ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είδαν εξωγήινο πλάσμα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είδαν εξωγήινο πλάσμα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CM12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
CMΜέλος
16/09/2005, 10:25:54
Οι αρχές της Ταϊλάνδης ερευνούν αναφορές κατοίκων ενός χωριού που δηλώνουν ότι είδαν ένα εξωγήινο πλάσμα! Περίπου δέκα άνθρωποι, από την περιοχή Huay Nam Rak, υποστήριξαν πως εντόπισαν ένα εξωγήινο πλάσμα να κινείται σε χωράφι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους το εν λόγω πλάσμα είχε μικρό σώμα και μεγάλο κεφάλι. «Ο εξωγήινος είχε ύψος περίπου 70 εκατοστά, κίτρινο δέρμα, μεγάλο άτριχο κεφάλι που συνοδεύονταν από μικρό στόμα και μεγάλα μάτια και αυτιά,» είπε ο Sawaeng Boonyalak που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Κινούνταν στο χωράφι όταν κάποια στιγμή ανέβηκε σε ένα δέντρο. Τότε ξαφνικά ένα δυνατό φως το απορρόφησε στον ουρανό,» πρόσθεσε ο 35-χρονος.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, Wisit Sitthisombat, που ανέκρινε τους 10 κατοίκους ζήτησε να του περιγράψουν αυτό που είδαν και όπως ανέφερε όλες οι μαρτυρίες ήταν ίδιες!

Πηγή: typos.com.cy

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

skepticΜέλος
16/09/2005, 21:17:04
Προφανώς κάποιοι πίνοντας μπόλικες μπύρες απόφασισαν όλοι μαζί να κάνουν μια καλή φάρσα...
Απ'την άλλη πλευρά του φεγγαριού δεν αποκλείεται να εθεάθει ένα ακόμα κάκιστο βρίλ

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

17/09/2005, 08:10:22
Ναι, ναι το είδα και εγώ. Φορούσε πορτοκαλί σκούφο και είχε ένα πράσινο σακί στην πλάτη!
Ή μήπως να ήταν η τρίτη μπύρα που έπινα;
Mantis ReligiosaΝέο Μέλος
17/09/2005, 11:55:22
Η θα ηπιαν πολυ αλκοολ, 'η ποιος ξερει τι μανιταρια εφαγαν, και μπερδεψαν τους μπαμπουινους με τους εξωγηινους!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

CMΜέλος
17/09/2005, 13:17:16
Βασικά είδα την είδηση αυτή στο συγκεκριμένο site και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι τα μέλη του esoterica, που ασχολούνται με τέτοια θέματα, θα ήθελαν να έχουν αρχείο αυτή την είδηση. Δεν ασχολούμαι με τέτοια και επίσης δεν τα πιστεύω. Έτσι για να μην υπάρχει καμιά λανθασμένη εντύπωση.

17/09/2005, 14:01:59
Φίλε CM καλά που δευτερολόγησες γιατί ήμουν μες στην απορία με αυτό το θέμα σου!
Δεν μας είχες συνηθίσει σε τέτοια, και είπα: τι αλλαγή είναι αυτή??? Και ο CM συντάσσεται με τους Ταϋλανδούς χωρικούς που αν πας με έναν αναπτήρα,κανένα κουρδιστό ξυπνητήρι και κανένα κινητό τηλέφωνο θα νομίσουν ότι είσαι και Θεός και θα πέσουν να σε προσκυνήσουν?

Πόση αξία να έχουν τέτοιες μαρτυρίες ανθρώπων που με ελλειπέστατες και στοιχειώδεις γνώσεις δεν απέχουν πολύ από το να λένε ότι και τον κεραυνό τον ρίχνει ο ομόλογος του Δία στην Ταϋλάνδη

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

skepticΜέλος
17/09/2005, 19:46:23
Δεν σε παρεξηγούμε CM, καλά έκανες που το δημοσίευσες, μπορεί να φανεί χρήσιμο για το αρχείο των ουφολόγων του esoterica!

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

ZanderΜέλος
18/09/2005, 02:38:33
Αυτο θα μπορουσε να ηταν καλο στοιχειο για τον alien-hunter Χαρδαβελλα καθως και βαρβατη αποδειξη για τον Λιακοπουλο οτι οι Ρωσοι στρατιωτες εκπαιδευουν τους εξωγηινους συμμαχους τους σε ξεχασμενα και κρυφα μερη της Γης οπως η Ταϋλανδη για την προετοιμασια του σχεδιου ''ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ''.

Περα απο τη πλακα,εγω δινω 2 εξηγησεις στο θεμα.Ειτε οπως προειπε και αλλο μελος να ηταν μια κακογουστη φαρσα στους χωρικους,ειτε αυτοι οι ιδιοι χωρικοι να κανανε πλακα.

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

CMΜέλος
18/09/2005, 15:59:32
Τουλάχιστον δεν θα επικαλεστούν αποκλειστικές πληροφορίες και μυστικές επαφές που μου μόνο αυτοί μπορεί να έχουν. Ξέρουμε από πριν ότι είναι ένα μικρό άρθρο που δημοσιεύτηκε στο δίκτυο. :-)

18/09/2005, 16:17:12
Εγώ έχω και μιαν άλλη εξήγηση:

Aν κρίνω από την περίπτωση Ρόζγουελ οι φτωχοί Ταϋλανδοί προσπαθούν να τραβήξουν λίγο τουρισμό στο χωριό τους...
Και ναι μεν εμείς δε μασάμε και δε δίνουμε σημασία σε τέτοιες πληροφορίες αλλά οι ανά τον κόσμο ουφολόγοι, ερευνητές και ερευνητικές ομάδες ταξιδεύουν για ψύλου πήδημα στο οποιοδήποτε κατσικοχώρι στου διαόλου τη μάνα και μασάνε τα πάντα ιδιαίτερα αν είναι Αμερικανάκια...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
19/09/2005, 08:12:14
Τελικά έχετε δίκιο, το άρθρο ήταν πολύ χρήσιμο. Για όλους τους ουφολόγους - παραμυθάδες και όσους αποσκοπούν να βγάλουν χρήματα από τα ψέματα τους. Ήδη και μόνο για αυτή τη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα ξέρετε πόσα έχει αποφέρει στον server;
19/09/2005, 18:35:38
Απο τετοιες ιστοριες ειναι γεματο το ιντερνετ...
http://ufocasebook.com/bestalienpictures.html

Απο τοτε που ο ανθρωπος ανακαλυψε την φωτια εκανε πολιτισμο,και απο τοτε που ανακαλυψε το φωτοσοπ αρχισε να φτιαχνει εξωγηινους

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

Edited by - Mantis Religiosus on 19/09/2005 18:43:39

Edited by - Mantis Religiosus on 19/09/2005 18:52:23