έχουν οι συνδυασμένες νοητικές εκπορεύσεις και το "κτύπημα χιλιάδων δακτύλων" στα "στιβαρά" πληκτρολόγια των σύγχρονων Computers...)

Admin η θεωρία του Χάους λέει ότι θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα ελάχιστες συνέπειες, σε σχέση με τιν κίνηση της πεταλούδας. Μια απο αυτές βέβαια θα μπορούσε να είναι και το κλείδωμα του topic και η δημιουργία του από την αρχή. Ένα μικρό βήμα για το esoterica, ένα μεγάλο όμως για την ανθρωπότητα!!!

H Zadok νομίζω ότι είναι η πηγή του κακού. Μου έχει επιτεθεί κι εμένα πολλές φορές σε άλλα topic!!!

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

25/01/2005, 10:42:21
κι εγώ? δεν θα μάθω ποτέ τι σημαίνει το 11:55?

τώρα απο"συντονίστηκα" πλήρως!

άσε που το φτερούγισμα της "πεταλούδας" στο Πεκίνο φέρνει βροχές και "καταιγίδες" στη Νέα Υόρκη...

τουλάχιστον έτσι λένε τα μετεωρολογικά μοντέλα, όταν ένα θέμα σαν κι αυτό μαζεύει "χυμούς και υγρασία"...

κρίμα....

πως θα ξέρω τώρα...?

Galadriel of Galadhrim

skepticΜέλος
25/01/2005, 14:22:20
Τέκνα μου ειρήνη υμίν.

Ο skeptic και η Zadok αποφάνθηκαν από κοινού (το είδαμε και αυτό):
Tο θέμα με το 11:11 είναι μια ΑΝΟΗΣΙΑ.

quote:

Η όλη φάση είναι μια Νεο-εποχική μπούρδα...

quote:

Φυσικά και είναι αξιόπιστη πηγή για μία ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ!

GothicΜέλος
25/01/2005, 15:00:48
Είδες που ήρθες στα λόγια της;
Μελέτα λίγο και σε λίγο,πίστεψέ με,θα αποδεχθείς όλες τις απόψεις της

Όταν αισθανθεις έτοιμος μη φοβηθείς να της ζητήσεις και συγγνώμη...είναι μεγάλη καρδιά και θα σε συγχωρέσει

junk95Μέλος
25/01/2005, 15:22:46
quote:

quote:

Admin η θεωρία του Χάους λέει ότι θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα ελάχιστες συνέπειες, σε σχέση με τιν κίνηση της πεταλούδας.

Τεχνικά, η θεωρία του Χάους λέει ότι αν είναι συντονισμένες προκαλούν σολιτονικό κύμα, i.e. τσουνάμι.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

25/01/2005, 16:15:33
άσχετο!

αλλά είδα τη λέξη "συντονισμένες" και το θυμήθηκα....

τι θα γίνει?

θα είχατε την ευγενή καλοσύνη αγαπητέ να μας απαντήσετε?

G.

25/01/2005, 16:47:21
quote:
H Zadok νομίζω ότι είναι η πηγή του κακού.

Για... COMmmmmE TO MEeeee... κι εσύ...

quote:
Ο skeptic και η Zadok αποφάνθηκαν από κοινού (το είδαμε και αυτό):

quote:
(...) και σε λίγο,πίστεψέ με,θα αποδεχθείς όλες τις απόψεις της

Όταν αισθανθεις έτοιμος μη φοβηθείς να της ζητήσεις και συγγνώμη...είναι μεγάλη καρδιά και θα σε συγχωρέσει

quote:
Τεχνικά, η θεωρία του Χάους λέει ότι αν είναι συντονισμένες προκαλούν σολιτονικό κύμα, i.e. τσουνάμι.

.
.

3A

Edited by - Zadok on 25/01/2005 16:49:29

Egefalos343Νέο Μέλος
26/01/2005, 14:35:07
Λοιπον ας τα πουμε λιγο ποιο καλα για να καταλαβαινομαστε..
Ξερω ατομα οπως φιλους και λιγους ακομα γνωστους που μου περιγραφουν ποσο συχνα κοιταζουν την ωρα στο 11:11 ! Εδω ομως δεν εχουμε να κανουμε μονο με την ωρα αλλα και οτιδοιποτε εχει σχεση με αριθμους.. Τυχαινουν καποιες φορες που πραγματικα απορεις γιατι βλεπεις πινακιδες αυτοκινιτων..αριθμους κατοικιων(πολυκατοικιες).. χρονους απο την διαρκεια που παιζει ενα cd κ.α ολα σε 1111.... το νουμερο 1! Εμενα προσωπικα και συγκεκριμενα περσυ περισσοτερο τοτε οταν διαβαζα για τις παννεληνιες εξετασεις τυχαινε πολυ συχνα να βλεπω ασους στο ρολοι μου...σχεδον καθε μερα τωρα 01.01 10.01 10.10 10.11 11.11 11.10 αυτα τα εβλεπα συχνα και κυριος τις βραδινες ωρες! τωρα αφου εχω περασει πλαιον στην σχολη που διαλεξα,δεν παρατηρω κατι με τα νουμερο τοσο συχνα.. απλα κατα διαστηματα ολο και κατι περιεργο γινεται που απλος μου κεντριζει το ενδιαφερον.. Μπορω να αναφερω αρκετα απο αυτα που θυμαμαι!!! Εχω παψει να απορω και να 'πεφτω' απο τα συννεφα οταν βλεπω κατι τετοια γιατι απο τις τοσες φορες που εγιναν δεν με παραξενευει ιδιαιτερα,απλος θελω να ακουσω μια εξηγηση η κατι παρομοιο που συμβαινει σε αλλους,,,,,,,,...