- Είδαν εξωγήινο πλάσμα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους το εν λόγω πλάσμα είχε μικρό σώμα και μεγάλο κεφάλι. «Ο εξωγήινος είχε ύψος περίπου 70 εκατοστά, κίτρινο δέρμα, μεγάλο άτριχο κεφάλι που συνοδεύονταν από μικρό στόμα και μεγάλα μάτια και αυτιά,» είπε ο Sawaeng Boonyalak που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
«Κινούνταν στο χωράφι όταν κάποια στιγμή ανέβηκε σε ένα δέντρο. Τότε ξαφνικά ένα δυνατό φως το απορρόφησε στον ουρανό,» πρόσθεσε ο 35-χρονος.
Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, Wisit Sitthisombat, που ανέκρινε τους 10 κατοίκους ζήτησε να του περιγράψουν αυτό που είδαν και όπως ανέφερε όλες οι μαρτυρίες ήταν ίδιες!
Πηγή: typos.com.cy
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Απ'την άλλη πλευρά του φεγγαριού δεν αποκλείεται να εθεάθει ένα ακόμα κάκιστο βρίλ
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
Ή μήπως να ήταν η τρίτη μπύρα που έπινα;
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

Δεν μας είχες συνηθίσει σε τέτοια, και είπα: τι αλλαγή είναι αυτή??? Και ο CM συντάσσεται με τους Ταϋλανδούς χωρικούς που αν πας με έναν αναπτήρα,κανένα κουρδιστό ξυπνητήρι και κανένα κινητό τηλέφωνο θα νομίσουν ότι είσαι και Θεός και θα πέσουν να σε προσκυνήσουν?
Πόση αξία να έχουν τέτοιες μαρτυρίες ανθρώπων που με ελλειπέστατες και στοιχειώδεις γνώσεις δεν απέχουν πολύ από το να λένε ότι και τον κεραυνό τον ρίχνει ο ομόλογος του Δία στην Ταϋλάνδη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
Περα απο τη πλακα,εγω δινω 2 εξηγησεις στο θεμα.Ειτε οπως προειπε και αλλο μελος να ηταν μια κακογουστη φαρσα στους χωρικους,ειτε αυτοι οι ιδιοι χωρικοι να κανανε πλακα.
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

Aν κρίνω από την περίπτωση Ρόζγουελ οι φτωχοί Ταϋλανδοί προσπαθούν να τραβήξουν λίγο τουρισμό στο χωριό τους...
Και ναι μεν εμείς δε μασάμε και δε δίνουμε σημασία σε τέτοιες πληροφορίες αλλά οι ανά τον κόσμο ουφολόγοι, ερευνητές και ερευνητικές ομάδες ταξιδεύουν για ψύλου πήδημα στο οποιοδήποτε κατσικοχώρι στου διαόλου τη μάνα και μασάνε τα πάντα ιδιαίτερα αν είναι Αμερικανάκια...![]()
![]()
![]()

http://ufocasebook.com/bestalienpictures.html
Απο τοτε που ο ανθρωπος ανακαλυψε την φωτια εκανε πολιτισμο,και απο τοτε που ανακαλυψε το φωτοσοπ αρχισε να φτιαχνει εξωγηινους![]()
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 19/09/2005 18:43:39
Edited by - Mantis Religiosus on 19/09/2005 18:52:23