ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

akishellas45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
20/06/2005, 12:30:36
quote:
Schwabe
Συνάμα, σεβόμαστε και δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα. Τι να σου πω, ότι πριν περίπου ένα μήνα βάφτισα την μικρή μου κόρη?

Να την χαίρεσαι!!!
Άντε και να σε κάνει και παππού και να βαφτίσεις και τα εγγονάκια σου!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

20/06/2005, 12:57:29
Να σου πω ρε Schwabe, η πεθερά πως το έχει πάρει το πράγμα που δεν πιστεύεις στον Χριστό; Ο Παππάς το ξέρει;

Γωνία τρως απ'το ψωμί για να σε αγαπάει η πεθερά σου ή σε ανεβοκατεβάζει ανεπρόκοπο και τεμπέλη;

20/06/2005, 17:45:33
WWalker:
«Να την χαίρεσαι
Άντε τυχερέ, δεν πιστεύεις που δεν πιστεύεις, θα σωθείς κιόλας.»

Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου.

Σε κάθε περίπτωση, μάλλον ως εραστής της αλήθειας……δύναμαι να σωθώ!!!

20/06/2005, 17:53:14
WWalker:
«Να σου πω ρε Schwabe, η πεθερά πως το έχει πάρει το πράγμα που δεν πιστεύεις στον Χριστό; Ο Παππάς το ξέρει;
Γωνία τρως απ'το ψωμί για να σε αγαπάει η πεθερά σου ή σε ανεβοκατεβάζει ανεπρόκοπο και τεμπέλη;»

Είχα, ή είχανε, τύχη! Απλή σύμπτωση.

Οι περισσότεροι συγγενείς είναι «τζιμάνια», και η πεθερά από την αγάπη που μου έχει…….ακόμα και Ιμάμης να’μουνα θα άκουγε το κήρυγμα μου!!!

Φροντίζω να μην μασάω τα λόγια μου, και όλοι γνωρίζουνε τι δεν αποδέχομαι και τι σέβομαι και αντιλαμβάνομαι. Δεν ξέρω εάν είναι απλά ένας καλός «διπλωμάτης», αλλά με όλους τα πάω άριστα.

Ο παπάς? Δεν έτυχε να με ρωτήσει, αλλά εάν σου πω τι είδους διάλογο είχαμε πριν και μετά την βάφτιση……θα φρίξεις! (με μάρτυρες τους κουμπάρους…)

Αυτά φίλε μου.

20/06/2005, 18:13:19
quote:
WWalker:
«Να σου πω ρε Schwabe, η πεθερά πως το έχει πάρει το πράγμα που δεν πιστεύεις στον Χριστό; Ο Παππάς το ξέρει;
Γωνία τρως απ'το ψωμί για να σε αγαπάει η πεθερά σου ή σε ανεβοκατεβάζει ανεπρόκοπο και τεμπέλη;»

Είχα, ή είχανε, τύχη! Απλή σύμπτωση.

Καλά κάνω εγώ και δεν παντρεύομαι, κάτι ξέρω. Χώρια που το ψωμί παχαίνει και θα πρέπει να τρώω πολύ γωνία για να γλιτώσω απ'ότι φαίνεται...

quote:
Ο παπάς? Δεν έτυχε να με ρωτήσει, αλλά εάν σου πω τι είδους διάλογο είχαμε πριν και μετά την βάφτιση……θα φρίξεις! (με μάρτυρες τους κουμπάρους…)

Αυτά φίλε μου.

Ωχ... φαντάζομαι...